lonja
|
Jutro, evo, popita, zdej pa lahko tudi kaj več povem. Torej, včerajšnji izlet z vlakom uspel . Evo, kaj je naša Ajda danes povedala za dobro jutro. Že včeraj si je zaželela zvečer, da sem ji narisala ribo, do sedaj je vedno želela slona ali žirafo. Danes zjutraj gleda tisto ribo in pravi:''mamica, libe plavajo v molju, ne v Savi..'' Vlak, s katerim se je včeraj peljala pelje celo pot ob reki Savi in očitno sta z babi tudi o ribicah razpravljali . Danes grejo baje v živalski vrt, ker imam še popoldan službeni piknik, pa spet dela na bajti in jo bojo morali naši imet cel dan . Bino, zdej pa bo veselja pri hiši, ko bosta B&B noreli vsaka v svojo smer, a? Full vas že pogrešam in res dejmo se naslednji teden kaj zment, ker pol gremo mi že spet na morje. Povej, kdaj imaš drug teden še frej in se na vsak način vidimo, OK ? Nana Liza, za morje, upam, da boste imeli lepše vreme kot je tole sranje ta teden. Mi gremo pa naslednji petek in ostanemo do 20. avgusta, tako da med 16 in 20. avgustom možen termin za videnje. Sej vi boste v Punatu, a ne? Se bomo dobili pri igralih in šli na kakšen sladoled, OK. Imam tvoj GSM, ti bom SMS poslala. Arielca, kaj če bi si ti res enkrat čas vzela za kakšno kofetkanje v LJ? Sicer pridem jaz v Tržič in te odvlečem na . Šnucika, a se je morje fejst ohladilo, tu imamo namreč tak mraz, da je za ponort. Zjutraj je tako, kot bi bil konec septembra ali oktober. No, na srečo baje spet prihajajo toplejši dnevi . Mml, jst tud komaj čakam, da bom spet dopoldneve doma, upam, da se bomo takrat kaj večkrat videle. Aja, kaj če bi pri vas res dali še kakšnega v plan, men še vedno fali kakšna za dopoldanske kavice drugo leto. NRMM, kje si se pa ti zgubila, a ti je mož PC zapečatil ? Pa, pa, imejte se lepo!
|