citrončica
|
joj, čvekice, komaj sem se prebila skozi vse poste, a kaj morem, sem firbčna, in moram bit na tekočem micka zaloška(kako simpatičen nick!! ), dobrodošla, hvala za lepo zgodbo polno upanja, pa srečno in lepo !!, darmar, lepo da si se javila...kaj je zdaj to s tvojimi slabostmi ,daj porihtaj se, da boš lahko začela uživat !!srečanja nisi zamudila, mislim, da ga še ni bilo, ko ti bo do kave-bolj čaja, pa se slišiva!! špelka, žal mi je, vseeno pa sem vesela, ko berem tvoje optimistične poste ,bravo, tako je treba, it naprej, do zmage!! Pija76, ti kar poskusi naravno, Karmen ti bo pa pomagala, jaz sem sicer že v postopku, pa grem ta teden še 1x tja, pa drugi spet....super!! konina, ja, malo so hormončki, malo je vreme.... in res, hvala bogu za rr in tole temo, da pridemo malo pojamrat, malo prebrat.... gold fish,žal mi je, upam, da greš čimprej v nov boj, do takrat pa se posveti sebi in tvojemu ,pa bo šlo.... M.L.B.K., abra, ne obupajta, dokler ni ...pestke!!! Martinščica, pazi nase, počivaj, uživaj in čuvaj zakladek, Sky, kako gre hitro, uživaj in izkoristi to, da imaš lepo ... tudi vsem ostalim, mirno roko,če se špikate, in dobre živčke, če trepetate....
|