|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
17.10.2007 16:32:21   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: mis

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

user posted image user posted image user posted image

v vremenski napovedi za nedeljo se skriva ena snezinka.

moci sneg bo!!!!!!!!!!!!

yeeeeeeeeeeeeeeeeeees.

Kaj?????? Midva se pa ravno meniva, da bi v nedeljo praznovali in imeli piknikuser posted image

ne se sekirat, do nedelje se bodo se petkrat premislili.
upam pa vseeno da bo sneg. vsaj tukaj po hribih. vi ga tako ne rabite dol na jugu.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 901
17.10.2007 16:56:26   
Clody

IZVIRNO SPOROČILO: mis

v vremenski napovedi za nedeljo se skriva ena snezinka.

moci sneg bo!!!!!!!!!!!!

yeeeeeeeeeeeeeeeeeees.

Kaj?????? Midva se pa ravno meniva, da bi v nedeljo praznovali in imeli piknikuser posted image

ne se sekirat, do nedelje se bodo se petkrat premislili.
upam pa vseeno da bo sneg. vsaj tukaj po hribih. vi ga tako ne rabite dol na jugu.

Neeee, mi tud praznujemo in to na Pokljuki, kjer bi moral kazat 2 snežinki. user posted image user posted image Sem računala, da bomo še uzun, ker pride 20 ljudi in bo gužva. Dvakrat se mi pa res ne da pacat.
Če se bodo pa tako zmrdval kot pri Beky jih bom pa itak nagnala, tukej pa ne šparam besed!!!

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 17.10.2007 17:32:54 >

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 902
17.10.2007 18:09:53   
frrrr
moci, eMule

lucika, valjda da si premagala 6 drugih... to je mala malica user posted image ti kr čakaj pozitiven odgovor, pa bo user posted image

štorkljica, mere povzete, pa tut prvi koraki user posted image kr potoži, bo pol lažje!

altati, mere Jaše povzete!

clody, mogoče se bodo pa zamislili nad ponujeno plačo, če se jim ti tolk smeješ user posted image
zakaj ti pa moderatorka poste popravlja? si kaj ušpičila al si se prepozno spomnila popravit?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 903
17.10.2007 18:09:55   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: altati

hmmmmm....ženske....kot kaže se mi bo uresničila največja želja.......

četrti otrok?
tašča se seli v Avstralijo?
sedmica na lotu?

a sem samo jaz radovedna?user posted image user posted image
js tut radovedna... si pa zanimive želje navedla user posted image user posted image altati, sej lahk na privat, da ne boš javno razpravljala o še ne dokončno dorečenih zadevcah user posted image a ima kaj opravka z današnjim klicem? user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 904
17.10.2007 18:09:57   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

A vemo kaj je z Psašo in Mihcem user posted image

Mi je ravno sporočila, da bosta, če bo vse po sreči, šla danes domov. Ima pa Miha uroinfekt, virozo pa še dva zobka so hkrati dobili, ubogeci.
Lepo vas pozdravlja.user posted image
ubogi Miha, vse naenkrat user posted image upam, da sta zdej že doma in se fino crkljata z očkom

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 905
17.10.2007 18:11:08   
frrrr
Tina in mamica mis - čestitke za prvo svečko!

user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 906
17.10.2007 18:11:34   
frrrr
grem se crkljat... rit spet previta user posted image

papa

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 907
17.10.2007 18:23:56   
Pikabu
Draga Tina, vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan. Naj te mamica in ati še naprej pridno razvajata in vozita po svetu, ti jima pa vsak trenutek posebej naredi najlepši.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 908
17.10.2007 18:25:03   
Anonimen
altati....kaj pa če na privat malo poveš ? A veš, da nas vse zanima ?

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 909
17.10.2007 18:35:34   
Pikabu
Punce, jaz sem pa čisto sama doma. user posted image Saj ne vem ali naj bom vesela ali ne. user posted image

Grem od začetka. Zaradi vseh čudnih težav z izcedkom, sem se odločila, da grem danes do svoje G in se prej tudi pozanimala, če dela. Iz službe sem šla direktno pod tuš, se zmenila za varstvo in na pregled. A je katera že podirala take rekorde? Čakala sem 6 ur. Resno. Sicer sem za zadnje tri ure sama kriva, moja G je šla nareč v porodno in je delala ena druga, pa sem želela priti do svoje in zato čakala, ampak je bilo poplačano. Sicer me potem ni nič pregledovala, je rekla, da so izcedki normalni, za bris je pa še prezgodaj, tako da imam čez tri tedne spet in je tako naročila, da naj bi spet k njej prišla. user posted image user posted image user posted image Če mi ne bi bila ona tako super G, bi že zdavnaj menjala zaradi tega čakanja, ampak se res splača. Sva se lepo pogovorili, me je tudi zelo pomirila in je bilo super. Jaz grem prav rada k njej. Zdaj sem pa tako utrujena, da je groza, sem že prej razmišljala, da sem čisto preveč utrujena, da bi se vozila še 20 minut v eno smer po otroka, pa še jutri zjutraj moram biti bolj zgodaj v službi in bi morali vstati že ob pol šestih. Pa sva se slišala z možičkom in je rekel, naj se z mamo zmenim, da otroka ostaneta kar tam in tudi tam prespita. Meni se zdaj ne bo potrebno voziti, zjutraj bomo pa vsi lahko malo dlje poležali, pa meni se ne bo tako zelo mudilo, da bi uredila otroke in ju pravočasno razvozila. Po drugi stani ju pa tako pogrešam, danes smo se komaj kaj videli. Bomo pa jutri vse nadoknadili, ker pride ati domov. Komaj že čakam. Zdaj bi bilo pa super, če bi se spravila malo pospravljat, pa po pravici povem, da se mi ne da.... Mogoče si bom natočila vodo v bano, pa malo mehurčkov in se bom razvajala.... Mogoče bom pa vam težila.... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 910
17.10.2007 18:36:23   
Pikabu
Samo ena pripomoba, mis in Tina sta prvi častni oktobrki, nista pa edini. Clody in Nejc sta tudi častna oktobrčka, Nejc se je tudi rodil točno na rok. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 911
17.10.2007 18:38:07   
Pikabu
Naši izpuščajčki in kremice: jaz Eme nisem skoraj nič mazala, Maksa lani tudi ne, letos pa dobi take fleke samo, da se sonce skrije in sem pomislila, da bi mu mogoče kožo malo zaščitila, pa ni bilo nič boljše. Bom šla res v lekarno, pa bom vprašala, kaj bi še preizkusili.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 912
   [Brisano sporočilo]
17.10.2007 18:48:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
17.10.2007 18:50:24   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

altati....kaj pa če na privat malo poveš ? A veš, da nas vse zanima ?

spomnite me čez dva meseca in vam vsem povem. Javno!
Ok?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 914
17.10.2007 19:10:46   
muki1
Spet zboleli user posted image  user posted image  user posted image . Iva je že dvakrat bruhala user posted image . Grem znoret. Čau

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 915
17.10.2007 19:13:00   
Anonimen

Spet zboleli user posted image  user posted image  user posted image . Iva je že dvakrat bruhala user posted image . Grem znoret. Čau

hm, pa kaj je s tem bruhanjem ? Sem srečala kolegico, iz sosednje stavbe in tudi pravi, da ji je hčerka zbolela....bruhanje, vročina...so ji rekli...viroza....

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 916
17.10.2007 19:18:27   
Pikabu
A gre katera z mano v Kitajsko? Lahko pa tudi v Mehiško? user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 917
17.10.2007 19:19:27   
Pikabu

Spet zboleli user posted image user posted image user posted image . Iva je že dvakrat bruhala user posted image . Grem znoret. Čau

A, joj. user posted image user posted image user posted image user posted image Muki, kaj je zdaj to pri vas? user posted image Naj se vam čim prej vse uredi. Mislim na vas. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 918
17.10.2007 19:20:38   
altati
muki, pa kaj je z vami????? Poberite se!!!!Ajmo, ajmo!!!! user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 919
17.10.2007 19:21:36   
altati
Pikabu -  a nimaš nobenga mladega sosedauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 920
17.10.2007 19:30:25   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Pikabu - a nimaš nobenga mladega sosedauser posted image

Nič na vidiku.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 921
17.10.2007 19:31:01   
Pikabu
Joj, kako je čudno, ko ju ni... Po drugi strani pa tako paše en tak blažen miiiiiiiiir.....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 922
17.10.2007 19:34:35   
altati
Pikabu, si sploh ne predstavljam večera brez otrok, ampak moram priznati, da tudi še pripravljena nisem nanjuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 923
17.10.2007 19:43:13   
pikapolona2
pikabu....paše kajuser posted image user posted image user posted image ...sam v kitajsko al pa mehiško boš pa ti v Kr enkrat pršla.....pa ne takrat ko boš slučajno spet sama (bomo čakali spet naslednjih par let)

altati kaj ti nam delašuser posted image  domišljija radi 1000 na urouser posted image user posted image user posted image

muki.....očitno imate pri vas imunski sistem čist podrt...pa še zima je pred vrati.....a si kej o kakšnio alternativi razmišljala da bi se pocajtaliuser posted image

sivkamivka danes sm si pa knjigo Sedi k meni povem ti eno pravljico sposodila.....je pa toooolk lepa knjiga da si jo moram kar za v mojo knjižnjico kupit....maš kej pojma kje jo naj kupim...glede na to da je to neka spešli izdaja...pa kolk stane? Oblikovana je pa prelepo resuser posted image user posted image user posted image in papir super izbran....užitek jo je prijet v roko....zdej jo grem pa še mal prelistat.

Pa danes sm si sposodila tristo 8 let prepovedano knjigo od Brede Smolnikar...Ko se tam gori olistajo breze....me tolk drži da jo grem tud hitro brat.

maxi......tunel je kod nadmati

mis...dej mal poročaj pa kako fotko nalepiuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 924
17.10.2007 19:44:37   
pikapolona2
pa sej sm za diplomo tud ene 10 knjig vzela....sam tiste mi ne dišijo tolk...pa še čist bzv so oblikovane...pa tak droben tisk da kr odbijauser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.