![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.11.2007 17:44:25
|
|
|
|
GITA14
|
jaz vam javljam, da nama tudi tokrat ni uspelo, sem že 9 dan dobila menstruacijo, žal sva tako obupana, psihično ubita, da ne vem če bom šla še v postopek, čeprav želja po otroku je čedalje bolj močna a kaj čmo če mi je usoda tak namenjena, vsi najini prjatli imajo male otroke, sploh na obisk ne morem it ker mi gre na jok ko vidim otroka, upam, da bo ta bolečina v duši kmalu minila, da bom lahko šla v nov boj. želim vam vsem da čim prej pridete do te naše velike želje lp gita
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.11.2007 18:01:15
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Gita14, vem, da so v takih treutkih vse besede odveč. Pa vendar, izjočita svojo bolečino, potem pa le pogumno v nov postopek. Srečno v tretjem postopku (januarja?)!
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.11.2007 18:11:46
|
|
|
|
dajamaja
|
Tkole, drage moje, prišel je čas slovesa. Danes sem bila pri lokalnem G na UZ in nosečnost je res propadla. Nočem vas žalostiti, se pa spodobi, da se poslovim od vas. Pridne bodite in vsem res želim, da bi kmalu v svojem naročju stiskale svojo največjo srečo! SREČNO!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.11.2007 18:29:46
|
|
|
|
cati
|
gita14 dajamaja Pa da vam javim kako je potekal danes moj dan (krvni test) Ob 8 v ambulanti, kjer zvemo da moramo it v laboratorij dat kri ker tu ni sestre. Dobimo napotnice in gremo tam pa gužva Čakamo od 8:30 pa do 11-ih ob 13:30 pa nazaj po reultat. No in 4 v skupini 2 potrjena nosečnost Bravo punce. Meni pa nosečnost potrjena ampak je hormon zelo nizek in moram v ponedeljek zopet na kontrolo (da vidimo ali bo rastel ali padel) Prav tako še ena punca. No men zdravnica ni dala preveč upanja. Tko da prišlo do zanositve sam se po vsej verjetnosti ni-nebo obneslo No saj bomo videli v ponedeljek kako in kaj. Jaz še vedno upam. LP Cati
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.11.2007 18:37:24
|
|
|
|
blanč
|
Dajamaja ne noooooooooo. tako sem se veselila s teboj. Gita tebi tudi Saj smo borke, mi bomo tudi imele pa če bo to zadnja stvar na svetu. Ja z sem se že tako odločla.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.11.2007 19:10:32
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Danes so pa same čudne novice Dajamaja, saj ne vem, kaj naj rečem. Pošiljam ti kup in , da si čimprej opomoreš in šibaš v nove zmage. Cati, tebi pa lahko čestitam. Držite se s svojima ! Hormon bo pa itak naraščal. Držim pesti! Kje pa ste ostale? Že spite?
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.11.2007 19:24:54
|
|
|
|
konina
|
Gita, žal mi je, da vama tudi tokrat ni uspelo. Držita se, izjočita, bodita si v tolažbo. Ko pa bosta nabrala moči, pa v nov boj. Dajamaja, za vaju dva ptav tako želim, da si kmalu opomoreta in gresta v nov boj. Cati, držim pesti, da bo hormon rastel in tvoji pikici zraven. Meni pa še kar zamuja, pa vidim, da nisem edina. Danes se je malo nakazala, pa izginila. Takrat, ko bi jo rad, je ni! V PON bom pa po mizi kapljala med UZ. Groza. Pa ravno temu sem se želela izogniti. Po vseh pravilih bi jo morala tudi jaz dobiti 29.10., pa je ni. No, saj bom nehala jamrat, ampak me res jezi že tale . Naši psički so pa tako cartkani, kot mali medvedki. Sem dala v album. LP, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.11.2007 19:54:38
|
|
|
|
tassi1
|
dajamaja ,tebi tudi gita ,tebi cati pa upam da bo v ponedeljek hormon zrastel. vsem ostalim pa želim,da rata čimprej
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.11.2007 19:56:20
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Nina, vaši psički so pa res luštni. Kot kake snežne kepice ...
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.11.2007 20:02:20
|
|
|
|
citrončica
|
Dajamaja , Gita , vem, da so vse besede odveč,držita se , Cati, upam, da bo hormon rastel!!! Konina, tud jaz sem čakala zamudnico ,upam,da se zdaj do pon do Uz že zlije,a bova kar na istem...pa saj so navajeni, nimaš kaj!! Blanč, , to je odločitev,ja, tako je treba razmišljat,bo, seveda bo, tudi za nas enkrat....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.11.2007 23:54:51
|
|
|
|
Amelia
|
Gita14 žal mi je, ampak seveda boš šla še v postopek, saj veš da se nikoli ne predamo!! Zadnjič je bilo na eni oddaji rečeno, da 80% parom uspe v 4 postopkih, tako da NE OBUPAJ!!! Kako poznam te občutke, ko vidiš same nosečnice, otroke in vozičke naokoli in si misliš, kaj bi jaz dala, da bi bila noseča, ampak tako je življenje, me pač nimamo te sreče, da bi zanosile brez težav, drugi imajo pa drugačne probleme. Življenje je pač mešanica veselja in žalosti, drugač sem pa že zdavnaj spoznala, da starejša kot sem, težje je življenje, več skrbi, problemov,... Dajamaja drži se!! Cati držim pesti!
< Sporočilo je popravil Amelia -- 3.11.2007 0:00:24 >
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 3.11.2007 7:59:05
|
|
|
|
sayuri
|
dajamaja, hudo mi je ko to berem. Drugače je, ko vidiš, da postopek ne uspe. Ko pa je nosečnost potrjena, trepetaš za vsak dan ali bo s pikico vse v redu. Morala boš biti močna. Zardadi sebe in zaradi moža. V njem najdi oporo. In v stvareh, ki jih imaš rada. Meni je veliko pomagal šport, narava.... Boš videla, da bo šlo. Ljudje smo neverjetno močni in trdni in nas želja pa nečem vleče naprej. Odpočij si in ko boš ti čutila, da je čas, takrat se nam javi in navijale bomo do onemoglosti.V mislih sem s teboj GITA14 tudi tvoja novička je žalostna . Verjamem, da si utrujena in da trenutno ne moreš razmišljat o novem postopku. Seveda potrebuješ čas. Boš videla, da bo tvoja velika želja po otročku čez čas zmagala in podala se bo v nov boj. cati močno močno držim pesti do ponedeljka, da bo hormon zrasel. konina iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kake luštne kepice . Joj prisrčni, jst sem se kar topila, ko sem slikce gledala. Daj da jih boš redno slikala in nam jih kazala, ker so res taki cukri . Mi lahko poveš, po koliko jih boste prodajali? Lahko tudi na ZS. PA naj čimprej pride tvoja . citrončica tudi tebi želim čimprejšnjo poplavo . Uf, vem kako je zoprno čakanje. Punce, sobotno jutro je. Boste kaj , pa , pa , pa ....?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 3.11.2007 8:00:40
|
|
|
|
sayuri
|
A se je mavrica72 kaj javila po punkciji?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 3.11.2007 8:10:38
|
|
|
|
mavrica72
|
Vidim, da sem danes prva tukaj. Malo sem vas zelo na hitro prebrala, pa nič kaj dobrih novic niste imele. Dajamaja, gita14 - vem kako vama je hudo, ker sem dala že dostikrat to skozi Čimprej pridita k sebi in potem spet v nove boje. Sama od punkcije v četrtek še danes nisem v redu. Že sama punkcija je bolela kot sto , še večje bolečine so prišle pa po njej. Še danes me vse boli, tako da se niti premikati ne morem normalno, kaj šele ko grem na wc. V glavnem že dva dni samo ležim. Nočem vas strašit, ampak jaz imam raje desetkrat HSG kot eno punkcijo. Sem Reša prosila za protibolečinsko injekcijo, pa je rekel, saj to nič ne boli, pa še lokalno boste dobil. Ampak jaz je nisem čutila, tako da sploh ne verjamem, da sem jo dobila. Pridelala sem res 9 celic, a kaj ko smo na koncu ugotovili, da je pa plavalckov zelo malo. Sedaj me jutri čaka ET (če sploh bo kaj) A je katera imela od vas po punkciji še nekaj dni močne bolečine - pa ne samo v predelu jajčnikov, tudi višje, vse tja do želodca (verjetno tudi od pritiskanja malo) ??
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 3.11.2007 8:56:32
|
|
|
|
GoYa
|
Dajamaja, drži se . Prej ali slej bo napočil čas, ko boš tudi stiskala največji zakladek v naročju. GITA14, tudi zate mi je žal. Cati, ti kar upaj in me upamo s tabo, da bo v ponedeljek hormon lepo narastel. Mavrica27, to je posledica visokih foliklov. Se bo zadeva že pocajtala, kar lepo počivaj. Držim pesti, da bo dovolj plavalčkov za vse tvoje celice in ti jutri najlepši dve (oz. kolikor se boš odločila) vstavijo. Sayuri, si pa imela pripetijo z injekcijami in sosedom . Je pa te ta male igle res težko dobiti. Jaz sem tudi pol lekran v Lj dala skozi, pa jih ni bilo. V sanolaborju pa prodajajo samo po cele škatle, jih je notr 100 al kolk že.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 3.11.2007 10:03:47
|
|
|
|
Pija76
|
Punce drage moje kaj jaz berem tukaj gor...groza! Dajamaja in Gita 14 žal mi je! Vzemita si čas, da se pobereta potem pa pogumno v nove boje! Saj vesta: kar ne ubije, okrepi! Cati veliko sreče pri višanju hormona! Mavrica želim ti, da bo dan ET-ja uspešen! Sayuri a misliš, da je to potrebna informacija zakaj rabiš pri prodaji? Kakšni firbci!!!! SD kako si? Trebušček že kot žoga za v vodo? A posodo že postrani pomivaš? Verjetno... Blanč TOOOOOOOOOOO, bravo, vidim da si že bolj pozitivno razpoložena!!!! Ostale vse lepo preživite vikend. Jaz grem naprej pospravljati, še pol hiške me čaka...ufff! Pa v kmetijsko po eno stavr za ameriške borovnice kupit...včeraj sva kupila drevesa danes jih bova pa posadila...kaj bo sadja enkrat!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 3.11.2007 10:17:27
|
|
|
|
konina
|
sayuri, sem se trudila na zs poslati, pa mi ne uspe. Naši cukri bojo 150 eur, saj s tem pokrijemo stroške hrane, ceplenja, razglistenja. So čistokrvi, vendar brez rodovnika. Našo Lexy smo kupili, ko je bila hčerka stara dve leti in rasteta skupaj. Nikoli nam ni bilo žal, da smo joizbrali, saj je čudovit družinski pes. Če razmišlkate o novem pasjem članu, se le oglasi in se dogovorimo. Bojo pa za božič, novo leo za oddajat. Kaj ni to lepo darilo?! Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 3.11.2007 10:49:11
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Soncek.djukelica, ali si imela ti tudi takoj tako velik trebuh (glej album)? Jaz sem bila pred postopkom brez trebuha, sedaj pa je že od enega tedna pred testom dale v pravem razcvetu.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 3.11.2007 11:19:39
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
gita, dajamaja žal mi je! Pija, glede pomivanja posode imam res težavo, že kar nekaj časa! Postrani nisem, sem pa kar dobro odmaknjena od pulta! Le še mesec dni, se tolažim! Martinščica, sem šla gledat v album, res imaš napihnjenga! Vendar se spomnim,da meni bušek ni rastel tako hitro, tam nekje po 20 tednu mi je pa resnično kipnil! Smo se pa zanč dobile z enimi parimi,ki imajo rok decembra, in se pri meni ni dalo zgrešiti,da sta dva! Morda za zanimivost; pogovarjala sem z eno mamico,ki je dobila sina z biomedicinsko pomočjo, pa je rekla,da lahko pri transferju dveh zarodkov dajo parček, da se to da videt! Pri zamrzjenčkih žal ni tako! Pri svežih pa vejo za spol! Jaz sem sicer mal skeptična glede tega, morda pa je res kaj na tem!
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 3.11.2007 11:28:31
|
|
|
|
mihi78
|
Pozdravček! Sayuri, a lahko mene daš med navijačice, prosim? Tudi jaz grem v postopek ICSI ampak na vrsti bom sigurno šele drugo leto.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 3.11.2007 12:07:48
|
|
|
|
kajsica
|
Pozdravljene punce! No toliko da se vam javim. Danes sem bila na prvem UZ, da vidimo kako pridna kokoška sem in v levem so bili 3x12, v desnem pa 2x12, in še veliko manjših v obeh (pa 6 dneh Gonala), tako da bom še naprej na špikah in sicer Gonal f in Citrotit (upam da sem prav napisla). Razganja pa me toliko da je kar hudo, sem tudi jaz močno napihnjena, pa slabo. No naslednjki UZ imam v torek 6.11. Je to OK, al je bolj malo? Je bila še katera od tu danes tam?!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 3.11.2007 12:12:27
|
|
|
|
citrončica
|
Sayuri, sem prebrala malo blog... ..tako resnično, tako,kot bi naše zgodbe bral....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 3.11.2007 13:00:00
|
|
|
|
Goldy
|
Toliko, da se javim. Čisto fajn se počutim po punkciji. Res, da bolj počivam, ampak to je to. Sem prav vesela, da se je tako izteklo in sočustvujem z vami, ki vas je punkcija bolela. Edina nadloga je zaprtje. Ne pomaga donat, nič... Pa saj bo. Najini otročki v bolnici se imajo prav fletno in nestrpno pričakujejo (prav tako kot midva) ponedeljek. Lepo se imejte, pri nas se kaže sonček!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.11.2007 13:17:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.