ronja
|
Pikec, ko imaš malega otroka, ti ni vseeno, kakšno svinjarijo ti obiski prinesejo v stanovanje, sploh če je le to bolj majčkeno in se eni čevlji že kar konkretno poznajo... Pa ni res, da se obiski nič ne premikajo po stanovanju, skoraj vsi grejo skoraj vsakič v skoraj vse sobe (vedno v kuhinjo, kopalnico in navadno še v taveliko sobo, če je mala v mali sobici, pa š e tja, več pa itak nimava). neumno se mi zdi, da prekuhavaš dude, pa likaš oblekce, potem jo pa daš ležat na deko, ki jo pogrneš na tla, kjer je nekdo hodil s čevlji, ki so bili v kaki bolnici, recimo... In naslednjič deko obrneš in je tista stran zgoraj, ki je bila prej na tleh... Ne mi rečt, da pač paziš, kako obrneš deko ali da naj se ne igra na tleh, ker ne eno ne drugo ni realno. Če prideš k nekomu na obisk, se pač držiš njegovih pravil. Copate pa vsi dobijo. Meni se zdi pa edino kulturno, da se sezuješ! In ni umazanija samo blato! Se strinjam, da mora vsak otrok pojest določeno količino svinjarije ko je mali, da si zgradi imunost, ampak nihče pa ne pravi, da naj začne na veliko že pri 3 mesecih ali še prej in da naj je svinjarijo iz šoping centrov, kjer je res milijon ljudi in kužnih bacilov... V bistvu me blato manj moti kot to.
|