Maxica
|
Mi smo šele pred slabo uro domov prijadrali, smo bili pri maši v sosednjem kraju, ker v naši cerkvi očitno nismo več dobrodošli. Mislim, da raje ne pišem, kakšne ignorantske naš predragi župnik uganja, odkar smo šli Lana krstit drugam... Mah, raje ne bi, ker bom sam slabe volje spet. Pol smo šli še k moževim staršem na obisk. Uf, me kdaj mal pojezi naša predraga tašča. Še nisem v življenju prav oblekla moje otroke, da jim ne bi brž, ko jih zagleda, zaviha rokave in hlače. Pa čeprav so potem obleke pol prekratke. Kr neki, da ja zgledajo, kot kakšni pacienti. Brrr. Jaz pa jima potem brž dol odviham. Ona pa spet... Itd. Pa Max je zdaj začel z vsako stvarjo, ki jo dobi, streljat. Kr neki dela pa pa pa pam, in kao strelja. Mi gre to ful na živce, sploh ne vem, kje je to videl, ker filmov s tako vsebino ne gledamo, risanke ima pa tudi same take "lepe". Očitno imajo fantki mal v krvi, al kva. Jaz mu ne pustim in sem huda, če to počne. Zadnjič je tako pri moževih starših našel eno puško, sestavljeno iz kock in spet začel nekaj streljati v taščo. Za foro kao. Nakar gre Lan po en kos ravno takih kock, ne vem, sestavljene so bile v eno hiško ali nekaj podobnega, in gre še on lovit taščo in začne ravno tako - pa pa pa pa pam. Saj je bil prav hecen za videti, saj sploh ni vedel, kaj počne. Tašča pa seveda vsa navdušena, joj, kva sta fajn fantka, bom jaz vama kupila dve puški. Mislim, halo, ja, res, ful vzgojno, no... Danes je bila spet vsa navdušena in ju spodbujala, naj pokažeta, kako streljata. Kr neki. Sam Max je zdaj že pogruntal, da to ne sme početi, ker sem huda na to, vendar je pa res ful težko takole nekak svojo vzgojo furat, ko ti jo stari starši, vse prijazni kao, sproti podirajo. Reči pa seveda ne smeš nič, ker si potem že nesramen. Eh... Zdaj sem se pa skašljala, pa lahko grem spat. Lahko noč.