|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
17.10.2007 8:42:03   
pikapolona2
altati...sm glihkar ugotovila da študijsko šele ob 13 30 odprejo....grem potemtakem kasneje...te pa kasneje pokličem in prašam kje siuser posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 851
17.10.2007 8:45:59   
@lina
Draga Tina, vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan! Želimo ti polno zdravja, smeha in otroških radosti! 
Matjaž ti pa pošilja enga lupčka!user posted image
Čestitke tudi mamici in atiju!
user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 852
   [Brisano sporočilo]
17.10.2007 8:48:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 853
17.10.2007 9:18:55   
beki24
lucika- držimo pesti

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 854
17.10.2007 9:21:42   
beki24
Pikabu- jaz sem zdaj kupila od WELEDA Wind und Wetterbalsam ( Muller)! Je pa naravna, brez dodatkov.....
bomo videli kakšna bo- Tinkara je lani po Niveini postala še bolj flekasta.od Bubchena pa sploh probat ne grem, ker se mi zdi, da bo podobno! Če ta ne bo OK, grem pa v lekarno od Avene eno kupit!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 855
17.10.2007 9:22:35   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

evo, jaz pa grem na razgovor. pripravljena, vse kar je treba...
mali je pri babici. sem ga prej peljala, da se v miru uredim. ker če prideš poslinjen ali pobruhan na razgovor, ni glih najboljše:)

no, držite pesti.

Srečno srečno, pokaži jim, kako dobra si.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 856
17.10.2007 9:46:06   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

altati, itak da v lj

a si ga vpisala v običajni vrtec ali waldorfski?

Neposredna povezava do sporočila: 857
17.10.2007 10:00:37   
Maxica
Danes svoj prvi rojstni dan praznuje mala svetovna popotnica Tina, ki je v svojem kratkem življenju do zdaj videla več sveta, kot marsikatera od nas.user posted image  Še naprej razveseljuj očka in mamico, pa naj ti čimprej naročita bratca ali sestrico, da ti ne bo dolgčas. Mamici pa čestitke, še vedno je naša častna oktoberkauser posted image . V S E   N A J B O L J Š E !!!
user posted image
                          user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 858
17.10.2007 10:03:18   
pikapolona2
Piškot....next ne dostavlja v slo a ne?....a gre katera v england???user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 859
17.10.2007 10:04:03   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Maxica, daj povej, a si pri vsem tem športanju tudi kaj kg izgubila? Počutje je definitivno boljše, a ne da?

Eh, saj sama veš, da so mišice težje od špeha, tako da po kilaži se mi ne pozna kaj sile, po oblekah bi pa rekla, da se mi je telo nekoliko izoblikovalo, ja. Ampak se mi pa gre predvsem zaradi rekreacije in boljšega počutja, gotovo. Če pa še kakšno kilco izgubim, se pa tudi ne bi sekirala.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 860
17.10.2007 10:05:00   
pikapolona2
Jaaaaa........Bravo za Tino in trikrat hura za mamico in očijauser posted image user posted image user posted image

Še veliko popotovanj in majhnih radosti v tvojem življenju

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 861
17.10.2007 10:06:13   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Maxica, ampak tebi sem pa kar malo fouš, kolk ti uspe, da tudi sama sebe malo pocrkljaš!user posted image

Sam toliko - prvič v življenju grem jutri na masažo, pa enkrat na teden grem na pilates. Sicer pa, no, saj mi ni hudega, ampak poznam osebe, ki se znajo mal bolj pocrkljat, kot jaz sama sebe.user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 862
17.10.2007 10:07:26   
Maxica

A vemo kaj je z Psašo in Mihcem user posted image

Mi je ravno sporočila, da bosta, če bo vse po sreči, šla danes domov. Ima pa Miha uroinfekt, virozo pa še dva zobka so hkrati dobili, ubogeci.
Lepo vas pozdravlja.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 863
17.10.2007 10:09:49   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Eno resno vprašanje: pri našem Maksu sem opazila, da postane čisto flekast, ko smo zunaj, oz. ko se sonce skrije in postane bolj mraz, on dobi flekast obraz. Je drugače kot zadnjič, ko smo sumili na alergijo. Danes sem ga namazala z niveino kremo, da bi bilo bolje, ko smo šli ven, pa je bilo skoraj slabše. A mi lahko prosim priporočate kakšno dobro kvalitetno kremo proti mrazu?

Jaz Lana tudi še nisem nič mazala, saj sploh ni bilo potrebe. Sem pa Maxa lansko al pa predlansko zimo namazala, če smo šli ven, in to z Niveino kremo za veter in mraz, pa se mi zdi, da je vedno prišel potem ves zabuhel in rdeč v obraz. Tako da če ni res ful mrzlo al pa kaj, raje pustim, da koža diha, pa je nič ne mažem. Bom videla za letos, če bom sploh kaj nabavljala.user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 864
17.10.2007 10:57:14   
altati
hmmmmm....ženske....kot kaže se mi bo uresničila največja želja.......

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 865
17.10.2007 11:24:08   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: altati

hmmmmm....ženske....kot kaže se mi bo uresničila največja želja.......

user posted image user posted image user posted image
četrti otrok?
tašča se seli v Avstralijo?
sedmica na lotu?

a sem samo jaz radovedna?user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 866
17.10.2007 11:36:59   
moci
po mojem gre na kitajskouser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 867
17.10.2007 11:39:07   
moci
tina potepina, vse najboljše za prvi rojstni dan in naj se potepanja nadaljujejo.
user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 868
17.10.2007 11:41:45   
moci
joj, zdaj pa ne dohajam. vedno mi zmanjka časa za komentirat.user posted image

hotela sem še povedat, da smo imeli v ponedeljek fizioterapijo in je ok in je ne bomo imeli večuser posted image malo ima še ukrivljen hrbet in malo moramo še popravljat nogice, drugače pa ok.
je pa rekla, da kaže znake hiperaktivnosti. ni nujno, da bo hiperaktivna, ampak trenutno tako izgleda. sem malo pomirjena, me je že skrbelo, da sploh ne dohajam svojih materinskih naloguser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 869
17.10.2007 12:00:00   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

A vemo kaj je z Psašo in Mihcem user posted image

Mi je ravno sporočila, da bosta, če bo vse po sreči, šla danes domov. Ima pa Miha uroinfekt, virozo pa še dva zobka so hkrati dobili, ubogeci.
Lepo vas pozdravlja.user posted image

ubogi miha, vse naenkrat.
ušam, da gresta danes res domov.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 870
17.10.2007 12:00:50   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Maxica, daj povej, a si pri vsem tem športanju tudi kaj kg izgubila? Počutje je definitivno boljše, a ne da?

Eh, saj sama veš, da so mišice težje od špeha, tako da po kilaži se mi ne pozna kaj sile, po oblekah bi pa rekla, da se mi je telo nekoliko izoblikovalo, ja. Ampak se mi pa gre predvsem zaradi rekreacije in boljšega počutja, gotovo. Če pa še kakšno kilco izgubim, se pa tudi ne bi sekirala.user posted image

jaz se pa že 14 dni odpravljam na aerobiko, pa vedno najdem izgovoruser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 871
17.10.2007 12:02:19   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

jaz se psihično pripravljam na razgovor, jutri. pa me vse bolj skrbi kot to. kak bom malega zrihtala, pa peljala k babici, pa kje bom pri firmi parkirala in take bedarije... eh, bo že nekak... danes nimam volje za nič. če se nisem 50 krat zjokala dans...
gledam palčke, ki jih je mela tak rada, pa ugotavljam, da bi jih lahko bila do konca pojedla..pa take bedarije. ma, pride trenutek ko sem čist kul. saj sem rekla, skor hvala bogu, da se je to naredlo zdaj, ko še aidan glih ne ve zakaj se gre. če bi se čez pet let in bi mama tolk tulila okol...bi ble posledice še hujše:(

po eni strani nočem več psa. po drugi bi šla kar danes v zavetišče po drugega:) ne vem, kak dolgo se bosta tile dve ideji tepli po glavi...itak pa vem, katera bo zmagala. saj se tolk pa res ne morem slepit.
žal mi je samo to, ko sem ji vse razložla, kak se naj drži, da bosta z aidijem skup čokolado jedla in to....nisem ji pa povedala, da naj se ima lepo, če ne pride več nazaj. upam, da ve.

tak, zdaj pa neham s tem. za danes.

lahko noč

držim pesti, da ti bo šlo na razgovoru kot po masluuser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 872
17.10.2007 12:03:58   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

moci, a si videla, da nisem dobila kart za četrtek, da pa greva vseeno lahko gledat ratatuli

/quote

mah, mi spet ponoči tudi po 8x ne spimo, se bom v štange zaletavala, če bom šla opolnoči spatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 873
17.10.2007 12:07:57   
moci
pikabu, v lekarni je veliko kvalitnetnih krem. mi imamo uriage, po nasvetu dermatologa. za zimo pa še nimamo nič.

sivkamivka, zoja gre tudi v jasli, pa so do 3 letuser posted image

clody, srečno na razgovoruuser posted image

frrrr, od kje ti to gospodinje vlečeš? jih bom še jaz, da me ne boš vedno ti zalagalauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 874
   [Brisano sporočilo]
17.10.2007 12:08:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.