Crnitulipan
|
Ojla punce pozdravljene, najprej iskrena havala vsem za čestitke in podporo še teden dni čakanja.... no, je pa vseeno lažje. micka zaloška, ja, tudi jaz srčno upam, da se bodo ti tedni čakanja in predvsem vztrajanja poplačani in, da bo že naslednji teden srček bil tako kot je treba. Malo sem bila žalostna, ker mi ni povedal kako velik je sploh plod in kaoliko utripov na minuto naj bi sploh imel... seveda me je strah, da mu srček ne obstane.. potem se pa tolažim, da sem sama zelo hud hipotonik, zgornji pritisk 85 ali 90, spodnji 55 do 60, vedno imam nizke utripe... mogoče pa je kaj na tem.. Kar se vizualizacij tiče, teh je bilo v moji 22 letni yogijski 'karieri' zeloooo veliko... tudi tokrat sem med čakanjem na test veliko delala na tem. Zdaj pa sploh.... pred spanjem, ko se telo in duh umiri. Je težko, ker strah tisti hudiček, ki zelo moti vse skupaj. Sem pa res vesela, da je vrečka zrasla za celih 10 mm, pa plod da se vidi, pa utrip,... no, do drugega tedna sledi sproščanje, da lahko v miru počakam na ta res UPAM; zadnji UZ pri Rešu in da se potem spokam k svoji ginekologinji. ABra drži se in ne obupaj!!! To je šele prvi postopek! Kar se moje diagnoze tiče, sem imela endometriozo, katero so odstranili, tako da naj ne bi bilo ovire za spontano zanositev.. no, tu so še leta... Ampak, vseeno bi nekaj napisala o znakih.. Pri meni je bilo po vseh 4ih transferjih enako: boleče in napete prsi so uplahnile in bolečina izginila dan ali dva pred menstruacijo, trebuh je bil spet ploščat in nenapihnjen. V tem zadnjem postopku, ko pa sem ugledala magični .. pa so se mi krči začeli že 3 ali 4dan po transferju; prsi pa so bile čedalje večje in bolj boleče in po vsakem hranjenju napihnjenost.. no, ko vsi ti znaki NISO izginili do 10 dne, ko sem šla na krvni Beta HCG, sem imela že takrat res dober občutek. Vsi ti znaki so pri meni, ko naj bi bila noseča 8t 5dni, še vedno prisotni. Dnevno vse skupaj malo niha, izgine pa ne. Seveda so se sedaj pojavile še te slabosti in občasni glavoboli.. Skratka, pri meni so bili ti vztrajajoči znaki ZNAK, da je uspelo. Zdaj pa delat, ker je danes pri meni cela norišnica. Se še javim. Punce držite se in veliko sreče vsem, ki čakata.. na karkoli že v tem procesu.. tudi jaz spet čakam... Pozdravček, Čarna
|