|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
9.11.2007 11:20:38   
Abra
M.L.B.K. to pa ni najin dan, kaj? user posted image
Bova pa naslednjič med zmagovalkami, kajne? Ta teden nas je 5 imelo test, 2 od teh imata pozitiven, kar ni tko slabo.

No, jaz grem kar takoj v nov boj. Sem zdej z Rešem govorila in mi je rekel naj kar pridem drug dan user posted image ali pa v pon., če je še ne bo in bomo kar takoj začeli z novim postopkom. Mogoče mi bo pa le ratal še letos postat user posted image
Kot vidite, bom še kar težila tuki. user posted image

Malo mi ostale oprostite, ker vas nič ne spodbujam, te dni sem samo na teste mislila. Čarna user posted image za srček, sem vedla, da bo utripal. Je pa tak nizek pritisk, da mi ni mogel hitreje user posted image boš vidla, da bo še vse uredu.

Deževat je nehalo, izza oblakov vidim, da se že sonček kaže user posted image jaz si mislim, da je samo za nas

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
9.11.2007 12:04:58   
Pija76
Abra super da greš tako hitro v nove boje. Punca samo pogumno!!!

MLKM žal mi je

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
9.11.2007 12:12:20   
MARTINŠČICA
Hojla, mačke!
Kaj za vraga pa počnete, da skoz dežuje? Samo čvekate in vas komaj sledim, če me nekaj časa ni tuki. No, saj to je edino prav.

M.L.B.K in Abra, smola pa taka! Ampak, kot je moč razbrati iz vajinih postov, sta naši bodoči zmagovalki in srečki nosečki. Le pogumno v nov boj. Abra, vidim, da boš takoj na vrsti. Super, a ne? Pa še sonce imate. Kje pa si, da vam sonce kaže svoj obraz?

Čarna, jupiiiiiiii! Tudi jaz sem vesela zate in za vajino user posted image  in vedno močnejši user posted image .

M.rudovič, čim manj bolečo punkcijo in sama dobra jajčka. Pa ne pozabi na končno poročilo, ko se vrneš, saj veš, sem firbčna. Če se ne motim, ima danes še ena punkcijo? Katera?

Arneja in Micka zaloška, dobrodošli v kvačkarski klub.

_rebeca_, kako kaj kaže z izcedki? Si jih odčarala in jih ni več?

No, mene je pa včeraj zvečer glava bolela, k pr' norcih. Danes je super. Očitno sem že toliko stara, da čutim napoved spremembe vremena user posted image , saj bom kmalu v Kristusova leta stopila. Ena mi je že obljubila trnovo krono user posted image .

Danes sem dobila odločbo zdravniške komisije, da sem do 13.12. na bolniški in da moram biti v tem času doma in mirovati. Kaj pa sprehodi? A ni tako, da mora nosečnica biti čim več na svežem zraku? Že celo dopoldne kličem zdravnico, da bi jo povprašala, kako je s tem, pa se nihče ne oglasi. Očitno je na dopustu. 

Vsem špikarkam želim mirno roko in nobene modrice, drugim neboleče punkcije in kvalitetne zarodke, potem pa čim lažji čas trpetanja in veselo nosečnost!
Go girls!user posted image user posted image user posted image

Lep vikend.

200% MAMI

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
9.11.2007 12:28:51   
maja24
Martinščica jest mam  pa pomojem izcedek samo od prometriuma,pa ševedno me mal zvija,upam da je to od raširjenja maternice,ker če ni je pa pol mal panika .Nej me kira potolaži.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
9.11.2007 12:28:54   
Abra
Martinščica sem iz Lj, sej zdaj ne sije sonce. Samo prej je bil res en lep trenutek. Ko sem pisala post, sem pogledala skoz okno in se je ravno pobliskalo skozi oblake. Je blo prav lepo, v pravem trenutku je posijalo.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
9.11.2007 12:30:41   
Abra
Maja, dokler je izcedek ni nič hudega, če bo sveža kri pa takoj k zdravniku oz. ga vsaj pokliči. Kej več svetovat ti pa ne morem ...

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
9.11.2007 12:51:55   
Crnitulipan
Maja24, jaz sem imela vsaj še 14 dni po pozitivnem testu enake krče kot pred menstruacijo. Občasno me še zdaj zaboli ali pa na kratko zbode. Včasih je tudi mene zaskrbelo, zdaj pa me skrbi, če tega ni... srečno

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
9.11.2007 12:55:30   
maja24
Še enkrat moram povedat,kaj bi jest brez vs.Pomoje da bi si res vse nohte pogrizlauser posted image

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
9.11.2007 13:09:13   
taraji
Ja, abra, očitno anes res ni najin dan - no bo pa naslednjič
Tudi jaz sem že klicala Reša in je rekel, naj pridem na pregled takoj po novoletnih pratnikih in če se mi bo izšlo zuser posted image takoj začnemo nov boj.

m.rudovic držim pesti  - bodi pridna  user posted image in seveda brez bolečin
Crnitulipan Bravo za napredekin da si slišalauser posted image user posted image

sayuri ,Ana_P veliko sreče danes na UZ

arneja dobrodošla

Ja, sayuri mene pa prosim če daš na seznam  user posted image

Prav vsem pa lep dam kljub takšnemu vremenu user posted image

La vita e bella

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
9.11.2007 13:28:55   
maja24
Punce lepo se mejte.Morm mal v službo,pa se še kej jutri potipkamo.

Abra,M.L.B.K držta se

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
9.11.2007 14:08:54   
barbarela77
pozdravljene soborke!

najprej ABRA in M.L.B.K.user posted image user posted image user posted image , pa bo drugič uspelo, vem da bo, MORA!!!!!!!!!

m. rudovic držim pesti, da je (bo) punkija čim manj boleča in čim več kvalitetnih jajčk.

crnitulipan čestitam za včerajšnji UZ, boš videla da je tvoja pikica prava mala borka in da srček naslednjič hitreje bil!

no zdaj pa še moje poročilo, po današnjem UZ:
dobila sem gonal in sicer prve tri dni 225 enot, nato pa dalje 150 enot. je imela katera enako dozo?kako je odreagirala?
sem pa malo user posted image , ker se je na UZ videlo da imam na obeh jajčnikih po en endometriom, torej moja "prijateljica" endometrioza se je vrnila v vsej svoji veličini. Moja zdravnica, ke je danes delala na UZ, mi je rekla da naj na to pozabim, da endometrične ciste ne ovirajo postopka. je videla, da sem čisto prestrašena. kaj čem zdaj je kar je, grem do konca pa bo kar bo.

lep deževen dan ( v mb namreč že cel dan po malem dežuje)

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
9.11.2007 14:56:20   
Sulfinija
Abra in M.L.B.K. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,mi ej da vama ni ratalo,bo pa drugič,le pogumno v novi boj.

Punce mene pa tkole vse boli da je joj no.Napihnjena sem ko balon no.Grozno upam le,da ne bo kaj hudegaiz tega.Sma pa z atijem šla delat bučno olje in sem komaj prestala kriza no.

In še nekaj ful sem vesela,moj dragi bo namreč drugi teden doma me bo cartal in čakal z mano na dan punkcije.

Pa še ena novička sem prejela po sedmih msecev pošto iz MB,da bi decembra lahko začela iVF postopek v MB.

Tkole sedaj pa grem malo počivat,ker sem čisto zanič.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu barbarela77)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
9.11.2007 15:05:02   
lejla007
Barbarela, drži se!
Sem vesela zate, da se ti je postopek že začel user posted image . Ne vem, če se spomniš, ampak imam tudi jaz endometriome na obeh jajčnikih in naj se ti zahvalim, ker si me zadnjič prav ti pomirila, da nimajo prav nobenega vpliva na postopek! Tako da punca... Imej tudi sama to v glavi, DRŽI SE, vse se bo dobro izšlo!

No, pa še za srečo: user posted image

(odgovor članu barbarela77)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
9.11.2007 16:56:25   
sonček33
Ojla punce.
Jest v bistvu sploh ne vem kam pašem...morda tudi sem user posted image
Torej, čakam M ta mesec, da pokličem na kliniko - potem pa nimam pojma kaj se bo dogajalo... Mi ve znate kej povedat? Šla bova v ivf postopek. Krvni testi in bris je zrihtano. ..
Prej nisem kaj preveč paničarila, zdaj, ko se je začelo bližati me pa skrbi ko hudič...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
9.11.2007 17:18:44   
Sulfinija
Sonček!

Dobila boš vabilo,če ga še nisi pol ti tam piše da takoj pokliči.Pol kličeš in nato ti pove da rabiš izvide za spolno prenosljive bolezni,bis,ki naj ne bi bil star več kot leto dni,lahko je tudi več če so bili brisi v redu.

Nato greš tja na kliniko,ko te naročijo,poiščeš sestro Blanko ti zrihta dokumentacijo,nato šibaš z papirji k sestram kjer dobiš zdravila in nato pogumno domov in čakaš na dan,ko se boš začela pikati,nato pa UZ punkcija,Et,...in seveda en debel user posted image .

Ja dobrodošla med,nami med nas sodiš.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
9.11.2007 17:22:39   
Goldy
Pozdravljena sonček33! Ni panike, si kar na pravem naslovu. Tu boš izvedela največ informacij iz prve roke.

Ti kar pokliči na kliniko in potem te bodo sestre usmerjale. Pridit boš moral k sestri Blanki, da vaju bo še malo izprašala, 22 dan boš potem dobila prvo injekcijo in čez 14 dni potem pri UZ. To če boš imela dolgi postopek. Vmes boš dobila M ali pa ne. Potem boš dobila še ene injekcije in pa UZ-je, vse ti bodo sproti povedali. Ko bodo folikli dosti veliki boš dobila stop injekcijo, sledila bo punkcija, čez 5 dni ET, potem pa 15 dni čakanja na user posted image . V fazi čakanja sem trenutno sama.

Tako, da kar brez skrbi in panike. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
9.11.2007 17:29:40   
citrončica
user posted image user posted image ,abra in M.L.B.K.,

arneja, dobrodošla ,

čarna, bravo za tvojegauser posted image !!!,

konina, saj je prav, ti bi morala imet peresnik za dva dni dlje, kot me, ti si v vbrizgaš 150E, me 225E, peresnik z 900E jaz spraznim v 4ih odmerkih, ti pa v šestih, saj ti tako preračunajo, ko ti jih dajo,boš zdaj imela dovolj zdravila do UZ?

Sulfinija, si se danes že zafiksala??mirno roko!!user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
9.11.2007 17:31:21   
Goldy
Abra, M.L.B.K. - škoda, ker ni šlo, pa v nove boje in glavo gor!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
9.11.2007 17:43:33   
kajsica
No punce toliko da se javim!

Danes bila punkcija in pridelala 16 takšnih ki so uporabni in še nekaj manjših. Sama punkcija ni bila tako strašna, je malo bolelo malo sem pihala, ampak se da preživet. Je pa veliko hujše sedaj popoldne ko nisem niti sposobna sedet, tako da skoz ležim in hvala bogu da imam takega srčka doma, ki mi izpolni vse želje in samo streže.

Sedaj pa nazaj ležat, se jutri kaj oglasim, če bom kaj lažje sedela.

No ET pa je v sredo.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
9.11.2007 17:45:38   
Sulfinija
Kajsica,wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww,pridna kokoška kar 16.jajčk si znesla,user posted image user posted image user posted image user posted image .Sedaj pa pridno počivaj,jaz pa držim za sredo pesti za ET.Naj se jih čimveč oplodi.Ti pa pejt ležat,počivat in pozitvno misli.

LPuser posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
9.11.2007 17:57:10   
cati
Kajsica bravo lepa cifrauser posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
9.11.2007 18:08:27   
m.rudovic
no tudi jaz se vam oglašam moje število se glasi 5.Moremuser posted image vam pa povedati da punkcija ni tako bolela je bilo pa po tem hudo.slabo vrtelo se mi je tako da sem počivala,user posted image user posted image user posted image Vponedeljek pa vstavitev.kaj ve pravite na to št,jajčk vse imajo veliko št.In 5 dan vstavitev jaz pa tretji od česa je to odvisno. VSEM KI STE STISKALE PEST HVALA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
9.11.2007 18:09:13   
sonček33
sulfinija in Goldy - hvala vama, super sta.  Goldy - upam, da bo kot mora biti - veliko veliko veselja.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
9.11.2007 18:12:27   
koala
Ok, ker ste tako pridne čveke, jaz pa samo preletim bom kar tako napisala.

Vsem ki ni uspelo pošiljam topel rruser posted image user posted image user posted image in jim sporočam, da ne smejo obupat, kajti punce tudi za vsa bo posijal sonček sreče, jaz vem da bo!!!!

Nove srečke nosečke, uživajte v tem čudovitem stanju, pobožajte svoje bušije in se pustite razvajati. Na UZ-jih pa pomahajte svojim sončkom.

maja24, mene je tudi po testu vse tako pikalo in zvjalo kod da se bo zdaj zdaj vlila tečka in bo konec sreče, no rezultat tega zvjanja in pikanja vidiš tam malo bolj levouser posted image .

Sulfinija jaz sem bila po gonalu napihnjena tako da sem imela večji trebuh, kot prijateljica, ki je bila 16 tednov noseča. Tako da je to dobra napoved, misli da bo kaj narobe pa kar lepo čez vaša polja in ravnice brcni, daleč daleč.

Evo, to je vse kar sem si zapomnila, nosečniški spomin pač.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
9.11.2007 18:17:39   
citrončica
kajsica in m.rudovic,user posted image user posted image  za prestano punkcijo, zdaj pa le počivajta in se pripravita na ET...pa na nadaljnih 9m, ko bosta greli pikiceuser posted image user posted image ,

m.rudovic,
zelo različno je s temi Et-ji,
jaz sem prebrala nekako tako, če imaš veliko celic-tudi oplojenih, vedno čakajo na 5i dan po punkciji, če jih je manj, jih vstavijo že 3ji,
resda 5i dan ostanejo borci...marsikateri se že prej neha razvijat, pri meni ravno 4i dan ponavadi, vendar pa, če ti 3ji dan vstavijo borca,se pa baje lažje obdrži, ker se hitreje prilagodi in naprej razvija že v materniciuser posted image ,
naj me popravi še katera, če sem kaj mimo vsekala........user posted image

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.