|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
16.10.2007 22:00:03   
@lina
Prekmurje, NM prisotni in prisebni!user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 801
16.10.2007 22:00:05   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

No, zdaj sem pa sama....HALO NM, NY...kdorkoli user posted image .
ku ku

O stara znanka večernih uric user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 802
16.10.2007 22:00:07   
frrrr

A veste kaj opažam ? Ste, smo postale veliko bolj aktivne na vseh področjih, odkar smo končale porodniške. Ni samo vrnitev v službo, ampak na nek način tudi v staro življenje, ki smo ga imele pred nosečnostjo...no vsaj približno. Isto tako ali tako ne more biti....nekak se spet najde čas za hobije....
aha, Lu in @lina ble na aerobiki, Maxica na telovadbi (sicer za Maxom, ampak je pa drgač pridna in kolesari, na masažo gre), muki se uči, js razmišljam o telovadbi in učenju user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 803
16.10.2007 22:00:56   
muki1

A veste kaj opažam ? Ste, smo postale veliko bolj aktivne na vseh področjih, odkar smo končale porodniške. Ni samo vrnitev v službo, ampak na nek način tudi v staro življenje, ki smo ga imele pred nosečnostjo...no vsaj približno. Isto tako ali tako ne more biti....nekak se spet najde čas za hobije....
aha, Lu in @lina ble na aerobiki, Maxica na telovadbi (sicer za Maxom, ampak je pa drgač pridna in kolesari, na masažo gre), muki se uči, js razmišljam

Vidiš....tudi nekaj novega user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 804
16.10.2007 22:01:11   
frrrr

No, zdaj sem pa sama....HALO NM, NY...kdorkoli user posted image .
ku ku

O stara znanka večernih uric user posted image .
hihi, že dooolgo nisva počvekale dolgo v noč user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 805
16.10.2007 22:01:17   
@lina

js razmišljam o telovadbi in učenju user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 806
16.10.2007 22:01:36   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

gasilec samo, al se motim? user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 807
16.10.2007 22:02:26   
moci
joj kok ste zabavne, prav z veseljem vas brem.
mah, jaz vas mam tok rada.
sam zdaj grem pa spat.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 808
16.10.2007 22:03:38   
@lina

veš da ne vem?user posted image user posted image  mogoče pa res... ta risanka pri nas ni aktualna...pri nas zažiga: Mojster Miha, bomo zmogli? Če bo treba, bomo ja!user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 809
16.10.2007 22:03:41   
Anonimen
NY, prisotni....

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 810
16.10.2007 22:04:24   
frrrr

aha, Lu in @lina ble na aerobiki, Maxica na telovadbi (sicer za Maxom, ampak je pa drgač pridna in kolesari, na masažo gre), muki se uči, js razmišljam

Vidiš....tudi nekaj novega user posted image  user posted image  user posted image
mah, ni tk novo... razmišljam že dolgo... kolkior daleč mi seže spomin, js razmišljam o učenju in telovadbi user posted image no, včasih sem še bla pridna in sm res telovadila - kakšen špil odbojke odigrala ali šla na aerobiko, rolala,... zdej je pa res že nekaj časa samo razmišljam o tem user posted image sem pa sklenla, da bo diploma še letos padla in januarja se na aerobiko prijavim user posted image zato vas bom mogoče mau zanemarjala - tako kot nas ti, muki, zaradi svojega učenja user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 811
16.10.2007 22:04:33   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: moci

sam zdaj grem pa spat.

pa ne, no.... ostani z nami, ostani z nami do jutra, ostani z nami vse do belega dneuser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 812
16.10.2007 22:05:13   
frrrr

sam zdaj grem pa spat.

ne no... moci, js bom čez kakšno urco imela 4. sezono gospodinj dol user posted image 1. in 2. del, 3. pa še ni na razpolago user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 813
16.10.2007 22:05:18   
Anonimen
pri nas pa...sponge bob square paints.......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 814
16.10.2007 22:05:35   
muki1
No, evo...zdaj ste ve prisotne, jaz pa počasi ne bom več prisebna, ker od mandarin že dvojno vidim user posted image . Trebuh imam pa kot v petem mesecu nosečnosti..... ampak res moram vse pojesti kar vidim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 815
16.10.2007 22:06:16   
frrrr

veš da ne vem?user posted image user posted image  mogoče pa res... ta risanka pri nas ni aktualna...pri nas zažiga: Mojster Miha, bomo zmogli? Če bo treba, bomo ja!user posted image
to znam pa zdej tut js že zapet.
čeprav pri nas skoz nodiji laufajo. vsak dan enega pogledamo. kmalu bomo že skoz user posted image in sm pogruntala od kod meni muki pravi: o, ti smešni mali nodi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 816
16.10.2007 22:06:19   
Pikabu
Eno resno vprašanje: pri našem Maksu sem opazila, da postane čisto flekast, ko smo zunaj, oz. ko se sonce skrije in postane bolj mraz, on dobi flekast obraz. Je drugače kot zadnjič, ko smo sumili na alergijo. Danes sem ga namazala z niveino kremo, da bi bilo bolje, ko smo šli ven, pa je bilo skoraj slabše. A mi lahko prosim priporočate kakšno dobro kvalitetno kremo proti mrazu?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 817
16.10.2007 22:07:19   
Anonimen
muki, saj po pomarančah se hitro da spraznit trebušček...ane ?

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 818
16.10.2007 22:08:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Eno resno vprašanje: pri našem Maksu sem opazila, da postane čisto flekast, ko smo zunaj, oz. ko se sonce skrije in postane bolj mraz, on dobi flekast obraz. Je drugače kot zadnjič, ko smo sumili na alergijo. Danes sem ga namazala z niveino kremo, da bi bilo bolje, ko smo šli ven, pa je bilo skoraj slabše. A mi lahko prosim priporočate kakšno dobro kvalitetno kremo proti mrazu?

jest uporabljam mustelo...

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 819
16.10.2007 22:08:27   
frrrr

sam zdaj grem pa spat.

pa ne, no.... ostani z nami, ostani z nami do jutra, ostani z nami vse do belega dneuser posted image user posted image
zdej si me pa na šifrerja spomnila... vam prejšnjič nisem povedala, da sem na Perpetuum Jazzile sedela za Šifrerjem. zraven mene je sedel pa fant, ki je menil, da ima posluh in je skoz narobe ploskal user posted image no, in so peli tudi Šifrerjevo Za prijatelje... fant je tolk fušal zraven, da sm se skor na glas zraven smejala user posted image user posted image ampak Šifrer se pa ni obrnil in kaj rekel user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 820
16.10.2007 22:10:23   
muki1
Eh, danes vas ne zanemarjam. Jutri spet. Upam, da me volja ne popusti. Pa da bo čas. Neža je začela kar nekaj spet sračkat. Zdaj po novem v vrtcu spi. Lani sploh ni spala, ampak je le počivala, potem mi je zvečer fino mrknila okrog osmih. Zdaj pa zaspi in potem zvečer brenka krepko čez 21.00....da bi jo pa mož uspaval pa noče slišati. Mislim, da je napočil čas, da to zadevo uredimo. 3 leta in pol sem hodila z njo spat, pa še bom....ampak ne sme doživljati živčnih zlomov, če gre z njo spat nekdo drug in ne mami user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 821
16.10.2007 22:11:09   
frrrr

a to dobi tak marmoriran obraz - men so rekli, da koža na mrazu postane takšna marmorirana.
uporabljamo (no, pozimi smo) Niveino intenzivno kremo. imam pa še testerček od Bubchena, ki pa mi ni bil všeč... a sem na koncu ugotovila, da je Nivea enako trda (pač močna krema za orng zaščito)
ne znam pomagat user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 822
16.10.2007 22:12:09   
muki1

to znam pa zdej tut js že zapet.
čeprav pri nas skoz nodiji laufajo. vsak dan enega pogledamo. kmalu bomo že skoz user posted image in sm pogruntala od kod meni muki pravi: o, ti smešni mali nodi user posted image user posted image user posted image

A sem ti res to kdaj rekla, ali pa ne razumem fore user posted image  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 823
16.10.2007 22:12:51   
frrrr

Eh, danes vas ne zanemarjam. Jutri spet. Upam, da me volja ne popusti. Pa da bo čas. Neža je začela kar nekaj spet sračkat. Zdaj po novem v vrtcu spi. Lani sploh ni spala, ampak je le počivala, potem mi je zvečer fino mrknila okrog osmih. Zdaj pa zaspi in potem zvečer brenka krepko čez 21.00....da bi jo pa mož uspaval pa noče slišati. Mislim, da je napočil čas, da to zadevo uredimo. 3 leta in pol sem hodila z njo spat, pa še bom....ampak ne sme doživljati živčnih zlomov, če gre z njo spat nekdo drug in ne mami user posted image .
sej nas ne zanemarjaš... sam si napovedala... no, js tut napovedujem user posted image že celo leto user posted image user posted image
pri nas tut živčni zlom doživi, če ne grem z njim spat in sem doma... če me pa ni doma, pa ni problemov user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 824
16.10.2007 22:13:22   
muki1

Mogoče pa ima tako občutljivo kožo user posted image
Jaz še nisem našla kreme, ki bi mi preprečila rdečico, ko pridem pozimi z mraza na toplo, ali pa ko sem dalj časa na mrzlem....sem tudi vsa lisasta.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.