|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
16.10.2007 22:13:46   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Prekmurje, NM prisotni in prisebni!user posted image
gasilec samo, al se motim? user posted image

veš da ne vem?user posted image user posted image  mogoče pa res... ta risanka pri nas ni aktualna...pri nas zažiga: Mojster Miha, bomo zmogli? Če bo treba, bomo ja!user posted image
to znam pa zdej tut js že zapet.
čeprav pri nas skoz nodiji laufajo. vsak dan enega pogledamo. kmalu bomo že skoz user posted image in sm pogruntala od kod meni muki pravi: o, ti smešni mali nodi user posted image user posted image user posted image

A sem ti res to kdaj rekla, ali pa ne razumem fore user posted image  user posted image
enkrat si mi rekla o ti smešni mali frrrr... pa še nisem štekala in si mi rekla, da ob risankah to pride user posted image in evo, trala user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 826
16.10.2007 22:14:27   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Eno resno vprašanje: pri našem Maksu sem opazila, da postane čisto flekast, ko smo zunaj, oz. ko se sonce skrije in postane bolj mraz, on dobi flekast obraz. Je drugače kot zadnjič, ko smo sumili na alergijo. Danes sem ga namazala z niveino kremo, da bi bilo bolje, ko smo šli ven, pa je bilo skoraj slabše. A mi lahko prosim priporočate kakšno dobro kvalitetno kremo proti mrazu?

Ne znam pomagatuser posted image  Nismo še začeli mazat...vsekakor pa pojdi v leakrno po kakšno kvalitetnejšo, pusti Niveo in Bubchen...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 827
16.10.2007 22:14:33   
frrrr
bejbike - lepo spite!
js vas mam dost user posted image user posted image

nočko!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 828
16.10.2007 22:16:47   
muki1

Eh, danes vas ne zanemarjam. Jutri spet. Upam, da me volja ne popusti. Pa da bo čas. Neža je začela kar nekaj spet sračkat. Zdaj po novem v vrtcu spi. Lani sploh ni spala, ampak je le počivala, potem mi je zvečer fino mrknila okrog osmih. Zdaj pa zaspi in potem zvečer brenka krepko čez 21.00....da bi jo pa mož uspaval pa noče slišati. Mislim, da je napočil čas, da to zadevo uredimo. 3 leta in pol sem hodila z njo spat, pa še bom....ampak ne sme doživljati živčnih zlomov, če gre z njo spat nekdo drug in ne mami user posted image .
sej nas ne zanemarjaš... sam si napovedala... no, js tut napovedujem user posted image že celo leto user posted image user posted image
pri nas tut živčni zlom doživi, če ne grem z njim spat in sem doma... če me pa ni doma, pa ni problemov user posted image

Ja, saj če me ni si da dopovedat.
Ivo pa tudi jaz dajem. Nekaj časa jo je mož, potem je pa penila in sem jo spet jaz začela.....

Pa kako me pogreša, ko me ni in pridem domov me tako objema, prav obraz vzame med dlani in me čisto zaljubljeno gleda, se prav z vso močjo stisne k meni, odmakne obraz, me spet gleda, pa take čudne slinaste poljubčke mi daje. Ne cmokne, ampak odpre usta in me poliže po licu user posted image  user posted image  user posted image
Iva, ne Neža user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 829
16.10.2007 22:21:01   
frrrr

Eh, danes vas ne zanemarjam. Jutri spet. Upam, da me volja ne popusti. Pa da bo čas. Neža je začela kar nekaj spet sračkat. Zdaj po novem v vrtcu spi. Lani sploh ni spala, ampak je le počivala, potem mi je zvečer fino mrknila okrog osmih. Zdaj pa zaspi in potem zvečer brenka krepko čez 21.00....da bi jo pa mož uspaval pa noče slišati. Mislim, da je napočil čas, da to zadevo uredimo. 3 leta in pol sem hodila z njo spat, pa še bom....ampak ne sme doživljati živčnih zlomov, če gre z njo spat nekdo drug in ne mami user posted image .
sej nas ne zanemarjaš... sam si napovedala... no, js tut napovedujem user posted image že celo leto user posted image user posted image
pri nas tut živčni zlom doživi, če ne grem z njim spat in sem doma... če me pa ni doma, pa ni problemov user posted image

Ja, saj če me ni si da dopovedat.
Ivo pa tudi jaz dajem. Nekaj časa jo je mož, potem je pa penila in sem jo spet jaz začela.....

Pa kako me pogreša, ko me ni in pridem domov me tako objema, prav obraz vzame med dlani in me čisto zaljubljeno gleda, se prav z vso močjo stisne k meni, odmakne obraz, me spet gleda, pa take čudne slinaste poljubčke mi daje. Ne cmokne, ampak odpre usta in me poliže po licu user posted image  user posted image  user posted image
Iva, ne Neža user posted image .
user posted image se mi je zdelo, da te Neža ne liže več po obrazu user posted image naš mali se mi pa kr med joške zalepi, ko pridem domov user posted image ampak do večera potem čist komot zdrži brez joške... zgleda, da mi tako pokaže kolk me je pogrešal, al kaj user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 830
16.10.2007 22:22:26   
lucika
jaz se psihično pripravljam na razgovor, jutri. pa me vse bolj skrbi kot to. kak bom malega zrihtala, pa peljala k babici, pa kje bom pri firmi parkirala in take bedarije... eh, bo že nekak... danes nimam volje za nič. če se nisem 50 krat zjokala dans...
gledam palčke, ki jih je mela tak rada, pa ugotavljam, da bi jih lahko bila do konca pojedla..pa take bedarije. ma, pride trenutek ko sem čist kul. saj sem rekla, skor hvala bogu, da se je to naredlo zdaj, ko še aidan glih ne ve zakaj se gre. če bi se čez pet let in bi mama tolk tulila okol...bi ble posledice še hujše:(

po eni strani nočem več psa. po drugi bi šla kar danes v zavetišče po drugega:) ne vem, kak dolgo se bosta tile dve ideji tepli po glavi...itak pa vem, katera bo zmagala. saj se tolk pa res ne morem slepit.
žal mi je samo to, ko sem ji vse razložla, kak se naj drži, da bosta z aidijem skup čokolado jedla in to....nisem ji pa povedala, da naj se ima lepo, če ne pride več nazaj. upam, da ve.

tak, zdaj pa neham s tem. za danes.

lahko noč

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 831
16.10.2007 22:29:47   
Pikabu
Očitno ima res bolj občutljivo kožo. Tisto zadnjič je bilo drugačno, je imel tudi po rokah in nogah, zdaj semu pa le po obrazu naredi, ko sonce zgine. Pa mogoče kakšno urco traja, ko pridemo noter, da vsi fleki zginejo, potem je pa tako kot da ne bi nič imel. Bom šla res v lekarno vprašat, da bi kaj drugega preizkusili, pri Emi se je niveina čisto dobro obnesla.

Zdaj gre pa tudi jaz spat. Kmetije se mi ni dalo gledat, možek je poslal sms, da gredo proslavljat. So se baje dobro odrezali, uradne rezultate pa jutri izvedo. Upam, da bodo čim boljši. Zjutraj bodo lahko celo dlje spali, danes so imeli že 6.15 opevanje, ker so imeli zgodaj dopoldne že tekmovanje. Ga zelo pogrešam, prav čudno je iti v prazno posteljo spat, ampak samo še danes in jutri, pa ga bom spet imela ob sebi. Komaj že čakam.

Lep večer, pa lahko noč.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 832
16.10.2007 22:32:50   
@lina
Lahko noč!user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 833
   [Brisano sporočilo]
16.10.2007 22:45:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 834
   [Brisano sporočilo]
16.10.2007 22:48:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 835
   [Brisano sporočilo]
16.10.2007 22:49:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 836
16.10.2007 23:14:09   
Maxica
Oh, ste se načvekale, zdaj se mi pa ne da vsega nazaj komentirat. Jutri s svežo glavo. Grem spat, lahko noč.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 837
17.10.2007 7:29:27   
altati

Eno resno vprašanje: pri našem Maksu sem opazila, da postane čisto flekast, ko smo zunaj, oz. ko se sonce skrije in postane bolj mraz, on dobi flekast obraz. Je drugače kot zadnjič, ko smo sumili na alergijo. Danes sem ga namazala z niveino kremo, da bi bilo bolje, ko smo šli ven, pa je bilo skoraj slabše. A mi lahko prosim priporočate kakšno dobro kvalitetno kremo proti mrazu?

Mustela ali Avene. Vse postalo je bolj tkotkouser posted image user posted image user posted image  (s tem mislim, da ni primerno za tako občutljivo kožo kot opisuješ)

Jaz zaenkrat Jaša nisem še nič mazala (ne lani, ne letos), ker še ni bilo nobene potrebe. Ima ful lepo kožico.

< Sporočilo je popravil altati -- 17.10.2007 7:32:16 >

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 838
17.10.2007 7:30:18   
altati

Jaz še nisem našla kreme, ki bi mi preprečila rdečico, ko pridem pozimi z mraza na toplo, ali pa ko sem dalj časa na mrzlem....sem tudi vsa lisasta.

A si Avene že poskusila?????

< Sporočilo je popravil altati -- 17.10.2007 7:32:33 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 839
17.10.2007 7:33:40   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

altati: ne v jasli, temu se reče mlajša mešana skupina (1-3 let)

od kdaj pa to????? Do treh let so bile ponavadi jasliuser posted image user posted image user posted image  Saj je tudi temu primerna cena. Mešane skupine so če se mešajo jaslični in vrtičkarski otroci (od 2-4 let itd...).
No, saj izraz nema veze, zanima me kam???? Krajevno!

Neposredna povezava do sporočila: 840
17.10.2007 7:46:47   
pikapolona2

pikabu tudi naša je hitro flekasta...pa ne samo kadar je mrzlo zunaj....tudi kadar joka....ampak jst nč ne mažem očitno ima tako kožo...tudi jaz sm takoj flekasta in rdeča po obrazu in dekolteju.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 841
17.10.2007 7:52:18   
pikapolona2
dobro jutro......men se pa zvečer sploh ne da na comp...le kaj mi je...pa itak si deliva enega v dnevni (moj je v Brinini sobi) in ponavadi ima moj še en kup stvari za službo pol pa jst izvisim. Ampak fajn vas je pa bratuser posted image user posted image user posted image  za dobro jutro.

Muki men so tele mandarine k so zdej brez koščic tud njam njam.....sm jih tudi včeraj nabavila in jih pridno mljaskam...pa Brini sm dala za poskusit...uf je bilo navdušenja je cuzala in žvečila na koncu se je pa jokala ker se ji nisem upala dat preveč ona bi pa še in še

ej ampak res tud jst mam občutek da zdej ko je konec porodnišk kr nekaj pridno še na telovadbe hodimo ipd.....jst tu včeraj bila na pilatesu....uf mi poka po kosteh ko se raztegujem...pa itak mi je rekla ta k nas trenira da sm cela kriva in da se točno vidi v da na levi nosim ta malao ker imam levo ramo fuul nižjo...jah bo treba trenirat pa jo nazaj spravit.

Altati...zdejle grem v študijsko knjižnico....a boš doma bi ti prnesla tunel?

Piškot pr vas ste že zdravi?

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 842
17.10.2007 8:01:39   
tasha23
Punce dobro jutro!
včeraj je bil prav lep dan. Hvala vsem za čestitke user posted image
Ne vem zakaj ampak od 15-16 sem za vsako figo jokala, mogoče ker sem se še tako živo spomnila kako je bilo pred letom dni... Gael je pravi navihanec in imam občutek kot,da se je včeraj zavedal da je bil njegov dan user posted image user posted image user posted image ž
Še vedno ima najraje knjigice in si vedno izbira katero bi poslušal, nato ti jo prinese in nakaže, da ga dvigneš in mu jo preberešuser posted image user posted image user posted image
No za darilo je dobil:
user posted image
user posted image
in user posted image ... v soboto pa nas čaka rajanje...

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 843
17.10.2007 8:11:10   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Altati...zdejle grem v študijsko knjižnico....a boš doma bi ti prnesla tunel?

kakšno uro sva še doma, nato jo mahneva po svetu (beri Kranju). Pokliči, ko boš v Kranju.....

Neposredna povezava do sporočila: 844
17.10.2007 8:12:31   
mis
Dobro jutro!

Naša Tina je pa še v Mavricijskem času. ob pol sedmih auf!user posted image  Zunaj pa tema in mraz...

@lina, v ponedeljek začnem. Se že kar veselim...
Dej jaz bi tudi šla na aerobiko, sem šla že, ampak sama ne bi hodila. Si za kakšno kompanijo?

tasha, lepa darilca...

ja, ko bom v službi se tudi meni zdi da bo drugače, čeprav bova zjutraj še vedno skupaj s Tino do 11h, potem gre k tašči, ob 16h jo pa poberem.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 845
17.10.2007 8:13:44   
mis
Greva ven, moram tinto za printer kupit, pa v Cicibana bi šle po copatke, da bo ene mela pri tašči kjer se bo čuvala. Pol pa prijateljice na tortico peljeva.user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 846
17.10.2007 8:17:43   
lucika
evo, jaz pa grem na razgovor. pripravljena, vse kar je treba...
mali je pri babici. sem ga prej peljala, da se v miru uredim. ker če prideš poslinjen ali pobruhan na razgovor, ni glih najboljše:)

no, držite pesti.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 847
17.10.2007 8:20:18   
pikapolona2
altati pokličem.....lucika...držim pesti močno....ti si najboljša in dobila boš delo!user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 848
17.10.2007 8:22:08   
altati
lucika- držim pestiuser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 849
17.10.2007 8:25:14   
Clody
Jutroooo!!

Mis, dej kako slikico pripopej, da se nam malo sline pocedijo. Pa povej - a je res vse tako drago kot pravijo??

Lucika, drži se na razgovoru, jaz ga imam tud.user posted image

Se grem zdaj štimat. Mali spi, ker mora nadoknadit nočne urice. Je revež tako kašljal, da nismo spali. Namesto, da bi bilo boljše je samo še slabše.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.