Pikabu
|
Punce, jaz sem pa čisto sama doma. Saj ne vem ali naj bom vesela ali ne. Grem od začetka. Zaradi vseh čudnih težav z izcedkom, sem se odločila, da grem danes do svoje G in se prej tudi pozanimala, če dela. Iz službe sem šla direktno pod tuš, se zmenila za varstvo in na pregled. A je katera že podirala take rekorde? Čakala sem 6 ur. Resno. Sicer sem za zadnje tri ure sama kriva, moja G je šla nareč v porodno in je delala ena druga, pa sem želela priti do svoje in zato čakala, ampak je bilo poplačano. Sicer me potem ni nič pregledovala, je rekla, da so izcedki normalni, za bris je pa še prezgodaj, tako da imam čez tri tedne spet in je tako naročila, da naj bi spet k njej prišla. Če mi ne bi bila ona tako super G, bi že zdavnaj menjala zaradi tega čakanja, ampak se res splača. Sva se lepo pogovorili, me je tudi zelo pomirila in je bilo super. Jaz grem prav rada k njej. Zdaj sem pa tako utrujena, da je groza, sem že prej razmišljala, da sem čisto preveč utrujena, da bi se vozila še 20 minut v eno smer po otroka, pa še jutri zjutraj moram biti bolj zgodaj v službi in bi morali vstati že ob pol šestih. Pa sva se slišala z možičkom in je rekel, naj se z mamo zmenim, da otroka ostaneta kar tam in tudi tam prespita. Meni se zdaj ne bo potrebno voziti, zjutraj bomo pa vsi lahko malo dlje poležali, pa meni se ne bo tako zelo mudilo, da bi uredila otroke in ju pravočasno razvozila. Po drugi stani ju pa tako pogrešam, danes smo se komaj kaj videli. Bomo pa jutri vse nadoknadili, ker pride ati domov. Komaj že čakam. Zdaj bi bilo pa super, če bi se spravila malo pospravljat, pa po pravici povem, da se mi ne da.... Mogoče si bom natočila vodo v bano, pa malo mehurčkov in se bom razvajala.... Mogoče bom pa vam težila....