slovenka -> RE: Obiski in sezuvanje čevljev (10.10.2007 11:39:28)
|
Pri nas doma se ne sezuvamo oz. smo v copatih ker so komot in ne toliko zaradi čiščenja, gostom pa rečemo, da se naj ne sezuvajo. Če pa mi kam gremo, pa bolj pričakujemo, da se sezuvajo in se sami običajno kar sezujemo, res ni primerno, da bi nam moral gost reči sezuj se. razen če reče obratno. No, sedaj ko se bova z mojim selila na svoje, pa bova imela sezuvanje v predprostoru, bo hiša drugače opremljena kot je pri nas doma in bi kakšni umazani čevlji naredili preveč škode, sedaj sem pa od vas prebrala, da je problem tudi, ker so otročički na tleh, te pa tudi midva načrtujeva... a da patronažna se pa ne sezuva?? Hm. No, če te pride policija aretirat bi še razumela, za patronažno pa ne. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] za anonimno pa mislim, da res ni lepo od tasta in tašče, da se doma sezuvata, pri vama pa ne, ker to izpade, kot da pri vama ni kaj umazati... jaz jima sama tudi ne bi nič rekla, ampak bi to moral moj narediti - v bistvu mojemu niti ne bi rabla tega naročit... čeprav mislim, da moja tast in tašča ne bi niti dobila ideje o tem, da bi šla obuta v hišo.
|
|
|
|