dajamaja
|
Marjetka, tole s sokom je res vaja volje al pa tortura želodca. Dodatek sadja ublaži okus, pijem ga pa vsak drug dan, ker vsak dan enostavno ne pridem skoz z vsem. Sicer pa delam sok tudi za sina (korenček, pomaranča, limona) in pol imam še večji občutek odgovornosti, da za otroke se bom pa ja pomujala. Kostanj nisi najstarejša, pa tudi če bi bila. Evo, jaz imam 4 spredaj, pa tudi nisem edina tu gor. Nič se obremenjevat s starostjo, važna je kvaliteta življenja, prehrane, ki te ohranja vitalnega. Cati po punkciji boli različno – sem šla enkrat isti dan delat, enkrat naslednji dan, enkrat sem se pa do transferja 5tega dne valala po postelji. Odvisno od reakcije na zdravila, št foliklov, sposobnosti organizma da zaceli vstopne ranice ... vsaj po moje. Ajetam, sicer nisem zasledila s čim te je užalostil naš Reš, ampak tudi sicer se vsi ljudje med sabo ne ujamemo. Mene je vedno pozdravil z opombo na mojo starost. Sem rekla da vem in da zato sem pa pri njem. Opozori pač na rizični faktor, da ne bi preveč po nebu letale s svojimi upi, kar dobro znamo. Meni je všeč, ker opravi na kratko in mi pove naravnost. Ampak tak način komunikacije mi je tudi sicer všeč. Pikovit, ti si nam pa med gornike pobegnila. Ti kar zavidam. Jaz še za sprehod nimam časa, ko so dnevi tako kratki in vedno še kakšna nujna stvar pred večerom. Goldy, meni je tudi levega enkrat na UZ iskal. Da se je odmaknil in potem tudi ni bil preveč poln. Ampak naslednjič se je tudi levi iskazal. Me je pa vprašal, če sem imela kakšno G operacijo. Npr, odstranitev pregrade tudi lahko »spremeni postavitev«. Kajsica, super zate, da se bo začelo! Darmar, vidim, da bo 25. gužva na UZ- ti, Črnitulipan, jaz. Danes šibam v Italijo po zdravila, zato do jutri pridne bodite in pazite nase ter veliko sreče!!!
|