|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
7.11.2007 19:09:43   
maja24
No hit povej kje si doma pa za vsak slučaj še mal hrane naštimej(jem za dva)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
7.11.2007 19:14:42   
maja24
A mi lohka kira pove kolk čas  moraš prometrium vstavlat v LULUuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
7.11.2007 19:24:31   
konina
Imam eno vprašanje. Meni je G predpisala dabroston oz. je rekla naj se zmenim za utrogestan na GK. Kdaj ga pa začnem jest (al že kaj), po punkciji ali po ET? Mi ni nič razložila. user posted image Malo sem nevedna, prvič nisem imela nič. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
7.11.2007 19:28:04   
citrončica
konina,po punkciji ti bodo sestre povedale kako ga jemlješ, prej mislim da je bilo 3x na dan po eno po punkciji, po et pa isto, le 1x dnevno kar v nožnico.., zdaj baje drugače prakticirajo...ti točneje pove katera bolj "frišna" v tem....user posted image

sulfinija, si že pomirila želodček...ti je še slabo?
pazi nase in mirno se špikaj!!user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
7.11.2007 19:30:33   
taraji
abra - vsi nam apravijo, ne obupat, dokler niuser posted image .
No, jaz še nisem obupala - v pol kozarca vode vidim vedno napol polen kozarec in ne napol praznega - naj bo tako tudi pri tebi.

rebeca - želi, da jutri zjutraj prvo na RR zagledam lepo novičko od tebe.

Punce - hvala vsem za spodbudne besede in za vaše pestke.
Res ste SUPER

La vita e bella

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
7.11.2007 19:45:37   
maja24
Nč grem pod tuš ,pol se bom pa mal prpravla da  grem meduser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
7.11.2007 19:46:00   
*medica*
pozdravljene vse punce...kako se držite..no javljam se vsake toliko časa ...vas tudi kerkat preberem...vidim da se je seznam bork znatno povečal...upam da boste vse kmalu zagledale tisti čarobni +...veliko sreče in držim pestke za vse ste v postopkuuser posted image user posted image user posted image user posted image
drgač pa tiste ki se me še spomnite vam sporočim da nosim user posted image tazadno sem zvedela na morf.

lepo se imejte i velik objem za vse...

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 19:48:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu taraji)
  Neposredna povezava do sporočila: 1758
7.11.2007 19:49:43   
Goldy
maja24 - Laško je lokacija, zdej pa, če ješ morsko hrano, lahko ješ tudi za tri, bo za vse dovolj.
user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
7.11.2007 19:57:26   
Goldy
konina - glede Utrogestana je takole (sicer ti vse sestre razložijo), a vseeno - dan punkcije 0
2 dni - 3x na dan pojest 2 tableti oz. take kroglice so,
2 dni - 3x 2na dan v nožnico,
na dan ET zjutraj nič, potem 15 dni 3x 2 na dan v nožnico.

Stranki učinek pa je, da se ti vrti. Vsaj meni se je, vsaj 2 dni, sem morala potem it kar ležat.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 20:02:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Goldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1761
7.11.2007 20:04:19   
*medica*
goldy ko sem jest jemala utogasten je bil isti postopek kot si ti opisala vendar s to razliko da sem si ga dala tudi na dan ET..ker sem prav poklicala in vprašala al ga dam al ne ..pa je sestra rekla da si kr dam..tko da ne vem lahko da je prišlo v tem času do kakih spreememb..

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
7.11.2007 20:05:08   
konina
hvala, punce, za odgovor. Potem nisem še nič zamudila. Mi bodo še tam razložile.

Lp, Nina

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
7.11.2007 20:14:18   
Goldy
Verjetno res prilagajajo zadeve. Ker tudi odvajal in apaurina, kolegica, ki je imela punkcijo en teden pred mano ni dobila, jaz pa. Pa ne vem, a sem tak prestrašeno izgledala, al kaj.user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
7.11.2007 20:16:06   
Goldy
*medica* - meni so pa rekli, da zjutraj ne, potem mi je pa sestra rekla, da tako naprejkot do sedaj in sem ga že popoldan, ko sem prišla domov vzela.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
7.11.2007 20:17:06   
Goldy
maja24 - pa kje si, večerja čaka! user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
7.11.2007 20:34:32   
maja24
Evo me sm že nazaj.No Goldy kje si zej s to hrano,upam da nisi že vse popapalauser posted image user posted image user posted image

Rebeca na 12 ur si vstavljam prometrium ja mal me že mot ampak dobr sej vrjetn bom sam še do UZ pol bo pa konc.Upejmouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
7.11.2007 20:40:17   
Sulfinija
Punce kratki postopek IVF vprašanje za vas.Prvi UZ 8.dan po M,kdaj lahko čakam naslednji UZ kateri dan?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
7.11.2007 20:41:08   
Goldy
Sem tu, sem še nekaj pustila. Sem zdajle bolj na sadju. Mogoče bi pa še kaj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
7.11.2007 21:09:11   
konina
Sulfinija, to je pa čisto odvisno kako pridna kokoška si. Če bojo folikli lepo rastli, boš imela kmalu drugi UZ, tam nekje čez dva dni. Če bodo manjši, pa je potem kakšen dan več premora.

Lp, Nina

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
7.11.2007 21:14:29   
*medica*
sulfinija jest sem mela kratki postopek..8.dan p M sem imela UZ ker pa folikli niso bili dovolj veliki sem se špikala še dva dni tko da je bil UZ še 10. dan potem sem imela punkcijo in po 5.po punkciji -et upam da sem kej pomagalauser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
7.11.2007 21:43:27   
m.rudovic
zdravo punce da vam se tudi jaz oglasim malo pozno ampak ,moram vam sporočiti danes sem imela uz.in ob 21h,stopko.user posted image tako da punkcijo imam v petek.Vsem en lep pozdrav~

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
7.11.2007 22:06:56   
DaisyE
Punce vi ste take čveke, da vam človek ne more sledit. Zapomnila sem  si samo tole (ne me kregat).

Dajčimajči user posted image  kaj naj rečem, ko pa si niti predstavljat ne znam, kako se počutiš. V takih trenutkih se kaj slabo obnesem. Če se počutiš nekako takole user posted image , pol ti bom dala en aparat za švasanje, da se rešiš. Če se počutiš takole user posted image , pol lahko to delava skupaj.
Ena pametna glava (Mlakarjeva) je enkrat rekla: življenje zna spisat prav čudne romane...Saj ne vem, bom spet pri moji klasiki ostajala, NE SE DAT, NE OBUPAT. Pošiljam en kup dobrih misli in verjamem, da si na dobri poti, da ti uspe. Slaba tolažba, saj vem, ampak si pa nonstop v mojih mislih.

m.rudovič in kajsica kako stopke? user posted image  Preživeli? Zdaj pa pogumno naprej in ni hudič, da vama ne rata. Jaz verjamem vaju.

Pikovitek dragi, kolk si ti en user posted image , da me pogrešaš. Pa saj veš, kako sem. Zdaj sem, zdaj me ni. Sem pa v mislih vedno večkrat z vami, v upanju na najboljše rezultate. Kliči Reškota za uvodni razgovor, to boš pri sestri zrihtala, pol pa itak Reško stvar naprej pelje.

Želim vam en lep večer, optimistične misli in mirne živce. Mislim na vas.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
8.11.2007 6:38:33   
Sulfinija
Jutro!

Najprej vsem skupaj eno lepo dobro jutro.Očitno tudi dans prva strašim po netu,ker vidim da še nobene ni tukaj.

Sem se malo bolj zgodaj vstala si skuhala eno skodelico čaja,pojem vitaminčke nato pa grem na delo ščistim eno omaro,prah,...Zjutraj najlažje,ker bom pozneje spet hin,upam da ne vendar se ve zgodiuti in pol nisem več za nobeno rabo.

Želodček od včeraj sem umirila,sedaj mam pa ful napet trebuh,špikanje nekaj jajčk sem že sigruno lepo zvalila že čutim.Ful me mika kok jih je vendar bo do nedelje trebalo počakati ko mam prvi UZ.Mi je pa ful čuden prvič in drugi sem komaj vse skupaj čutila po prvem UZ sedaj pa ful hitro,očitno mi tale kratki postopek prija,ali pa čutim mogoče bolj zato,ker mi je pomagala včerajšnja masaža.

Tkole,malo sem vam napisala,sedaj pa grem spijem čaj,popijem vitamine in vselo na delo.Se tipkamo in beremo pozneje.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
8.11.2007 7:06:45   
sayuri
Jutro punce.

Veste, da mi je Reško premalo zdravila v pero naštimal?user posted image  Se mi je že včeraj malo čudno zdelo, ko sem gledala v tisto prozorno ampulo user posted image  DAnes pa naštimam na 150 enot in je šlo not samo 100 user posted image . Pišuka no user posted image .

Jutri imam UZ. Pričakujem stopko zvečer in puncijo v nedeljo. No, to je moj scenarij, kaj bo pa naš ata rekel, bomo pa vidli.

Aja, pa še zob me je včeraj začel bolet. user posted image  Že tko sem čist švoh, pa ti glavoboli in zaspanost, slabost, pol pa še zob user posted image . Sicer me zdajle ne boli več, ampak kar študiram, da bi jaz to šla danes al pa jutri ven izruvat user posted image  Ker je itak za ven. Čist neuporaben in mrtev. KAj mislte - glede na to, da mi bo moral zobar omrtvičit z injekcijo zgornji del...bolje, da grem sedaj, kot pa potem, ko bom že imela user posted image , a ne? MA piuser posted image , kaj nisem to med počitnicami zrihtala user posted image .

No, da slišimo _rebeca_ in da ti še uradno čestitamo user posted image

Šibam v službo....

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.