|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
30.12.2007 9:09:23   
sandra85
tianna morala sem ga dat v šprtni del, ker je dolg in je bil že mal stisnjen not (je postal živčen po parih minutah)
naklon ima kar visokouser posted image sam če dam nižje, je že čisto doluser posted image user posted image user posted image
nevem, kako je pravuser posted image
avtosedež tut to mu je že tako majhno, da mu nogice kar 10cm vn gledajouser posted image
pa še nisva izbrala avtosedeža.
dragemu je všeč ta:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169753
samo, baje ni nič varen (saj glede na ceno, mislim, da je res samo ena igrača)

zaj pa rabim nasvet:
user posted image
kupit stolček 0-18kg, ali 9-18????????
user posted image
ga lahko dam že zaj v stolček????????

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
30.12.2007 9:42:18   
Anonimen
Včeraj zvečer me je kar malo kap hotela zadet ko sem stehtala in izmerila Žana, ker je v 1 mesecu spat zrastel za 6cm in se zredil za 1200g. Saj sem videla po oblačilih da je zrastel, samo ne že spet toliko, ker se mi bo malo zafrtajčkalo zraven, ker mu je že spet vse kar je 68 ravno prav, pa sva na to št. šla pred 3 tedni!!!!! in naskakujemo že naslednjo štuser posted image . Pa kam se mu mudi, moja denarnica tudi več sploh ne uspeva dohajatuser posted image .
Torej Sandra za seznamček:
Žan 3 mesece-66cm in 6700g

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4602
30.12.2007 9:58:43   
sandra85
  srček, pa ko sva ju tukaj primerjala, je zgledal Žan za 10cm manjšiuser posted image

no, saj Enej moram zaj imet nekje 68cm

surya vse najboljše!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
30.12.2007 9:59:05   
Anonimen
Dobro jutro!

Nočem solit pameti tistim, ki se otroci ponoči kar naprej zbujajo, ampak jaz sem pri naši budilki pogruntala par stvari zaradi katerih se je budila:
1. suh zrak v sobi -> zabasan nos, zato nenehno bujenje
2. lakota/žeja - > pri nas se je začela zbujat na manj kot 2 uri, ker je bila lačna
3. napenjanje oz. prdenje -> ko so se nehali krči, je začela prdet kot velikauser posted image in če jo napenja, se kar naprej zbuja in stoka medtem ko jih "odriva"user posted image
4. slabo podrt kupček po hranjenju - to sem oapzila še posebej sedaj, ko dobi vsakič dodatek in je res treba ornk rignit, da gre ves zrak venuser posted image

Drugače se pa Brina še vedno zbuja 2x na noč: prvič med 2. in 3. uro in potem okoli 6h. Če se zbudi še vmes, jo jaz večinoma uspem zamotit tako, da jo obrnem na bok, dam dudo in božam po nosku in čelu. Skoraj vedno takoj zaspi nazaj.

Ana: Mogoče bi bila rešitev, da se ne umikata vidva v dnevno sobo, ampak, da gre možek tja za par noči spat, da bo mali pogruntal, da ni nobene spremembe, če se zbudi - da bo še vedno tema, isti prostor... Pa mogoče malo komarčkovega čaja imet pripravljenega - toliko, da naredi par požirkov in pade nazaj v komo. Ne vem - pri nas je to kar delovalo. Saj se še vedno zbuja zgodaj zjutraj, samo sama je ukinila bujenje na 2 uri, pa nočno igranje itd..., ko sem jo zvečer "nafilala" in nisem ponoči več hodila z njo v dnevno sobo jo uspavat.

Surya: no commentuser posted image Bjuti slip itd... user posted image
Duska: hvala. Bom videla kako bo odzivna na GH. Zaenkrat ji je všeč okus jabolka, ko ga poliže, pa korenčka. Ostalo je pa ZELO bljakuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4604
30.12.2007 10:00:17   
guppy
surya, vse najboljše!

sandra, ne znam ti svetovati. Naša 2 še ne poskušata samostojno sedeti, niti ju posedam, niti sta prerasla lupinici (celo tistega vmetka za glavo ne). Za nas še ni pravi čas, da bi gledali avtosedeže, se pa kar bojim tega prsrečnega dogodka, ker potrebujemo 2. Ko bo čas, si bom ogledala ponudbo in potem počakala na kakšno dobro akcijo, morda odprodajo starih modelov iz zaloge?

A bo danes res sneg?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
30.12.2007 10:23:20   
nora
Dobro jutro!
Ana b in surya, res sta bogi...ne vem kako zdržita s taksnim tempom. Prva 2 meseca nisem bila naspana, ker ponoči se je zbujala 2x jest + jaz sem si črpala 2x in spannja ni bilo (3 h vse skupaj), podnevi ko je pa spala, jaz sem kot bolna pospravljala stanovanje, pekla tortice, ker smo skoz imeli obiske in po 2 mesecih nisem mogla več. Mož je zacel zjutraj pred sluzbo 2-3 h pazit Lucijo, da bi jaz spala in res te 3 urice spanca so mi napolnile baterije za cel dan. Zdaj po 3 mesecih prespi celo noč (od 23h do 7h) in jaz sem čist drugačna. Sigurno tudi vajina bosta že začela spat ponoči brez zbujanja, eni prej, drugi malo pozneje. Držim pesti, da bo čimprej!user posted image user posted image
surya, vse najboljše!!!user posted image
GH: P nam je rekla, da pred 5 m. bo samo mleko pila, med 5 in 6 bomo začeli s sokomuser posted image  Meni se pa ne mudi, flaška je bolj enostavna.
Sandra, mi2 sva vceraj gledala avtosedeže v BC in nisva se mogla odločiti a 0-18 ali 9-18kg in zato sva sla s trgovine brez avtosedezauser posted image  Lucija komaj zdrzi v lupinici, tolk ji je tesno, da se skoz jokauser posted image  Meni je bil vsec tale: http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=166492 samo je ful drag, čeprav je v akciji.
Evo, zbuja se...papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
30.12.2007 10:27:35   
Anonimen
No, 10cm razlike pa le ni bilo, pa tudi 3 tedni so že od takrat miniliuser posted image . Sicer pa Enej mora bit večji, saj je med njima skoraj 1 mesec razlike.
O avtosedežih pojma nimam in upam da še nekaj časa ne bom rabla imeti pojma o njih, ker me zvije ko vidim cene. Čakala bom na kako akcijo od Maxi cosija in najverjetneje kupila tega. Sicer pa ima v PP lupinici še vedno oba vložka noter, tako da bo kak mesec še zdržalo. Pa če bo gospodič nehal rastuser posted image .
Sem šla prav pogledat do koliko kg je pp primo viagio sip in je do 13 kg. Tako da je nakup do nadaljnega vsekakor odložen, da pa nogice čez visijo pa je normalno, saj v avtosedežu tudi prej ali slej.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4607
30.12.2007 10:50:31   
LINA31
Dobro jutro,

anab in surya..SE VAMA pridružujem z nočnim bujenjem. Žan zvečer ni in ni hotel zaspat niti za 10 min. Pol je zaspal in se konstantno zbujal na 45 min do eno uro (nič vmes jedel, samo da sem ga dvignila iz posteljice in je bilo ok- drugale se je drl, da ga ni bilo za potolažit). To je trajalo do pol polnoči. Na kar je spal do treh in nato od pol petih naprej in še spi.
Da ne omenim, da je bil srček na pijači s kolegi in sem ga prosila (ob treh), če lahk pride in je čist užaljen prišel, da nič ne morem sama. HALLLLO!! To je pa res že to much. Sem tolk žalostna.

sury....VSE NAJBOLJŠE! Jaz pa jutri praznujem.user posted image user posted image

nora....ta avtosedež od Maxicosija ima full dobre rezultate meritev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
30.12.2007 10:51:39   
surya
Hvala vsem!

Kar se avtosedeža tiče, lahko tudi mi še malo počakamo, ker imamo PP Primo viaggio sip (do 13kg).

Za ponoči bi verjetno vse skupaj boljše laufalo, če ne bi bila skoz tako utrujena. Kar neki začaran krog se mi je sklenil. Čez dan je user posted image  sicer priden, ampak potrebuje zelo veliko pozornosti. Non stop mu pojem, se z njim pogovarjam, igram ali pa vsaj cartam. Edino, ko je v posteljici in gleda vrtiljak in na igralni blazini, se zamoti čisto sam. No, potem so tu še vsa gospodinjska oprevila user posted image . Od tega, in potem zvečer še kopanja, sem zvečer kot zombi in zato ne vstrajam na njegovi posteljici, ker ga je bolj enostavno položit v mojo. Ne zaspi drugače kot, da ga uspavam v naročju. Potem slabe noči in sem še zjutraj neprespana, oz. velikokrat se bolj utrujena zbudim, ko grem spatuser posted image .

Saj bo! Pri drugem bo že boljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
30.12.2007 11:00:26   
Anonimen
No, pa sem še pogledala kdaj v povprečju otroci dosežejo 13kg do katerih naj bi PP primo viagio SIP zdržal in je to do 1 leta!!!!! Bog bodi zahvaljen, ker me je res že stisnilo da me sedaj pa še to čaka. Po drugi strani pa se prijateljic spomnim da so otroci res zelo dolgo sedeli še v lupinicah, vsaj do 10 mesecev in so nato prešaltale na večje avtosedeže. Sicer odvisno tudi od modela, ampak jaz sem ob nakupu lupinice ravno na to računala da ga bom imela čim dlje in potem večjega, da kupim samo 2 in ne več, ker so reeees dragi.

(odgovor članu surya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4610
30.12.2007 11:18:10   
nana 27
Ojoj...upam, da bo 2008 več spanja user posted image  Sandra, mi imamo tudi dolginko in težkokategornico user posted image  Težka je 8,2 kilograma in ji je lupinica pretesna. Srček, mi smo 68 kar preskočili. Dala jo bom v večji avtosedež Concord Ultimax od 0-18 kilogramov in do vsaj 10.meseca bo obrnjena nazaj pa še v položaj lupinice ga lahko daš in več naklonov ima. Si ga bom sposodila od prijateljice za teh nekaj mesecev, nato ga bo pa ona prodala. Vsaj nekaj. Če mi bo pa všeč, ga bom pa kupila od nje user posted image  Takole pa izgleda: user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
30.12.2007 13:14:42   
Rožica*
Surya vse najboljše!

Tudi jaz sem gledala ta maxsi cosi, pa je DRAG. user posted image
Kaj pa oni drugi, ki nima takšnega pritrjevanja? Sem ga gledala v Avstriji za 160 € . Kakšne lastnosti pa ima ta? Mislim da se mu reče samo Priori.
Kaj pa Tobi ima katrea izkušnje z njim. Mojemu se res zelo dopade in ima občutek da bo v njem bolj vsren, čeprav sem mu povedala, da ima oni drugi boljše rezultate na testeranjih.

anab in suya tudi jaz se vama pridružujem. stanje tudi pri nas še vedno ni boljše. Se vleče res že predolgo, nevem kako dolgo bom še zmogla tak tempo.
Mogoče mi ne verjamete, ker nič ne pišem več, se mi zdi že brezveze, ker se potem še bolj sama sebi smilim. user posted image  Bi blo vsak dan eno in isto, kako ne spim.....
Pri nas je noč izgledala tako. Zaspal je ob 9:20, zbudil se je ob 11:30 ; 1:23 ; 34:00 ; 4:45 ; 5:30 ; 6:45 in vstala sva ob  7:32
Koliko vmes bedi ne vem, ker ga kar odložim, ko ne morem več, mu v pol snu popravljam dudo,... in navadno zjutraj sploh ne vem kadaj se je zbujal, ker zaradi utrujenosti vse počnem že rutinsko.
Dragi pa pravi, da ga vidi da je zjutraj ko gre v službo popolnom abuden in si čeblja, dela dežek,...
A ja to je pri nas novo, zelo rad dela dežek mu je tako všeč, meni pa malo manj ker je ves moker in morava kar naprej menjat slinček.

Jaz imam pa problem da vedno manj poje na obrok mislim da je zato lačen, potem pa mu popustim in mu vseeno dam za jest, ker ne morem gledat da joka ker je lačen.
Pa vsako jutro rečem, da ne bo dobil.... sem mu prej hotela dati malo čaja pa ga sploh noče, da bi ga vsaj malo potolažila,...., seveda je sledilo mleko po steklenički, da sem videla koliko poje. Pojedel je samo 50ml in nič več, nisem ga mogla pripraviti, da bi pojedel več, je pljuval mleko ven.user posted image

Lina kaj naj rečem moški pač. user posted image

LP.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
30.12.2007 13:38:40   
lemavrica
Ojla,

mi smo pa še kar bolani user posted image , kaer vsi trije. Še dobro da Jaka nima vročine ( moram potrkati ob les ) in ima samo zamašen nosek in kašlja. Pri nas imamo tud bolj neprespane noči. Predvčerajšnjim se je zbudil okoli 3h pojedel pol pa začel jokati kot nor. Komaj sva ga uspavala no še prej smo pa noska pucali.

Zdaj je pri nas bolje ker sva z možem nekako prebrodila krizo in se malo bolje posvetila drug drugemu. Zdaj pa res čakam da bom pride naslednja user posted image  da bom res začela s tabletami.

Za avtosedež midva HB nimava skrbi ker sva dobila Roemerjevga za poročno darilo in imava vsaj ta strošek pokrit. Zato pa raste ko konoplja, zadnjič mu je moja mami kupila en tak fajn pajac za čez dan št. 74 in ga lahko komot nosi, samo malo ima zavihana rokava. Sva ga danes zmerila in ima cca.66cm, stehtala ga pa nisem, je pa kar težak sploh ko ga morva par ur nosit.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
30.12.2007 14:56:39   
Anonimen
Surya, vse najboljše za rojstni dan! user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4614
30.12.2007 15:00:35   
Anonimen
Jaz pa malo obujam spomine.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1250067&mpage=1&key=septembrke

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4615
30.12.2007 15:49:55   
Anonimen
Duskamb, jaz sem si tudi vzela zadnjič nekaj časa in šla nazaj brat in obujat spomine........ah, kako daleč se vse zdi.......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4616
30.12.2007 15:55:47   
Anonimen
Ne samo daleč, šele sedaj sem se spet spomila kako mi je bilo slabo, pa glavoboli, pa krči v nogah,......

Danes nisem šla k očetu, ker je jure spet imel 37,0 - po dveh dneh brez vročine, pa zdelo se mi je premrzlo, da bi malčka peljala ven. Šla sta samo Žana in ati. Fanta pa oba spita. Jure že od enih, Matija pa kakšno uro. Prava tišina je v stanovanju - samo radio mi igra v kuhinji....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4617
30.12.2007 16:03:40   
LINA31
Mi smo bli v LJ, smo šli na pleskavice.user posted image user posted image
Zdaj sem Žana dala spat, jaz bom pa mal TV gledala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
30.12.2007 16:43:49   
sandra85
nana27 ta stolček je res lep!
povej mi prosim, če lahko dam vsaj čez 1 mesec Eneja v tak stolček???
OK, zaj te kratke razdalje (do portoroža, 7km) zdrži, čeprav se buni, ampak ko bomo šli čez dober mesec na štajersko pa bo že prehudo, ker mu je res tsno not, bogiuser posted image

mene cena ne zanima, samo da bo Enej v njem VAREN, komot in da ne bo škodilo hrbtenici

ja, mi imamo tudi PP primo viaggio, sam meni se zdi da to mal-dosti laže ko piše da je do 13kguser posted image user posted image user posted image user posted image ker Enej nima še niti 8kg

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
30.12.2007 16:53:22   
helenav
Punce mi tudi doživljamo zadnje dneve temne čase.

najprej mi prosim povejte koliko čaja spijejo vaši otročki?

Potem pa eno vprašanje....mi smo že tretji dan skozi cel dan sitni za umret.....jaz pa na koncu z živci.....Včeraj mi je en obrok preskočila, naslednjega ni hotela primit moje mleko..drla se je kot da jo režemo....umetno mleko tudi ni hotela pit..nit čaja....nikakor se nismo potolažili, potem je končno pridno jedla iz prsi in zaspala...zbudila se je z groznim jokom, popila mleko in še naprej jokala..umetnega ni hotela, čaja tudi ne....non stop joče....ušeska so pretipana, ne bolijo...vročine ni, prehlajena ni, zaprta ni, drekec normalen?????? Ona pa tečna za umret..pešta si roke v usta in zraven kriči...???? vsakič se zbudi z groznim jokom???? Je možno da dlesni bolijo

Drugače pa s tem čajem mije ful čudno...kot prvo vedno sem bila mnenja da dojen otrok ne potrebuje dodatne tekočine....ampak očitno sem se motla, ko sedaj vidim s kašnim guštom Klara pije....ampak iz nič na 80ml? In še bi spila pa ji ne pustim...je prav da ji ne pustim?

gh mislim, da mi bo pediatrinja ob naslednjem ceplenju rekla, naj počasi pričnem, saj Klara mora začet pridobivat na teži....oblečena doma tehta 5400....za 4 mesece? Premalo....dodatka pa ne želi....nasploh se mi zdi da ji zadnje čase melko ne diši??????? Najprej sem mislila, da bom spet fešto dobila....ampak je ni....in pri prvi M ni dela cirkuse toliko časa...en dan je bil mlo bolj kritičen potem pa je bilo vse BP:

Hellllp

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
30.12.2007 17:13:02   
nana 27
Sandra, v tak stočke ga lahko daš takoj, ker se nastavi v položaj lupinice. Mislim, d ajih prodajajo v Pikapolonici. Helenav, lahko bi bili zobki. NI pa nujno...včasih imajo taka obdobja dretja po nekaj dni in nočejo jesti. Jaz sem panična klicala pediatrinja, ker je Miha zganjal tako sitnobo in ni jedel pa je rekla, da je lahko en teden neješč in je še vse OK. IMaš kakšen Clagel, Gengigel Baby...daj na prst in drgni po dlesnih.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
30.12.2007 17:19:12   
Anonimen
najprej mi prosim povejte koliko čaja spijejo vaši otročki?

Popolnoma NIČ!!!!!

Raje se priklopiuser posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 4622
30.12.2007 17:50:32   
LINA31
HElenav...kar se tiče čaja e bilo pri nas isto. Najprej mu nisem nič dajala, ker so mi vsi govorili, da ni potrebe. Ko sem pa probala zaradi vnetja sečil, pa je full pil. Zdaj mu pustim, da pije kukr mu paše.
Zgleda je nekaj v zraku, ker Žan že par popoldnevov tečko.

user posted image Eno vprašanje imam. Danes je Žan že večkrat polival. Mislim, da zato ker tolk miga, ko se naje in pol se mu full spahuje. A ima še katera tak probllem, ali lahko kako to preprečim?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
30.12.2007 17:50:39   
sandra85
Concord Ultimax
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Sandra, v tak stočke ga lahko daš takoj, ker se nastavi v položaj lupinice. Mislim, d ajih prodajajo v Pikapolonici

ne najdem ga nikjeruser posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
30.12.2007 17:53:31   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Concord Ultimax
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Sandra, v tak stočke ga lahko daš takoj, ker se nastavi v položaj lupinice. Mislim, d ajih prodajajo v Pikapolonici

ne najdem ga nikjeruser posted image

evo http://www.pikapolonica.com/index.php?stran=concord_index

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?