altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika predstavljaj si večer. otroci spijo. viseča mreža na terasi, al pa taki ležaniki, fino mehki. pa v rokah kaka tortica/sadna kupa/sladoled/ kavica/ kaj bolj trdega haha...h? to v bloku ne gre. pa zunaj igrala, pa pikniki s kolegi, pa kostanji, pa bazenček poleti, pa....dekica in sonček. pa ležalnik in knjiga. al pa laptop, ko ste mal bolj moderne ...h? še kr ne? jaz si sam še to predstavljam, da bi bile tri štenge in spodaj morje, al pa vsaj jezero...mmmmm, idila. evo, moja naj naj pesem: dao bi sto amerika, sve na svetu ja bih dao, tek da sjednem na verandu i uz karte i bevandu, brojim valove.................mmmmmmmmmmm lucika vse to je LEPO.Iz tega naslova bi šla ven iz mesta in imela travnik, teraso, bazenček, morje in še kaj....... Potem si pa zraven predstavljam: - 1.otroka, ki hoče hodit na plesne in risanje - 2.otroka ki hoče plezat in risat - 3. otroka, ki še ne vem kaj bo hotel pa mene, ki jih popoldne razvažam okrog in sem sama taxi mama. Pa moji otroci morajo vstati vsaj uro prej kot mestni, da pridejo pravočasno na bus za v šolo. Pa ko bodo šli v srednjo šolo, jim bo to vzelo vsaj še dodatno uro...... Kdo bo potem sploh še imel čas viseti v mreži in ležati na sončku? Čez teden se bomo vozili sem in tja, čez vikend pa poopravljali Tako hiško si bom umislila v penziji oz. ko otroci odrastejo, da jo bom lahko koristila. Trenutno vidim veliko večjo prednost tega, da sem v mestu, pa čeprav v flat-u. Ko pa še skalkuliraš (ovrednotiš) ves čas, ki ti ga vzamejo vse te vožnje, če si izven mesta, pa ugotoviš, da te taka hiška stane VELIKOOOOO VEČ kot flat v mestu.
|