|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
8.10.2007 10:35:56   
Pija76
Dole dobrodošla!

Ostalim lep pozdravček, sonček je spet juhuhu....jaz ga obožujem. Grem študirat.

Bojana4?????????

(odgovor članu dole)
Neposredna povezava do sporočila: 126
8.10.2007 10:41:35   
soncek.djukelica
jutro,

dole, pozdravljena med nami!user posted image  Zame je december najlepši mesec! Pa še extra vesel je!user posted image  Pismo iz konzilija sem dobila decembra, pa v decembru pričakujem svoja dva sončka! user posted image

Daisica, zanemarjaš svojo dolžnost! user posted image  Seznam postopkov po ambulantah živ boh ne vodi več!user posted image  Upam,da otroka pri meni ostaneta čim dlje,se jima nič ne mudi ven!user posted image

lp vsem!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu dole)
Neposredna povezava do sporočila: 127
8.10.2007 10:53:04   
Amelia
Hej punce. Kakšne imate izkušnje z zaostankom menstruacije zaradi Dipherelina in Menopura?

S postopkom iCSI sem začela v začetku avgusta, v začetku septembra sem dobila menstruacijo čist točno, ampak ta mesec mi pa zamuja, kar ji ni v navadi. Testa ne mislim še delat, bom počakala še kakšen teden, da ne bo prevelikega razočaranja. Najbrž je čist psihično, ker ta mesec sem jo komaj čakala da jo dobim, da se začnem konec meseca čim prej špikat.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 128
8.10.2007 10:53:54   
MARTINŠČICA
Hojla,
spet sem nazaj izpod rjuh. Sem spala, ko ubita. Hvala vsem za lepe misli. Sedaj bom malo več na RR, ker bom imela več časa.

Jaz sem svojega user posted image  prepričevala, da pitje piva pomaga pri rasti foliklov, pa se je le skeptično nasmehnil. Spila sem ene 2 pivi svkozi celten postopek, tako da res ne bi mogla pripisat velikega števila foliklov pivu. Upam, da so kvaliteti in da bo ET prinesel želen rezultat - user posted image user posted image .

Zdaj bom 2 dni jedla Utrogestan 3x na dan, potem pa si ga bom 2 dni dajala v nožnico. Moram malo pobrskat po netu, čemu sploh služi, ker je vse v nemščini, jaz sem pa bolj švoh na tem področju.

Cukica, ala ti vera! Držim pesti zate še za danes! Potem imava pa ET ena za drugo. Bova skupaj v "zosu".

Pikovit, baje da savna ni priporočljiva za moške (prevroče za njihove plavalčke).

Sayuri, saj veš, kako previjo: "Važna je kvaliteta ne kvantiteta". Že veliko jih je zanosilo z 1 jajčecem.

_rebeca_ uživaj na potovanju še namesto nas, potem pa prijetno špikanje!

Sulfinija, kako si kaj? Je bil oddih na gorenjskem uspešen? Si user posted image  ali si v začetku IVF postopka? Dobro se masiraj, pa še nas nauči osnov.

Blanč, a si imela sinoči prdolizo user posted image ?

DaisyE, jaz sem pa pred časom ugotovila, da sem zakisana (zjutraj na tešče pljuneš v kozarec čiste vode in če se po 10 minutah iz sline proti dnu kozarca potegnejo nitke, to pomeni, da je telo zakisano). Kandida se je očitno preveč razrasla. Nikoli nisem imela nobenega vnetja ... V glavnem, malo sem se poznaimala in pred postopkom sem se dober mesec čistila s čajem začimb cimeta in ingverja (10 min  pokrito vreš obe začimbi v prahu, da se izločijo vsa olja, nesladkano popiješ), pa ne jem več sladkarij, saj se kandida s sladkorjem prehnanjuje. Izogibali naj bi se tudi vsem glivam, mleku in beli moki. Ampak jaz sem ukinila le sladkarije, pa je že precej izboljšano stanje. Nekaj kandide je namreč normalno, da je v telesu.

Sedaj grem pa naprej prevajat, sem bila zadnje dni precej lena pri tem ...

Fajn se imejte!
Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 129
8.10.2007 10:55:42   
sonček33
Punce, eno vprašanje imam. danes sem izvedela, da greva v IVF postopek. Menda v roku meseca pride pošta iz konzilija. Drobnič pa pravi, da naj računava na marec ali april. Mi lahko kaj več poveste o tem postiopku. Kaj me čaka do marca , aprila? Ali pa, če veste, kje naj si o tem kaj več preberem. Hvala.
Držim pesti za vse, ki čakate na svojo pikico.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 130
8.10.2007 11:03:41   
dole
Hvala punce za dobrodošlico. Se ful fajn počutim, k sem spet med vami in upam, da mi bo uspelo čimvečkrat prit do rač.
DRŽIM PESTI za vse nas!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 131
8.10.2007 11:21:52   
Sulfinija

Sulfinija, kako si kaj? Je bil oddih na gorenjskem uspešen? Si user posted image  ali si v začetku IVF postopka? Dobro se masiraj, pa še nas nauči osnov.

Žal,Martinščica oddih v vaših krajih ni bil uspešen.Dobila sem user posted image ,sicer se sedaj že poslavlja od mene.Upam,da niti izcedka več jutri ne bo,ker če ga ne bo grem jutri do G da dam bris za novi postopek,v sredo do osebne zdravnice,ker dama kri za splono prenosljive bolezni.Nat čakam M 1.11 in prvi dan user posted image  pokličem,da pol zračunamu kdaj pridem po prve injkecije,torej drugi mesec sma že v IVF postopku,sem ful presenečena,da je šlo takole hitro.Do takrat pa priprave malo masaže,malo vitaminčkov in veliko dobre volje in pozitivnih misli upam,da nma sedaj v tretje rata.

Tebi pa želim uspešen transfer v petek.

LPuser posted image

[/quote]

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 132
8.10.2007 11:25:59   
GoYa
Jutro. Jaz sem danes še doma, ker je mišolina še mal bubana.

user posted image user posted image  Blanč, jaz se tudi izogibam kostanju, ampak samo ko sem  noseča. Ne vem zakaj.

Ja, Dejzi, res sta dva. Jutri ju gremo pogledat, me je tako strah.

_rebeca_, ja, življenje gre dalje. To je bilo že leta 2004. Po tistem smo v 3. ICSI končno dobili user posted image , zdaj so pa plani za povečanje družine.

andreja 07, upam, da se David čimprej pozdravi.

Dole, dobrodošla.

Amelia, jaz sem po neuspelem postopku imela potem redne menstruacije. Upam, da gre pri tebi za kaj posebnega. Mogoče je pa za delat test...čez kak dan, še malo počakaj.

Jaz se pa moram še s sestro od G zmeniti za uro za jutri, pa je ne dobim user posted image . Uf, punce, me že zdaj daje strah.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 133
8.10.2007 12:37:25   
cukica
Andreja07 če voziš za niko transport se poznaš z mojim partnerjem,ki vozi za Rabbits transport.
Puncepunkcija je za mano in pridelala 12 celic.
Zdaj grem počivat in vse dober vam želim in hvala za vse lepe besede.

(odgovor članu dole)
Neposredna povezava do sporočila: 134
8.10.2007 12:41:40   
kajsica
Sonček33!

Poglej, jaz sem tudi bila pri dr. Drobniču in me je prelagal za konzilij, pa sestra ni izpisala zadev, ki so potrebne za konzilij, tako da ti toplo priporočam, da greš čez neki časa v LJ preverit ali so dali naprej . To se lahko pozanimaš pri sestri Blanki ali pa v posvetovalnici v Leonišču. Več o tem pa je bolje, da ti še katera druga pove.

Je bolje da dvakrat preveriš kot pa da boš čakala v nedogled.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 135
8.10.2007 12:43:00   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Tosjek ljubavi. Ker mesec si? Sem pozabla štet. Nekje proti pol? Kaj dela mala tosja? Kaj dela mami. Kako so pregledi? Aha sem že našla. 13 in 4 dni. Superca.

user posted image  user posted image  user posted image  mi2 sva super, mi 3je tud user posted image

Na NS so me pomladili user posted image  user posted image  user posted image  rezultati enkratni, pikolino pa raste user posted image  mi je G na zgodnji morfologiji že mal namignila kaj je med nogami user posted image  user posted image  user posted image

Buši pa vsak dan večji user posted image

Oglasi se, ker te pogrešam user posted image   user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 136
8.10.2007 13:08:58   
Crnitulipan
joj, joj, joj, jaz se čist tresem..

so mi ravno v Adrialabu povedali, da je beta HCG na 10 dan od mojega petega transferja 53...

Kaj pa zdaj... še v petek enkrat kontrolirat...mogoče, pa bo tokrat uspelo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čist zmedena..

pozdravček,
čarna

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 137
8.10.2007 13:27:14   
blanč
Čarna, če računaš, da se podvaja bi to res lahko bilo to, ker če je nad 40 se šteje za nosečnost. Mislim, da ti lahko čestitamuser posted image

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 138
8.10.2007 13:48:00   
MARTINŠČICA
Čarna, kar tako naprej! Kolikor jaz vem, si srečka user posted image . Jupiiii!

200% MAMI

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 139
8.10.2007 13:50:19   
Anonimen
Martinščica, Utrogestan ima enako funkcijo kot Dabroston. Nisem čisto  prepričana, se mi pa zdi da je manj sintetičen od Dabrostona in da ima večjo moč absorbcije. Vsaj tako so meni rekli v Mariboru, ko so me po krvavitvi v 7. tednu z Dabrostona preusmerili na Utrogestan (vendar sem si ga morala plačati, nekaj več kot 8 evrov za škatlico).
Se je pa tudi meni zdelo čudno, da ni bilo nikjer nobenega prevoda v slovenščino, čeprav zdravilo prodajajo pri nas. Še sreča, da razumem nemško.
Podobno piše kot pri Dabrostonu. Edino, če ga ješ naj bi vsaj ena do ena in pol ure preteklo med obrokom in jemenjem tablet.

Dole, tudi midva z možem sva imela decembra lani termin pri Vlaisavljeviču, špikat sem se začela maja letos, sedaj pa sem že v 19. tednu.

Čakam, da nam Mandarinca sporoči vrednost BHCG!

Lep sončen pozdrav iz Prekmurja vsem skupaj!

(odgovor članu blanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 140
8.10.2007 14:25:04   
soncek.djukelica
zdravo,

Sonček33, pismo iz konzilija naj bi prišlo v roku 2 mesecev! Jaz mislim,da lahko računaš da do konca leta bi ga že lahko imela! V njem bo pisalo,da pokličeš in tam ti bodo povedali,kdaj boš začela z postopkom! In če ti je dr.Drobnič rekel,da marec ali april drugo leto, pol bo ziher takrat enkrat!
Cukica, čestitke! user posted image  Res si fajn kokoška!user posted image

Jaz sem bila danes v leonišču, sem šla po injekcijo za Rh- in nabasala na 5 novih nosečk po IVF postopku! user posted image user posted image user posted image  In to je le en dan! Tako so veselo čebljale o višini Bhcg, pa kako naprej.... sem se jim resnično nasmejala!user posted image  
Nevem, če ste gledale Polnočni klub, je rekla ena babica, da letos beležijo izredno veliko porodov, glede na prejšnja leta, se bližajo številki iz leta 1992! user posted image  Ker pa bo veliko user posted image  rodilo naslednje leto, bo tudi 2008 uspešno!user posted image user posted image user posted image
Bravo naši dohtarji! Bo treba spiti kakšno na vse tri klinike,ki opravljajo postopke!user posted image user posted image user posted image

Go LJ,PO,MB go!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 141
8.10.2007 14:26:45   
darmar
ojla, komi sem vas našla.

Skyle bravo za user posted image user posted image . Zopet so na pohodu četice noseščk, jupi.
Čarna mislim da tudi tebi lahko user posted image .
Mandarinca čestitke user posted image .

Bravo uspešnim punktašicam in ETjevkam.
Dobrodošle novinke.

Goya tudi meni je vsako jutri takoj ko se zbudim noro slabo in se komi primajem do službe, dva dopoldneva se mi je tudi ornk vrtelo v glavi, noro. Kava mi pa tako smrdi, da tudi pomislim ne nanjo. A ti tudi jemlješ prometrium do nuhalne? Jaz vsak dan vzamem še tableto Elevit. Je tako velika, da me sili na bruhanje. Neki se bo treba znajti in mal za kakšen teden na bolniško iti.

Zalazoya in Goya meni se navdušenje iz dneva v dan stopnjuje, zdi se mi, da se šele sedaj začenjam zavedati kakšno srečo sem imela, jupi uspelo mi je v prvo.

Ne vem katera je spraševala za punkcijo, meni je trajala 5 minut, me je pa zelo zelo bolelo in komaj sem prišla do avta. Poznam pa nekatere, ki jih punkijca sploh ne gane.

Ja na hitro sem prebrala 6 strani novega foruma, tako da kaj naj rečem, ste zvezde in želim vam vsem po vrsti ful uspešne punkije, transferje in lepe nosečnosti in seveda tudi zdrave otročičke.

Sayuri daj bodi faca in zorganiziraj čim prej eno srečanje, tabi organizacija, seznamčki, načrtovanje tako laufa. Zlata si!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 142
8.10.2007 14:27:18   
sayuri
dole D O B R O D O Š L Auser posted image user posted image user posted image
Ko bom urejala seznam , te pripopam nanj user posted image

Kje je mandarinca? Cel dan mislim nanjo. Se ni še nič javila? Bi ji rada uradno čestitala-me kar dlani srbijo user posted image

cukica,čestitke za prestalo punkcijo. Res si bila pridna kokoška. user posted image  Kdaj imaš pa ET? Zdaj pa lepo počivat, pa razvajat se pustit user posted image

Kaj pa naša user posted image Skye? Danes je imela pregled. No-možno, da ga ima popoldne. Tudi čakamo novičko user posted image .

Mene se spet loteva nek čuden prehlad user posted image . Skoz kašljam in smrkam. user posted image  Sem se pa danes s šefom zmenila, da grem v petek še zadnjič (upam, da) na urgenco kri dat. Pa me jenakm sumljivo gledal. Nič mu nisem rekla še, da grem v nov postopek. Niti ne vem, če mu naj. Se bom kar francoza naredila in tisti teden med punkcijo in transferjem bom natvezila, da sem bolna. user posted image  Prvič sem bila čist iskrena, pa so sodelavci vedli, potem je pa tko prišlo, da je od drugih izvedel, da sem noseča in mu ni blo prav...bla bla bla... sodelavke sem spoznala v pravi luči user posted image  in zato zdajle ne bom nobeni povedala (no, razen dvema, ki jima popolnoma zaupam in nas druži poleg sodelavstva tudi prijateljstvo).

MArtinščica, povej mi prosim še enkrat (po domače), kako je s povrnitvijo potnih stroškov v postopku? Da se jst to pravočasno organiziram user posted image . Pa še to me zanima - a vse to veste in uveljavljate, al sem bla sam jst tak bik, da o tem nič nisem vedla?

Sonček.d., tudi jaz imam rada december. user posted image  Je vse tko lepo.... user posted image  Jaz ti želim, da tvoja dva sončka zdržita vsaj do prvega decembra user posted image , da boš res imela decemberska otročka. user posted image

Vsem ostalim lepo pozdravček iz Dolenjske.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 143
8.10.2007 14:55:25   
cukica
Sayuri:ET imam 13.10. v soboto.
Martinščica upam,da si dober,midve bova skupaj čakali na test.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 144
8.10.2007 15:01:34   
darmar
Tudi jaz ne vem nič o povrnitivi stroškov. Glede na to da mi je v 1. uspelo, sem presrečna in se ne bom še s tem obremenjevala. Tiste ki pa morajo to prestati večkrat, je pa fino, da si pomagajo s finančno povrnitvijo. MOgoče kar pokljiči na ZZZS.

Sonček.d. tudi moj skoraj petletni sonček je rojen decembra in to 24. Bilo je prekrasno. Problem pa je, da so ti otročički tako mladi ko gredo v šolo.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 145
8.10.2007 15:05:29   
mandarinca
Evo mene punce!
Najprej da malo paro spustim s sebe, ta promet je za user posted image , sem se vozila kot želva danes, zjutraj dve uri v Maribor (bogih 60 km), zdaj pa uro in tričetrt domov! Za popiz...!
No zdaj pa k lepšim novičkam; sem srečka user posted image , jupi, uradno potrjeno! ßhcg je 3500, tko da sem full vesela user posted image user posted image user posted image !
Greva se zdaj z malim malo počit, ker je tudi on revež cel dan kolovratil z mano in se še kaj zvečer oglasim!

Čao!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 146
8.10.2007 15:20:04   
andreja 07
Pozdravljene

No pri nas je vse po starem tamalček je bolan smo bili pri dr, pa je rekla da je viroza no pol sem še neki po uradih letala mimogrede uzvedla da je od koelgice tamali fasal sladkorno-star je bil avgusta eno leto in je na inzulinu,me je skor kap ruknila.

no potem se je soseda skor naselila pr nas -beri bila je 4 ure,skuhala sem g.zrezke z kropirjem pa g. juhico,pa mulčki niso hoteli jesti,no potem sem pa na socu migala sekala drva.

A katera ve kako je z tistim zakonom da je 6 postopkov brezplačnih??????????? kje bi to zvedela.

vse user posted image držim pesti za vas,za špikarce in tiste ki je za vami punkcija pa držim pesti in fulll navijam

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 147
8.10.2007 15:20:14   
blanč
Mandarinca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 148
8.10.2007 15:35:07   
Sulfinija
Mandarinca,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Čestitke iz vsega srca.Meni diši kar po user posted image user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 149
8.10.2007 15:40:53   
Anonimen
Še uradne čestitke Mandarinci user posted image , nekam sumljivo visok - zgleda, da bosta dva.
Moram pripraviti kar dva vzglavnika s perjem in kar veliko bal slame za Mandarinco. user posted image
Sem se zadnjič peljala skozi Markišavce (vas pri Murski Soboti), od začetka do konca vasi je bilo nastlano s slamo in perjem. So ubogi poklicali kar komunalno podjetje iz Murske Sobote, da je čistilo svinjarijo.
Mislim, kar je preveč je pa preveč.user posted image

(odgovor članu blanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?