ronja
|
Moja še ne puza po šoping centrih in baje naj bi bilo dobro, da jih pri tej starosti še malo obvaruješ pred vsem i svačim, kar ti obiski lahko prinesejo sabo... Se strinjam s kalbom, da kako imajo v turgundiji, nima veze, pač pri nas je tak, pa konec. pa navsezadnje nismo edini, kjer se sezuva. poleg tega pa - ljudje, kaj nikoli ne spite skup na tleh, recimo? in vam je všeč, da ste nagi tam, kjer so hodili čevlji iz šoping centrov? ma ne vem, no, meni glih ni... Midva mava malo stanovanjce in se pač večina aktivnosti dogaja na tleh - na tleh gledamo filme na računalniku, na tleh se crkljamo, na tleh počnemo svašta, ker kavča nimamo, klop v kuhinji je pa mini, neudobna in nepraktična za crkljanje... postelja v spalnici je ok, ampak tja psička ne sme (tudi zaradi čistoče med drugim) in je nočeva izključevat, zato smo v gl. na tleh... Pa ne bom se valjala tam, kjer je nekdo hodil s čevlji in tudi se nikomur ne da za vsakimi obiski pucat po tleh! Škoda časa! Sploh se mi ne zdi največji problem blato, tisto vsaj vidiš in navadno ni tako "nevarno". Kolikokrat si pa bil bolan zato, ker ti je nekdo nekaj prinesel, ap ne moreš vedet. Ampak jaz vedno stavim na zdravo preventivo. To, da se nekdo preobuje, ni glih ne vem kaka žrtev za moje pojme!
|