|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
9.10.2007 20:18:42   
DaisyE
Kaj je Rožica, a ti laptop štrajka? A se je spet dec gor sprehajal?

A ti mojga slučajno poznaš!?

Dejansko mi je cel kompjuter razsu, ker po takih straneh skače. Mi samo še en dober servis preostane... Samo ne vem koga naj pelem, kompjuter al dedca...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dec bo pravi odgovor, samo ko mi noben ne verjame...

Rožica...user posted image  user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 9.10.2007 20:20:37 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 226
9.10.2007 20:19:41   
Sulfinija
Mlinčka,sem te že pogrešala.Kdaj čakaš na M v novembru,ker se pol pri nama akcija začenja?

Dajama javi nam rezultat jaz sem takole firbčna?Tudi jaz bi eno super dieto,samo da bi nama sedaj v tretje ratalo.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 227
9.10.2007 20:24:35   
DaisyE
No sayurči samo ti si  mogla še bolj trpet, ko tako pridno dolge sezname obnavljaš...

Mlinči prid nazaj in se pogovarjaj!!!!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 228
9.10.2007 20:26:10   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 15.10.
kajatina - TEST
pija76 - TEST
spelka12 - UZ

Torek, 16.10.

Sreda, 10.10.
GITA14 - UZ
reni70 - UZ

Četrtek, 11.10.
Pikica26 - UZ

Petek, 12.10.
Crnitulipan -TEST
cati - UZ
MARTINŠČICA - ET

Sobota, 13.10.
cukica - ET

Nedelja, 14.10.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

dajamaja greje user posted image user posted image  - TEST ???
Crnitulipan greje user posted image user posted image  - TEST 12.10.
kajatina greje user posted image user posted image  - TEST 15.10.
Pija76 greje user posted image user posted image  - TEST 15.10.
blanč greje user posted image user posted image  - TEST 19.10.

user posted image DaisyEuser posted image
user posted image upajočauser posted image
user posted image  pikovituser posted image
user posted image fortunuser posted image
user posted image Ozoneuser posted image
user posted image kikaauser posted image
user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image

• pika74 (LJ) - zamrznjenčki
  • sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 4.10. začetek špikanja z Diphereline 23.10.
  • Anonimna
  • PAMELA
  • Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
  • Goldy (1 IVF;LJ,dr.Drobnič) 3.10. razgovor in začetek Suprefact, UZ 17.10
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič) 8.10. začetek Suprefact, UZ 22.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10.
  • tassi1 (5.IVF, MB)
  • Anonimna (Praga)
  • beti upa (6.ICSI;PO, dr.Reš) 23.9. razgovor
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni, špikanje 26.10.
  • Sulfinija (3.IVF;LJ, dr. Zorn), pokliče 1. dan nov. M
  • mlinčka (1IVF;LJ, dr.Drobnič), pokliče 1.dan nov.M
  • Abra (PO;dr.Reš) zamrznjenčki
  • _rebeca_(1.ICSI;PO,dr.Reš) 4.10. začetek špikanja Diphereline, 9.10. začetek Menopur
  • konina (2.IVF;LJ) začeteke Suprefact 22.10.
  • pikovit v nove boje
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), začetek 18.10.
  • citrončica (3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, začetek 15.10.
  • kajsica (1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 22.10. pregled
  • andreja07 (PO, dr. Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • spelka12 (IVF;PO,dr.Reš) razgovor 13.9., začetek špikanja 2.10., Gonal od 9.10.
  • sonček75 (LJ) zamrznjenčki
  • DaisyE (3.ICSI) začetek novembra
  • dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  v  S E P T E M B R U  user posted image

• GITA14 (2.IVF;LJ, br.Bokal) razgovor 29.8, začetek Suprefact 14.9.,naprej Menopur
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden 4.9, štart z Diherline 24.9,nato Gonal, punkcija predvidena po 17.10
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš), začetek špikanja 10.9. , punkcija 2.10. ET 5.10.
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš), ET 26.9.
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič), 17.9. razgovor, 26.9. začetek špikanja z Gonalom, punkcija 8.10., ET 13.10.
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9., začetek Suprefact 7.9., Gonal, punkcija 8.10., ET 12.10.
  • macka27 (2.ICSI;PO,dr.Reš), začetek postopka konec septembra
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor + začetek Suprefact, Špikanje Menopur, punkcija 3.10.
  • pija76 (IVF; LJ), punkcija 25.9. ET 30.9.
  • kikaa (1.IVF,LJ,dr.Tomaževič) Suprefact, Gonal , punkcija 24.9, ET 29.9.
  • citrončica (3.IVF/ICSI;LJ, dr.Drobnič), razgovor 24.9.
  • Crnitulipan (4.IVF/ICSI?;PO,dr.Reš) ET 28.9.
  • reni70 (3.IVF;PO, dr.Reš) 25.9. začetek špikanja z Diphereline, 1.10. začetek Menopur, UZ 7.10.
  • Pikica26 (1.IVF;PO,dr.Reš) 25.9. začetek špikanja z Diphereline,2.10 začetek Menopur
  • škatlica (1.IVF) 22.9. začetek Suprefact

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  v  A V G U S T U user posted image

BORKE ZA user posted image
  • kajatina (3.IVF;LJ, dr.Tomaževič) 23.8. začetek Suprefact, naprej Menopur, punkcija 24.9., ET 29.9.

• user posted image
    pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upa, mozart, _rebeca_, anadejka, Amelia, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy, poopsie, upajoča, zvezdica26, andreja07
    user posted image  

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

user posted image GOYA (PO) user posted image user posted image
    user posted image DARMAR (PO) user posted image
    user posted image ZALAZOYA (PO) user posted image
    user posted image SKYE (MB) pregled 8.10.
    user posted image MANDARINCA (MB) pregled ???

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
    Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu sayuri)
  • Neposredna povezava do sporočila: 229
    9.10.2007 20:26:31   
    sayuri
    Zdej grem pa lahko spat user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 230
    9.10.2007 20:26:32   
    mlinčka
    IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

A ti mojga slučajno poznaš!?

A ti mojga slučajno poznaš? user posted image  A ti ni lepo razložu, da je prpravlen svoj dragoceni čas vložiti v reanimacijo in revitalizacijo tvojga kompjuterja? Ti sam par pirov v hladilnik rukn pa prideva na en turoben, deževen dan, k se ne bo dal nikamor it.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 231
    9.10.2007 20:27:17   
    Anonimen
    Jaz sem pa danes izvedela spol.

Lep večer vsem user posted image , trepetalkam in borkam

Neposredna povezava do sporočila: 232
    9.10.2007 20:28:08   
    DaisyE
    Ampak smo pa fajn navijačice. Sayuri svaka čast... Js sem tista s kapo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 233
    9.10.2007 20:30:42   
    DaisyE
    Ti sam par pirov v hladilnik rukn pa prideva na en turoben, deževen dan, k se ne bo dal nikamor it.

Pol se mi ga pa bol splača na servis dat... user posted image user posted image user posted image  Pir je drag!user posted image user posted image user posted image

Ampak zdaj pa malo po temi smetiva... user posted image Bejžva.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
    Neposredna povezava do sporočila: 234
    9.10.2007 20:31:21   
    DaisyE
    Roda kaj bo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 235
    9.10.2007 20:35:52   
    Sulfinija
    Roda,a mi boš v petek zaupala kaj boš kmalu držala v svojem naročju?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 236
    9.10.2007 20:40:59   
    mlinčka
    IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Mlinčka,sem te že pogrešala.Kdaj čakaš na M v novembru,ker se pol pri nama akcija začenja?

Draga Sulfinija, to pa tud mene zanima, kdaj me bo novembrska M obiskala. Veš, midve z mojo M mava en poseben odnos, ki temelji predvsem na spontanosti, presenečenjih. Nisva midve glih za rutino, 28 dni pa to. Je pa ja bol zanimivo, če me vedno znova preseneča in seveda pusti čakati. user posted image  He he, mal heca.
    No, resno - resnično ne vem, kdaj se bo prikazala, mam dolge, zmešane cikluse. Mam namen osebnega ginekologa mal potipat, če ma kako prebrisano idejo, da bi jo nekako natempirala. Včeraj se mi je sicer začelo nekaj pacati in pomalem kapljati, tko da se je kar hitro blagovolila prikazati (35 dni), kot že rečeno, si pa ne morem s tem čisto nič pomagat.

Aja pa hvala ker me vsaj mičkeno pogrešate. Saj berem non stop in sem z vsem na tekočem.

Neposredna povezava do sporočila: 237
    9.10.2007 20:41:03   
    Anonimen
    Seveda Sulfinija!

Boš druga oseba, takoj za možem.

Kako pa si ti danes opravila?

Neposredna povezava do sporočila: 238
    9.10.2007 20:41:12   
    DaisyE
    Pa ne u petek! Mene že zdaj firbec daje!

No evo sem pa spet vse zamorila... user posted image  
    Najboljš da se nekam potuhnem user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 239
    9.10.2007 20:42:44   
    citrončica
    Joj, čvekice, kolk ste napisale, jaz pa firbec, moram vse vedetuser posted image user posted image ,pa tako me čas baše...
    no, tolk, da vas pozdravm, jutri še veselo na delo, potem pa se grem do nedelje namakat v toplice...
    uživajte,
    v pon pa vidim, da še kakšno srečam??,
    jaz moram po municijo in se začnem špikat...upam, no!!

lp...vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 240
    9.10.2007 20:44:12   
    DaisyE
    OOOOO Mlinčka čestitke za user posted image . No evo jaz še vedno verjamem, da tale agrulab opravlja svojo funkcijo. Zdaj nama bo pa še dajamaja napisala, kako se je lotila mišek diete, pol sva pa na konju. Al pa če kar Mišek detajlno opiše kaj dela. In to prosim hitro. Če ne bom počasi samo še od pira in mandarin živela. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 241
    9.10.2007 20:55:51   
    mlinčka
    Ampak zdaj pa malo po temi smetiva... user posted image Bejžva.user posted image user posted image user posted image

Ej, tele punce so pa tok fejst, da me sploh ne skrbi! Saj bom zdele napisala še nekaj za širše občinstvo.

Danes sem imela predavanje za IVF v stari porodnišnici (BTW a je bila katera tam?). Moram rečt, da je prav hecen občutek, ko se zaveš, da ti pravzaprav nimajo kaj novega povedat. Dejansko smo že vse na RR jemali in utrjevali.
    user posted image     Saj mi je bilo kljub vsemu zanimivo in fajn bit tam, ampak resnično sem samo poznavalsko prikimavala. Pa slučajno je glih "moj" Drobnič predaval in me ponovno fasciniral. Mi predstavlja eno tako optimalno mešanico vsega: korekten, strokoven, spoštljiv a sproščen in dostopen, resen a hkrati hudomušen, življenjski a hkrati večen optimist,... Fajn skratka!
    user posted image

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 242
    9.10.2007 20:58:41   
    DaisyE
    Orkaduš punca in ti nič ne poveš?

Hja saj mogoče so ble pa pol vse punce, ki so v isti seriji tud tam. Sulfinija, kajsica,... pa se praktično že vse poznate. In kdaj ste imeli predavanje? A je reku kaj o prehrani?

(odgovor članu mlinčka)
    Neposredna povezava do sporočila: 243
    9.10.2007 21:03:00   
    mlinčka

Zdaj nama bo pa še dajamaja napisala, kako se je lotila mišek diete, pol sva pa na konju. Al pa če kar Mišek detajlno opiše kaj dela. In to prosim hitro. Če ne bom počasi samo še od pira in mandarin živela. user posted image user posted image user posted image

Ja, tole bi pa res prosila, dajamaja al pa mojstrica MIŠEK 13 herself. Jaz dejansko rabim ene zlo konkretne smernice. Saj ne da ne bi razumela, ampak več kot očitno se slepim, da če mi bo en direktno reku:"Ne jej sladkarij!", da se bom tega suvereno držala. Dejte punce prosim res nekaj čim bolj konkretnih, najbolj pomembnih smernic napisat. Jaz namreč še mandarin trenutno nimam pri roki. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 244
    9.10.2007 21:12:33   
    mlinčka

In kdaj ste imeli predavanje? A je reku kaj o prehrani?

Predavanje je blo ob 13h. Govora o prehrani, vsaj v tej smeri, na katero namiguješ ti, ni bilo. Smo se je pa parkrat dotaknili, ko so ljudje spraševali, ampak v drugih kontekstih. Bi eno cvetko napisala, pa moram najprej počakat, če je bla ker od naših punc tam, da ne bi bilo potem kakega šmorna, če bi slučajno o njej govorila. user posted image  Čeprav, sodeč po njenih "širokih obzorjih" in (ne)podkovanosti v naši trenutni problematiki, sklepam, da RR-ja od blizu videla ni. Sploh. user posted image
    Ne, pa sej je bla čist prisrčna, sam nekako nenavadna. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 245
    9.10.2007 21:18:30   
    DaisyE
    Zdaj me pa spet firbec daje....user posted image

(odgovor članu mlinčka)
    Neposredna povezava do sporočila: 246
    9.10.2007 21:26:47   
    mlinčka
    O, lej jo! A še ne spiš? user posted image

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 247
    9.10.2007 21:38:15   
    DaisyE
    Hja saj očitno mi nič drugega ne preostane... Najprej celo temo zamorim... Pa noben sploh noče več pisat...

Ampak kako naj pa spim, če me tolk firbec daje... Najprej roda noče povedat, ker spol je, pol me ti matraš s cvetkami iz predavanj... Kako naj pol človek spi!? Ziher se bom celo noč premetavala... In jutri bo moja delovna učinkovitost na psu... In pol bom dobila disciplinsko... Kot da nimam že dosti problemov z reprodukcijo... Mislim punce!?

Zdaj sem pa res zabluzila... user posted image user posted image user posted image

Lahko noč user posted image

(odgovor članu mlinčka)
    Neposredna povezava do sporočila: 248
    9.10.2007 21:58:56   
    šemalo
    DaisyE....res si faca user posted image user posted image user posted image

HVALA PUNCE ZA NASVETE...IN POTRPLJENJE, DA STE ZMERAJ TU....hvala vam....lahko noč in miren spanec user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 249
    9.10.2007 22:18:02   
    pikovit
    Dober večer punce

tudi jaz sem zbolela in imam 38 vročine.Tako da ta petek,če bi bilo srečanje jst ne bom moglauser posted image Beda.Še TV ne morem gledat ker me tolk glava boli pa oči tudi.
    Dejzica jst sem Rešu zadnjič kar rekla.Pa sej več kot ne oz. nadret te ne more.user posted image Jst mislim da ko je denar v igri(vsaj pri meni) se znajo včasih malo zadržat.
    Klinc probi Marjetka mogoče ti pa rata.Baje da se odločijo da ti dela LA h. dela tik pred transferjem.To pomeni da če ima zarodek tanko ovojnico ti ga ne bo delal.
    Čarna še vedno držim pesti.Javi jutri rezultat.Jst vem da je ratal.Mogoče user posted image user posted image

Vsem ostalim puncam pa želim veliko,veliko srečeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šemalo)
    Neposredna povezava do sporočila: 250
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?