|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
14.10.2007 20:37:35   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Moci, jst sm pa kr bodije brez rokavov nakupila v šparu, čist bele so kot spodne majčke pa še čez hrbet jih ima čez pa nato majčko z dolgimi rokavi. Mislimd a sta bila dva 6 EUR.

A danes nima nobeden RD...ni rekla sivkamivka da danes praznujejo...nimam seznamauser posted image

super, bom šla v špar pogledat.

danes prazuje žan od mtine, ampak je ušla z oktobrauser posted image

a bi mogla met slabo vestuser posted image user posted image  Ker je nimamuser posted image user posted image user posted image !!!!

neeeee.
vsak prihaja in odhaja po mili volji.
razen če si jo zasledovala po forumu in nadlegovala po zsuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 476
14.10.2007 20:37:53   
altati

altati, moj brat trenira nogomet v domžalah. zjutraj gre z busom v šolo, potem naravnost iz šole v domžale in zvečer ga pridemo iskat. noro. če prej konča pa ga poberemo na končni mestnega avtobusa, peljemo domov na kosilo, potem v domžale in tam čakamo 2 uri do konca treninga. treninigi so 5x na teden in še 1x tedensko tekma. ni nam dolgčas.user posted image

No vidiš, tega jaz NOČEM! Mw razumeš vsaj tiuser posted image user posted image ?

no, mogoče je mr. altati popolnuser posted image

skoraj, skoraj, skoraj....sam korenine bi mu zamenjalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
no, ampak če bo šla katera v srednjo šolo v lj te vseeno čaka nekaj transportiranja

saj so praktično vse srednje šole v kranju.
razen, če bo ubrala res kakšno specifiko.
ampak mislim, da ji, vsaj tako kaže trenutno, kranjska gimnazija ne uideuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 477
14.10.2007 20:38:59   
altati

Moci, jst sm pa kr bodije brez rokavov nakupila v šparu, čist bele so kot spodne majčke pa še čez hrbet jih ima čez pa nato majčko z dolgimi rokavi. Mislimd a sta bila dva 6 EUR.

A danes nima nobeden RD...ni rekla sivkamivka da danes praznujejo...nimam seznamauser posted image

a bi mogla met slabo vestuser posted image user posted image  Ker je nimamuser posted image user posted image user posted image !!!!

neeeee.
razen če si jo zasledovala po forumu in nadlegovala po zsuser posted image user posted image user posted image

a ti tako delujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 478
14.10.2007 20:51:11   
moci

neeeee.

a ti tako delujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ah, kje pa user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 479
14.10.2007 21:02:56   
@lina
eh, saj nisem mislila slabo, ko sem tako napisala...jaz sem samo mogoče malo preveč gledala skozi svoje oči, kako bi se počutila, če bi tako brala o svojem user posted image  Običajno nimam namreč navade, da pišem tukaj gor, kako mi polepša dan ali kolikokrat seksava, zelo hitro pa napišem, ko mi privzdigne pokrov, saj s tem ko pišem, tudi spuščam paro user posted image user posted image  In potem bi lahko tudi o mojem lahko dobile napačno mnenjeuser posted image ...

Jaz srčno upam, da Lu takoj začne mislit tudi nase, obišče enega ali dva zdravnika, saj mene tudi zelo skrbijo ti njeni glavoboli, sedaj pa še bulica in mravljinčenje user posted image  Z možem naj se pa le pogovorita in malo porazdelita družinske naloge...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 480
14.10.2007 21:05:24   
@lina
moci, jaz tudi uporabljam bodije brez rokavov, sedaj ko postaja bolj mrzlo, pa pod majčko z dolgimi rokavi oblečem namesto tega brez rokavov tudi bodi s kratkimi rokavi... to je Matjaževo spodnje perilo... kupljeno v DM, baby centru, Mercatorju....

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 481
14.10.2007 21:09:35   
@lina
moram pa pohvalit svoja dva otroka...prej sem polikala tri žehte perila, saj medtem ko sem bila "bolna" je sušilec sicer delal, samo niso se našle pridne roke, ki bi takoj zložile perilouser posted image  
In ves ta čas sta se tamala dva igrala sredi dnevne sobe, sploh me je presenetil Matjaž saj se je sam igral skoraj eno uro, kolikor sem likala... dovolj je bila najina prisotnost v prostoru in ni nič "tečkal".... ne vem, mogoče je pa to tudi malo vpliv vrtcauser posted image , saj se tam tudi morajo kaj sami zaigrati...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 482
14.10.2007 21:17:26   
frrrr

LU- RESNO BEJŽ K ENMU DOBREMU DOHTARJU!zdaj me pa že resno skrbi zate!!!!!
PA KO ŠLIVI DEDCA! jA, TI PA HIPOHONDER (ta zadnji v vrstiuser posted image user posted image user posted image ). DEDCU POVEJ, DA GA POŠILJAM NEKAM (saj veš kam, a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).Kaj ti je pa spet ušpilal? daj zamenjaj ga!!!!!
user posted image  user posted image ne čakaj na altati... če pride ona, bo hudo user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 483
14.10.2007 21:17:27   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

sem dobila danes vabilo iz zavoda, kar za razgovor že, v eni ful vredu firmi tu pri nas. evo, malo vzamem nazaj....hehe... no, to mi zdaj dokazujejo, da niso tak slabi, kot sem jaz govorila:) samo, to da sem dobila razgovor pomeni, da sem bila jaz+še enih 100 drugih. jih bom očarala, se bom ekstra potrudila... v sredo imam razgovor.
sem pa kr dobila voljo in šla spet malo zavod prečekirat, pa je kr naenkrat kar nekaj fajn ponudb za delo. bom navalila, in poslala prijave...ma, nekaj menda ja bo! držite pesti.

aja, frrrr; moja kolegica je dobila službo! kaj ima to s tabo? ja, presnela sem ji the secret; pa pravi, da ga je večkrat gledala in se ji je kr samo obrnilo na boljše. ha? ga bom morala še jaz kdaj pogledat...spet.
 user posted image js ga tut že doooolgo nisem gledala... zdej sm ga bratu in njegovi bodoči ženi posodila, ker se mi ni dalo pečt dvdja user posted image sem odlašala in odlašala, pol sta bla pa mož in Jaša že na poti do avta, js bi mogla pa še presnet... evo, in sem brez - samo začasno user posted image
bom pa držala pesti za sredo! ti pa le misli pozitivno in bo tako kot boš želela!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 484
14.10.2007 21:17:29   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Smo pa pridne, ni kaj...10 strani v treh dneh user posted image . Moramo držati povprečje .....100/mesec. No, malo več, da se mi katera na številko ne obesi user posted image . A ste videle, da so nam moderatorčki najprej zaklenili, nato pa še zbrisali Maxicino temo na forumu O Portalu user posted image
Zgleda, da je za njih zadeva rešena......

Pa res.user posted image  Smo jim šle z odprtjem nove teme res na roko... Še to se manjka, da nam zbrišejo prvo temo. Banda...user posted image

a odpremo novo temo na forumu O portalu z vprašanjem Kdaj dobimo staro temo na mail-e oz. cd-je??????

Ja....a maš dokaz, da so obljubili user posted image
NE, KER SO GA ZBRISALI...... user posted image  user posted image  user posted image
hu hu hu... temo odpret! js bi tut mela cd al pa na mail... in dokazi so zbrisani user posted image   treba jih bo povprašat kaj zdej... nujno!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 485
14.10.2007 21:17:31   
frrrr

Včerajšnji večer bil super. Hrana pri Krištofu božanska (popečen kozji sir, lisišče na rukoli z ovčjim sirom, žepki z jurčki in tartufi, bio brezmesni golaž z kruhovimi cmoki, sladice so bile itak božanske....), družba mojega moža pa še bolj.

tega krištofa mi je glih v četrtek sodelavc svetoval... je rekel, da je orng drago, a enkrat pa zihr moreva it, ker imajo božansko hrano user posted image sta se fajn crkljala vidim - njamiii

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 486
14.10.2007 21:42:50   
frrrr
Maxica, ti pa si pridna... kolesarjenje, pilates user posted image  user posted image  user posted image

mi smo tut kupili un tunel v Ikeii user posted image nismo se mogli zadržat... tko, da je zdej RD darilo še mau bolj obširno postalo user posted image dodali smo mu še preprogo s cesto in gorami (iz Ikee, kjer je malo prirejeno za majhne otročke, ki si drevesa in hiše tko postrani predstavljajo user posted image )

Clody, držim pesti, da je blo na preizkušnji vse ok in dobiš službo! pa peški v službo user posted image

muki, js sm si tut rekla, da bom šla v Hofferja po te liste in bom voščilnice delala... torej me je zanimalo, a ne? user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 487
14.10.2007 21:42:51   
frrrr

Maxi- pa sliko tebe in tvojega možička v kolesarkah tudi ne bi bilo slabo videtiuser posted image

Nemogoče, imaš samo na izbiro, mene ali njega.user posted image  
dej danes tvojo, jutri pa še moževo user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 488
14.10.2007 22:34:15   
Maxica
Mi smo šele pred slabo uro domov prijadrali, smo bili pri maši v sosednjem kraju, ker v naši cerkvi očitno nismo več dobrodošli. Mislim, da raje ne pišem, kakšne ignorantske naš predragi župnik uganja, odkar smo šli Lana krstit drugam... Mah, raje ne bi, ker bom sam slabe volje spet.user posted image
Pol smo šli še k moževim staršem na obisk. Uf, me kdaj mal pojezi naša predraga tašča. Še nisem v življenju prav oblekla moje otroke, da jim ne bi brž, ko jih zagleda, zaviha rokave in hlače. Pa čeprav so potem obleke pol prekratke. Kr neki, da ja zgledajo, kot kakšni pacienti. Brrr. Jaz pa jima potem brž dol odviham. Ona pa spet... Itd.user posted image
Pa Max je zdaj začel z vsako stvarjo, ki jo dobi, streljat. Kr neki dela pa pa pa pam, in kao strelja. Mi gre to ful na živce, sploh ne vem, kje je to videl, ker filmov s tako vsebino ne gledamo, risanke ima pa tudi same take "lepe". Očitno imajo fantki mal v krvi, al kva.user posted image  Jaz mu ne pustim in sem huda, če to počne. Zadnjič je tako pri moževih starših našel eno puško, sestavljeno iz kock in spet začel nekaj streljati v taščo. Za foro kao. Nakar gre Lan po en kos ravno takih kock, ne vem, sestavljene so bile v eno hiško ali nekaj podobnega, in gre še on lovit taščo in začne ravno tako - pa pa pa pa pam. user posted image  Saj je bil prav hecen za videti, saj sploh ni vedel, kaj počne. Tašča pa seveda vsa navdušena, joj, kva sta fajn fantka, bom jaz vama kupila dve puški.user posted image  Mislim, halo, ja, res, ful vzgojno, no... Danes je bila spet vsa navdušena in ju spodbujala, naj pokažeta, kako streljata. Kr neki. Sam Max je zdaj že pogruntal, da to ne sme početi, ker sem huda na to, vendar je pa res ful težko takole nekak svojo vzgojo furat, ko ti jo stari starši, vse prijazni kao, sproti podirajo. Reči pa seveda ne smeš nič, ker si potem že nesramen. Eh...
Zdaj sem se pa skašljala, pa lahko grem spat.user posted image  Lahko noč.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 489
14.10.2007 22:34:34   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Maxi- pa sliko tebe in tvojega možička v kolesarkah tudi ne bi bilo slabo videtiuser posted image

Nemogoče, imaš samo na izbiro, mene ali njega.user posted image  
dej danes tvojo, jutri pa še moževo user posted image

Ja, ja, še ti začni...user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 490
14.10.2007 22:45:50   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Pikabu- zunaj ne dežuje, ti pa likašuser posted image user posted image user posted image Kaj to dogaja čudnegauser posted image user posted image

Nuja.... user posted image user posted image user posted image user posted image Maks ni imel niti ene majčke, puloverja več v omari. Sem predolgo čakala, če bo morda dež, pa ga ni hotelo biti. user posted image Danes se je pa možek z otrokoma ukvarjal, pa sem lahko še to naredila.
user posted image  user posted image tole vreme nam pa res kdaj ponagaja ja user posted image
upam, da so pikice pri Maksu res prehodne in ni kakšne alergije. pa naj ti dnevi do četrtka minejo hitro.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 491
14.10.2007 22:45:52   
frrrr
moci, sem vesela za tvojo teto! user posted image še se dogajajo lepe stvari na svetu user posted image

psaša in Miha - še mislim na vaju! upam, da bo Miha kmalu spet zdrav!

lucika - naj gre prehlad stran, da boš v sredo zažigala!

pikapolona - pridna! pilates, nč sladkega - vau!
glede tople vode in gretja in te zadevce... v hiši, kjer živimo, smo imeli 3 leta nazaj še skupno peč. bila v kleti, babica v pritličju, stric v prvem nadstropju, midva na vrhu. in babica se je kuhala, stricu ni blo hudega, ker je v sendviču, midva sva pa zmrzovala user posted image pa še to, ko je še dedek živel, je imel pravilo pred 15.10. se ne kuri user posted image user posted image mislim, da bi letos že zmrznili, ker imamo že vsaj mesec kurilne sezone. dokler sva bla brez tamaučka sva si pač kopalnico grela s kaloriferjem in bla oblečena kot eskimčka, pokrita pred tvjem ležala... zdej bi pa na čisto znorela user posted image

js pa nč pridna... včeraj višnjeva torta, dans sadni gozdiček torta... včeraj tašča božansko kosilo pripravla, dans moji starši - zuni pečen krompirček in piščanec - njam... jutr pa pridna postanem in grem v službi na orng kosilo, potem pa bolj majhne obroke še papcam, pa ne sladkih in pregrešnih... pa mau se bi mogla pretegnit in mau začet študirat na katerem koncu se diplome lotit... vse to jutr začnem user posted image user posted image user posted image user posted image

lucika in piskot - čudne sosede imata! ampak res čudne! bogi otroci so kronično nenaspani verjetno user posted image

*lina* - ste končno na naše temperature prilezli user posted image pri nas je zjutraj nekje med 3 in 10 stopinj user posted image drgač pa mi je glih mama povedala danes, da imajo v Merkurju tut že okrašeno v božičnem stilu user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 492
14.10.2007 22:45:53   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

ampak kupca pa ni na spregled. že od junija, ko so se preselili, je prazna user posted image a ni škoda?

fajn zate, a ne? iamte pa večji mir user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 493
14.10.2007 22:45:55   
frrrr

A mislite, da bo ful glupo, če za naslednjo soboto, ko praznujemo Lanov rojstni dan v prvem delu, to se pravi z našimi prijatelji, štirje starost okrog 30, ena nosečka, en polletnik in ena sedemletnica, naročimo kar eno družinsko pizzo, ki bi bila sestavljena mal iz morske, mal iz zelenjavne, mal iz navadne ipd.? Bi morala nujno bolj v stilu narezka kaj naredit?
Fora je v tem, da mame ne bo doma, sestra pa tudi pride šele v soboto zvečer doma, kar pomeni, da moram sama popucati celo hišo, ne le naše stanovanje, pa se mi nekak ne da delat še obloženih kruhkov, ki jih imam namen narediti za v nedeljo, ko bo drug krog praznovanja. Saj pizzo imajo vsi radi, kaj? Izgleda preveč socialno?
js bi kr pizzo naročila. pa ne bi se ukvarjala s vprašanjem ali zgleda ok, la ne... če bodo siti, bo kul.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 494
14.10.2007 22:45:56   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Altati
, ti pa zaidam moški kolektiv, to je nekaj najboljšega. Srečnica!!
user posted image js pa ne, ker ti nimam kaj zavidat user posted image  user posted image imam podobno stanje... malo komkurence user posted image nič opravljanja, hec je hec, biznis je biznis, na kavici se lahk tut o tehničnih zadevah menimo in se nihče ne dolgočasi user posted image  

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 495
14.10.2007 22:45:58   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

a si predstavljate ,da spodaj sosedje še vedno norijo???? jaz ne vem kako pol otroke umirijo za spat, če so tak zdivjani? pa sam eno punčko imajo, tam okol 4 lete. ful je lušna ,sam men gre na jetre, ker imamo galamo cele dneve in tričetrt noči.

pri nas pa sosedov sploh ne slišimo....
je pa res, da je povprečna starost 80+.
Moji otroci pa ob 20h vsi spijo, tako da mislim da ne delamo galameuser posted image .
pa še pod nami ni nikogar, na desni ni nikogar, sam na levi je ena gospa, ki pa je gluha.
user posted image kake fajne sosede imate user posted image zakaj točno se selite? zmanjkalo prostora? združite sosedovo stanovanje, ki je prazno z vašim. kmalu boste imeli 2 najstnici, ki bosta hoteli bit lepi in boste itaq potrebovali 2 kopalnici user posted image  user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 496
14.10.2007 22:45:59   
frrrr

Kaj še...eh, moram se igrat trgovine z Nežo user posted image
full luštne spomine na otroštvo mi zbujaš user posted image
vajine igre, ki so mi včeč: Neža Kekec user posted image , una ko si ti volk, Neža pa kozlički mi je pa najboljša user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 497
14.10.2007 22:46:01   
frrrr

Dobro jutro. Pestra noč je za nami, sem bila od vsega včerajšnjega športa zvečer preveč naspidirana, da sploh nisem mogla zaspat, pol me je še mož mal "zabaval"user posted image , pol se je že Lan kmalu zbudil in želel iti k meni, pol preden sem zaspala nazaj, je bila ura že sedem. Kr neki, sem prav skurjena. Je pa Max Lanu zatipal nov zobek, verjetno od tu pestrost te noči.user posted image  Smo potem preučili in zagledali majhno špičko druge enke spodaj. Končno, po dobrih dveh mesecih drugi zobek na vidiku. Kaj nas še čaka...user posted image  

bravo Lan za nov zobek! drgač pa se morm pohvalit, da sem iz 12. na 13. spala celo noč... ne pomnim kdaj je bilo nazadnje tako, saj sem v nosečnosti itaq pol noči na wcu preživela... torej enkrat prej user posted image spat sm šla okrog 0:45, podojila tamaučka, ker se je ravno zbudil (spat šel ob 19:30) in potem smo spali do 8:15 user posted image dobrih 8 ur spanja v kosu - ko sem se zbudila in pogledala na uro, sem mislila, da sanjam user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 498
14.10.2007 22:51:26   
frrrr
@lina - pozdravite se! pa hiška bo še postala sanjska, če možu še ni... življenje v hiši morajo pa člani naredit... ker ste še sveže nastanjeni, še ni bilo časa user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 499
14.10.2007 22:51:28   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

in dobro jutro Slovenija !

Smo ravnokar salutirali....namreč naš dragi je tak fen, da mora vsako jutro slišati slovensko himno....smo vsi skupaj malo ubrisani ni kej...

user posted image user posted image to sem pa že v enem filmu vidla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?