mis
|
Rekla sem si, ob 21h bom v postelji. In te proste minute posvečam vam Ja, slikice bodo, v nekaj dneh, danes se mi ne da s tem ukvarjat, sem morala stanovanje spedenat. No, na avionu je bila Tina kar pridna. Ko smo se peljali tja je bila ene 3 ure pokonci, potem pa je spala. Tiste posteljice ki jih imajo so že premajhne in je spala 1 uro, ko se je hotla obrtn ni mogla in jok. Tako da je potem pri meni spala in je bilo ok. Bili smo v hotelu z bazenom, lepa soba z dvema sobicama, je Tina imela svojo sobo in je res bolje spala, vsak dan vsaj do 6h, popila mleko in še kakšno uro ali dve. Najeli smo avto za cel teden in obdelali cel otok, vsak dan smo bili na izletu in uživali. Tina je sedela v avtu pri meni v naročju, tudi vožnjo v avtomobilu je dobro prenašala. Sem jo zabavala ali pa je spala. Hrana je bila super dobra, Tina je kar lepo jedla, predvsem zadnje dni, ko sva pogruntala kaj jo matra. Sama je hotla koščke jest in takrat je ogromno pojedla. Ko sva jo midva futrala je vse ven letelo in je tečnarila, se zvijala.... Bolezni hvala Bogu nobene ni bilo. Nazaj grede smo vstali že pred 6h zjutraj in se odpeljali na letališče. Do aviona je puzala po letališču gor in dol, na avionu je takoj zaspala za 1 uro in pol. Nazaj smo imeli še boljšo pozicijo, celo vrsto (4 sedeže) smo imeli zase, pa to je bila 1. vrsta in je bil še pred zici plac. No, potem je bila ene 5 ur budna, je puizala gor in dol, se zamotila z revijami... Nič ni bila tečna, midva sva celo 1 film pogledala. No, potem pa je spet zaspala in se zbudila 20 minut pred pristankom, verjetno zaradi pritiska v ušesih. Potem je lepo pila po flaši in je ni nič bolelo. V avtu do doma iz Munchna pa je itak spala. Vrnili smo se ob pol štirih zjutraj, ker smo še zašli in smo šli na Graz in potem v NM. Kakšno uro dlje smo se vozili, ampak dobro. No, zdaj pa itak že spi, tam je 2 uri naprej, tako da je že pred osmo spala. Kasneje pa še kratek potopis s slikami.