|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
7.11.2007 15:48:42   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Jaz sem že od zjutraj v akciji, klicala sem Reša, se me je celo spomnil, malo me je še potolažil in glej ga zlomka, prvi teden v januarju imam že pregled za naprej in če bo vse o.k. se pri januarski tetki že začnem špikat, no al pa pred februarsko. Ni važno, meni se to zdi ful hitro, ker sta to samo 2 cikla.
Tko da žalost se je umirila, cel december ga bom žurala ko najstnicauser posted image , z novim letom pa akcija.
Sem pa malo razmišljala, a bi šla k Rešu, al bi še v Lj.probala, ampak se mi zdi, da bi v Lj.mogla precej dalj časa čakat.

maja24 evo to sem zrihtala. Nč jokat zarad mene, tega ne maram, raje se veseli z mano, ker grem tako kmalu naprej v bojuser posted image .
sayuri pivo pa še pica, si pa tole zadevo resno vzela v svoje roke, še kalamari ti manjkajo, pa boš popolno oboroženauser posted image .
martinščica lepo, da si pregnala tole hipestimulacijo. Sploh ne vem, kaj si mislila, ko si jo spustila notuser posted image .

Nosečke a uživate? Po pravici povedano sem že čist o.k., sprijaznila sem se in se odločila, da februarja ko bo imel moj ljubi r.dan zanosim pa ni važno al umetno al pa naravno, aja pa a sem vam povedala, da bom imela dvojčka.user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
7.11.2007 16:22:56   
Amelia
Špelka12 joj kako super je tebe brati ker si polna optimizma, res si faca, take rabimo, nič več joka punce, a prav!   user posted image

P.S. Zdaj sem pametna, če mi ne bo uspelo bom pa jaz decembra tud takole user posted image izgledala, :))

Sayuri, kolk fino je v tvojem seznamu videti datum 13.11. ko se tudi jaz začnem špikat, se mi tolk fino zdi... nam je pa res malo treba da smo vesele, a ne? user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
7.11.2007 16:47:25   
Sulfinija
Punce moje jaz sem čisto hin.Zjutraj je bilo počutje ok,sedaj pa je na psu,maloprej sem bruhala ko nora sem mislila,da bom školjko odselila na drugo stran.Bliža se moja ura,ko se bom ponovno piknila.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
7.11.2007 17:31:00   
maja24
Mene je pa ful zvijat  začel v spodnem delu trebuha,a mi loh kira pove kaj to pomen pa če je to normalnouser posted image .Mislm da me je začela panika grabt.

špelka res si supr da si tako povne energije,svaka čast vesela sm zateuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1729
7.11.2007 17:38:18   
Sulfinija
Maja24,lepo počivaj in brez panike.Občasno zvija vendar ni panike,maternica se bo pač širila.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
7.11.2007 17:41:30   
maja24
Ma najbol me skrbi kaj bo jutr k bom šla na šiht,drgač pa hvala k si me pomirila jest upam da je to to.user posted image

Sulfinija prou boga si,da maš take težave ampak pomisliuser posted image  pol ti bo pa boljeuser posted image

< Sporočilo je popravil maja24 -- 7.11.2007 17:42:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 1731
7.11.2007 17:44:18   
Sulfinija
Maja24,pa si ti šla do osebne zdravnice ali do osebne G zaradi bolniške?Če si šla k obema in ti ni nobena hotela usterči je tole zame nečloveško.Lepo pojdi do zdravnikov in se tam zmeni,pa neke papirje vzemi z seboj od IVF pa bo po mojem šlo skozi.

LPuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
7.11.2007 17:44:48   
Skye
Da sem mal vključiim in potolažim majo24user posted image

Maja24 nič se ne boj...mene je še ene 10 dni po pozitivnem testu predvsem zvečer bolelo kot da bom dobila menustruacijo.....sem vsa presrana hodila na WC opazovat, ali se bo vlilo, pa se ni. Čuvaj se in uživaj v nosečnosti.
To želim tudi vsem ostalim srečkam nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem špikarkam pa čim lepši rezultat na koncu potiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp
Skye & user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1733
7.11.2007 17:48:59   
maja24
Ja učeri sm šla do G pa me sestra tut not ni spustila,dones sm klicala OZ pa mi je rekla naj se naročim pa da se bova zmenili,jest upam da mi bo ratal,G bom pa itak zamenala,čim pridem iz UZuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1734
7.11.2007 17:52:49   
maja24
Skye v katerem mescu si pa ti ?Pa hvala za tolažbo,kaj bi jest brez vs pomojem bi si vse nohte pogrizla za ta cajtuser posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
7.11.2007 18:00:36   
Skye
Jutri stopim v 12 teden...torej še sem bolj frišna kot neuser posted image
Zato smo tukaj da si pomagamo...se tolažimo...bodrimo...skupaj jočemo in se veselimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
7.11.2007 18:03:30   
maja24
No to je pa lepo slišat 12 teden še malo pa bo konec prvega obdobja,kako se pa kaj počutiš,kaj pa tvojuser posted image  a je uredu a ti kej nagaja?

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
7.11.2007 18:20:01   
Goldy
Drage moje, fino vas je brat! Jaz lepo počivam, sem na netu in to je to. IN seveda jem kalamare in morsko hrano. Še fajn, ko je man tak dobra. Ima pa stanovanje super vonj. user posted image  Bolj, ko luftamo, bolj...

Ja, pa sadje, pa vitaminčke, pa zelenjavo... tudi jem. Aha.

Pozdravčke!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
7.11.2007 18:23:08   
maja24
A daš še men mal zajest,jest sm tut lačnauser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
7.11.2007 18:25:07   
Skye
moja dva user posted image user posted image sta pridna kot angelčka.....moram reči, da sem zgleda ena od redkih nosečnic, ki se v nosečnosti počuti še bolje kot prej...nič slabosti...nič izcedkov......apetit na 10 potenco.....skratka vse super. user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
7.11.2007 18:33:29   
maja24
No to je pa res lepo prebrat da sta pridna pa da se dobro počutiš.Jest pa pravm tut če se ne počutim dobr sam da moj pišek zraste pa tut če je to cena da hodim s školko spat sam da je moj pišek OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
7.11.2007 18:48:16   
konina
Lepo je brati nosečke, da se dobro počutite, da je vse o.k. Naj bo tudi naprej tako.

Jaz sem, sulfinija, tudi čist za odklop. Zjutraj in dopoldne še nekako, potem pa bi samo ležala, pa mir bi rada imela. Včeaj sem pridelala eno veliko modrico s suprefactom, tako, da sem vsa marogasta. Še en teden, pa upam, da bo potem dober rezultat. Možek mi je pravkar prinesel pivo, da mojim foliklom še malo pomagam. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
7.11.2007 18:53:12   
Sulfinija
Ja,konina resno nas daje vendar se bo na koncu izplačalo.Jaz vsak dan ruknem po eno radler pivo z kolesom in zraven se ga fino nabašem.

LPuser posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 18:53:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1744
7.11.2007 18:55:10   
citrončica

joj, čvekice, komaj sem se prebila skozi vse poste, a kaj morem, sem firbčna, in moram bit na tekočemuser posted image

micka zaloška(kako simpatičen nick!!user posted image ),
dobrodošla, hvala za lepo zgodbo polno upanja, pa srečno in lepouser posted image !!,

darmar, lepo da si se javila...kaj je zdaj to s tvojimi slabostmiuser posted image ,daj porihtaj se, da boš lahko začela uživatuser posted image !!srečanja nisi zamudila, mislim, da ga še ni bilo, ko ti bo do kave-bolj čaja, pa se slišiva!!

špelka, žal mi je,
vseeno pa sem vesela, ko berem tvoje optimistične posteuser posted image ,bravo, tako je treba, it naprej, do zmage!!user posted image

Pija76,
ti kar poskusi naravno, Karmen ti bo pa pomagala, jaz sem sicer že v postopku, pa grem ta teden še 1x tja, pa drugi spet....super!!user posted image

konina,
ja, malo so hormončki, malo je vreme....
in res, hvala bogu za rr in tole temo, da pridemo malo pojamrat, malo prebrat....user posted image user posted image

gold fish,žal mi je,
upam, da greš čimprej v nov boj, do takrat pa se posveti sebi in tvojemuuser posted image ,pa bo šlo....user posted image user posted image user posted image

M.L.B.K., abra,
ne obupajta, dokler ni user posted image ...pestke!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image Martinščica, pazi nase, počivaj, uživaj in čuvaj zakladek,

Sky, kako gre hitro, uživaj in izkoristi to, da imaš lepouser posted image ...user posted image user posted image

tudi vsem ostalim,
mirno roko,če se špikate, in dobre živčke, če trepetate....user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
7.11.2007 18:57:24   
maja24
HVALA HVALAuser posted image user posted image user posted image

Pa ti Rebeca a si že iz službe,a že kej odštevaš dauser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 18:58:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Skye)
  Neposredna povezava do sporočila: 1747
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 19:02:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1748
7.11.2007 19:06:16   
maja24
No držim pestke,pa čeprou bo itakuser posted image .jupi jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti a tebe tut kej zvija v spodnem delu vampka?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1749
7.11.2007 19:07:57   
Goldy
maja24 - ti kar pridi, hrane je dost za vse. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.