|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
23.7.2008 10:18:41   
Izabela_
Hajli, hajlo!

Zadnje dni sem se tako zakopala v delo, da se mi ni dalo tipkati še tu gor. Včasih imam res dobro motivacijo in mi misli delajo veliko hitreje, kot pa lahko zraven tipkam, tako da me konec dneva prav bolijo prsti od tipkovnice. user posted image

Do zdajle sem sicer pospravljala, ker je prišla gospa, ki nam čisti. Logika, ne? user posted image  Vsako drugo sredo je pri nas res kot iz škatlice, potem pa standard vztrajno pada...

Matevž pa zadnje dni spet ful slabo spi. Skoz miga, joka v spanju, govori... Danes sem mu potem rekla, ko me je skoz objemal in se stiskal k meni ob 4h zjutraj, "zdaj pa dost, Matevž, moraš spat" in je rekel "oprosti, mami" in me začel božat. Škratek mali.

Nana Liza: neee, mi smo tudi še vplenicah! No, samo fantje so menda pri tem bolj počasni... user posted image  Se trudimo, ampak za brez pa še ni.

Mml: Manca se pa res dobro drži. Upam, da bo kmalu teden okoli in da se gipsa dokončno znebite. Dojenček pa nam je očitno vsem kdaj padel na tla, tudi meni. user posted image

Šnucika: super, da lektoriraš. Pridna, če pa je zraven še zanimivo branje, je pa še toliko bolj prijetno delo. Hudič je, če imaš tekst, ki je dolgočaaaasen!

Cuma:user posted image  za prve službene dni in da si tako zadovoljna. Pa Ema, da je tako pridna z lulanjem in kakanjem. Komaj čakam, da bomo tudi mi v tej fazi.

Jana: ku-kuc? Kako sta z Elico?

NRMM: iskreno sožalje... user posted image

Janja: Jerca in Manca se mi zdi krasno! user posted image  Pujsa Pepa pa je tudi pri nas zakon, imamo celotno zbirko. user posted image  Matevž zdaj vedno gradi s kockami "vetrovni grad" in ne samo grad, pa včasih reče "O, šment" - vse iz Pujse Pepe.

Bino - kdaj ste zdaj zmenjene? Jutri v Tivoliju, ali kako? Če bo vreme, seveda... Nič ne obljubim, a lahko se zgodi, da prideva še midva. user posted image

tinaS: bravo tudi za Lio in njeno kahlico! user posted image

Ja, nič, zdaj pa moram počasi kaj delat, ker bi rada šla, preden grem po Matevža, še eno rundo s kolesom. Če bo le še volja ob 13h. Sva pa zdajle tudi midva dva dni sama doma.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
23.7.2008 12:38:45   
mml
Dan,

Manca je šla na dvodnevni dopust k moji mami, tako da sem sama z Maticem, ki se jeravnokar najedel in leži v igralnici...me prav zanima koliko časa bo zdržal user posted image

bino hvala še enkrat za včeraj, upam, da res nismo prehudo zmotili vašega ritma z našim dolgim posedanjem. Manca je navdušena nad vilo in mucki in sem včeraj zvečer eno uro iskala izgubljene mucke po postelji, preden je zaspala user posted image , danes je bila pa tudi prva reč, ko se je zbudila "mami, mami...ni mucka"

cuma super, da so priv vtisi pozitivni in da imaš dober občutek user posted image , seveda bravo tudi za Emo, da bo je že skoraj čisto brez pleničk in velika punca, ki hodi na stranišče user posted image  in za Tinkaro, da zna zlest s postelje in kavča user posted image . Jaz imam za podlogo pralne bombažne podloge, ki naj bi zadržale kakšno nočno lužico, samo ne vem, če jo res, ker se Manca na srečo še ni polulala (smajlikitrkanales)

tinas super, da je tudi Lia navdušena nad življenjem brez plenic user posted image

arielca daj v svoj koeldar še kofetkanje v LJ user posted image . Manca je do 10. avgusta doma, po tem gre pa verjetno še k varuški...no čisto odločila se še nisem, bom videla kako bomo funkcionirali, ko bo doma in brez mavca user posted image

izabela upam, da ti je ostala energija za kolesarjenje user posted image ...mene trenutno daje huda lenob in že resno razmišljam, da bi gorsko kolo kar prodala, ker sploh nimam več vesleja do sopihanja v klanec...se mi zdi, da ne bom nikoli več v pravi kondiciji...

šnucika krasno, da Živa tako lepo potegne s spanjem. Manca se pa zadnej dni kot po pravilu zbuja še pred 8., ne glede na to ali zaspi ob 22. ali ob 23....bo treba počasi spanje prestavit na bolj zgodnje večerne ure, samo še ne vem kdaj se naj zadeve lotim...bi rada, da bi Matic šel spat pred Manco...tako da se moram najprej lotit tega projekta user posted image

NRMM če boš naslednji teden za kakšen kofe...javi...meni bo pasalo malo odrasle družbe user posted image , ne morem samo v torek ker ima Matic kontrolni UZ kolkov

lonja kdaj imaš 3D UZ? Pred ali po morju?

Nana Liza kdaj pa vi spet greste na uživat na morje?

No mi je uspelo napisat, brez da bi se Matic začel pritoževati user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
23.7.2008 13:03:08   
šnucika
IZVIRNO SPOROČILO: Izabela_

arielca: super, da lektoriraš. Pridna, če pa je zraven še zanimivo branje, je pa še toliko bolj prijetno delo. Hudič je, če imaš tekst, ki je dolgočaaaasen!

sem te samo malo popravlauser posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
23.7.2008 13:14:37   
lonja
Dan,

evo mene, pravkar s kosila. Mnjami user posted image .

Mml, 3D ultrazvok imam po morju, 28.avgusta, ko bom v 25. tednu. Me pa še ta teden v petek čaka morfologija. Že komaj čakam, da spet vidim mojega malega nogometaša (-ico) user posted image .

Izabela, tale tvoj Matevž pa je full faca, da se ti takole sredi noči opraviči. Ajda veselo brca in rita celo noč, ko pa jo zelo nežno prestavim na njen del postelje, pa reče:''mami, ne nagajaj''user posted image .

Cuma, super za službo user posted image . Jst sem imela tudi tukaj tako dober občutek že prvi dan, in ga imam še vedno. Nobene sekirancije več. Se ne splača. Pa še plača ti jo ne nobeden dovolj dobro.

Šnucika, upam, da boš tudi ti vsaj tolk zadovoljna kot naša Cuma, kdaj že začneš? Enkrat avgusta, se mi zdi, a ne user posted image ?

Naša Ajda pa ima danes izlet z našimi z vlakom k moji babici. Sem malo prej govorila z njimi, je bla baje full huda, ko se je vlak ustavljal na postajah, je skoz govorila:''pejmo, pejmo...'' user posted image .

Tako, zdej pa nazaj med papirje. Lepo se imejte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
23.7.2008 14:50:04   
Izabela_
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika

IZVIRNO SPOROČILO: Izabela_

arielca: super, da lektoriraš. Pridna, če pa je zraven še zanimivo branje, je pa še toliko bolj prijetno delo. Hudič je, če imaš tekst, ki je dolgočaaaasen!

sem te samo malo popravlauser posted image

Hvala... user posted image

Mml - za kolo je bilo polno izgovorov. Premrzlo, piha in zdaj še dežuje, pa še malo se mi je zavleklo delo, ker sem bila dolgo na telefonu... user posted image  Nikar ne prodaj kolesa, zagon bo prišel nazaj! Če ne letos, pa sigurno drugo leto, potem pa tako verjetno ne boš imela več dojenčkov, a ne? user posted image

Lonja - ha, ha, fino, da Ajda tako uživa na vlaku. A ni hecno, kakšne stvari tako osrečijo naše malčke.

Aja, Matevž ima pa zdaj nov avtosedež, naslednjo stopnjo. In mu je ful všeč. Ta starega pa smo dali zaenkrat v ta drug avto in zdaj ni treba menjat kinderzica. Zaenkrat paše še v oba.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
23.7.2008 21:41:28   
Nana Liza
Lonja - super za vožnjo z vlakom! user posted image Na morju smo od sobote do petka. Potem pa od 16.-25. avgusta. Super, ja, ja kavica. Imate enak termin? user posted image

Izabela - super za avtosedež. Kakšnega ste pa nabavili?

MML - še 2 dni smo doma. user posted image   Hvala za info glede Tiji.

Cuma - user posted image za službo!

Bino - jutri je napovedano še slabo vreme. Se dobimo pa kdaj drugič zunaj na igralih.

Nrmm - jest tudi kaj preveč ne maram nočnih obiskov Ele na sredini. Je potem cela postelja njena. Zadnjič sem šla spat potem kar na njeno posteljo. So jo matrale petke in se je večkrat na noč zbudila. Zdaj so ji zrastile že skoraj vse petke in lepo spi. No leva zgoraj je še napol zunaj. Se mi je pustila pogledati, ker sva gledali njene biserčke. user posted image

Ela in user posted image se  gresta igro, kaj Ela ne sme delat,  da je pridna in si lahko ogleda še eno risanko.  Ne sme delat Je Peter doma na nos, ščipat, grist...to Ela naklada,  jest se pa tako smejim, da se komaj zadržujem.user posted image

Zdej je pa že na vrsti knjiga Enci benci na kamenci. Zna že skoraj vse izštevanke na pamet. user posted image

Nočko!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
24.7.2008 7:58:24   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Ena topla user posted image za vse.

mml: še enkrat hvala user posted image , prav paše tak čvek. Bina je pa potem padla v posteljo in ko se je zudila je tako zelo user posted image ,  da jo boli roka in je ni hotela premakniti. Me je kar stisnilo, potem pa sva skupaj ugotovili, da jo je le zaležala in ji je roka zaspalauser posted image . Je  včeraj Bina dediju pokazala ribice in sta skupaj ribarila, z vlakcem se pa obe igrata user posted image , vsaka na svoj način. Zvečer pa Bina razlaga, da bo Manca pri njej spala. Najbrž sta se zmeniliuser posted image . Matic je pa prav gotovo kakšna reinkarnacija male Budeuser posted image .

NRMM: res je, da sem Gorenjka (brez lešnikov), kavo pa dobiš user posted image , ti le pridi. B&B pošiljata M&M velik koš poljubčkov.

Nana Liza: ker je sonček skočimo dopoldan v ZOO, popoldne pa bomo doma in se lahko oglasite, bomo vesele. Če bo sonček bomo zunaj, če pa bo deževalo pa naredimo igralnico po celi hiši user posted image .

Izabela_:
tudi vidva prisrčno vabljena. Matevž je res pravi sonček. Še malo pa bo imel bonton v malem prstku user posted image .

cuma: user posted image user posted image user posted image za navdušenje nad službo. Meni je tako všeč, da lahko vidiš, da ljudje z veseljem delajo. En velik user posted image za tvoji pupi.

šnucika: da slušajno nisi pozabila, še vedno držim pesti, da ne boš postala prev eč pasivna na tem področju user posted image .

lonja: danes pride user posted image domov, to pa ni ovira za naše druženje user posted image . Zdaj pa zate držim pesti, da bo tvoj otroček velik crkljivček. Bina pa vsem razlaga, da je hiška njena, od beti in Ajde user posted image .  Lupčka Ajdi. user posted image user posted image user posted image za izlet z vlakom.

tinas: smo čakale, da bomo komplet, potem pa kakšen dan pribremzamo user posted image . user posted image user posted image user posted image za Liouser posted image user posted image user posted image

arielca:
sedaj pa ne pretiravaj, dovolj pucanja user posted image Moja babi pa je sedaj na počitnicah v Tržiču, mogoče jo bomo šle kaj pogledat. Kdaj boš imela Brino doma? Mogoče bi se lahko kaj videle, glede na to, da je LJ predaleč user posted image .

jana73: mislim, da smo tu vse prijazne in se nam ni treba izogibat user posted image , te pa kar pogrešam. Velik za vaju z Elo.

sonček balonček: a ste še kar na morju? Daj javi se kaj. za vse tri.

pegica1:
A bi Neli vzela Bino v slikarsko šolo? Kako napreduje Dr. ?

Čaka me previjanje user posted image imam stereo vonjave

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
24.7.2008 8:00:37   
Taja Nagaja
Samo še tole user posted image

Beti je bila včeraj stara eno leto en mesec in en dan zato je vstala sredi dnevne sobe in odkorakala novim dogodivščinam naproti user posted image

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
24.7.2008 8:05:19   
lonja
user posted image user posted image user posted image  za našo malo Beti (od Bino) in njene prve korake.

Kaj več pa po jutranji kavici, letiiiiiim......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3009
24.7.2008 8:32:08   
Kofi
IZVIRNO SPOROČILO: bino

Samo še tole user posted image

Beti je bila včeraj stara eno leto en mesec in en dan zato je vstala sredi dnevne sobe in odkorakala novim dogodivščinam naproti user posted image

Bravo BETKA - tako se to dela!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3010
24.7.2008 8:35:55   
šnucika
Jutro!

Hvala za kafe bino in mali princeski bravo za prve korake!!!user posted image user posted image
Zdaj bo tudi ona skrbela,da boš še toliko bolj tekala.user posted image

lonja - naša Živa bo tudi morala na vlak...ker jih obožuje,pa sem rekla,da bomo enkrat jeseni šli na kakšen izlet z vlakom.Po mojem se ji bo utrgalo od veselja.

Grem sedaj dat Živi "košček kruha...ker sem lačna"...tole mi je sedaj prišla povedat.user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
24.7.2008 9:10:04   
lonja
Jutro,

evo, user posted image  popita, zdej pa lahko tudi kaj več povem.

Torej, včerajšnji izlet z vlakom uspel user posted image . Evo, kaj je naša Ajda danes povedala za dobro jutro. Že včeraj si je zaželela zvečer, da sem ji narisala ribo, do sedaj je vedno želela slona ali žirafo. Danes zjutraj gleda tisto ribo in pravi:''mamica, libe plavajo v molju, ne v Savi..'' Vlak, s katerim se je včeraj peljala pelje celo pot ob reki Savi in očitno sta z babi tudi o ribicah razpravljali user posted image .

Danes grejo baje v živalski vrt, ker imam še popoldan službeni piknik, user posted image  pa spet dela na bajti in jo bojo morali naši imet cel dan user posted image .

Bino, zdej pa bo veselja pri hiši, ko bosta B&B noreli vsaka v svojo smer, a? Full vas že pogrešam in res dejmo se naslednji teden kaj zment, ker pol gremo mi že spet na morje. Povej, kdaj imaš drug teden še frej in se na vsak način vidimo, OK user posted image

Nana Liza, user posted image  za morje, upam, da boste imeli lepše vreme kot je tole sranje ta teden. Mi gremo pa naslednji petek in ostanemo do 20. avgusta, tako da med 16 in 20. avgustom možen termin za videnje. Sej vi boste v Punatu, a ne? Se bomo dobili pri igralih in šli na kakšen sladoled, OK. Imam tvoj GSM, ti bom SMS poslala.

Arielca, kaj če bi si ti res enkrat čas vzela za kakšno kofetkanje v LJ? Sicer pridem jaz v Tržič in te odvlečem na user posted image .

Šnucika, a se je morje fejst ohladilo, tu imamo namreč tak mraz, da je za ponort. Zjutraj je tako, kot bi bil konec septembra ali oktober. No, na srečo baje spet prihajajo toplejši dnevi user posted image .

Mml, jst tud komaj čakam, da bom spet dopoldneve doma, upam, da se bomo takrat kaj večkrat videle. Aja, kaj če bi pri vas res dali še kakšnega user posted image  v plan, men še vedno fali kakšna user posted image  za dopoldanske kavice drugo leto.

NRMM, kje si se pa ti zgubila, a ti je mož PC zapečatil user posted image ?

Pa, pa, imejte se lepo!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
24.7.2008 10:39:27   
Nana Liza
IZVIRNO SPOROČILO: bino

Samo še tole 

Beti je bila včeraj stara eno leto en mesec in en dan zato je vstala sredi dnevne sobe in odkorakala novim dogodivščinam naproti

Beti user posted image user posted image user posted image !

Bino - sem že vse splanirala, tako da res pridemo. Tam po 15-sti uri. Sej te še pokličem. Eli sem že vse razložila po telefonu in se zelo veseli.  Imam pa zadnje čase tolk enih opravkov in imam vsako uro posebej na urniku. user posted image

Nana Liza,  za morje, upam, da boste imeli lepše vreme kot je tole sranje ta teden. Mi gremo pa naslednji petek in ostanemo do 20. avgusta, tako da med 16 in 20. avgustom možen termin za videnje. Sej vi boste v Punatu, a ne? Se bomo dobili pri igralih in šli na kakšen sladoled, OK. Imam tvoj GSM, ti bom SMS poslala.

Zmenjeno! Odlično! user posted image

Tevž zbudu...

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 24.7.2008 10:40:01 >

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
24.7.2008 15:40:25   
arielca
Kava je v planu. Mogoče že naslednji teden, ker Brina pride v soboto domov. Bi vas tudi jaz rada videla user posted image .

bino, če se boste potepali po naših krajih, mi obvezno sporoči!

Zdajle pa šibam po opravkih. Se oglasim zvečer user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 3014
24.7.2008 19:13:49   
arielca
user posted image Ojla,

No, takole ... Da ne boste mislile, da ves čas pospravljam user posted image user posted image user posted image .

Zdajle kuham krompir, ker bom delala slivove cmoke, zraven sem malo na RR in perem eno rundo perila. Živ multipraktik user posted image .

lonja, user posted image user posted image user posted image  za vožnjo z vlakom.

Izabela_, tudi pri nas smo navdušenci Pujse Pepe. Če Brino oči kaj krega, vedno reče, da je čemern. Meni je to tako hecno, da se moram od srca nasmejati.

Nana Liza, držim pesti za lepo vreme in vem, da boste uživali user posted image .
bino, user posted image  za Beti. Pridna punca! Čimmanj bušk ji želim user posted image .

mml, naj Manca še malo potrpi, potem pa res upam, da se dokončno rešite mavca user posted image .

Moja prinčipesa uživa na morju. Včeraj mi je razložila, da je nekaj posebnega narisala zame, da je bila v hiši za palčke (to so tiste mine hišice), da lula in kaka na stranišče in da veliko papca. Ni pa povedala, da verjetno dedija in babi suka okoli prsta user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
24.7.2008 21:30:59   
cuma
Čeeer!

Eno brzinsko javljanje .... ker sem user posted image user posted image user posted image

Danes je četrti dan službe in dobesedno dan službe, ker sem bila cel dan v službi user posted image ...prav mi bodi, ker ne znam reči ne....  Glede na domačo sliko, ki ima zaenkrat še zvok a ne vem, kako dolgo bo še, ... bo treba malo umirit zadeve. Punci zaenkrat super prenašata, Ema pravi, da gre mama pet ... user posted image , ko pridem domov, pa sta obe ful veseli user posted image

Bino: Čestitke Beti za prve korake user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček tudi vsem ostalim user posted image !

Jutri je peeeeteeeek user posted image user posted image !

Lahko noč!

Cuma

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
24.7.2008 23:50:51   
kofetek2010
Čeeeer!

Da ne boste rekle, da vas zanemarjam... user posted image

Saj ne vem kaj naj napišem, ker se mi, vsega kar ste napisale, ne ljubi komentirat. user posted image
Se bom popravila, obljubim! user posted image

drugače pa... lp iz MB, kjer smo že skoraj en teden in ostanemo do nadaljnega.... tako, da, če je katera štajerka za kak kofe naj mi javi! user posted image

Lep vikend in uživajte!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
25.7.2008 0:28:39   
tinas
eno hitro javljanej pred spanjem.
danes je bilo pri nas spet poletno! Lia in user posted image sta uživala v bazenu, jaz pa sem ždela v pisarni in delala user posted image (in jih gledala skozi okno, kar je še hujše!)
naša nova pridobitev je like a bike, ki se je uspešno 'prijel'. čeprav ga še ne obvlada čisto kot je treba, se ga začuda ne naveliča tako hitro, kot sem pričakovala. Mi kar reče: gremo lajkabajkat user posted image ! Pri Soči je tako veliko dvorišče, kjer (skoraj) ni avtov, tako da mamica lahko kofetka, otrok pa lajkabajka! je prav fajn.

včeraj smo imeli super koncert v 'mestnem' lokalu, sem prav uživala. Sem se spomnila, da bi Cuma lahko prišla kdaj kaj zapet k nam, kaj praviš Cuma? v kakšni zasedbi pa igra tvoj user posted image ?

Bino, vas čakamo! bravo za Betine prve korake!

bodite pridne, lahko noč!
t

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
25.7.2008 8:00:53   
šnucika
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cuma - kako cel dan,a si podaljšala?user posted image
A si že v turnusih,ali samo zjutraj?

jana - pozdrav na štajerski konec! user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
25.7.2008 8:29:31   
NRMM
Juuuuuuuuuutro!

No pa sem v bolniški,prvi za otroka user posted image .Maruša ima gnojno anginouser posted image ,je dobila za 10 dni Ospen,tako da sem danes in v ponedeljek jaz na staležu,od torka dalje pa mož.Včeraj je naenkrat zakuhala in kuhala do danes zjutraj,ko ji je brez pomoči vročina padla in zaenkrat še tako drži.Glede na to,da je baje tole nalezljivo,močno upam,da ne bo zakuhala tudi Maša.

Komentirala vas bom pozneje,ker nekak moram nahecat Marušo,da greva počivat,ker komaj gledam,zaradi dežuranja ponoči.

Lep dan in uživajte!

LP

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
25.7.2008 9:05:17   
Nana Liza
Najprej ena takale šalce za vse!user posted image

user posted image

NRMM user posted image za vas. Čimprej se pozdravi, Maruška! user posted image user posted image user posted image

Jana - Te čist občudujem, kako ti znesejo tele selitve. Jest se že cel teden pripravljam psihično, ko moram spakirat samo za 1 teden. user posted image   Kako pa marEla, se je že privadila? Pozdravček!

CUMA - Ne preveč delat. Včasih v službi (beri vedno), ko ponudiš prst, ti odtegnejo roko. Z leti se privadiš in počasi že rečeš ne.  user posted image  

Arielca - ne preveč delat, uživaj sama doma. Boš naslednji teden nadoknadila. user posted image

Bino - hvala včeraj za čudovito popoldne. Pri vas se imamo vedno lepo. user posted image

Zdele pa pakirat! Se tipkamo čez en teden.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
25.7.2008 9:48:51   
lonja
Evo mene, dobro jutro vsem!

NRMM, ojej, angina, to je pa tko smotan sredi poletja. Naj se Maruša hitro pozdravi, pa še, naj Maša nikar ne zboli user posted image . Pa en user posted image  zate za čim lažje rihtanje obeh.

Nana Liza, upam, da ti je pokanje uspelo in da se že veselo peljete proti morju. Vremenska napoved je fantastična, za cel drug teden, zato samo uživajte user posted image user posted image .

Jana73, lepo, da nas prideš vsaj mal pogledat. Tudi vi uživajte na štajerskem koncu, ko pa prideš spet v LJ, se pa kaj javi, OK user posted image .

Cuma, a pol imaš že nadure al kako? Ne bodi preveč pridna, ker tega sčasoma nihče ne opazi. Le izkoriščat začnejo...user posted image .

Šnucika, ti pa lepo še uživaj teh nekaj tednov, morje se bo zdej zagotovo spet ogrelo nazaj, a ne user posted image ?

Bino, a se imate fino zdej, ko je oči doma? Jst kr cvikam, kdaj me bo spet kaj doletelo s strani mojga user posted image . Je že sumljivo dolgo doma, praktično odkar sem zanosila. Po mojem se boji, da bi me spet kej poštar obiskal user posted image .

A šibate kam čez vikend?

Tko, zdej grem še ene par papirjev zložit na svoje mesto, pol pa šibam na morfologijo, že komaj čakam, da spet vidim mojo malo pikico, ki vsak dan postaja večja pika, baje da meri zdej okoli 23 cm user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3022
25.7.2008 10:42:38   
arielca
Ojla,

Nana Liza, veliko user posted image   in user posted image in user posted image !

lonja, dobro opravi na morfologiji in pobožaj malo pikico v buhiju user posted image .

jana73, user posted image user posted image user posted image !

NRMM, k sreči AB hitro primejo in upam, da boste kmalu OK in da Maša ostane zdrava user posted image user posted image user posted image !

šnucika, hvala za kavo user posted image .

cuma, pridna, pridna user posted image .

tinas, prav zavidam ti toplo sonce. Upam, da se bo danes pri nas vsaj malo ogrelo.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
25.7.2008 12:00:16   
lonja
No, tako čveke nečvekaste....user posted image

jst sem nazaj od G in ja (Bino!!! dobro preberi) imeli bomo zgleda še eno user posted image , jeeeeeeeeee! Full se je lepo vse videlo, vse je OK in brez posebnosti, kmalu pa bomo presegli 500 g.

Drgač mi pa že tko kruli po želodcu, da moram it takoj neki pojest user posted image .

Se tipkamo!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
25.7.2008 13:00:22   
Izabela_
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

jst sem nazaj od G in ja (Bino!!! dobro preberi) imeli bomo zgleda še eno user posted image , jeeeeeeeeee! Full se je lepo vse videlo, vse je OK in brez posebnosti, kmalu pa bomo presegli 500 g.

Jupi, kako lepo! user posted image  Torej bomo dobili mogoče še eno Manco tu na forumu...? user posted image

Nana Liza - uživajte ponovno na morju, mogoče bo pa to pot manj delavno in boš imela več časa za počitek!

IZVIRNO SPOROČILO: arielca

Izabela_, tudi pri nas smo navdušenci Pujse Pepe. Če Brino oči kaj krega, vedno reče, da je čemern. Meni je to tako hecno, da se moram od srca nasmejati.

Ha, ha, ja, poznam to! Matevž je pa danes zjutraj v avtu rekel "Kje je zobna vila?" user posted image  In zadnjič je odpiral škatlo z igračami je rekel, da so notri "skrivnosti". Luštno, res.

Jana: lepo, da si se javila, spopmni se še kdaj in uživajte v MB.

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 25.7.2008 13:06:49 >

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.