Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: beki24 IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka jaz na rojstne dneve ne hodim zaradi hrane. res ne. paše, če je dobro, ampak kaj je pa s pico narobe? res so jo včasih jedli pristaniški delavci, ampak pri taki draginji kmalu še za pico ne bomo imeli več. vizjak pravi, naj jemo star kruh drugače pa bolj uživam v toplem vzdušju in dobri družbi. in otroška družba je dobra družba, a ni res? no, in tako so meni moji in njegovi zagabili cel dan- jaz se matram, naredim kosilo( juha, meso, krompr, francoska solata, gobice, olive, polnjena štruca, pita) za 12 ljudi in potem se mi pritožujejo in butasto gledajo, ker nisem naredila zraven zelene solate- ja da to so pa ful pogrešal Pol še moj ne bi nič sam od sebe naredil, ker je revež celo soboto delal (zelenjavno juho, ki se praktično sama kuha in pito), in ko sem mu jaz rekla, da naj kaj naredi, sem izpadla grda in ukazovalna Pa najboljše, da bi še natakarja najela, ker si gospoda, tistega vina ne morejo sama v kozarec točit brez prisotnega sarkazma! Potem sem jih prosila , če bi se slikali s torto v dnevni sobi in se spet nobenmu ni dal 2 metra iz kuhinje premaknit ( ženske so izključene, ker jih ni bilo zraven- smotani so bili moj oči, tast in moj dragi)- pol mi je pa res pisker poču in sem rekla- da slikali se bomo v dnevni, če se pa komu ne da, se pa ni treba! No, potem sem bila čisto bitch.......... Tako da, jaz naslednja leta delam samo še torto in se drugega tudi pritaknem ne več- kar naj doma SOLATO jejo V glavnem- jaz jih imam vseh polhen pisker Beki, drugo leto - torta in samo solata. Drugače pa, grdo, res grdo od njih. Saj to imam tudi jaz skoz v glavi. Saj verjamem, da ne pridejo jesti pa itd., ampak vseeno se nekak pričakuje eno pogostitev in ti grdo izpadeš, če ne ponudiš vsega, kar oni pričakujejo. Jaz sem že za prvo Maxovo svečko sklenila, da bomo od takrat naprej za njegov rojstni dan ravno na morju. Seveda nam še ni uspelo, kva pa vem, se mi kr zdi, da otroku ne bi mogla tega naredit, pa vendar bi imel tudi on takole več od samega praznovanja. Jaz takrat vem, da sem pedenala vse od nog do glave, nakar slišim še taščo, ki jih penka možu, zakaj nisva povabila še njeno sestro, saj si je tako zelo želela priti. So pa vsi samo prišli, se usedli, jedli in se pustili pedenat. Da bi kdo morda rekel, a kaj pomagamo? Ne, otroka mi je bilo treba premečkati gor in dol, jaz ga pa še videla skor nisem za njegov prvi rojstni dan. Eh, saj je dobro, da človek kaj tudi pozabi...