|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.11.2007 18:01:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1651
   RE: IVF-ICSI oktober / november
6.11.2007 18:05:48   
spelka12
Ni panike, že sedaj sem pripravljena na nov boj. Jutri kličem Reškota, pa takoj v akcijo, če me bo pustil.
Sulfinija hvala, le glej, da popraviš moj rezultat, statistika ne sme padat.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
6.11.2007 18:06:08   
maja24
Špelka ti se samo pomiri pa fejst seuser posted image user posted image user posted image  boš vidla da bo bolš .Res mi je hudo zate da se ti je to naredl,pa tok sm pestke držala zate.Pomojem da je nasledni postopek čez tri cikluse

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
6.11.2007 18:09:08   
Sulfinija
Špelka,vem da ti je hudo,te pa občudujem....Hvala ti iz srca da  mi želiš srečo,jaz pa ti obljubim,da bom popravila statistiko,naslednja pa si ti na vrsti za +.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
6.11.2007 18:15:22   
mavrica72
spelka12 - kako mi je žal user posted image user posted image , pa še prej sem ti napisala, da pričakujem dobre novice. Tako kot pravi maja24, postopek je menda res šele čez tri cikluse
milcka - dobrodošla med nami user posted image ; takšni primeri nam dajo veliko optimizma za naprej. Lepo grej še naprej svojo pikico user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
6.11.2007 18:16:58   
sayuri
Špelka, me je pa čist šokirala zdaj tale novička user posted image . Ti jutri Reša lepo pokliči in se zmeni za nov boj user posted image user posted image user posted image . En velik objemček zate user posted image
micka zaloška,lepo user posted image  in hvala za lepe besede, ki si nam jih namenila. So pravi balzam za naše dušice user posted image
_rebeca_ , za Filipa sva se trudila 2 leti. Sva poskušala s Klomifenom, pa ni blo nič. Potem sem šla na HSG in mož na spermiogram. Takoj v naslednjem ciklusu po HSGju sem naravno zanosila in naš mulc je zdaj že tri leta in pol star.user posted image
darmar bila si pogrešana user posted image  Uf, že na nuhalno gresta z Zalazoyo??? MAdona gre hitro čas user posted image DAj pozdravi ZAlazoyči in ji reci, naj nas pride kaj pogledat in navijat user posted image user posted image user posted image  Nekaj štrajka punca user posted image

Moja glava je danes kot atomska bomba. user posted image  Sem hotla it malo v šoping, pa sem raje pod deko zlezla user posted image  Zdajle sem malo bolje. user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
6.11.2007 18:18:26   
maja24
Špelka pošljam ti en velik user posted image ,pa bodi še naprej tako pogumna,pa da bo čimprej en velik debel+.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
6.11.2007 18:19:29   
Sulfinija
Sayuri,a tudi tebe ful boli glava?Dober da pol nisem edina sem skoraj cel dan prespala zaradi glavobola in sedaj sem se spet piknila in glava me vedno bolj boli v bistvu cel dan sploh ni nehala.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
6.11.2007 18:29:37   
maja24
Kako pa kej ostale trepetalke,a že kej odštevate do testa?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1659
   [Brisano sporočilo]
6.11.2007 18:31:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1660
6.11.2007 18:51:03   
Pija76
Špelka12 tudi od mene en velik in topel user posted image , pojdi pogumno v nove boje.
No jaz pa danes grem res pogumno v nove boje in kličem na GK, da pridem po otroke ta mesec in veste kaj so mi rekli: letos ne gre več! Kaj???? Ne sej še to nisem mogla reč, tiho sem bila kar debelo minuto!!! Pol pa začnem jaz in ne neham, tako da mi je prijazna sestra rekla, da naj se na Bokalovo obrnem, pa sem jo popoldan res klicala in ji skoraj "dušo izvadila". No pa je rekla da naj pridem decembra! Torej draga Sayuri ko naslednjič popravljaš seznam mi napiši prosim december. No nič mi ne bo miklavž prinesel user posted image user posted image user posted image ! Pa tako sem bila prepričana. Sem pa kar takoj Karmen poklicala in imam drug teden 3 termine pri njej. Bova stavile na naravno pot! Torek Konina, Citrončica in Sulfinija ne bomo skupaj bom pa z vami, držim vam pestke!!! Pa seveda vsem ostalim tudi, ta teden čakam 2 novi user posted image , pa Čarna ti nam boš nekaj lepega sporočila.
Micka zaloška dobrodošla med nami, takšna novica nas res vse navda z novim upanjem. Lepo nosečnost ti želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1661
6.11.2007 18:52:36   
Goldy
spelka12 - user posted image , glavo gor punca, tak je treba!!! GO, GO....

Jaz pa malo počivam, tak sem na internetu, pa spet grem ajat.

Punce, uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1662
6.11.2007 18:57:43   
konina
Hja, jaz in gonal, pa še suprefact, gremo tako tako skupaj. sem full zaspana, vrti se mi, razpoloženje user posted image ... Ampak ker upam, da je to zadnjič, vse pogumno prenašam.  Me pa kar zdeluje.

špelka, žal mi je za negativen rezultat. Si pa očitno izredno pogumna in močna ženska, saj že razmišljaš naprej. Zato sem prepričana, da ti naslednjič uspe!

Lp, Nina

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
6.11.2007 19:03:45   
Sulfinija
Konina sma že dve ki naju gonal zdeluje.Kok mene sedaj zdeluje me še ni nikoli pa ga že jemljem tretjič sedaj je najhuje vendar bo že za končen rezultat se splača potpeti.

LPuser posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
6.11.2007 19:06:15   
maja24
Nč zej grem pa še mal jest ,pa pod tuš pol se pa še mal javimuser posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
6.11.2007 19:08:02   
konina
Ampak, veš kaj!? Najbolj grozno je to, da si sploh ne predstavljam več, da mi rata. Kar nekako mislim, da ne bo, pa potem ne bom tako razočarana. Ampak hecno je, da malo upanja pa imam, če ne ne bi več šla v to. V glavi se mi že vrti od vseh teh misli. Ne vem kam čem se usmerit, da bo bolj varno zame. Da bom na koncu lahko zaživela naprej.

Ja, to je verjetno gonal, kanje?!

Lp, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 1666
6.11.2007 19:10:27   
Sulfinija
Konina,ššššššššščččččččččččččččččččččččč črne misli nam trem bo sedaj rsno ratalo.Še nekrat konina,sulfinija in citrončica me sedaj dvignemo povprečje.

Ja to je počutje od gonala tudi mene dajejo no.

LPuser posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
6.11.2007 19:14:46   
cati
E Špelca moja en velikuser posted image    zate
Bova Januarja zopet skupaj

Neposredna povezava do sporočila: 1668
6.11.2007 19:16:16   
cati
Sayuri ko boš delala seznam me daj med kandidatke za januar (saj se ti nočem vtikat ker to super delaš, sam lepše se bo tam vidatuser posted image )

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
6.11.2007 19:29:45   
konina
Uf, še dobro, da obstajate. Tako vem, da nisem sama, pa se potem ne smilim sama sebi tako močno. Končno že imam hčerko, ki je pravo sonce in moj zaklad. Potem se pa še malo z vami pogovorim, vam pojamram, pa je potem malo bolje. Groza pa je, da imam slabo vest, če mi je hudo, če jamram, saj so še hujše zgodbe od moje. Tako, da doma lepo tiho prenašam svoje črne misli, tukaj se pa zlije ven. Ker vem, da lahko. Da razumete. In to je nekaj čudovitega za naša ranjena srčka, kajne?!

LP, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 1670
6.11.2007 19:51:22   
maja24
Evome sm že nazaj.oooooo kolk je sedu ta vroč tuš,pa sendvič user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
6.11.2007 20:02:36   
maja24
Pa kje ste zej use,kam ste se skrileuser posted image ?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
   [Brisano sporočilo]
6.11.2007 20:12:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1673
6.11.2007 20:15:51   
taraji
špelka - tudi  od mene, velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no, da še jaz povem - tudi jaz sem šla danes po test in potem sva ga z možem ene 4 ure gledala in zbirala pogum - np, pa ga končno zbereva ni kaj pridelam - en velik, dabel -

potem pa seveda v user posted image user posted image user posted image , pa se tolažim, da je še prekmalu, pa ne vem, kaj še vse

o tečkiuser posted image pa nobenega sledu.

Seveda bom test v četrtek ponovila, ampak kakšnega večjega upanja seveda nimam.
No, pravim si: izgubila si bitko, ne pa tudi vojne

Špela, prav tako velja tudi zate in seveda ta vse, ki se in se še bomo podajale v vedno nove boje do končne zmage.

La vita e bella

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
6.11.2007 20:22:13   
maja24
M.L.B.K držim pestke da bo namesto minusa en velik debel +.Pošiljam ti en topeluser posted image .Zapovni si UPANJE UMRE ZADNJEuser posted image

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.