|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
8.10.2007 16:01:21   
mandarinca
Hej, Roda, saj ti boš prej na vrsti z balami in perjemuser posted image , hi, hi;
malo se hecam !
Hvala vsem za čestitke, hvala!

Vsem ostalim trepetalkam želim isto, full velik user posted image in user posted image , in vsem skupaj user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 151
8.10.2007 16:32:59   
pikovit
Mandarincauser posted image user posted image user posted image  juhu .Tudi meni diši po user posted image user posted image .
Dole dobrodošla.
ČARNA jeeeeeeeeeeeeeeee pa je ratalouser posted image .Zdej se tale št. samo še podvojuje.POjutrišnjem boš imela že 150.Tako da YES

Jst sem tud za srečanjeuser posted image

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 152
8.10.2007 16:41:15   
citrončica
Najprej,
dole, dobrodošla!!

_rebeca_,uživaj na dopustu!!

GoYa, super barva, mi je všeč, in ker sem že v živo vidla to barvno kombinacijo..user posted image user posted image

cukica, user posted image user posted image za ogromen pridelek, zdaj pa srečno!!

tosja, tvoj sonček naj kar pridno raste, in še malo noge skup tišči, da boš bolj vsaj še malo ugibala...

črnitulipan,upam, da je končno to TO!!user posted image user posted image

mandarinca, še enkrat bravo...oz.2Xuser posted image user posted image

spraševale ste za povrnitev stroškov:
obrazec dobiš pri osebnem zdravniku, sestra na kliniki ti vpisuje gor datume,ko prideš tja...oz iz kartoteke za nazaj, ko prineseš obrazec, po koncu postopka...ko nimaš več poti, oddaš obrazec na ZZZS in tam ti povrnejo vožnjo,nekaj odštejejo....
pripada pa tisti, ki v svojem kraju ima ginekološko ordinacijo, pa tega ne izvajajo...jaz sem dobila, ko sem bila v Kr prijavljena, ker tam ni neplodnostne, dobiš za vožnjo do Lj povrnjeno, zdaj sem začasno pri mojemuser posted image  prijavljena, spada pod občino Lj in ne dobim več....tako nekako...vsaj pri meni je bilo tako

vsem en lep...celo sončen...pozdravček!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 153
8.10.2007 16:53:37   
kikaa
Lepo pozdravljene vse skupaj!

No, na tako lep sončen dan imam jaz prav slabe novice!
Dobila sem M (user posted image ), tako da je pri nas konec vsega luštnega in konec tudi s 1. postopkom IVF-ICSI...ko bo vsaj imela kakšnega zamrznjenčka...ampak se je uspela oplodit le ena celica in še s to ni nič...user posted image

Že včeraj sem imela močan glavobol in rjavkast izcedek, pa sem se le še malo tolažila, da to mogoče še ni nič , no danes pa se je pokazalo, da to ne bo to.
Koliko ima človek upanja...do zadnjega, pa čeprav je že prej jasno...ampak še kar upaš... no sedaj pa je tudi tega konec.user posted image
Malo sem se izjokala že včeraj, danes pa sva z dragim skupaj user posted image , on me je tolažil in user posted image  zraven...
Sedaj rabiva samo ČAS...ker pravijo, da samo čas celi vse rane...user posted image
Potem pa naprej... upam...ne vem kolikokrat bom zdržala vsa ta razočaranja...

aja - Mandarinca - čestitke iz vsega srca!

No lepo bodite in srečno vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 154
8.10.2007 16:57:01   
citrončica
kikaa zelo mi je žal,user posted image user posted image ,
zdaj pa le izjokaj svojo bolečino in potem pogumno naprej,
res, le čas pomaga umilit bolečino, jezo in vse kar v tem trenutku čutiš, potem pa spet malo pozabiš in greš v nov boj!!
vzemi si čas zase / za vaju,
potem pa novim zmagam naproti!!
drži se!!user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 155
8.10.2007 17:14:50   
pikovit
Ojoj Kikaa.Mi je žal.Ampak nič hudega.To da rata prvič je zelo malo takih.Tako da izjoči se pogovorita se z dragijem pa nič ne obupat.Vem da je grozno ampak kot je že Citrončica rekla.Čas celi rane.Pa še res je.Malo se spočij in naberi moči za december.Pa bova spet v istem zosu.Se bova lahko spodbujali.user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 156
8.10.2007 17:25:07   
Crnitulipan
Pikovit lepo od tebe, da misliš name... Sem vesela in kot sem napisala še vedno v strahu pred petkom - uradnim testiranjem...

Mandarinca tebi user posted image user posted image user posted image ob visoki vrednosti Beta HCg - to mi malo diši na dvojčke...

Kikaa - user posted image user posted image user posted image - veliko objemov zate - verjemi, da vem kako ti je. Samo prvi postopek je prvi in veliko nas pričakje ali pa nas je pričakovalo čudež (no, to res bolj zase govorim) - meni se ni uresničil prvič. Šele po drugem neuspešnem postopku in neuspešnem transferju zamrznjenčka sem ugotovila, kako lepo je bilo v prvem postopku, ko se mi tudi sanjalo ni, da morda pa ne bo uspelo. Da je možno, da ne bom odreagirala na zdravila; da je možno, da se celice ne bodo oplodile; .... V prvo smo res še vse svže, polne upanja... Ampak prvič ni zadnjič.

Jaz imam tokrat na 10 dan vrednost beta HCG 53 - res sem zadovoljna, to je bil moj PETI transfer... Sem pa še vedno v strahu, kako se bo končalo.. kaj, če bo beta HCG v petek padel ... kako potem naprej... Tako zelo bi si želela tistih občutkov iz prvega postopka, ko še ni bilo toliko za menoj...Joj sem vedno upala - pa tudi jokala. Tako, da če ti je do tega se kar izjoči. Preverjeno pomaga.

Potem pa v nove boje. Nikakor še ni vsega konec!!!
Tudi sama razmišljam, da če bi šlo kaj narobe, pa naprej po zamrznjenčke, in če ti ne uspejo, še naprej v peti postopek, 7 transfer...

Kikaa, tudi zate bo posijalo sonce v obliki dveh črtic, boš videla.
Pazi nase,
pozdravček,
Čarna

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 157
8.10.2007 17:58:29   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  čestitke mandarinca - zgleda, da bosta zrasli dve mali mandarinci user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 158
8.10.2007 18:03:03   
Pija76
Kikaa žal mi je da ti ni uspelo! Pa tako navijam za vse nas. Tudi meni v prvem postopku ni uspelo, sicer so mi pri ET dali 2, pa nobenega zamrznjenčka nisem imela. Glej hudo je vem, ampak če si si prebrala statistiko možnosti potem veš da je vse odvisno od mati narave... Želim ti, da ti v 2 postopku uspe!
Danes pa tudi mene boli glava na desni polovici me je začela bolet, pa sej veš en dan sem za tabo bila.....kar mal me je strah kaj bo jutri prinesel!!
Joj res mi je hudo zate, zjoči se, naberi moči in pojdi v nove boje....do takrat pa kaj klepetaj z nami...

Vsem ostalim lep pozdravček....

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 159
8.10.2007 18:09:30   
MARTINŠČICA
IZVIRNO SPOROČILO: roda17
Podobno piše kot pri Dabrostonu. Edino, če ga ješ naj bi vsaj ena do ena in pol ure preteklo med obrokom in jemenjem tablet.

Hvala. Je pa zanimivo, kako različne napotke imamo. Meni so rekli, da jim poram pojesti po obroku. Meni to pomeni takoj, ne pa čez eno uro?!? Ne vem, zakaj tega ne povedo?

LP Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 160
8.10.2007 18:18:17   
Pija76
Mandarinca čestitke tudi od mene!!! Dej povej mi kako poteka ta test v adria lab, študiram če bi šla pojutrišnjem.....

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 161
8.10.2007 18:31:40   
mandarinca
Pija76, jaz nisem bila v adrialabu, ampak v bolnišnici v Mb; tam pa ti vzamejo kri, jo sam odneseš v laboratorij in potem čakaš kot norc 3-4 ure na rezultate! Hvala bogu, da sem že prej delala test, da sem vedela, ker če ne bi vedela, bi me verjetno razžrlo!
Kikaa zelo mi je hudo zate in en velik user posted image .
Vsem ostalim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 162
8.10.2007 18:37:33   
MARTINŠČICA
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
MArtinščica, povej mi prosim še enkrat (po domače), kako je s povrnitvijo potnih stroškov v postopku? Da se jst to pravočasno organiziram user posted image . Pa še to me zanima - a vse to veste in uveljavljate, al sem bla sam jst tak bik, da o tem nič nisem vedla?

Greš k osebnemu zdravniku po obrazec in ga neseš k Rešu. Sestra ti napiše vse datume, ko si bila tam. Potem obrazec pošlješ na ZZZS, oni pa ti potem povrnejo le stroške od tvojega doma do najbližjega centra OBMP.
Jaz bom to tokrat storila prvič. Za to sem izvedela nekje na forumu in mislim, da redkokatera ženska ve za to, zato sem tudi napiala.

Upam, da ti je sedaj kaj bolj jasno.

200% MAMI

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 163
8.10.2007 18:51:04   
Pija76
Mandarinca a nisi danes 10 dan po ET? Kateri test si pa prej delala? Sorry ker te tolk morimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 164
8.10.2007 18:53:56   
Pija76
Mandarinca oprosti zdaj sem šla prečekirat pa ugotavljam da si imela danes uradni test. Zdaj mi je vse clear. Hvala vseeno!!!

Kje je Kajatina?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 165
8.10.2007 18:55:38   
DaisyE
Dober večer.

Ja Martinščica jaz sem ziher zakisana. Vnetja mam pogosto. Bom jutri probala tvojo tehniko. Predpostavljam, da ni fajn, če si zakisan?

GoYa samo mirno. Jutri boš videla svoje lumpe, pol nam pa hitro povej, kako jim srčki bijejo.

Čarna bravo. Jaz ti bom tud čestitala. Pa mandarinca tebi tudi.user posted image user posted image user posted image

Tosjek tole so pa lepe novičke. Pol bo mali tosja. Nekam rusko mi to zveni. user posted image

Pikovit, ja tebi mora pa res falit srečanje. Sem videla, da si prvega sfalila. Faca si, ker si tak optimist.

Jaz bom tud novembra v novem zosu, če bo user posted image  prihajala kot mora. Pa sem razmišljala, da bo to že tretjič. Svašta. Pa se mi zdi, da je šele bil februar, ko sem bila prepričana, da bo v prvo uspelo, ker smo itak zdaj uspeli zaobiti tisto, kar je pri nas narobe. Kako že... člov'k obrača, buh obrne...user posted image user posted image user posted image  No ja, mi vsaj dolgcajt ni.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 166
8.10.2007 18:57:25   
mandarinca
Ni problema, rade volje odgovorim, če vem in znamuser posted image ;
jaz sem danes 14 dan po ET, danes sem imela uraden test v bolnišnici, kjer sem imela postopek. Prej pa sem delala Baby check (user posted image upam, da sem dobro napisala); najprej 8 dan in je bila črtica full slabo vidna, potem sem pa delala še 10 dan, takrat se je malo bolj videlauser posted image !
Se mi pa zdi, da lahko prosiš osebnega ginekologa, da te pošlje na ta krvni test in je potem brezplačno - vsaj zdi se mi, da je tako!
Kje si pa ti v postopku, Pija76 (sem zadnje čase malo "špricala"user posted image , pa nisem glih na tekočem)?

LP

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 167
8.10.2007 19:20:40   
Pija76
Mandarinca sem v LJ, danes sem 8 danj in me že mal panika grabi..... Prav si napisala, mislim da grem jutri do lekarne, pa da vidimo....

Neposredna povezava do sporočila: 168
8.10.2007 20:39:47   
sayuri
Mandarinca,  č E S T I T K E user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 169
8.10.2007 20:45:29   
sayuri
kikaa user posted image user posted image user posted image

Hudo mi je zate user posted image . Vendar nikar ne vrzi puške v koruzo. Meseci se hitro obrnejo in en dva tri boš zopet v postopku. user posted image
Eno dobro vilo zate user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 170
8.10.2007 20:53:19   
sayuri
Oooo, spet se je pojavilo zanimanje za srečanje user posted image user posted image user posted image .

Punce, kaj ko bi tokrat poskusile med tednom se dobit, a? Tisti petek je blo vse nekam čudno...pa gneče na cestah....

Predlagam pa npr. pekarnico Orehek v BTCju. Poznate?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 171
8.10.2007 21:10:38   
MARTINŠČICA
Mandarinca, Č user posted image  E user posted image  S user posted image  T user posted image  I user posted image  T user posted image  K user posted image  E !

Kikaa, user posted image ! Tudi jaz sem po prvem postopku najprej ene 3 dni deževala solze, potem sem se pa pobrala ... Glavo gor in pogumno naprej!

200% MAMI

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 172
8.10.2007 21:14:44   
citrončica
Sayuri, ne poznamo, a bomo našleuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 173
8.10.2007 21:16:40   
pikovit
Ja Sayuri user posted image user posted image user posted image to je boljši punkt.Jst sem za.Pekarna Orehek je poleg Mullerja v Btc-ju.
Deeejzicaaa kva je zdej?A prideš?Tega srečanja pa sigurno ne bom falila.Upam.A se bomo menile tako dolgo kot zadnjičuser posted image Ha bova spet pesti skupaj držali.Ti novembra jst decembra če bo vse po sreči.Že komi čakam.Ma da rata pa če crknem!
A se katera spomni naše Niovi?Sem tolk vesela zanjo da moram to veselje deliti z vami.Ratalo ji je in nosi user posted image  pod srčkom.Niovi upam da nisi jezna.
Pija držim pesti.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 174
8.10.2007 21:22:59   
pikovit
Ja sej je res kje je pa Kajatina?
O pa Upajoča nas je prišla pogledat.
Kaj je pa z Dajamajo?
Kako je pa naša Zalazoya in Darmar?

Sayuri sej po mojem se lahko pusti petek ker na tisti konec ni take gužve.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?