|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
13.10.2007 22:15:42   
Maxica
A mislite, da bo ful glupo, če za naslednjo soboto, ko praznujemo Lanov rojstni dan v prvem delu, to se pravi z našimi prijatelji, štirje starost okrog 30, ena nosečka, en polletnik in ena sedemletnica, naročimo kar eno družinsko pizzo, ki bi bila sestavljena mal iz morske, mal iz zelenjavne, mal iz navadne ipd.? Bi morala nujno bolj v stilu narezka kaj naredit?
Fora je v tem, da mame ne bo doma, sestra pa tudi pride šele v soboto zvečer doma, kar pomeni, da moram sama popucati celo hišo, ne le naše stanovanje, pa se mi nekak ne da delat še obloženih kruhkov, ki jih imam namen narediti za v nedeljo, ko bo drug krog praznovanja. Saj pizzo imajo vsi radi, kaj? Izgleda preveč socialno?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 426
13.10.2007 22:21:17   
piskot
maxica a ti ni se noben povedal, da se stanovanje pocisti potem ko obiski gredo? saj vedno ostane en velik svinjak. tisti prah naj pa kar obrisejo ce koga moti. no v glavnem jaz se takih nacel drzim, da post festum pucamo. sicer bi morali dvakrat, to se mi pa res ne da.

sicer pa itak, pizza party user posted image . drugace so pa nas zadnjic kolegi povabili na praznovanje na zajtrk. tudi ni veliko dela. kruh, sir, salama, maslo, marmelada, caj pa kava. pa se dobra ideja, da je malo drugace.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 427
13.10.2007 22:22:34   
lucika
mislim da ne, sam ne vem kaj boš z eno (1?) pico delala. to midva sama pojema. kaj če dobiš koga takega na obisk, ki je tak kot jaz. hehe.
jaz imam namen kupit bagetke v hoferju. taki sendvički, men so super. tist, pa torto. mogoče še kak namaz naredim. pa torto in pijačo. so pa različne te bagetke, ene so zelenjavne, druge z mletim, pa z šunko...men je dobro no.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 428
13.10.2007 22:24:38   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

mislim da ne, sam ne vem kaj boš z eno (1?) pico delala. to midva sama pojema. kaj če dobiš koga takega na obisk, ki je tak kot jaz. hehe.

Pod družinsko pizzo si mi predstavljamo eno tako ogromno pizzo, mislim, da je narejena iz štirih navadnih. Lucika, to pa menda ti res ne neseš.user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 429
13.10.2007 22:29:55   
lucika
vem kake so družinske, ampak je to bolj iz dveh in pol navadnih. al pa štirih, samo morate imet res male modele:) pa saj ti nisi iz gorenjske?
pri nas so najboljše pice iz krušne peči, in pride sicer ogromna velikost, je pa tanka, tak da res en dve tri izgine. sigurno ni tolk naložena kot navadna, pa testo je tud tanjše...
sem lahko ,ja, ko sem bila v formi. pojedla velik. ko sem bila mala sem na veliko pico zmogla še sadno kupo. ni čudno da zdaj hujšam, so se mi namnožile maščobne celice. no, ko sem bila v formi, sem tudi šnops pila v študentu. sem nesla marsikaterega moškega. sam zdaj nisem več v formi. alkohol je bljak, ne poskušajte tega doma, hehe. ko sem jaz v formi ,sem konkretno, al pa sploh nisem.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 430
   [Brisano sporočilo]
13.10.2007 22:32:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
13.10.2007 22:32:28   
lucika
a si predstavljate ,da spodaj sosedje še vedno norijo???? jaz ne vem kako pol otroke umirijo za spat, če so tak zdivjani? pa sam eno punčko imajo, tam okol 4 lete. ful je lušna ,sam men gre na jetre, ker imamo galamo cele dneve in tričetrt noči.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 432
13.10.2007 22:34:08   
Maxica

a si predstavljate ,da spodaj sosedje še vedno norijo???? jaz ne vem kako pol otroke umirijo za spat, če so tak zdivjani? pa sam eno punčko imajo, tam okol 4 lete. ful je lušna ,sam men gre na jetre, ker imamo galamo cele dneve in tričetrt noči.

Ne, vidiš, jaz že celo življenje živim v hiši, in si kaj takega sploh ne morem predstavljati. Verjamem pa, da je skrajno zoprno. Saj menda bi nek osnovni bonton moral veljati tudi v bloku, al kako? Al se narediš lepo "francoza", pa ružiš, kadar ti paše.user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 433
13.10.2007 22:36:30   
piskot

nasih spodnjih sosedov sploh se ni domov user posted image . puncka je stara 2 leti. hodi spat okoli 1h ponoci. kar pomeni, da se gredo takrat tudi vsi kopat, pa vcasih se kako novo sliko zabijejo ... vstanejo potem okrog 10h dopoldan. ko je bila cisto micena so hodili z njo ven na sprehod ob 22h. aja, obvezno pa vsak vecer takle cas spustijo dol rolete. spustijo v pravem pomenu besede. user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 434
13.10.2007 23:02:16   
lucika
fora je v tem, da eno drugo sosedo, ki je najemnica in so kdaj malo glasni, bi sosedi najraj kr izselili. pa kr gledajo, kak so otroci oblečeni, pa kak se meni z njimi in to...
tile so pa super. visoko situirani in oh in sploh bogati. zanje je pa tole čist normalno. sem šla s piko dol, pa še kr se lovijo al kaj za vraga delajo. jaz ne vem, če se meni čuje čez 3 štuke., kak se onim ko so poleg njih ali pod njimi. pa noben ne pisne. enkrat sem jim listek napisala, pa ni nič pomagalo... kregat se pa nočem. bomo raje vrnili. no, ne bomo, ker zvečer je čas za počitek.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 435
14.10.2007 3:45:14   
Anonimen
hm, berem tole ko imate probleme v bloku.....v našem bloku živi cca 3ooo ljudi, pa ne slišim nič in nikogar. Še za sosede, sploh ne vem kakšni izgledajo. No, eno sosedo vidim skozi okno, pa vedno sedi na kavču, se briše in veka....ne vem, al skoz gleda soap opero al kva...za druge pa sploh ne vem...pa je samo v našem štuku cca 30 stanovanj...

Kaj je še novega....mater, sem glih dones razmišljala, da mi dude sploh ne uporabljamo nič več...in to že več kot en mesec....al pa še več.....

Sem pa bralo debato o sojinem mleku. Jest sem ga neki časa kupovala, pa je malega ful zapiralo, tako da zdaj kupujem raje kar navadno organsko mleko....aja, pri nas je ful pomemben podatek, da so vse stvari organske.....

V torek gremo pa svet v lov za zvezdami. V barnes&noble podpisuje knjigo Trump, pa v četrek šahist Gasparov...

Dones se je začel oktoberfest. So v bližini, v enem parku, točili nemško pivo, pa pekli burgerje, pa živa muska, pa zabava za mlado in staro.....luštno...pa spet smo bili v šopingu....v Macys, smo iskali copatke in čeveljčke za malega....in so že v pričakovanju Sante, pa vse je okrašeno, pa darila....noro...

Jutri, pa ne vem, kam jo bomo pičili.....mogoče kar v centralni park, v ZOO.....v petek pa pride še od moža sestra, pa bomo imeli spet pestro...

Eto to je to...naše poročilo.....sedaj se grem pa k možeku malo pogret....je postalo kar mrzlo...trenutno imamo 14 stopinj...grgrg...zunaj seveda....

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
14.10.2007 3:46:33   
Anonimen
pa o Žvini se mi še zdaj vsakih tolko časa zakolca.....mater, je res dobr dedc...še boljš kot v filmu.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
14.10.2007 7:42:27   
Clody
Jutrooo,

sEm prišla samo kavo spit pa nazaj. Mali mi je kvačkal 100 na uro, revček zabasan do konca, jaz pa tud.

Maxica
, to s pico je meni super ideja. Vsi jo imajo radi, pa še nič dela nimaš.

Blok-hiša, jaz osebno sem zelo razvajen s hišo in si ne predstavljam živet v bloku. Sem ena tistih srečnic, ki smo jo podedval. Če bi pa mogla zidat, pa NE bi zidala, ampak kupila stanovanje. Mi smo tako in tako skoooz zunaj.

Lina,
kaj maste tako kvaliteten blok, da se nič ne sliši??? Ker hiške vem, da komaj stojijo. Moja frendica je živela v neki stari hiši, kjer so bile iz betona samo štenge. Pa se je hiša kar nagnila al premaknila, tako da je zdej kar luft med bajto in štengam, moraš prou skočit da prideš not!user posted image

Altati
, ti pa zaidam moški kolektiv, to je nekaj najboljšega. Srečnica!!

Glede RD-ja pa mi še nič ne vemo kaj pa kako. Če bo res lep vreme, bomo zapekli kar doma, ker mi po gostilnah ni luštno. Bomo vidli.

Tako, kavo sem spila, zdaj pa good night!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 438
14.10.2007 8:05:45   
lucika
dobro jutro!
moj kašelj je vedno slabši. zdaj se mi prav neki kosi ven trgajo, bljak. sem si našla zalogo fluimukana, to je za izkašnjevanje, pa med. upam, da bom dobra no, ker tole kr boli.
mali smrka, pa vsake toliko mu začne hropet. ne skoz. zdaj ne vem, al je to od smrklja, da se mu kje na poti med grlom ustavi; al je to tudi kašel. včasih malo pokašlja, pa tudi ne vem, al se mu smrkelj zaleti, al kaslja kaslja. a bi morala k zdravniku? vrocine nima noben od naju, na srečo...

sem šla preverit kaj dela, ker je smrtna tisina nastala. pa je iz torbe izkopal mojo denarnico. ta je zdaj mega zadeva. pred tem je bil pikin povodec, ki smo ga nekje zgubili. ni čudno, če ga je pa vlačil z piko ali brez nje...

greva midva zdaj zajtrkovat. mali mlekca, mama med:)

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 439
14.10.2007 9:10:25   
*anč*
dobro jutro!

ste pa načvekale učeri ... s tako hitrostjo ste pisale,da ko sem prebrala eno stran,sta bli že 2 novi napisani, tko da se mi ni dal user posted image . midva sva bla učeri pol 2 ure u btcju,sva dobila superfitke,sej prou lepi mi niso,narejeni zgledajo pa dobro. mamo nogico 21 in so mel samo en model za fante v tej cifri( je rekla prodajalka,da jih full prodajo), tko da mamo zdej modre u rdečim avtom.

hiša/blok  jst si tooooooooooook želim v hišo,lahk tut hiško,sam da ma vrt. da se lahk vn usedeš,se mali igra na travici in da se lahk psa podita naokrog ... zdej smo v stanovanju(najemamo),sej stanovanje je veliko in lepo,ampak okolica in predvsem sosedje so user posted image .

maxica   pica, zakaj pa ne,sej otroci jo majo radi,sam res pazi,da ne bo premal.

sivkamivka
  luškan avatar,sm neki časa rabla,da mi je potegnil ... prej bolj sivka,zdaj bolj mivka user posted image .

lucika   ja kako pa sploh prenašate te bedake od vaših sosedovuser posted image   jst bi mal zatežila ... čez 3 štuke,to ni normalno.

mejte lep dan!!user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 440
14.10.2007 9:17:39   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: altati

piškot, nimam straha. sta se zgrešila par minut. ji ga ni bilo za spoznat, ker drugače bi počakala. lahk pa da je bila to taka taktična finta, ker je imela svojega moža zraven. lisica.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a kr hiške že? kr kr, mi začnemo konkretno kopat v ponedeljek. da se rešimo tega bloka...skor sanje vse skupaj, bomo vidli kako bo šlo:)

mi sam gledamo, nič ne kopljemo...jaz nisem ZA. Moj mož je ZAuser posted image .

pri nas sosedje prodajajo čist novo, s tremi otroškimi sobami, veliko. za 1 mio €

[/quote

jaz ne grem ven iz mesta, moj mož ne gre ven iz mesta, moji otroci ne gredo ven iz mesta......

Neposredna povezava do sporočila: 441
14.10.2007 9:24:17   
altati

predstavljaj si večer. otroci spijo. viseča mreža na terasi, al pa taki ležaniki, fino mehki. pa v rokah kaka tortica/sadna kupa/sladoled/ kavica/ kaj bolj trdega haha...h? to v bloku ne gre. pa zunaj igrala, pa pikniki s kolegi, pa kostanji, pa bazenček poleti, pa....dekica in sonček. pa ležalnik in knjiga. al pa laptop, ko ste mal bolj moderne ...h?
še kr ne?
jaz si sam še to predstavljam, da bi bile tri štenge in spodaj morje, al pa vsaj jezero...mmmmm, idila.
evo, moja naj naj pesem: dao bi sto amerika, sve na svetu ja bih dao, tek da sjednem na verandu i uz karte i bevandu, brojim valove.................mmmmmmmmmmm

lucika vse to je LEPO.Iz tega naslova bi šla ven iz mesta in imela travnik, teraso, bazenček, morje in še kaj.......

Potem si pa zraven predstavljam:
- 1.otroka, ki hoče hodit na plesne in risanje
- 2.otroka ki hoče plezat in risat
- 3. otroka, ki še ne vem kaj bo hotel
pa mene, ki jih popoldne razvažam okrog in sem sama taxi mama. Pa moji otroci morajo vstati vsaj uro prej kot mestni, da pridejo pravočasno na bus za v šolo. Pa ko bodo šli v srednjo šolo, jim bo to vzelo vsaj še dodatno uro......

Kdo bo potem sploh še imel čas viseti v mreži in ležati na sončku?
Čez teden se bomo vozili sem in tja, čez vikend pa poopravljaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako hiško si bom umislila v penziji oz. ko otroci odrastejo, da jo bom lahko koristila.
Trenutno vidim veliko večjo prednost tega, da sem v mestu, pa čeprav v flat-u.

Ko pa še skalkuliraš (ovrednotiš) ves čas, ki ti ga vzamejo vse te vožnje, če si izven mesta, pa ugotoviš, da te taka hiška stane VELIKOOOOO VEČ kot flat v mestu.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 442
14.10.2007 9:26:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

maxica a ti ni se noben povedal, da se stanovanje pocisti potem ko obiski gredo? saj vedno ostane en velik svinjak. tisti prah naj pa kar obrisejo ce koga moti. no v glavnem jaz se takih nacel drzim, da post festum pucamo. sicer bi morali dvakrat, to se mi pa res ne da.

se samo podpišemuser posted image

sicer pa itak, pizza party user posted image . drugace so pa nas zadnjic kolegi povabili na praznovanje na zajtrk. tudi ni veliko dela. kruh, sir, salama, maslo, marmelada, caj pa kava. pa se dobra ideja, da je malo drugace.

tuki tud! pizza party je user posted image user posted image user posted image
breakfast party pa tuduser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 443
14.10.2007 9:28:52   
altati

pri nas pa sosedov sploh ne slišimo....
je pa res, da je povprečna starost 80+.
Moji otroci pa ob 20h vsi spijo, tako da mislim da ne delamo galameuser posted image .
pa še pod nami ni nikogar, na desni ni nikogar, sam na levi je ena gospa, ki pa je gluha.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 444
14.10.2007 9:33:16   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ne, vidiš, jaz že celo življenje živim v hiši, in si kaj takega sploh ne morem predstavljati. Verjamem pa, da je skrajno zoprno. Saj menda bi nek osnovni bonton moral veljati tudi v bloku, al kako? Al se narediš lepo "francoza", pa ružiš, kadar ti paše.user posted image user posted image

Maxi, jaz sem tud iz hiše doma. Pa sem se brez problema navadila na blok, sploh ker je bistvenoooo manj delauser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 445
14.10.2007 10:00:24   
muki1
Uh, ste pa podebatirale.

Voščilnice: Mah, samo zaropotat je treba, pa se takoj spomnite user posted image . To mi je všeč user posted image . Nič kaj posebnega niso, tudi jaz nimam ravno idej...ena je lepa, z oblački in smrekco, ostalo pa Nežino izživljanje...

Pizza za obiske. Zakaj pa ne?

Blok/ hiša. Jaz sem za hišo, ampak v mestu. Meni je tu na vasi tak živ dolgcajt...... pa Lucika, saj ne, da bi ti želela tvoje sanje vzeti user posted image ....ampak v vsem letu porodniške nisem niti enkrat ležala na ležalniku in brala...čeprav ga imam. Smo pa skoraj vsak poletni večer posedeli malo na terasi in ko sta mali spančkali kakšno pivce ali pa čaj srkali, to pa, ja....... pa piknikovali smo tudi veliko, pa igrala imamo, pa lep razgled.....

Kaj še...eh, moram se igrat trgovine z Nežo user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   [Brisano sporočilo]
14.10.2007 10:01:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
14.10.2007 10:31:53   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

sivkamjaz ne grem ven iz mesta, moj mož ne gre ven iz mesta, moji otroci ne gredo ven iz mesta...ž

saj se mi je zdelo, da € niso problem.

dobro jutrro. spet smo prespali celo noč

kje pa, € pa res niso problemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 448
14.10.2007 11:55:57   
Maxica
Dobro jutro. Pestra noč je za nami, sem bila od vsega včerajšnjega športa zvečer preveč naspidirana, da sploh nisem mogla zaspat, pol me je še mož mal "zabaval"user posted image , pol se je že Lan kmalu zbudil in želel iti k meni, pol preden sem zaspala nazaj, je bila ura že sedem. Kr neki, sem prav skurjena. Je pa Max Lanu zatipal nov zobek, verjetno od tu pestrost te noči.user posted image  Smo potem preučili in zagledali majhno špičko druge enke spodaj. Končno, po dobrih dveh mesecih drugi zobek na vidiku. Kaj nas še čaka...user posted image  
Pol so nam spet za celo dopoldne elektriko vzeli, pralni in pomivalni stroj do nadaljnjega tudi ne smem uporabljati, ker naše dva potem dol zalivauser posted image , peč ni delala, ker ni bilo elektrike, tako da - se počutim kot v resničnostnem šovu Kmetija, kjer tudi nimajo stvari, ki se leta 2007 smatrajo za samoumevne. Eh, prednosti življenja na vasi, le kdo mi jih upa v tem trenutku našteti...
Se vidi, da sem neprespana, tečna sem kot user posted image .user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 449
14.10.2007 12:02:06   
lucika
hja, tud tu je verjetno razlika med štajersko in gorenjsko. jaz sem doma v mest(ec)u, naši pa izven, pa je glih 5 minut peš. tak da pri nas ne rabiš bit v bloku, pa imaš glih tak vse pred nosom...mogoče zato drugače gledam. zdaj se bomo mi selili na vas, pa je to tud 2 km ven iz centra, tud prides v 20 minutah peš...
pa saj je tam okol kranja vse tzeleno, a je tolk drago, al se ne sme zidat tam opkol? ker pol uro stran od šole ste ja že sred gora, saj vas ne pošiljam pod triglav živet:)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?