|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
8.11.2007 7:09:02   
kajsica
Dobro jutro vsem skupaj!

Ja Sulfinija, tudi meni se je po tem Gonalu kr neki dogajalo. Samo pazi da ne boš na prvem UZ razočarana. Jaz sem imela jajčk bolj malo in so me naročili šele čez 3 dni, potem pa je bila skor panika, ker jih je bilo toliko in tako velike, tako da ti samo lepo pridna bodi in počakaj na 2 UZ, ker verjamem da boš pridna kokoška.

Daisye, si se končno vrnila. Kako si se kaj imela med prazniki, je bilo luštno, si se narekreirala?

M Rudovič, no midve pa bova kar skupaj, tudi meni je včeraj ob 21.00 padla stopka, mi jo je dragi prav lepo dal, samo ta hudič grdo peče. Potem pa je bilo prav čudno počutje in še danes mi je slabo.

No punce, jutri čaka punkcija. Kako to kaj praskticirajo na GK. Dobila sem še eno malo tableto, ki jo moram pojesti danes zvečer. Ali dobiš tam kaj proti bolečinam ali kako to poteka? Naj mi ena razloži prosim, da bom vsaj približno vedela kaj me čaka.

Se slišimo.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
8.11.2007 7:18:03   
Sulfinija
Kajsica jaz v drugem postopku do konca nisem vedela kok bo celic in zato,ker UZ  niso bili obetavni ko pa so mi povedali da imam 13.celic po punkciji pa sem bila vsa hepi.Ne bo razočarnja,ker bom tudi tokrat pridna kokoška upam sicer pa mi ena prava celica bo kar dovolj,če bo devet mesecev pridno rstla pri meni.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
8.11.2007 7:58:25   
maja24
Dobro jutro mlade dame, kako ste spale?user posted image

Rebeca kako je s tvojim testom a ti lohka že uradno čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image
Hitro nam javi to veselo novičko!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1778
8.11.2007 8:02:27   
maja24
Aja pa M.L.B.K. pa ti nam tut javi kako je s tvojim testom da ti čestitam,da nas bo ta teden čim več novih nosečkuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
8.11.2007 8:07:06   
maja24
No kje ste zej vse ,a še spite?Jest sm že spila prvouser posted image ,pa sm mislna da se mi bo kira prdružlauser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
8.11.2007 8:13:35   
cati
No kaj je zadaj s testi? Mene že pesti bolijo ko stiskam zauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
8.11.2007 8:21:59   
MARTINŠČICA
Dobro jutro, mačke!

Sulfinija, pridno se špikaj naprej in folikli bodo lepo rasli. Zanimivo, da toliko čutiš vse skupaj. Jaz v bistvu nisem vsega skupaj nič čutila, pa sem jih pridelala 19, je pa vse skupaj s hiperstimulacijo prišlo za mano en teden po ET-ju. Tako da, se mi zdi boljš, da se počasi dozirajo tele bolečine glave in špikanje po jajčnikih, ne pa potem vse naenkrat. No, pa ko boš vse doma pospravila, pridi še k meni ... Daj, prosim malo bolj podrobno opiši, kako poteka tale masaža.

Kajsica, na GK dobiš odvajalo da se en dan prej sčistiš, za zvečer pomirjevalo (apaurin al kva), da se lahko naspiš (v bistvu pomaga tudi pri tem, da se pri punkciji maternica ne krči). Jaz sem to pomirjevalo vzela zjutraj, preden sva šla od doma na punkcijo in sem prišla potem kar malo zadeta tja user posted image . Tam dobiš še protibolečinsko injekcijo v rit, mislim, da je ketonal, pa še na mizi eno lokalno injekcijo proti bolečinam, tako da se da preživet. Ti samo fajn dol pritiskaj trebuh, pa bo. A tebi je pa kar dragi dal stopko? Mene so vedno poslali v ZD. Zanimivo. Mene to ni nič bolelo, ene tri punce, s katerimi smo bile skupaj na punkciji, je pa stopka še pred punkcijo delovala in so komaj hodile.

M.rudovic, ti pa tudi že stopko! Sedaj se bo pa akcija začela, a ne? Držim pesti, da bosta s Kajsico čim boljše kokoške nesnice. Srečno v petek!

Sayuri, ti pa imaš tokrat zgode in prigode, a? Nič bat, jaz sem se enkrat v postopku, preden sem se špiknila, tako začela smejat, da sem pol izbrizgala mimo, namesto vase user posted image  in sem se potem sekirala ... No, pa je bilo kljub temu vse OK. Kar se pa zoba tiče, pa jaz takole mislim: če ni za stran, ga ne ruvaj. Lahko da ti samo živec dela težave. Le-tega ti zobozdravnik lahko omrtviči, zob pa še vedno ostane in je čisto uporaben. To je pred 14 leti meni naredila zobarica in sem zadovoljna, da je tako. Pa še v Oni sem zadnjič prebrala, da naj po nepotrebnem nikar ne ruvamo zob, da naj jih, če je le možno, damo zdravit.

Maja24 in _rebeca_, kako kaj nosečnost? Maja24, sta se z Goldy potem najedli kalamarov?

No, kaj je sedaj z uradnimi testi, trepetalke? Me že prav matra tole.

LP Martinščica

200% MAMI

Neposredna povezava do sporočila: 1782
8.11.2007 8:28:05   
Crnitulipan
Ojla punce,

prav pohvalno, kako aktivne ste tu gor. En dan me ni, pa se komaj prebijem čez vse poste.

Konina - Kar se tiče uporabe utogestana oziroma prometrijuma - vaginalna aplikacija naj bi bila učinkovitejša kot oralna. Jaz imam pri Rešu drugo shemo, kot sem jo imela na GK LJ. Pri njemu sem začela s prometrijem na dan punkcije - 3x200 mg vaginalno.

Micka zaloška
- kot sem že napisala, upam, da tudi pri meni ti nosečniški znaki pomenijo, da se bo danes 'kaj' videlo na UZ. Kak dan, ko je ta slabost manj izrazita me že kar zaskrbi... se mi zdi, da so slabosti bolj izrazite vsak drugi ali tretji dan...O ti mati narava... 
Moram pa priznat, da sem padla v pravi vakum....  od tega pričakovanja. Ko da sem v transu... in res že komaj čakam, da se stvari razčistijo.
Nehala sem prebirat članke o praznih gestacijskih vrečkah in molah in odmrlih plodovih in na sploh o teh zadevah... zdaj kar je JE.
Če bo bom zelooo vesela, če ne, pa nimam kaj - ponovno v boj v začetku prihodnjega leta.
Naj še enkrat napišem, da je tvoja zgodba, micka zaloška, res super user posted image user posted image user posted image za tale naš forum. Brez dvoma daje upanje mnogim. No, logično je, da če ti manjkata oba jajcevoda, da brez IVF ne bo šlo. Ampak v takem primeru je zanositev skoraj 100%; pa še nevarnosti za izvenmaternično nosečnost ni.
Drži se, in lepo nosečnost ti želim.

Sayuri - to pa skoraj ne morem verjeti, da se je lahko Reško zmotil.... zgleda, da si kljub vsemu odreagirala, kljub manjšemu odmerku.  Če sem prav razumela, ti je dal samo enkrat manjši odmerek, ali kako?  Držim pesti!

Goldy, je nekaj omenila o apaurinu in odvajalu pred punkcijo - tega pri Rešu ni.

Sem pa zasledila, da je apaurin (na enem transferju, sva si ga s še eno izprosili) v enkratnem odmerku pred transferjem koristen, ker naj bi preprečil kontrakcije maternice. No, meni takrat ni uspelo, ampak glede na njegovo delovanje že mora biti kaj na tem.

Sulfinija, tudi jaz sem imela ta zadnji, zaenkrat še uspešen, KRATEK postopek.  Je Reš rekel, da me je mogoče v prejšnjih dolgih postopkih suprefact preveč zamoril. Zato sva kar takoj po neuspešnem spontanem postopku začela s kratkim. Seveda sem bila zelo skeptična. Najprej sem tvegala s spontanim postopkom pri njemu, ker sem po naključju pristala pri njemu na UZ zaradi morebitne pregrade. Zdaj pa kar skok v nov postopek... No, pa mi je razložil, da se maternica po takem neuspelem postopku in 14 uporabi prometrija dobro ščisti in je lepo pripravljena na novo vgnezditev.
Prvi UZ sem imela 8 dan ciklusa, folikli pa so bili že tako veliki, da mi je takoj špiknil, poleg menopurja, še cetrotide (da ne popokajo). Seveda sem bila razočarana, ker se mi je zdelo, da so prehitro zrasli in da ne bo nič... Naslednji dan sem imela samo cetrotide, isti dan STOP (tako stopko mi je dal, ki se jo da tudi pod kožo in ne v mišico...). V nedeljo pa punkcija... čez pet dni transfer... zdaj pa čakam na drugi UZ, v 8Tednu4dni...
Držim pesti!!!

No, toliko zaenkrat, zdaj pa delat!!!
Pozdravček vsem,
Čarna

Neposredna povezava do sporočila: 1783
8.11.2007 8:28:22   
maja24
Na žalost me je pustila lačno.Martinščica a mi ti loh poveš a tebe tut zvija v spodnjem delu trebuha občasno.user posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
8.11.2007 8:31:40   
maja24
Zemlja kliče Rebeco,M.L.B.K kje se skrivatauser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
8.11.2007 8:33:15   
šemalo
no, kje so user posted image user posted image , bomo kaj čestitali???'

berem vas tok časa (pa hitro berem user posted image ), da potem pozabim, kaj sem hotla vprašat. Aja, zasledila sem, da se je eni vse dogajal šele po ET....a sem jaz tud taka, čeprav ga imam čez dva dni?
jaz sem tako napihnjena, da komaj hodim punce.....dokler sem se špikala, je bil samo glavobol tu in tam, drugače pa res nič....zdaj pa kar ne pridem k sebi....
A je to ok?
Drugače, pa držim pesti za vse, ki se špikate (sej veste, za višji cilj), za tiste, ki čakate na user posted image ,  za tiste, ki navijate, za tiste,ki grejete user posted image , skratka ZA VSE NAŠE POGUMNE PUNCE user posted image user posted image user posted image

se še kaj oglasim, lep dan vam želim

MAJA 24 menjaj zdravnika in ginekologa, nujno!!!

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
8.11.2007 8:37:46   
Sulfinija
Martinščica,masaža je potekalo takole:v kadi mi je 10.minut namakal noge,nato sem si ulegla na mizo in začel me je masirati vse ksupaj je trajalo dobrih 50.minut,noge namazal z nekim oljem mi je iskal točke in,ko je prišel do točke kjer so jajčniki mi je takoj povedal,da se notri nekaj dogaja,...je ful sproščujoča se masaža kajti počutim se čisti drugače danes in jajčnike še bolj čutim kot včeraj.Me je pa masaža kritično zdella,grem v pon.ponovno in pol še enkrat bom videla kako bo stopka padla.Sem pa imela včeraj zvečer grozno reakcijo,ki jo čutim še danes.Vendar edino kar je dober od tega je da me je glavobol minil.Natačno kako je masiral med prsti,....pa moreš le občutitit se z besedami ne da opisati.

Sedaj pa grem hitro nazaj pospravljat kajti čutim da me že ful dajejo hormoni,sem že vsa potna,....da vsaj še en del počistim preden si bom malo ulegla.

LPuser posted image

P.s:Kje ste naše user posted image  user posted image ,da čestitamo.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
8.11.2007 8:38:10   
MARTINŠČICA
Niti ne več. Me je pa en teden po ET začelo in sem bila čist fertik. Z mojim dragim sva samo gledala, kako se mi iz dneva v dan napihuje trebuh, komaj sem hodila, se vsedla ali vstala, obračla sem se kot kakšen slon. V glavnem, res me je vse bolelo od tamale pa do jošk. Zdaj je hiperstimulacija mimo in je ok. Samo dopoldne imam tak čuden občutek slabosti.

200% MAMI

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
8.11.2007 8:40:44   
Sulfinija
Crnitulipan,jaz imma pa sedem dni gonala in sedmi dan zvečer si še sama dam cetrotide,pol osmi dan pride pa nedelja in grem na prvi UZ v LJ brez tega da se doma piknem,bojo mi pol tam določili kako dalje.

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1789
8.11.2007 8:43:12   
maja24
A pol misliš da je vse OK.Joj komej čakam da vidim svojo pikicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1790
8.11.2007 8:47:52   
maja24
No da mal spremenim temo,a ma kira kšno idejo kaj nej jest dones kuham?user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
8.11.2007 9:04:30   
Sulfinija
Maja24,ajz bom kuhala juhico in z mletim mesom bom filala bučke.

LPuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
8.11.2007 9:12:33   
MARTINŠČICA
Mislim, da se moramo to pogovarjat na Kuhajmo skupaj. Da ne bo potem spet kaj narobe. Tuki lahko pišemo samo o hrani, ki je dobra za zanositev, nosečke ...

200% MAMI

Neposredna povezava do sporočila: 1793
8.11.2007 9:14:11   
maja24
AJA NISM VEDLA user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1794
8.11.2007 9:17:20   
Sulfinija
Ja,ja Maja ali pa na kofetkajmo skupaj tukaj je bolj resna tema o postopku,.....

Jaz še vedno  čakam ali bomo danes dobili kako novo srečko user posted image .

LPuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
   [Brisano sporočilo]
8.11.2007 9:19:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1796
8.11.2007 9:21:37   
Sulfinija
Rebeca,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,bravo za user posted image .ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LPuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
8.11.2007 9:26:38   
maja24
Rebeca čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Pa uživej vsehuser posted image .No zej pa enouser posted image

Go girl,go girl,go girluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
8.11.2007 9:29:01   
Sulfinija
Rebeca,jupi ker si naša nova srečka user posted image ,si mi dala upanja da pridem kmalu za tabo.

LPuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
8.11.2007 9:30:12   
MARTINŠČICA
Rebeca, sedaj pa še uradne čestitke! user posted image user posted image user posted image  Dobrodošla v klub srečk nosečk!

200% MAMI

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.