|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
8.10.2007 21:45:54   
sayuri
Pikovit, saj konec koncev je res lahko petek user posted image .
Ja, jaz se spomnim Niovi. user posted image juhuuuuuser posted image user posted image user posted image  Ful lepo, da ji je uspelo. Sem zelo vesela zanjo user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 176
8.10.2007 22:06:58   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 15.10.
kajatina - TEST
pija76 - TEST

Torek, 9.10.

Sreda, 10.10.

Četrtek, 11.10.

Petek, 12.10.
Crnitulipan -TEST
cati - UZ
MARTINŠČICA - ET

Sobota, 13.10.
cukica - ET

Nedelja, 14.10.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

dajamaja greje user posted image user posted image  - TEST ???
Crnitulipan greje user posted image user posted image  - TEST 12.10.
kajatina greje user posted image user posted image  - TEST 15.10.
Pija76 greje user posted image user posted image  - TEST 15.10.
blanč greje user posted image user posted image  - TEST 19.10.

user posted image DaisyEuser posted image
user posted image upajočauser posted image
user posted image  pikovituser posted image
user posted image fortunuser posted image
user posted image Ozoneuser posted image
user posted image kikaauser posted image
user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image

• pika74 (LJ) - zamrznjenčki
  • sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 4.10. začetek špikanja z Diphereline 23.10.
  • Anonimna
  • PAMELA
  • Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
  • Goldy (1 IVF;LJ,dr.Drobnič) 3.10. razgovor in začetek Suprefact, UZ 17.10
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič)
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10.
  • tassi1 (5.IVF, MB)
  • Anonimna (Praga)
  • beti upa (6.ICSI;PO, dr.Reš) 23.9. razgovor
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni, špikanje 26.10.
  • Sulfinija (3.IVF;LJ, dr. Zorn), pokliče 1. dan nov. M
  • mlinčka (1IVF;LJ, dr.Drobnič), pokliče 1.dan nov.M
  • Abra (PO;dr.Reš) zamrznjenčki
  • _rebeca_(1.ICSI;PO,dr.Reš) 4.10. začetek špikanja Diphereline, 9.10. začetek Menopur
  • konina (2.IVF;LJ) začeteke Suprefact 22.10.
  • pikovit v nove boje
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), začetek 18.10.
  • citrončica (3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, začetek 15.10.
  • kajsica (1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 22.10. pregled
  • andreja07 (PO, dr. Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Špelka12 (IVF;PO,dr.Reš) razgovor 13.9., začetek špikanja 2.10.
  • sonček75 (LJ) zamrznjenčki
  • dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  v  S E P T E M B R U  user posted image

• GITA14 (2.IVF;LJ, br.Bokal) razgovor 29.8, začetek Suprefact 14.9.,naprej Menopur
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden 4.9, štart z Diherline 24.9,nato Gonal, punkcija predvidena po 17.10
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš), začetek špikanja 10.9. , punkcija 2.10. ET 5.10.
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš), ET 26.9.
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič), 17.9. razgovor, 26.9. začetek špikanja z Gonalom, punkcija 8.10., ET 13.10.
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9., začetek Suprefact 7.9., Gonal, punkcija 8.10., ET 12.10.
  • macka27 (2.ICSI;PO,dr.Reš), začetek postopka konec septembra
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor + začetek Suprefact, Špikanje Menopur, punkcija 3.10.
  • pija76 (IVF; LJ), punkcija 25.9. ET 30.9.
  • kikaa (1.IVF,LJ,dr.Tomaževič) Suprefact, Gonal , punkcija 24.9, ET 29.9.
  • citrončica (3.IVF/ICSI;LJ, dr.Drobnič), razgovor 24.9.
  • Crnitulipan (4.IVF/ICSI?;PO,dr.Reš) ET 28.9.
  • reni70 (3.IVF;PO, dr.Reš) 25.9. začetek špikanja z Diphereline, 1.10. začetek Menopur, UZ 7.10.
  • Pikica26 (1.IVF;PO,dr.Reš) 25.9. začetek špikanja z Diphereline,2.10 začetek Menopur
  • škatlica (1.IVF) 22.9. začetek Suprefact

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  v  A V G U S T U user posted image

BORKE ZA user posted image
  • kajatina (3.IVF;LJ, dr.Tomaževič) 23.8. začetek Suprefact, naprej Menopur, punkcija 24.9., ET 29.9.

• user posted image
    pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upa, mozart, _rebeca_, anadejka, Amelia, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy, poopsie, upajoča, zvezdica26, andreja07
    user posted image  

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

user posted image GOYA (PO) user posted image user posted image
    user posted image DARMAR (PO) user posted image
    user posted image ZALAZOYA (PO) user posted image
    user posted image SKYE (MB) pregled 8.10.
    user posted image MANDARINCA (MB) pregled ???

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
    Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu sayuri)
  • Neposredna povezava do sporočila: 177
    8.10.2007 23:49:49   
    kikaa
    citrončica, pikovit, Črnitulipan, Pija76, mandarinca, sayuri, MARTINŠČICA -

HVALA!!!  user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 178
    9.10.2007 7:58:58   
    darmar
    user posted image Kikaa sorči, izjoči se in potem glavo pokonici in v nove boje.user posted image

Mandrainca, čestitke! user posted image  A imaš prvega otročička tudi s pomočjo IVF oz. ICSI?

Sayuri komi čakam da se vidimo, meni je lokacija dobra, sem za četrtek oz petek. Najbolje je da se določi ena ura in datum, da se začne akcija zbiranja kandidatk.

Zalazoya kje si, kako si?

Sončne gorenjske pozdrave vsem.

(odgovor članu kikaa)
    Neposredna povezava do sporočila: 179
    9.10.2007 8:34:23   
    Anonimen
    user posted image user posted image user posted image čestitke vsem novim user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu darmar)
      Neposredna povezava do sporočila: 180
    9.10.2007 9:49:14   
    pikovit
    Punce jst sem za petek.Tkšno uro kot zadnjič 5-6?

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 181
    9.10.2007 10:41:07   
    Abra
    kikaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    večina tuki ve, kaj prestajaš in boš vidla, da hitro mine. Zjokaj se, če veš. da ti pomaga, potem pa naprej. Tudi jaz sem bila prepričana, da bo v prvo ratalo ... a se žal ni izšlo. Mene je user posted image doletela pred dobrimi tremi tedni, a še kar grizem dalje. Res, da imam še dva zamrznjenčka, na katera komaj čakam (so se mi pojavile ciste in smo morali preskočiti en ciklus), če se pa ne tudi to ne bo izšlo, pa decembra v nov boj. Ti povem, da boš čez en teden že pripravljena user posted image

Pa čestitke našim novim nosečkam in dvojnim nosečkam!!!!
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 182
    9.10.2007 10:44:47   
    Abra
    Ah, še neki sem pozabla povedat - sem se naročila na refleksno masažo stopal, tudi za to moram počakat, da dobim menstruacijo ... tko, kot ta mesec je pa res že dolgo nisem čakala user posted image

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 183
    9.10.2007 10:57:17   
    MARTINŠČICA
    Hojla,
    jaz sem sedaj 2. dan po punkciji, pa me pri uriniranju še vedno spremlja en čuden boleč občutek. Sicer je vedno manj izrazit, pa vendar. Ste ve tudi srečevale s tem? Pa včeraj sem imela cel dan "driskolino". Zdaj je ok, le v spodnjem delu trebuha me še malček skup vleče. Tistega ketonala za doma pa nisem popila, le antibiotike.

Ja, glede srečanja sem jaz tudi za četrtek ali petek, samo ne kmalu, ker imam ta petek ET. Bom pa drugič prišla in bom tokrat le v mislih z vami. BTW: Se mi zdi pa Zbilje bistveno bolj privlačna destinacija, kot pa BTC. Ampak to je le moje skromno mnenje.

Kikaa, upam, da si že bolje in z mislimi pri boju za naslednjega user posted image . Drži se in ne obupaj!

Sayuri, ti si pa res prava oblikovalka seznama, pa kako ažurna! Super si! Hvala, da nam vse urejaš in skrbiš še za organizacijo našega "randija".

Niovi - čestitke! Lepo nosečnost in najlepšega dojenčka na svetu!

LP Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 184
    9.10.2007 11:05:50   
    Abra

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINŠČICA

Hojla,
    jaz sem sedaj 2. dan po punkciji, pa me pri uriniranju še vedno spremlja en čuden boleč občutek. Sicer je vedno manj izrazit, pa vendar. Ste ve tudi srečevale s tem? Pa včeraj sem imela cel dan "driskolino". Zdaj je ok, le v spodnjem delu trebuha me še malček skup vleče.

Martinščica, mene je tudi bolelo. Sem se bala hiperstimulacije in sem zato res veliko vode spila, še več kot ponavadi. Je pa ta občutek kar neki časa trajal, še par dni po et.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
    Neposredna povezava do sporočila: 185
    9.10.2007 11:15:05   
    MARTINŠČICA
    Jaz tudi pijem veliko vode in je bolje. Kaj pa ima voda s hiperstimulacijo?

200% MAMI

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 186
    9.10.2007 11:32:39   
    Abra
    Moraš veliko pit in odvajat - na to moraš bit pozorna. Če več piješ, potem tudi lažje odvajaš. Če pa opaziš, da kljub veliko popiti tekočini zelo malo odvajaš, postajaš napihnjena in bolečine postajajo neznosne, je to razlog za alarm. Jaz osebno s tem nimam izkušenj, samo to, kar sem prebrala.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
    Neposredna povezava do sporočila: 187
    9.10.2007 11:45:25   
    Sulfinija
    Abra,kje si pa naročila refleksno masažo stopal?Jaz sem se zanima včeraj in grem v Moravske toplice na masažo stoapl,šla bom trikrat.Pri novembrski M pokličem,da dobim datum za prevzem zdrvail v LJ,nato 22.dan začnem z prvimi špikami,nato pri decembrski M dobim zraven še gonal,in ko dobim M decembra gonal pričnem 2.dan bom šla na prvo masažo stopal nekje 5.dan M potem pa dalje se kar tam zmenim do punkcije bom šla trikrat pol pa bomo videli.
    Zraven tega bom jedla zdravo hrano,se veliko gibala tudi doma kaj čarala z kako masažo,jedla matični mleček in b kompleks in pol bomo videli,zraven tega vsega pa še povrh pila malinov čaj,in kar ne smem pozabiti pozitvno milsiti in veliko počivati.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 188
    9.10.2007 11:55:51   
    spelka12
    Oj.
    Danes sem bila pri Rešu. Sem mislila, da bo malo pavze on pa začne nabirat škatle gonala in glej glej:špikanje, špikanje,špikanje...15.10.imam UZ pa da vidim če tole vaše pitje piva res pomaga pri rasti teh zadevicuser posted image . Se pa počutim kot narkoman. Sem šla v lekarno pa rečem na pultu:" rabm eee nekaj za razkužit eee veste ob vbodu z injekcijo eee". Prodajalka se mi je samo smejala.
    Tiste, ki ste šle na punkcijo v Postojno k Rešu help!! A jo izvajajo samo dopoldne, pa koliko časa traja vse skupaj (od prihoda do odhoda). Moj fant sprašuje zaradi službe pa jaz tega še ne vem.
    mandarincauser posted image user posted image user posted image  
    čarna upa, upam, upam da je to to pa že vnaprejuser posted image user posted image user posted image (si ne morm pomagatuser posted image )
    kikauser posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 9.10.2007 12:02:31 >

(odgovor članu GoYa)
    Neposredna povezava do sporočila: 189
    9.10.2007 12:05:51   
    dole
    Hoj!! user posted image
    Tako dobro se počutim spet med vami!! Iskreno vam povem, da sem veliko nehala gledat na forum tudi zato, ker sm se enostavno preveč obremenjevala s temi dnevi,računanji,... Zdaj sem že 2x šla na en terapevtski pogovor v Ptuj, od koder sem prišla zelo pozitivna in umirjena. Prvič v življenju se počutim prepričana, da se bo tud meni enkrat zgodilo in da do sedaj pač ni bil pravi čas. Sama si nisem zmogla "pridelat" ta občuteh v glavi, zato sem zelo hvaležna, da sem spoznala tega terapevta.
    Sicer pa vam naj povem, da je danes 31. dan mojega ciklusa. Pri Klomifenu sm do sedaj 2x dobila user posted image na 31. dan. Danes pa nimam občutka da bo, pa tud BT mi ni padla!!!!!user posted image user posted image user posted image

Ne bi se prehitro veselila, ampak UPANJE JE VELIKO!!!

Mislim na vse vas in ČESTITAM VSEM NOSEČKAM!!!!!user posted image

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 190
    9.10.2007 12:10:17   
    kikaa
    Pozdravljene!

Danes sem že malo bolje, sem že klicala za nov datum in sicer posvet pri prof. Tomaževiču imam 19. decembra, za nov IVF-ICSI pa mi je sr. Mira rekla, naj pokličem 1. dan menstruacije v januarju. Evidenčno št. pa sem že dobila. Evo, pa bo spet pol leta okrog...kwa čas hitro teče...

Tako torej z mano, tu na forumu pa bom še ostala, vas brala in navijala za vas, ko bo pri meni kaj novega, pa se spet oglasim.
    Zlate ste... držim pesti za vse! user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 191
    9.10.2007 12:19:43   
    Abra
    Sulfinija, jaz sem se naročila v Radomlje. RMS že kar dobro poznam, sem že skoraj odvisnica user posted image user posted image , v Radomlje grem pa prvič. Bom drug teden poročala, koliko je drugače od navadne RMS - sej mi pri navadni tudi masira točke rodil, nekako pa je bolj skoncentriano na pleksus solaris, na glavne notranje organe. Zdravo hrano pa jaz že skoz prakticiram, no plus tortice (pa se vse izniči user posted image user posted image )

špelka12, pri Rešu bo tudi punkcija hitra. Naročil te bo ok. 8 ure, (on prdirka iz LJ, kjer ima uz) do 9-9.30 pa so že vse punkcije fertik. Najbrž pa si boš morala še na Fernetiče it kupit prometrium, ker ga moraš začet jemat še isti dan. Vkalkuliraj še to pot in 30 eur.

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 192
    9.10.2007 12:34:16   
    Sulfinija
    Abra!

Kok časa pa traja tale tvoja masaža in kok ti računajo zanjo?Meni so rekli,da traja 50.minut in ena masaža stane 32Eur,ni se mni zdelo niti takole zelo drago.Le tri dni preden začnem morem poklicati in nato akcija.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 193
    9.10.2007 12:50:22   
    GITA14
    sayuri:
    včeraj sem imela UZ folikli 14,10,9,8..
    v srede 10.10. imam ponovno UZ upam, da bodo kej zrasli, da bom lahko šla na punkcijo.

Kikaa:
    žal mi je da ti ni uspelo, bodi močna

(odgovor članu Sulfinija)
    Neposredna povezava do sporočila: 194
    9.10.2007 12:58:54   
    spelka12
    abra hvala ti. Potem pa najbolje, da grem že sedaj kupit te tablete. Ne verjamem, da se bo moje telo po punkciji še strinjalo z dolgo vožnjo, nočem ga pa preveč razjezituser posted image  ker bo drugače pri user posted image  štrajkov.

(odgovor članu GITA14)
    Neposredna povezava do sporočila: 195
    9.10.2007 13:22:06   
    soncek.djukelica
    ojla,

kikaa, resnično mi je žal!user posted image user posted image user posted image user posted image
    Želim ti,da bo drug postopek uspešnejši!user posted image
    Mandarinica, iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image
    Tudi jaz sem za srečanje, ampak v petek popoldan je v BTC-ju ful gužva! Se moram strinjat z Martinščico,da obstajajo tudi bolj umirjeni placi!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 196
    9.10.2007 13:24:34   
    Abra
    spelka12, Reš ti mora napisat recept, pa še za količino ti mora povedat. Midva sva se kar direkt zapeljala, saj ni take panike, je skoz avtocesta in si tiktak tam. Malo sem si sedež poležala pa je blo uredu, me ni nič bolelo. V I imajo deljen čas, zato moraš bit tam pred eno oz. po četrti uri.

Sulfinija, cena masaže je kar ok, jaz navadno plačujem 30 eur, traja pa vsaj eno uro, če ima čas pa tudi več. Koliko je v Radomlljah pa ne vem, nisem vprašala, najbrž nekaj podobnega.

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 197
    9.10.2007 14:16:46   
    darmar
    Martinščica mene je 1. dan ful, ful bolelo, potem pa je bilo vsak dan bolje. KO sem šla lulat sem se kar za trebuh prijela in počasi, počasi prtislna.

Spelka 12, moja punkcija je bila ob 7.30 kot sem bila naročena in šli smo not kot po tekočem traku. Opravila sem v 5 minutah in sicer istočasno z mojim možkom. Ampak mene je tko bolel, da tudi pomislila nisem da bi šla še v ITalijo po zdravila. Meni jih je nekdo prinesel že prej. Pa vzemi si jih čim več, ker boš v primeru da boš noseča še 2 meseca uporabljala. jaz sem morala vsak dan po 2 tableti 200 g. Tko da v lekarni vzemi take po 200 in po 100 g. pa boš lahko tudi kombinirala v primeru, da bi bila doza večja. Ponavadi pa reče da jemlješ po 200g 2xdnevno.

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 198
    9.10.2007 14:31:44   
    spelka12
    obema še enkrat hvala za informacije. Meni je glede punkcije vseeno fant pa ima čisto novo službo, je brez dopusta in res ne vem, kako nama bo zneslo. Sem 8 ur po 1 dozi gonala, napenja me ko hudič, utrip mi je narasel čez 100, vrti se mi,user posted image  je pa kr izginila...user posted image a to je normalno al kako? Sem bolj živčen tip človeka (tko pravi mojuser posted image ) in že od 1 razgovora glede IVF naprej ne spim. 
    Psiho.user posted image  A to vaše čvekanje v živo poteka vsak mesec? Če bom imela čas bi se zelo rada pridružila.A lahk?user posted image  

(odgovor članu darmar)
    Neposredna povezava do sporočila: 199
    9.10.2007 14:41:22   
    sayuri
    Punce, jst bom pa zgleda zbolela user posted image . Moji glavoboli so čedalje hujši, zebe me, kašljam, kiham, smrkam..... še ta mal se je od mene nalezu in danes ponoči sva v duetu pokašljevala.

Srečanje - ok, ostane petek. Lahko že naslednji? Za katero varianto ste - 19.10. ali 26.10.

No, Zbilje bi jst črtala, če so punce zadnjič potrebovale na celovški cesti eno uro..... pol se bom jst 3 ure gor vozila. Sem pa Orehek predlagala zato, ker mi je notri luštno, pa še mini otroško igralnico imajo.
    Torej Ljubljančanke - zadolžene ste, da najdete eno luštno lokacijo v LJ.user posted image

Kje je naša dajamaja? Pa bojana4  je še vedno med pogrešanimi. In pa nosečka Skye user posted image  Včeraj je imela pregled, pa se ni nč javila user posted image  Pa Zalazoya tud štrajkauser posted image  
    Rožica bo pa tud kmal spet v postopku. user posted image  Vidiš, kako se hitro obrne. user posted image

Koala,sem prebala, da boste imeli fantka user posted image user posted image user posted image .  Super user posted image  Sedaj si v najlepšem delu nosečnosti user posted image . No, vsaj meni je bilo tko.user posted image
    kikaa, me veseli, da si že malo bolje in boš videla - januar bo en dva tri tukaj.user posted image
    MArtinščica, hvala za razlago o teh potnih stroških. Bom zdaj tole uveljavljala - če bo kaj priznanouser posted image

Punce, tkole ko vas berem, sem ful vesela, da vas mam user posted image

(odgovor članu darmar)
    Neposredna povezava do sporočila: 200
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?