Rožica*
|
Surya vse najboljše! Tudi jaz sem gledala ta maxsi cosi, pa je DRAG. Kaj pa oni drugi, ki nima takšnega pritrjevanja? Sem ga gledala v Avstriji za 160 € . Kakšne lastnosti pa ima ta? Mislim da se mu reče samo Priori. Kaj pa Tobi ima katrea izkušnje z njim. Mojemu se res zelo dopade in ima občutek da bo v njem bolj vsren, čeprav sem mu povedala, da ima oni drugi boljše rezultate na testeranjih. anab in suya tudi jaz se vama pridružujem. stanje tudi pri nas še vedno ni boljše. Se vleče res že predolgo, nevem kako dolgo bom še zmogla tak tempo. Mogoče mi ne verjamete, ker nič ne pišem več, se mi zdi že brezveze, ker se potem še bolj sama sebi smilim. Bi blo vsak dan eno in isto, kako ne spim..... Pri nas je noč izgledala tako. Zaspal je ob 9:20, zbudil se je ob 11:30 ; 1:23 ; 34:00 ; 4:45 ; 5:30 ; 6:45 in vstala sva ob 7:32 Koliko vmes bedi ne vem, ker ga kar odložim, ko ne morem več, mu v pol snu popravljam dudo,... in navadno zjutraj sploh ne vem kadaj se je zbujal, ker zaradi utrujenosti vse počnem že rutinsko. Dragi pa pravi, da ga vidi da je zjutraj ko gre v službo popolnom abuden in si čeblja, dela dežek,... A ja to je pri nas novo, zelo rad dela dežek mu je tako všeč, meni pa malo manj ker je ves moker in morava kar naprej menjat slinček. Jaz imam pa problem da vedno manj poje na obrok mislim da je zato lačen, potem pa mu popustim in mu vseeno dam za jest, ker ne morem gledat da joka ker je lačen. Pa vsako jutro rečem, da ne bo dobil.... sem mu prej hotela dati malo čaja pa ga sploh noče, da bi ga vsaj malo potolažila,...., seveda je sledilo mleko po steklenički, da sem videla koliko poje. Pojedel je samo 50ml in nič več, nisem ga mogla pripraviti, da bi pojedel več, je pljuval mleko ven. Lina kaj naj rečem moški pač. LP.
|