|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
9.11.2007 7:42:26   
Sulfinija
Dobro jutro!

O ne,ko sem napisala celi roman mi ni hotelo poslati sporočila zato pišem še enkrat.

Tudi jaz sem malo bolj med zgodnjimi,kajti grem do osebne zdravnice po nalog za potne stroške,ki ga rabim v nedeljo.

Konina lepo,da si tudi ti izpraznila peresnik.Meni je noter le ostalo 35 enot in to zato kot piše v navodilih.Pri prvi uporabi sem 35 enot pognala ven,da so ven šli tudi mehurčki in,če ne bi videla kapljice bi mogla še enkrat postopek ponoviti in še enkrat ven iztisniti 35 enot.
Koliko pa si ti imela dozo gonala za dajt?Jaz sem imela dozo gonala 225 in ko sem si dajala mi je 6xpočilo v trebuh.
Zakaj je tebi tolk noter ostalo pa jaz nimam pojma user posted image ?Ni nič narobe,če si daš še teh 150enot danes razen,če jih jih nisi že včeraj ven izpustila,drugače pa ni nič če si ti normalno le ven potegnila in nato več nič nisi della in si ga spravila.

Čarna super tudi jaz sem vesela zate in za vajino user posted image .Sedaj pa mirno,sproščeno še počakaj en teden in pol boš videla kok hitro bo bil user posted image  vajini user posted image .

M.rudovič,tudi zate držim močne in ogromne pesti za današnjo punkcijo.Ti kar lepo,mirno in sproščeno zlezi na stol in ne pozabi gledati v monitor in štej lepo kok jačk si danes pridelala.Ko se boš pa odpočila od punkcije pa nam le javi kok pridna kokoška si bila ti.

No sedaj pa še malo o meni.Hvala bogu me je nehala glava boleti,in včeraj sem bila lepo polna energije,....Me pa ful špika po jajčnikih,trebuhu in upam le,najraje bi bila da bi mi v nedeljo dal stopko in bi bila rešena vsega,samo ne vem nimam pojma.Komaj skratka čakam nedeljo,in le potihem upam naj samo v sredo ne bo punkcije pri meni.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
9.11.2007 8:06:19   
šemalo
ČARNA, super, da le raste, vse se bo uredilo, samo pozitivno glej naprej...

RUDOVIČm., upam, da ne bo preveč bolelo, se pa splača malo potrpet...boš dobila ceeeeliccceee.....to so potenciaaaalniiii user posted image

mene je zjutraj malo stisnilo, ko sem si vstavljala progestan s  tistim "vnašalnikom" (od Canestena mam to) in sem na njem opazila krvavo sluz....
sicer čisto malo, in čisto rahlo je bila rdeča......samo vseeno
a je mela kera kaj podobnega, a kaj veste o tem?
hvala punce, se tipkamo

GREMO, VSTAT PA TIPAKAT.......Abra, kaj je novega???user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
9.11.2007 8:08:44   
Anonimen
Sulfilija a se me še spomniš.
Jaz sem tista, ki sva ene tri tedne nazaj čvekale, da imave vse zbrano od konzilija in čakave inekcije. Tudi mene so klicali en mesec prej in tako sem že dva dni na gonalu. Sem v kratkem postopku in tudi jaz imam dozo 225 ml. Je pa vse to za mene prvič. V torek imam prvi UZ. Malo berem, da je puncam slabo in da te špika po jajčnikih. Mene popolnoma nič, nič mi ni slabo. Zdaj pa ne vem, če pri meni gonal sploh kaj reagira? Počutim se uredu tako kot vedno-čisto ok.
A pivo res pozitivno deluje na št. jajčkov. No jaz ga sicer ne maram ampak bom pa tud kakega zvrnila sam da bi blo kej efekta. Sem si pa kupila B-kompleks, elevit jem že 3 mesece, pa kvas, pa ananas in laneno seme.

Bolj poredko sem na računalniku pol pa preberem bolj na hitro - a je še kej tazga kar je dobro pojest čimveč. Aja imam pa problem. Namreč sem kadilka in še vedno kadim, sicer manj ampak vseeno. Sem upala, da mi bo tako slabo, da mi ne bo pasalo pa mi ni user posted image .  Je še katera v postopku in kadi in kakšen je bil kaj rezultat.

Pozdrav user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1853
9.11.2007 8:14:15   
šemalo
ANONIMNa.....pivo baje pomaga, jaz sem ga tu in tam spila kozarček (ga fuuul ne maram).....nobenih znakov nisem mela, razen včasih malo glavobola.....po punkciji je pa vse prišlo za mano.....napihnjenost, slabost....ležim že cel teden....čeprav sem zdaj že dva dni približno v normali, pon, tor. in sreda je bilo ubijalsko...
kar veselo naprej, hrano maš super, sam zmanjšaj kajenje....

veliko sreče  ti želim user posted image user posted image user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
9.11.2007 8:18:14   
arneja
Punce, hvala za sprejem. Sem prav vesela, da se niste odločile za takšno reakcijo: user posted image . Imam tudi jaz smeške naložene, pa jih moram malo ponucat user posted image .

V ilegali sem bila, ker se mi ni še nič dogajalo. No, saj prav veliko se mi še sedaj ne in komaj čakam, da bo četrtek, da dobim prvo injekcijo, pa da bom vsa pisana postala user posted image , ker nimam prav rada injekcij. O punkciji pa raje sploh še ne razmišljam, sem si pa že priskrbela svečke Ketonal, pa ne vem, če ne bom svojemu zdravniku zatežila še za Apaurine.

Čarna, zate verjamem, da je vse ok, ker imaš tako izrazite nosečniške znake. Sva pa včeraj tudi midva prišla uro kasneje na vrsto, pa je bil moj user posted image  že ves živčen, ker se je bal, da bo moral še enkrat spermiogram narediti user posted image . No, pa mu ni bilo treba.

M. Rudovič, zate pa pestke, da te bo čimmanj  danes bolelo, pa da boš čimkvalitetnejša jajčka znesla.

Punce, naj pivo že zdaj začnem piti ali šele, ko bom Menopur začela dobivati??

Naredite si lep dan, čeprav deževen.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
   [Brisano sporočilo]
9.11.2007 8:19:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu šemalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1856
9.11.2007 8:25:19   
cati
m.rudovic držim pesti za čimveč jajčk pa čim majn bolečineuser posted image
Crnitulipan saj bo bošvidela da bo. Bravo za napredekuser posted image user posted image

sayuri ,Ana_P veliko sreče danes na UZ

arneja dobrodošla user posted image

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
9.11.2007 8:26:13   
spelka12
m.rudovič kokoška veliko sreče pri punkciji.
Abra in M.L.K.B. a je to kakšen test za nas, koliko zdržimo? Jaz bolj malo zato rezultati prosim.

Vsem špikarkam, tistim na začetku in tistim, ki ste že čisto pri koncu pa veeeliiiko sreče.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
9.11.2007 8:27:08   
Abra
Dobro jutro! Pri meni nič novega - en velik -------------------------
pa še tko grd dan je user posted image Reša še nisem kicala, tko da še ne vem, kako naprej. Mogoče bom pa malo pavzirala user posted image

M.L.B.K. upam, da imaš boljše novice. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1859
9.11.2007 8:29:12   
cati
Abrauser posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
9.11.2007 8:31:35   
maja24
JUTRO!A ste me kej pogrešale?user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
9.11.2007 8:33:35   
arneja
Abra, tudi meni je žal. Ampak pavzirat pa ne, saj veš, večkrat, ko poskusimo, večja je verjetnost, da nam uspe. Danes dežuje, veš, jutri ne bo več user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
9.11.2007 8:38:02   
maja24
Abra pošiljam ti topuuser posted image ,pa nč se sekirat sej boš ti tut kmalu zagledala svoj čarobni +.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
9.11.2007 8:50:29   
spelka12
abra user posted image user posted image , evo lahko rečem da točno vem, kako se počutiš. Groza.

Sem šla gledat nazaj na seznam pa ne piše a si imela šele en postopek in zamrznjenčke, a si imela že več postopkov. Ampak številka ni važna. Prosim te NE OBUPAT, tudi mene je že kdaj prijelo ampak bi mi bilo sigurno žal. Take kot smo me gremo vedno naprej in nič nas ne sme ustaviti, še najmanj pa negativen rezultat.
Vem, da bomo vse enkrat v prihodnosti prebirale te poste in se smejale našim negativnim mislim. Čez 30 let bomo pa vnukom razlagale, kako smo si injekcije v rite dajala v starih časih, pa kako so dedki skoraj skup padli ob pogledu na iglouser posted image .

sayuri a je bil UZ uspešen?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
9.11.2007 9:09:31   
Sulfinija
M.L.B.K. in Abra kje sta da vama četsitamo za user posted image user posted image .

Anonima bežno se te spomnima malo nazaj.Glej meni je prav hecno tole moje špikanja,napihnjenost,...kajti tokrat sem tretjič v ivf in pri prvem in drugem mi sploh ni bilo nič do prvega UZ po prvem UZ pa se je začelo kot se je sedaj začelo po drugi injekciji gonala,tudi jaz nisem sploh vedela,prvič in drugič če gonal sploh name deluje le na prvem UZ se pol izvedela,tkole da je tvoja panika čisto odveč.Kaj pa vem mogoče name sedaj bolj deluje ko mam kratki postopke prej sem vendo mela dolgega in so mi mogoče kaj prve injkeicje bolj zavirale.Jaz pa mam UZ v nedeljo joj že komaj čakam,da vidim svoje folikle.

Maja24,jaz sem ti že pripravila zajtrk tebe pa od nikoder ni blo,vidim pa da si sedaj na netu.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
9.11.2007 9:16:14   
maja24
Ja spala sm clo do osmih,pa prežvela sm prvi dan v službi,a si loh mislš.Bomo vidl kva bo donsuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1866
9.11.2007 9:28:48   
Abra
Hvala punce. Ma sej veste, da nisem več ničesar pričakovala. Sem bla v sredo precej bolj potrta. Špelka to je bil moj prvi ivf in drugi et. Zamrznjenčkov zdaj nimam več in je treba štartat znova. Sej obupala nisem, sploh ne, samo malo sem otopela. Razmišljam, kaj lahko še naredim ... si dam še kaj pregledat ... Prav želim si, da bi se oglasila kaka stara borka z isto (ne)diagnozo, ki ji je ratalo.
Sej bo, sem se že odločla, da bom nadaljevala z refleksno masažo stopal, mogoče še s čim. Moram pa najprej shujšat te 3 kg, ki sem jih ta mesec pridobila. Katastrofalen je bil ta estrofem zame, najprej mi je vso energijo pobral, pol pa še ti dodatki ...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
9.11.2007 9:33:33   
maja24
No kje je zej naša M.L.B.K z novico,da ji čestitamo.

Abra tako se govoriuser posted image ,prepričana sm da ti bo naslednič uspelo da boš zagledala user posted image .user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
9.11.2007 9:53:44   
GoYa
Sulfinija, 11. dan mogoče še ne boš imela punkcije. Po moje. Jaz sem jo vedno imela okoli 14. dne, parkrat točno na 14 dan. Cikluse pa 26-28 dni.

Čarna, user posted image  za srčka. Sem prepričana, da bo na naslednjem UZ bil s polno paro. Sicer te spet čaka en mučen teden čakanja, ampak me toliko navijamo in vemo, da je user posted image  pravi borec.

M.rudovic, srečno danes na punkciji.

Anonimna, jaz ti ananas odsvetujem. Sicer ne vem, kako učinkuje pred ET, ampak po ET definitvno ne jej ananasa.

Abra, user posted image user posted image .

Mi gremo pa danes na NS user posted image . Držite pesti za dobre rezultate.

Neposredna povezava do sporočila: 1869
9.11.2007 9:53:58   
Crnitulipan
Ojla punce pozdravljene,

najprej iskrena havala vsem za čestitke in podporo user posted image user posted image user posted image še teden dni čakanja.... no, je pa vseeno lažje.

micka zaloška, ja, tudi jaz srčno upam, da se bodo ti tedni čakanja in predvsem vztrajanja poplačani in, da bo že naslednji teden srček bil tako kot je treba. Malo sem bila žalostna, ker mi ni povedal kako velik je sploh plod in kaoliko utripov na minuto naj bi sploh imel... seveda me je strah, da mu srček ne obstane.. potem se pa tolažim, da sem sama zelo hud hipotonik, zgornji pritisk 85 ali 90, spodnji 55 do 60, vedno imam nizke utripe... mogoče pa je kaj na tem.. Kar se vizualizacij tiče, teh je bilo v moji 22 letni yogijski 'karieri' zeloooo veliko... tudi tokrat sem med čakanjem na test veliko delala na tem. Zdaj pa sploh.... pred spanjem, ko se telo in duh umiri. Je težko, ker strah tisti hudiček, ki zelo moti vse skupaj. Sem pa res vesela, da je vrečka zrasla za celih 10 mm, pa plod da se vidi, pa utrip,... no, do drugega tedna sledi sproščanje, da lahko v miru počakam na ta res UPAM; zadnji UZ pri Rešu in da se potem spokam k svoji ginekologinji.

ABra
drži se in ne obupaj!!! To je šele prvi postopek! Kar se moje diagnoze tiče, sem imela endometriozo, katero so odstranili, tako da naj ne bi bilo ovire za spontano zanositev.. no, tu so še leta... Ampak, vseeno bi nekaj napisala o znakih.. Pri meni je bilo po vseh 4ih transferjih enako: boleče in napete prsi so uplahnile in bolečina izginila dan ali dva pred menstruacijo, trebuh je bil spet ploščat in nenapihnjen. V tem zadnjem postopku, ko pa sem ugledala magični user posted image .. pa so se mi krči začeli že 3 ali 4dan po transferju; prsi pa so bile čedalje večje in bolj boleče in po vsakem hranjenju napihnjenost.. no, ko vsi ti znaki NISO izginili do 10 dne, ko sem šla na krvni Beta HCG, sem imela že takrat res dober občutek. Vsi ti znaki so pri meni, ko naj bi bila noseča 8t 5dni, še vedno prisotni. Dnevno vse skupaj malo niha, izgine pa ne. Seveda so se sedaj pojavile še te slabosti in občasni glavoboli..
Skratka, pri meni so bili ti vztrajajoči znaki ZNAK, da je uspelo.

Zdaj pa delat, ker je danes pri meni cela norišnica.
Se še javim. Punce držite se in veliko sreče vsem, ki čakata.. na karkoli že v tem procesu.. tudi jaz spet čakam...
Pozdravček,
Čarna

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
9.11.2007 10:35:46   
taraji
No, drage moje...da ne bo kakšne pomote - kaj pridelam danes zjutraj:--------------
No, pa to ne samo na enem testerju, ampak sem delala dva različna hkrati - no, reziltat je bil pa na žalost pri obeh enak.

ampak, kot sem že rekla: izgubila sem bitko, ne pa tudi vojne.

V bistvu danes sploh nisem bila tako razočarana, kajti rezultat mi je bil jasen že v torek, vendar upanje umira zadnje

No, načrti so že narejeni in zdele moram poklicat našga Reškota, ter mu zatežit, da grem čimprej spet v nov boj.

Punce, kljub rezultatu pa bi se vsem res lepo zahvalila za vašo spodbudo....no, enkrat vem, da se bo obrestovalo.

Lep, pa čeprav deževen dan vsem skupaj

La vita e bella

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
9.11.2007 10:40:11   
cati
M.L.B.K. žal mi je zate user posted image . Pa kot si že napisala to je samo izgubljena bitka, vojno bomo itak dobileuser posted image

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
   [Brisano sporočilo]
9.11.2007 10:41:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu taraji)
  Neposredna povezava do sporočila: 1873
9.11.2007 10:49:36   
maja24
M.L.B.K TUDI TEBI POŠILJAM user posted image user posted image ,PA ŽELIM TI DA BI TUDI TI ZAGLEDALA KMALU SVOJ ČAROBNI +!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1874
9.11.2007 10:54:30   
konina
Abra, M.L.B.K. držita se, vidim, da sta pogumni punci in bosta kmalu zbrali moči za nov boj. Danes pa skupaj z dežjem malo pojokat in bosta srčka lažja.

Jaz sem, seveda, kar stran stisnila tisto, kat sem včeraj ven potegnila, tako da začnem danes z novim peresnikom. Dajem pa si 150 enot. Me pa nič še ne špika ali kaj podobnega. Le malo sem napihnjena in seveda vrtoglava in zaspana. Malo me je strah, da ne pridelujem dovolj. Pri menopurju sem vse skupaj bolj čutila in bila prepričana, da se folikli delajo. Tokrat pa ne.  No, saj bo sreda kmalu tu!

Lp, Nina

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.