|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
8.11.2007 9:31:26   
Lep.dan
Črni tulipan,

se mi je kar zdelo, da sta bili najini naravoslovni glavi tisti, ki sta se odločili, da bo en apaurinček pa kar fajn za gladko mišičje maternice. No, kot vidiš je res fajn, saj v 50 odstotkih delujeuser posted image .  Ti pa lahko povem, da sva takrat na krvni test prišli samo dve, pa veš koliko nas je bilo na ET. Sem bila kar razočarana.  
V glavnem, ti zdaj v miru počakaj na popoldne, da vidiš svojega piščančka, pa pusti naravi, da dela po svoje. Če boš štela ure, pa brala bolj in manj strokovne članke z interneta, na koncu ne bo nič drugače, kot bi bilo, če bi uživala v nosečnosti in verjela, da bo vse ok. Ker po tem UZ je namreč še kar nekaj mejnikov, pred katerimi te vedno malo skrbi (12t, pa nuhalna, pa pri tebi najbrž amniocenteza, pa morfologija - zame jutri, brrrr), nosečnost pa vseeno traja le  9 mesecev in en dva tri je mimo, na koncu pa ugotoviš, da se otročka še veseliti nisi mogla čisto zares, ker si ves čas nekaj skrbela in se bala verjeti, da se tebi to dogaja ( sama sem malo ,,control freak'' in imam stalno borbe s tem, no odkar brca je lažje). Tako da, beri dobre leposlovne knjige, glej lepe filme, delaj jogo (ti to obvladaš ne, pa za nosečnost jo svetujejo) in počasi išči nosečniške hlače, popoldne pa seveda držim pesti.

Sayuri, tokrat naj gre vse tako kot je treba, da bo Filip kmalu dobil bratca, sestrico ali pa kar oba. Tudi zate stiskam pesti.

Punce pardon, spet sem se vrinila v vašo temo, sem hotela napisat samo dva tri stavke, pa očitno ne znam nehat. Vsem želim vse to kar seveda tudi same želite.

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
8.11.2007 9:39:51   
kajsica
Martinščica, ja meni je dragi kar dal stopko, ker je bila tista ki se jo da pod kožo isto kot Gonal ali pa Cetrotit.
Me pa danes tako matra da je hudo. Komaj sedim, sem v službi in nekako sedim po strani, ker drugače ne gre. Je tak pritisk, da mi bo trebuh razneslo. Pa da o mehurju sploh ne govorim. ma tišči, pol pa na WC komaj par kapljic iztisnem, občutek pa tak da mi bo vse ven padlo - boli. Pridem nazaj v pisarno pa me že spet na wc. Se mi pa lušta solate, eno tako veliko porcijo. Pa kaj ste imela vse take težave?

Zadnje dni sem kar neki lačna, potem pa pojem malenkost in sem sita al pa mi ne paše, bi pa kalamare tudi. Goldy, škoda da nisem vedla da si iz Laškega, ker bi se kar pri tebi najavila, sem bila slučajno v Celju, pa ni blema pol še 10 km naredit, drugače pa se velikoktar potikam tam okoli, je ena moja dobra prijateljica tam doma.

Ja rebeca ČESTITKE!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
8.11.2007 9:50:47   
tassi1
rebeka čestitke še tukajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
8.11.2007 10:15:10   
blanč
Rebeka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uradne čestitke.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
8.11.2007 10:43:20   
Abra
Rebeca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
še "uradne" čestitke. Sploh nisem dvomila v tvoj današnji plus. Sej veš, kaj ti prerokujem user posted image
Uživaj v teh trenutkih in lepo nosečnost

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
8.11.2007 11:08:21   
Goldy
_rebeca_ - krasno, ČESTITKE, še uradne!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

kajsica - kalamarov je pri nas kolikor hočeš, ti kar pridi

Lep pozdrav vsem ostalim!!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
8.11.2007 11:14:50   
soncek.djukelica
rebeca, sicer sem ti že na tvoji temi čestitala, ampak ti bom še tukaj! Vem, kako se počutiš, si me spomnila na dan,ko sem jaz delala svoj test! Kaj pa solze sreče? user posted image  A so bile?user posted image
Sayuri, zate pa extra vesela! Se ti pa dogaja, v nedeljo že punkcija! Juhuhu user posted image
Verjamem,da ti bo ratalo in srčno ti želim,da bo tokrat vse v redu! Mora biti, sej user posted image  nima skoz mladih!
Daisica, kva dogaja? A si uletela mal naokoli! Ti kar pridi, sej vidiš,da smo te zmeraj vesele!user posted image
Citrončica, tebi se tudi vleče! Sem gledala, šele v torek imaš UZ! Tudi jaz imam v torek pregled in UZ! Upam,da bo vse v redu,da me predčasno ne pošlje v P!user posted image
Sej ne morem verjet, da sem pred koncem! Še mesec dni, morda več ali manj, pa bosta otroka pri meni! user posted image  Si pa želim,da bi bila v decembru! Ker mi je decembersko vzdušje res prijetno!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
8.11.2007 11:16:51   
konina
user posted image  rebeca, čestitke. user posted image  Juhu, user posted image  sedaj pa uživaj in si privošči kakšno razvajanje. Si si ga zaslužila.

LP, Nina

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
8.11.2007 11:23:36   
spelka12
_rebeca_ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Itak sem že prej vedela, da si user posted image .
Ostalo sem ti na tvoji temi napisala.
M.L.K.B. dejmo, dejmo.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
8.11.2007 11:37:01   
GoYa
maja24, na vstavljanje v LULU računaj najmanj do 12t, mogoče celo več

_rebeca_ še enkrat čestitke user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
8.11.2007 11:42:49   
micka zaloška
CRNITULIPAN ; mocno mocno mislim nate in komaj cakam, da popoldne preberem tvoje lepe novice. O tem ni dvoma. Ja, s slabostmi je pa bilo tocno tako tudi pri meni. Nekako vsak drugi, vcasih tretji dan me je za ves dan zagrabilo. Tiste dneve pa, ko niso bile mocne, sem pa bila ze vsa prestrasena, da je zacel hormon upadati in sem komaj cakala naslednjega dne itn. Kot na vlakcu smrti do konca 12t. Pa bruhala sem tudi le na vsake toliko dni. Vcasih dva, tri zaporedoma, vcasih dva, tri nic. Hja, tako ocitno so te stvari. Ni kaj. Saj navsezadnje jih je prav lustno prenasati, ker vemo, zakaj se nam dogajajo. user posted image  Torej, pikec, mirno! Ok? Naj te user posted image  user posted image  user posted image  obletavajo! Pa-pa! Oh, saj res; hvala ti za lepe zelje! So prisle s povratnico, ves? user posted image  user posted image

REBECA, iskrene cestitke! Sedaj pa zajemi sapo in korajzno naprej! Obljubis? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Bozaj trebuscek in mu prisepetuj, naj lepo raste! YES! Srecno! user posted image

Tudi vsem ostalim klicem sreco pri vsem! Sulfinija, sedaj tebe cakamo, da nas razveselis! user posted image  

Ciao!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
8.11.2007 11:55:48   
taraji

REBECA ---JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOO!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RES ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

No, jaz sem test zadnjič delala dva dni prezgodaj, tako da sva se v torek z možem odločila, da ga ponoviva v petek - torej vam jutri sporočim lepe novice. no, vsaj upam, da bo tako

La vita e bella

(odgovor članu micka zaloška)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
   [Brisano sporočilo]
8.11.2007 12:12:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu taraji)
  Neposredna povezava do sporočila: 1813
8.11.2007 12:19:35   
Sulfinija
Rebeca sedaj pa si nam tkole lepo napisala,da so mene kar user posted image user posted image user posted image user posted image  polile,se vidi da sem pod vplivom hormonov.

Punca me bomo s tabo,pridemo vse kmalu za tabo,da nam bo še tam lepše kot nam je bilo tukaj kjer je sama velika borba.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Lep.dan)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
8.11.2007 12:34:55   
Crnitulipan
Najprej iskrene čestitke novi nosečki rebekiuser posted image user posted image user posted image

MLBK, držimo pesti tudi za tebe!!!user posted image user posted image user posted image

Lep.dan - res lepo, da si spet malo oglasila in me spomnila na tvojo zgodbo, ki se uspešno nadaljuje. Joj, sem bila vesela zate!!!! Kar stisne me, ko pomislim, da si bila tik pred zaključkom... včasih je treba res vztajat... Ja, mogoče pa je imel pri uspehu tudi apaurinček prste vmes....
Jaz sem hvala bogu polno zaposlena, študijsko leto se je začelo s polno paro... pa velikooo raziskovalnega dela, tako da imam 'glavo' na stotih koncih;  en dan sem pri konjih pod stresom, drug dan v črevesju psa, tretji dan se ukvarjam z markerji hipertrofne kardiomiopatije pri muckih.... da ne govorim o samem rutinskem delu.... res je pestro, tako da sem prav vesela, da mi je to pomagalo odgnati misli na kako 'drugo' literaturo.... Sicer pa kar verjeti ne morem, da sta prišli na test le dve. Takrat nas je bilo tam res veliko. Kar pa se tiče uživanja nosečnosti - veš, težko je, ko še ne veš, ali bo ali ne... kljub vsemu sem realna. Potem, ko enkrat veš, da je tam, da mu bije srček, je vse ostale mejnike veliko lažje prenašat. Se zelo dobro zavedam, da me čaka še veliko strahov.. a ta, ki me trenutno daje je zame vseeno najhujši...  BITI ali Ne BITI...
Če sem čisto iskrena, imam res dober občutek. Verjetno tudi zaradi zankov, ker se res počutim zeloo drugače. Je kot ene vrste vedenje... šesti čut... tudi ta lahko prevara.
UZ imam po 18 uri šele, do takrat pa... poskušam biti optimistična. Kako se bo izteklo, pa itak javim.
Kako čas leti... ti že čutiš brcike... res lepo. Držm pesti user posted image user posted image user posted image za jutri, ko imaš morfologijo.

Micka zaloška
- lepo da misliš name in prav zanimivo, da imava podobne znake. Jaz sem bruhala samo ene dvakrat in to isto večkrat zapored. Sicer pa naj bi bile nam starejšim slabosti  prihranjene, ali bile  vsaj v manjšem  obsegu, ker imamo več estrogena.. Spet sem to nekje  pobrala. Tudi mene je bilo takole kak dan strah, če ni slabosti... prav nori občutki.. da si človek tako zelo želi, da bi mu bilo slabo z rahlo vrtoglavico, slabim občutkom v želodčku... mene je začela še želodčna kislina 'napadat', tako da imam pri sebi vedno malo prepečenca.Kar naprej zeham in sem kar naprej utrujena. Če sem bila vedno ponočnjak, študirala tudi do zjutraj, me zdaj dobesedno pobere  že ob 22ih. Včasih popoldan kar zaspim...
Sicer pa močno in resnično upam, da me ti znaki ne zavajajo. Kot sem že zgoraj napisala, imam res dober občutek, čutim svoje spremenjeno stanje - fizično in psihično; včasih sem si sama sebi grozljvo mirna in pomirjena...no, to se bo verjetno v čakalnici pri Rešu spremenilo...
kolegi že opažajo, da imam 'spremenjen' obraz... kao kaj se dogaja z menoj....

Zdaj pa hitro nazaj delat. Se javim zvečer...

Pozdravček vsem
Čarna

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
8.11.2007 12:42:08   
cukica
_REBECA_  iskrene čestitke tudi od mene.Pazi nase!

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
8.11.2007 13:14:59   
blanč
Črni tulipan user posted image za današnji ultrazvok.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
8.11.2007 13:26:26   
mavrica72
_rebeca_ čestitke tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image , upam, da se ti drugi teden tudi sama pridružim;
še eno vprašanje zate: a si slučajno danes Reša vprašala kako to da še nisi dobila pošte glede pingvinčkov? Me zanima, ker tudi sama čakam, pa si mislim, da se verjetno ni nobeden obdržal, da me ne obvestijo user posted image
M.L.B.K  zate pa še vedno stiskamo pesti user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
8.11.2007 14:28:12   
sayuri
_rebeca_ evo, še uradne čestitke ti izrekam. Sedaj, ko si uradno nosečka, se veliko smej, da bo otroček vesel in dobrovoljček. user posted image  Želim ti čimmanj slabosti in tja do 12 kg plusa user posted image user posted image user posted image . Uf, sem vesela zate. ČESTITKE ŠE ENKRAT!!!!!
user posted image

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
8.11.2007 14:40:13   
sayuri
Jst sem pravkar od zobarja. user posted image  Me je dopoldne spet tko zaštihal v dlesnih, pa otekat sem začela, pa kar ena bulca se mi je začela delat.user posted image   Zob mi je orng sčistil in zdaj je ok. Je pa zob res za ven. Saj to vem že kaki 2 leti, samo ko ne boli, človek kar pozabi na ta stari greh. Kakšen teden moram počakat, da se stanje čist umiri, potem ga bom pa šla izruvat. Hvala Bogu, da je tam čist nekje na koncu - šestica.

Drugače pa- Crnitulipan, že cel dan mislim nate.user posted image JAz verjamem, da bodo novičke dobre in da boš na UZju videla svojo pikico in srček. Tvoji znaki so zelo očitno nosečnisški in čist nič jih nisi izgubila. To je dober znak. Komaj čakam tvoje poročilo. user posted image  In ja-Reško zadnje čase nekaj biksa user posted image . Pred enim tednom mi je pozabil šprice in igle dat, da sem potem jaz cel ZD pri nas okrog obrnila, da sem jih dobilauser posted image . Zdaj mi je pa v pero naštimal kao za 2x piknit po 150 enot, enkrat me je pa sam špiknil - torej bi moralo bit notri vse skupaj 450. On enkrat, meni ostane 300. PA je narobe zgleda izračunal... Ampak ni panike...user posted image

JAz drugače spodaj čist nč ne čutmuser posted image . V prvem postopku sem čutila frnikule, če sem otipala z roko v predelu jajčnikov. Zdaj pa nč ne čutm user posted image . Bomo vidli, kaj bo jutri zjutraj na UZju user posted image

Sonček.d, ja tkole se meni dogaja svašta v tem postopku. user posted image  Gre pa res z veliko brzino vse naprej. user posted image  Joj, kako jst komaj čkam tvoje novičke iz porodnišnice. user posted image  Da nam ne boš pozabila sporočit. Jst tud navijam, da tvoja dva user posted image user posted image  prikukata decembra na svet. December je tko čaroben mesec user posted image

Počasi moram šibat po ta malega user posted image . Pa k frizerju potem kak cm ostrič se in pobarvat. Nisem za nikamor in zgledam nekako tkole user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
8.11.2007 15:04:23   
Sulfinija
Sayuri,jaz tokrat ful čutim močno.Ali je k temu kaj pripomogla včerajpnja masaža lai kaj nimam pojma.Skratka komaj čkam ndeljo in prvi UZ,ampak punkcije si v sredo resno najmanj želim,ker bom mela en nujen opravek,ki ga ne bom mogla nikakor preložiti in niti punkcije ne če isti dan pride,pol če tkole pride pa nsiem pametna kaj bom naredila kajti LJ-MS je pa razdalja.

Punce ki ste mele kratek postopek kateri dan približno ste ve imele punkcijo.Kajti v sredo bo moj 11.dan od prejšnje M.Kako dolgo približno traja punkcija in kdaj jo začnejo delati?Kako dolgo pa moreš še pol tam počivati?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
8.11.2007 16:04:19   
taraji

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Punce ki ste mele kratek postopek kateri dan približno ste ve imele punkcijo.Kajti v sredo bo moj 11.dan od prejšnje M.Kako dolgo približno traja punkcija in kdaj jo začnejo delati?Kako dolgo pa moreš še pol tam počivati?

No, jaz sem imela tudi kratek postopek (pri rešu), ki je bil resnično kratek.2.danuser posted image (ponedeljek) prva inekcija z gonalom (3 enote), špikala se 6 dni (do sobote), v nedeljo zjutraj 1 (in tudi edini) UZ, dal mi je eni inekcijo, ki še vedno nevem katero (da folikli ne popokajo), v nedeljo zvečer STOPKA, v torek punkcija, v četrtek ET.

No, tako je bilo z  menoj.
Punkcija je trajala kakšnih 10 min (imela sem samo 3 folikle).Po punkciji mi Reš ni rekel, da moram kaj počivati, ampak me je vse tako bolelo, da sem po od PO (no, vmes sva šla še na Fernetiče v lekarno )do Lj komaj preživela, potem pa sem ves preostanek dneva počivala.

La vita e bella

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
8.11.2007 16:35:53   
Sulfinija
MLBK,hvala ti za tvoj odgovor.Kdaj si pa prvič začutila,da se ti je kaj dogaja v jajčnikih?Jaz že namreč ful čutim.

LP user posted image

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
   [Brisano sporočilo]
8.11.2007 16:42:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1824
8.11.2007 16:57:40   
taraji
SULFINIJA-jaz v bistvu sploh nisem nič čutila, da se mi kaj dogaja - ob vsaki ovulaciji prej sem več čutila kot tokrat.
No, mene je konstantno bolela glava, to je bilo pa tudi največ, kar se je pri meni dogajalo

La vita e bella

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.