|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
14.10.2007 23:02:29   
*anč*
dober večer!

jst sm se pa spravla na goro perila,ki jo gledam že cel teden ... pa mi je vsakič kr slabo ratal od veliiiiikega kupa.  nisem še uspela use,sm pa skor cele pirate s karibov likala,še približno pol je ostalo,mogoče jutriuser posted image

zdej grem pa počasi v mižule,ker se mi oči že pošteno zapirajo.

lahko noč punce moje drage!! 
user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 501
14.10.2007 23:03:07   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

moram pa pohvalit svoja dva otroka...prej sem polikala tri žehte perila, saj medtem ko sem bila "bolna" je sušilec sicer delal, samo niso se našle pridne roke, ki bi takoj zložile perilouser posted image  
In ves ta čas sta se tamala dva igrala sredi dnevne sobe, sploh me je presenetil Matjaž saj se je sam igral skoraj eno uro, kolikor sem likala... dovolj je bila najina prisotnost v prostoru in ni nič "tečkal".... ne vem, mogoče je pa to tudi malo vpliv vrtcauser posted image , saj se tam tudi morajo kaj sami zaigrati...

pridna Matjaž in Jure user posted image user posted image
naš mali se zaenkrat tut kr veliko sam zaigra. sicer moreš bit zraven, pa ne smeš brat ali počet kaj takega, kar te zanima user posted image ampak igra se pa sam in si mu v napoto, če mu hočeš kaj pomagat user posted image torej moja ali moževa naloga je, da sva v istem prostoru in ga gledava user posted image user posted image

aja, danes je naš mali začel plesat user posted image do zdaj je vedno samo z rokama mahal in rave-val na musko... v petek je prvič še kolena pokrčil... danes pa že orng plesal - z nogama se spušča malo v počep in dviga, ne vem kako nej drugače napišem... pa z rokama še vedno klati... no, celo tleskat poskuša s prsti user posted image čist se mu utrga, ko sliši musko... začne la-la govorit in klatit user posted image bom v priliki kak filmček pokazala

zdej grem pa perilo obesit in spat...
jutri je nov delovni dan...

želim vam lep teden!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 502
14.10.2007 23:07:25   
frrrr
Maxica - Max je verjetno v vrtcu pobral... se verjetno fantki igrajo streljačine user posted image midva sva tudi že v nosečnosti povedala, da darial v obliki pušk in pištol odpadejo.
fotke lahk pa tut v privat album daš user posted image da neuš na forum lepila user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 503
14.10.2007 23:17:33   
lucika
jaz sem danes tudi ultra pridna. sem polikala vse kaj je bilo; pa zdaj delam eno nalogico, da se kr kadi iz računalnika.
aha, pa še eno prošnjo moram napisat. zanimiva služba, pa še k eni sosedi na mail se pošlje. mogoče pa bo kaj. sicer ne hodimo križem na kavice, lahko bi pa začeli:)
ati je doma. mali ni hotel zaspat, baje da sem ga razvadila. pha, nama je čist lepo šlo ,no...

a sem vam zadnjič povedala, da so nam pred blokom zastrupli eno muco, da je ležala pred vrati, na tričetrt crknjena? no, zdaj sem ugotovila ( sem dolgo rabla), da je mogoče tudi pika kje kaj zastrupljenega pojedla. saj ne vem, kaj vse poliže ko gre lulat... in je blo malo, glih tolk, da je čist adijo. a je možno? no, bom jutri povedala, pa da vidim kaj bo rekla veterinarka:) ker je tudi omenjala jetrne okvare, strup se pa ravno tako ven spravlja. boga naša lubica. sem jo že skor pokopala, zdaj pa sem pogruntala da bo ozdravela, sam malo še rabi časa...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 504
15.10.2007 7:37:46   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Včerajšnji večer bil super. Hrana pri Krištofu božanska (popečen kozji sir, lisišče na rukoli z ovčjim sirom, žepki z jurčki in tartufi, bio brezmesni golaž z kruhovimi cmoki, sladice so bile itak božanske....), družba mojega moža pa še bolj.

tega krištofa mi je glih v četrtek sodelavc svetoval... je rekel, da je orng drago, a enkrat pa zihr moreva it, ker imajo božansko hrano user posted image sta se fajn crkljala vidim - njamiii

ja, res se splača it, kljub ceni. Le pojdita, jaz tudi toplo priporočamuser posted image !

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 505
15.10.2007 7:40:34   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Kr neki, da ja zgledajo, kot kakšni pacienti. 

user posted image user posted image user posted image user posted image

in gre še on lovit taščo in začne ravno tako - pa pa pa pa pam. user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj si me pa nasmejala....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 506
15.10.2007 7:43:56   
borovnicka
altati - kje se bosta potepala?  user posted image  otroka oddam ob pol 12h

nagajivčka TT

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 507
15.10.2007 7:44:38   
borovnicka
pa dobro jutro

nagajivčka TT

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 508
15.10.2007 7:45:27   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

a si predstavljate ,da spodaj sosedje še vedno norijo???? jaz ne vem kako pol otroke umirijo za spat, če so tak zdivjani? pa sam eno punčko imajo, tam okol 4 lete. ful je lušna ,sam men gre na jetre, ker imamo galamo cele dneve in tričetrt noči.

pri nas pa sosedov sploh ne slišimo....
je pa res, da je povprečna starost 80+.
Moji otroci pa ob 20h vsi spijo, tako da mislim da ne delamo galameuser posted image .
pa še pod nami ni nikogar, na desni ni nikogar, sam na levi je ena gospa, ki pa je gluha.
user posted image kake fajne sosede imate user posted image zakaj točno se selite? zmanjkalo prostora? združite sosedovo stanovanje, ki je prazno z vašim. kmalu boste imeli 2 najstnici, ki bosta hoteli bit lepi in boste itaq potrebovali 2 kopalnici user posted image  user posted image

frrrr, sosedov na desni ni, ker je zunanja stenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 509
15.10.2007 7:50:54   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

najprej gre deček spat.
potem pa - nimam pojma. Kakšna ideja????
obi? cukrarna? mercator? kje so še igralnice?

Neposredna povezava do sporočila: 510
15.10.2007 7:51:36   
altati
lucika, sam da bo Pika ozdravela....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 511
15.10.2007 7:54:32   
borovnicka

najprej gre deček spat.

obi - da potem letim v službo

do kdaj vaša visokost spi? ker mi spimo samo 1x na danuser posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 512
15.10.2007 8:03:53   
altati

najprej gre deček spat.

mah, dobro vprašanje.
Jaz upam, da bo šel čez cca pol ure spat in se lahko dobiva med 9.30 in 10.uro. A je ok?
Če se slučajno kaj spremeni, te pa pokličem. Može????

Neposredna povezava do sporočila: 513
15.10.2007 8:07:19   
borovnicka

najprej gre deček spat.

mah, dobro vprašanje.
Jaz upam, da bo šel čez cca pol ure spat in se lahko dobiva med 9.30 in 10.uro. A je ok?

ok

nagajivčka TT

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 514
15.10.2007 8:35:25   
moci

najprej gre deček spat.

mah, dobro vprašanje.

u, naš ritem se pa z vašim ne poklapauser posted image
mi zaspimo od 10 do 11.
sej sem rekla, da imajo teli gorenjčki kar usklajen ritem.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 515
15.10.2007 8:36:26   
moci
letos bodo pa zanimivi prazniki, zoja ves čas hodi po novoletne okraske

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 516
15.10.2007 8:43:05   
pikapolona2
moci, ja kje pa dobi okraske? A si že okraske obesila?

Brina v varstvu, jaz pijem kavo potem pa se lotim našega svinjaka in nato malo delat in migat.

papa

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 517
15.10.2007 9:00:17   
moci
v omariuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 518
15.10.2007 9:17:07   
Maxica
OOOOO, kako lepo.user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1956081

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 519
15.10.2007 9:17:43   
muki1
Dobro jutro in nasvidenje user posted image .
Samo pozdravit sem prišla, se odpravljam z Ivo na pregled. Spali smo krasno prekrasno. Samo enkrat se je zbudila user posted image . To mi delaj.
Bom pa verjetno malo manj prsotna, ker se učim user posted image . Prvič v življenju sproti in sem kar na tekočem. Upam, da tako ostane. Je pa ta teden ki je pred nami kar zapolnjen z različnimi opravili, tak da bo pestro. Imamo vodovodarja, pride namontirat kopalno kad user posted image , pa še naš družinski zidar se bo kaj potikal  naokrog user posted image , enega dojenčka še moram gledat, predem odjadram v službo, pa pečenje za soboto naju z Nežo čaka, pa en dan pod nujno v Grac v Toysa, ker gremo Ivi po darilo....pametni kuža je že tak dolgo pri nas, da sem se odločila, da bo treba še nekaj kupit. Pa v petek žur za 15. let O.Š. user posted image  user posted image ...pa še kaj sem sigurno pozabila.

Komentarji:
Lucika, držim pestke za vašo Piko.
Maxica. Čestitke za zobek. Glede tašče pa je tako....boš morala kar pri sebi razčistiti svoj odnos do nje. Ker starši vzgajamo, stari starši s svojimi vmesnimi vpadi in izpadi nimajo ravno velikega vpliva na njihovo vzgojo. Mislim, da se preredko vidite, da bi lahko bili njeni vplivi odločilni za vzgojo. Pa delaj bum bum še ti, in si čisto resno predstavljaj, kako stara pade po tleh user posted image . Bo svet takoj spet rožnat.

@lina, točno vem kako je to zgledalo....bili v deželi driske in bruhanje letos že trikrat. Upam, da se pri vas ne bo ponovilo. Pa user posted image  za pridne otroke. Iva tega ni zmožna. Glede LU, pa upam, da je nismo pregnale s svojimi komentarji user posted image  Res se nimamo pravice vtikat v njun odnos, ampak ko pa jo tako baše ta glavobol zadnje čase, se mi je res tak en gnev nabral, ko sem prebrala, da ji mož ne verjame user posted image .

user posted image
Omenjam ostale

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 520
15.10.2007 9:17:49   
Maxica

Maxica - Max je verjetno v vrtcu pobral... se verjetno fantki igrajo streljačine user posted image midva sva tudi že v nosečnosti povedala, da darial v obliki pušk in pištol odpadejo.

Nemogoče, ker ne hodi v vrtec. Še.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 521
15.10.2007 9:20:17   
muki1
še to vam moram povedati...moj 27 letni bratranec je včeraj tretjič postal očka. Tretja punčka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 522
15.10.2007 9:21:54   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

jaz na rojstne dneve ne hodim zaradi hrane. res ne.
paše, če je dobro, ampak kaj je pa s pico narobe?
res so jo včasih jedli pristaniški delavci,
ampak pri taki draginji kmalu še za pico ne bomo imeli več.
vizjak pravi, naj jemo star kruhuser posted image

drugače pa bolj uživam v toplem vzdušju in dobri družbi.

in otroška družba je dobra družba, a ni res?

no, in tako so meni moji in njegovi zagabili cel user posted image  dan- jaz se matram, naredim kosilo( juha, meso, krompr, francoska solata, gobice, olive, polnjena štruca, pita) za 12 ljudi in potem se mi pritožujejo in butasto gledajo, ker nisem naredila zraven zelene solate- ja da to so pa ful pogrešaluser posted image user posted image
Pol še moj ne bi nič sam od sebe naredil, ker je revež celo soboto delal (zelenjavno juho, ki se praktično sama kuha in pito), in ko sem mu jaz rekla, da naj kaj naredi, sem izpadla grda in ukazovalnauser posted image  Pa najboljše, da bi še natakarja najela, ker si gospoda, tistega vina ne morejo sama v kozarec točit brez prisotnega sarkazma!
Potem sem jih prosila , če bi se slikali s torto v dnevni sobi in se spet nobenmu ni dal 2 metra iz kuhinje premaknit ( ženske so izključene, ker jih ni bilo zraven- smotani so bili moj oči, tast in moj dragi)- pol mi je pa res pisker poču in sem rekla- da slikali se bomo v dnevni, če se pa komu ne da, se pa ni treba! No, potem sem bila čisto bitch..........
Tako da, jaz naslednja leta delam samo še torto in se drugega tudi pritaknem ne več- kar naj doma SOLATO jejouser posted image

V glavnem- jaz jih imam vseh polhen pisker

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 523
15.10.2007 9:25:42   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

še to vam moram povedati...moj 27 letni bratranec je včeraj tretjič postal očka. Tretja punčka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image U bravo, čestitke, tako mlad, pa že 3x očka. A vaša žlahta zna drugač sam punčke delat?user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 524
15.10.2007 9:30:43   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

jaz na rojstne dneve ne hodim zaradi hrane. res ne.
paše, če je dobro, ampak kaj je pa s pico narobe?
res so jo včasih jedli pristaniški delavci,
ampak pri taki draginji kmalu še za pico ne bomo imeli več.
vizjak pravi, naj jemo star kruhuser posted image

drugače pa bolj uživam v toplem vzdušju in dobri družbi.

in otroška družba je dobra družba, a ni res?

no, in tako so meni moji in njegovi zagabili cel user posted image  dan- jaz se matram, naredim kosilo( juha, meso, krompr, francoska solata, gobice, olive, polnjena štruca, pita) za 12 ljudi in potem se mi pritožujejo in butasto gledajo, ker nisem naredila zraven zelene solate- ja da to so pa ful pogrešaluser posted image user posted image
Pol še moj ne bi nič sam od sebe naredil, ker je revež celo soboto delal (zelenjavno juho, ki se praktično sama kuha in pito), in ko sem mu jaz rekla, da naj kaj naredi, sem izpadla grda in ukazovalnauser posted image  Pa najboljše, da bi še natakarja najela, ker si gospoda, tistega vina ne morejo sama v kozarec točit brez prisotnega sarkazma!
Potem sem jih prosila , če bi se slikali s torto v dnevni sobi in se spet nobenmu ni dal 2 metra iz kuhinje premaknit ( ženske so izključene, ker jih ni bilo zraven- smotani so bili moj oči, tast in moj dragi)- pol mi je pa res pisker poču in sem rekla- da slikali se bomo v dnevni, če se pa komu ne da, se pa ni treba! No, potem sem bila čisto bitch..........
Tako da, jaz naslednja leta delam samo še torto in se drugega tudi pritaknem ne več- kar naj doma SOLATO jejouser posted image

V glavnem- jaz jih imam vseh polhen pisker

Beki, drugo leto - torta in samo solata.user posted image
Drugače pa, grdo, res grdo od njih. Saj to imam tudi jaz skoz v glavi. Saj verjamem, da ne pridejo jesti pa itd., ampak vseeno se nekak pričakuje eno pogostitev in ti grdo izpadeš, če ne ponudiš vsega, kar oni pričakujejo.user posted image
Jaz sem že za prvo Maxovo svečko sklenila, da bomo od takrat naprej za njegov rojstni dan ravno na morju. Seveda nam še ni uspelo, kva pa vem, se mi kr zdi, da otroku ne bi mogla tega naredit, pa vendar bi imel tudi on takole več od samega praznovanja. Jaz takrat vem, da sem pedenala vse od nog do glave, nakar slišim še taščo, ki jih penka možu, zakaj nisva povabila še njeno sestro, saj si je tako zelo želela priti.user posted image  So pa vsi samo prišli, se usedli, jedli in se pustili pedenat. Da bi kdo morda rekel, a kaj pomagamo? Ne, otroka mi je bilo treba premečkati gor in dol, jaz ga pa še videla skor nisem za njegov prvi rojstni dan. Eh, saj je dobro, da človek kaj tudi pozabi...user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?