Crnitulipan
|
Najprej iskrene čestitke novi nosečki rebeki MLBK, držimo pesti tudi za tebe!!! Lep.dan - res lepo, da si spet malo oglasila in me spomnila na tvojo zgodbo, ki se uspešno nadaljuje. Joj, sem bila vesela zate!!!! Kar stisne me, ko pomislim, da si bila tik pred zaključkom... včasih je treba res vztajat... Ja, mogoče pa je imel pri uspehu tudi apaurinček prste vmes.... Jaz sem hvala bogu polno zaposlena, študijsko leto se je začelo s polno paro... pa velikooo raziskovalnega dela, tako da imam 'glavo' na stotih koncih; en dan sem pri konjih pod stresom, drug dan v črevesju psa, tretji dan se ukvarjam z markerji hipertrofne kardiomiopatije pri muckih.... da ne govorim o samem rutinskem delu.... res je pestro, tako da sem prav vesela, da mi je to pomagalo odgnati misli na kako 'drugo' literaturo.... Sicer pa kar verjeti ne morem, da sta prišli na test le dve. Takrat nas je bilo tam res veliko. Kar pa se tiče uživanja nosečnosti - veš, težko je, ko še ne veš, ali bo ali ne... kljub vsemu sem realna. Potem, ko enkrat veš, da je tam, da mu bije srček, je vse ostale mejnike veliko lažje prenašat. Se zelo dobro zavedam, da me čaka še veliko strahov.. a ta, ki me trenutno daje je zame vseeno najhujši... BITI ali Ne BITI... Če sem čisto iskrena, imam res dober občutek. Verjetno tudi zaradi zankov, ker se res počutim zeloo drugače. Je kot ene vrste vedenje... šesti čut... tudi ta lahko prevara. UZ imam po 18 uri šele, do takrat pa... poskušam biti optimistična. Kako se bo izteklo, pa itak javim. Kako čas leti... ti že čutiš brcike... res lepo. Držm pesti za jutri, ko imaš morfologijo. Micka zaloška - lepo da misliš name in prav zanimivo, da imava podobne znake. Jaz sem bruhala samo ene dvakrat in to isto večkrat zapored. Sicer pa naj bi bile nam starejšim slabosti prihranjene, ali bile vsaj v manjšem obsegu, ker imamo več estrogena.. Spet sem to nekje pobrala. Tudi mene je bilo takole kak dan strah, če ni slabosti... prav nori občutki.. da si človek tako zelo želi, da bi mu bilo slabo z rahlo vrtoglavico, slabim občutkom v želodčku... mene je začela še želodčna kislina 'napadat', tako da imam pri sebi vedno malo prepečenca.Kar naprej zeham in sem kar naprej utrujena. Če sem bila vedno ponočnjak, študirala tudi do zjutraj, me zdaj dobesedno pobere že ob 22ih. Včasih popoldan kar zaspim... Sicer pa močno in resnično upam, da me ti znaki ne zavajajo. Kot sem že zgoraj napisala, imam res dober občutek, čutim svoje spremenjeno stanje - fizično in psihično; včasih sem si sama sebi grozljvo mirna in pomirjena...no, to se bo verjetno v čakalnici pri Rešu spremenilo... kolegi že opažajo, da imam 'spremenjen' obraz... kao kaj se dogaja z menoj.... Zdaj pa hitro nazaj delat. Se javim zvečer... Pozdravček vsem Čarna
|