arneja
|
Iii, kako lepa voščilnica, Cati . Abra, ajde ven na zrak, energijo nabrat, da ne boš takole povožena. Pa oranžne hlačke gor, pa še modrčka, pa puli, pa hlače - če jih imaš, jaz hlač nimam oranžnih . In potem spet nas zabavati s svojimi domislicami . Safira, sta dve črtici . Lotty, super, da imaš že danes stopko . Se pravi, je dovolj tudi če so folikli le 19 mm veliki? No, toliko morajo pa tudi moji do jutri že zrasti. Danes je pa celo mene že parkrat špiknilo v jajčnikih, tako, da upam, da se je spodaj dren začel delati . Martinščica, smeh je pol zdravja in po mojem kakšnih vsaj 30 % pri uspešnosti naših postopkov . Kajsica, to bo to. Je kar preveč za naključje, tako da boš na dan, ko je tvoja mamica tebe zagledala, ti zagledala srček svojega otročička . Oz. dva srčka svojih dveh otročičkov . Saj veš, da je Karmen rekla, da smo najbolj plodne v mesecu svojega rojstva in ti si to dokazala . Dragi je pa seveda lahko zraven na UZ, le zakaj ne? Stormy, hvala za lepe želje . Mislim, da pa foliklčki res pridno rastejo . Tebi pa želim, da čez 11 dni ugledaš dva srčka . Pikovit, si pridno že smrekco postavila? In to si kar alkoholno prestrašena počela ? Bilka, ti pa kar zdaj pridno študiraj, ker potem ne boš imela več časa, ker te bodo zamrznjenčki okupirali - se bodo v takšne luštne otročičke razvili, boš videla . Ana, ti bodi samo pozitivna, pa boš ugledala lepi . Mislim, da je tole šraufanje pozitiven znak . Mami 26, zate velja enako . Amelia, meni tudi paše biti zaposlena. Sem pa danes res nekam hudo utrujena. So očitno hormončki naredili svoje. Ampak če sem doma, non-stop razmišljam samo o tem, kaj bi šlo lahko narobe . Pikice pa sedaj seveda postajajo iz trenutka v trenutek močnejše . Mlinčka, takšne mehurčke sem pa tudi jaz ene parkrat fasala, pa to ni čisto nič narobe. Mislim, da takrat, ko sem injekcijo premalo v špehec zapičila in bolj pod kožo. Modrice sem imela pa jaz takšne čisto majcene. Linda, bravo za tvojih devet celic . Sobota bo en-dva-tri tu in ti boš postala . T1979, naj testek jutri pokaže hudo zaželjeni . Bilka, saj bo, samo obupati ne. Vem pa, kako je vsako leto težje prenesti razočaranja. Ampak ne smemo odnehati, in ne bomo, prav? Zato smo tu, da se spodbujamo . In Daisye je lepo napisala na sosednji temi: nič nismo narobe naredile, da se nam to dogaja, tako pač je in s tem se moramo sprijazniti. Bomo imele pa najbolj zaželjene otroke . Karmen pa tudi dodaja, najlepše in najbolj pametne - ker so to srečni otroci, s katerimi se veliko ukvarjamo .