|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
16.10.2007 21:12:01   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

midva sva pa dobila podpis od Trumpa....btw....pa zraven še 50 dolarjev....

kaj jih je kar tako dajal?

damn amerika je res obljubljena dezela.

ti dej povej lina, a tip ima lasuljo al ma res tako sracje gnezdo na glavi?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 776
16.10.2007 21:13:28   
piskot
punce kaj pa vam je, a je kaksna luna al kako?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 777
16.10.2007 21:14:21   
borovnicka

gremo v kitajskouser posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 778
16.10.2007 21:15:52   
Anonimen
če si kupil knjigo, se postavil v vrsto za podpisat, so prvim dajali 50 dolarjev....brez heca...jest sem unga trikrat vprašala, če so pravi....in če se slučajno heca....pol sem pa vidla folk, k je pokazal denar policaju, da ga je pregledal....osebno, ga še nisem upala vnovčit....

Trump....izgleda kot iz škatlice....takole spoliran...nežen obrazek, frizura pa je izgledala real...prijazen fant ni kej....je vprašal Tristana koliko je star in nam čestital...hehehe....sem sam še čakala, da nas vpraša iz kje smo....ah, sej itak nam ne bi verjel...

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 779
16.10.2007 21:17:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

se tudi jaz sprašujem.....

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 780
16.10.2007 21:19:12   
Pikabu

Name pa očitno kontra deluje, jaz sem pa danes dokaj skulirana in mi niti ni čuden dan. Malo sem utrujena, to je pa tudi vse.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 781
16.10.2007 21:19:41   
Pikabu
Uvav, Lina, vi pa imate zanimive dogodivščine. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 782
16.10.2007 21:38:29   
muki1
Dober večer od ene utrujene mamice.

Mis, tudi jaz komaj čakam slikic.
Moci....je prišlo za tabo? Saj ti si še na porodniškem, spokajte se nekam, možu pa tudi ne bo šla obrt po zlu, če boste nekam premaknili za par dni. Upam, da se vam izide.

Lucika, kako si kaj?

*Lina*, kaj pa nisi rekla sama od sebe, mogoče bi vama zrihtal dejt z Melanijo, sigurno ima domotožje user posted image . Pa otroke imate podobno stare. Lahko bi postali družinski prijatelji. Potem bi pa še me vskočile na kakšen rojstni dan, bi nam Donald svoje letalo posodil, za takse bi pa že skup vrgle.user posted image

Štorkljica bravo za korake user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Kakšno slikico prilepi, da vidimo, kakšna je Ajda Iza....je že dolgo nisem videla.

Maxica, daj povej, a si pri vsem tem športanju tudi kaj kg izgubila? Počutje je definitivno boljše, a ne da?

Piškot, Anč....učim se pa poslovno in finančno matematiko...kar nekaj user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 783
16.10.2007 21:42:23   
muki1

ehehehehehe, teli so face. gledam preverjeno. tip je prijavil stalno prebivalisce v delu svojega lokala, napisal da ni vstopa, da je privatno. zdaj lahko kdo pride k njemu na obisk user posted image  in tam kaksnega prizge.

user posted image  user posted image  user posted image , pa dajte no......

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 784
16.10.2007 21:44:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

*Lina*, kaj pa nisi rekla sama od sebe, mogoče bi vama zrihtal dejt z Melanijo, sigurno ima domotožje user posted image . Pa otroke imate podobno stare. Lahko bi postali družinski prijatelji. Potem bi pa še me vskočile na kakšen rojstni dan, bi nam Donald svoje letalo posodil, za takse bi pa že skup vrgle.user posted image

ma ja...Melanija....ona se dela tako fino, da govori da je iz Avstrije al iz Češke doma....ah, pa tist kofe si lahk tud sama skuham......Letalo ?! Ma dej nehi no...brezveze....

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
16.10.2007 21:45:24   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Lucika, zelo mi je žal.user posted image user posted image user posted image Zjokaj se. Vem, kako ti je. Jaz sem našo Dino vedno prosila, naj zdrži samo toliko časa, da grem od doma in je res. Dva meseca po najini poroki je odšla v boljši svet. Mi je bilo hudo, ampak sem lažje prenesla, če bi bila doma, bi bilo težko. Sama si zelo želim psa, pa me ravno to, kako me potem prizadane, odvrača, da bi ga imeli.

Mi imamo zdaj Dino, prej pa smo imeli Đino. Je tudi bilo slovo zelo boleče, saj so jo zaradi bolezni morali usmrtiti....je bila pri nas 10 let in to so bila res lepa leta...po tem, ko smo se ločili pa se nismo in nismo mogli odločiti za psa kar nekaj let, mož je zapenjal, ker je doma imel tudi vedno psa, da bi ga imela in potem smo se končno opogumili, da smo šli po pesiko in ni nam žal. Ampak spomin na Đino je še vedno živ..... nikoli je ne bom pozabila.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 786
16.10.2007 21:46:56   
muki1

ma ja...Melanija....ona se dela tako fino, da govori da je iz Avstrije al iz Češke doma....

A res user posted image
Smotka......potem se je pa Donald slabo oženil....pri vsem tem denarju user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 787
16.10.2007 21:47:44   
Lu
I´m back!

Sem se natelovadila, samo sta me kolegici mal nafarbale in so imeli steper jaz pa prvič na njem user posted image user posted image Malo smeha je bilo in zdaj študiram, če bi šel osel še enkrat na led user posted image Mogoće.

mis WB

Frrr ja tele položnice so neizbežne.

Altati kaj je ˝pljučka˝al neki podobnega user posted image

Maxica tale masaža pa mene čaka še od poročnega darila. Takrat sem bila noseča pa nisem/nisva šla. Zdaj pa kar nekaj odlašava. Pardon si ne vzameva časa. Imava pa all inclussive

*Lina* UAU. Je pa Muki dobr predlagala. user posted image Mi smo zravn user posted image

moci zakaj si pa res ne vzamete odmora?

Pikabu neki sem izpustila? Kaj s tabo dogaja? Mislim, na dobro noč,....

piškot kako ste pa pri vas z zdravjem?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 788
16.10.2007 21:49:35   
@lina
ojla...evo, sem z aerobike, jem solatko, otroka že spita... mislim, da bom jutri imela user posted image  musklfibr, danes je pa bila aerobika našponanauser posted image

Gael in Val, iskrene čestitke za vajino prvo svečko, velika korenjaka! Želimo vama polno smeha in zdravja! Pa starši na zdravje!

user posted image
Bravo Ajda, za prve korake!user posted image user posted image

Lucika, žal mi je za tvojo psičko!user posted image user posted image  Upam, da bo žalost v srcu kmalu nehala skeleti, imaš ogromno lepih spominov nanjo, naj prevladajo!

Mis, WB! Sem ti danes že hotela sms poslati, pa si se sama oglasila tu gor...
Kdaj pa začneš delat?

Maxica, ampak tebi sem pa kar malo fouš, kolk ti uspe, da tudi sama sebe malo pocrkljaš!user posted image

Frrrr, vajin otrok bo pa res imel vse dokumentiranouser posted image  Pa daj povej, kako shranjujeta zadeve? Jaz sem slišala da tudi zapisi na CD ali dvd niso večni?user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 789
16.10.2007 21:50:19   
@lina

Piškot, Anč....učim se pa poslovno in finančno matematiko...kar nekaj user posted image .

Zakaj pa, če ni skrivnost?user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 790
16.10.2007 21:51:34   
@lina

ampak vam se pa res dogaja....super ste! user posted image

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 791
16.10.2007 21:51:42   
muki1
A vemo kaj je z Psašo in Mihcem user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 792
16.10.2007 21:53:02   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Za izpit user posted image . Sem se odločila, da je čas, da se malo pošolamo, če se že nismo uspeli, ko je bil čas za to.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 793
16.10.2007 21:53:57   
muki1

ampak vam se pa res dogaja....super ste! user posted image

Ja, se strinjam. Obožujem vaš blog. Imam občutek, da tudi jaz poznam že en del jabuke user posted image .

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 794
16.10.2007 21:56:14   
muki1
A veste kaj opažam ? Ste, smo postale veliko bolj aktivne na vseh področjih, odkar smo končale porodniške. Ni samo vrnitev v službo, ampak na nek način tudi v staro življenje, ki smo ga imele pred nosečnostjo...no vsaj približno. Isto tako ali tako ne more biti....nekak se spet najde čas za hobije....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 795
16.10.2007 21:57:30   
muki1
No, zdaj sem pa sama....HALO NM, NY...kdorkoli user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 796
16.10.2007 21:58:11   
frrrr

Za izpit user posted image . Sem se odločila, da je čas, da se malo pošolamo, če se že nismo uspeli, ko je bil čas za to.
PRIDNA!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 797
16.10.2007 21:58:24   
frrrr
Frrrr, vajin otrok bo pa res imel vse dokumentiranouser posted image  Pa daj povej, kako shranjujeta zadeve? Jaz sem slišala da tudi zapisi na CD ali dvd niso večni?user posted image

mi imamo backup kr na drugem disku. oba naenkrat se bi pa težko skurla user posted image je pa že za enih 50GB slikic in filmčkov user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 798
16.10.2007 21:58:59   
frrrr

No, zdaj sem pa sama....HALO NM, NY...kdorkoli user posted image .
ku ku

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 799
16.10.2007 21:59:06   
muki1
Mož je danes v Šparu kupil eno vedro mandarin. Baje da so bile v akciji, ko sem pa vprašala, koliko so stale, ni vedel...glavno, da je akcija user posted image ...Mujo eden..... skratka, jaz trenutno jem že deseto mandarino in mislim, da me bo počasi razneslo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.