Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:03:39
|
|
|
|
sayuri
|
Aja Daisy, Reško ob sredah popoldne ne dela v ordinaciji. Sam sestre so pa vseeno tam.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:06:01
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Abra, nazadnje, ko sem bila tam, sem se zaklela, da bom memorirala njegov delovni čas, evo pa sem spet pozabila. Ker se mi zdi, da ne dela vsak dan do šestih. A sestre so tam ne glede na delovni čas? Reš dela v pon., tor. in četrtek popoldne + vsak dan jutranji uz. Sestre so pa dopoldne in popoldne, ker furajo več ambulant naenkrat. Delajo tam še nuhalne svetline, pa 3D uz, pa najbrž še kaj. Je kar neki ginekologov, ki tam dela. Sem enkrat na mizi vidla, da so mele par zvezkov za NS, za vsakega zdravnika posebej. Sem tudi bla tam enkrat, ko Reš ni delal, da so mi do konca izpisale en recept, ki mi ga je na nedeljo napisal. Mi je še reku, da lahko pridem kadarkoli, ker so sestre skoz tam.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:07:13
|
|
|
|
DaisyE
|
Pikovit, jaz bi takole naredila. Če z obojim začneš drugi dan, ga ne bi nič klicala, ampak bi šla kar tja drugi dan . Če morš pa s suprefactom prej začet, pol ga pa pokliči, da ti pove, na kateri dan ciklusa. Lahko mu pa tud na info@neplodnost.com pišeš, jaz sem mu že enkrat, pa je odgovoril. Čeprav mislim, da ima tud svojega, čeprav ne vem točno kakšen je. Mislim da primoz.res@neplodnost.com Ne najdem več vizitke Pazi, da tvojmu vratu ne prerežeš.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:08:33
|
|
|
|
Abra
|
No, pa me je Sayuri prehitela me malo hecaš, pa kje vidiš, da mam polno energije. Sem mogla med kosilom mal ležat
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:10:26
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra me malo hecaš, pa kje vidiš, da mam polno energije. Sem mogla med kosilom mal ležat Kar se čvekanja tiče....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:11:09
|
|
|
|
DaisyE
|
Hvala za odgovore. Tega pa nisem vedela. Sayuri, ja saj sem danes rekla, da narava že ve kaj dela in da točno ve, da mene težkega žurerja ne sme na suhem pustit v decembru. Linda, po moje je bolje, da se sprazni, kot pa da se ne. Sicer pa, saj so tud sestre rekle dva dni prej. Upam, da ti bo še katera druga vedela več povedat.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:12:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce mene pa zanima ali tiste, ki jemljete Progesteron vaginalno tudi peče spodaj? Mene ene pol ure po tistem, ko dam zdravilo noter začne peči okrog tamale . Večkrat na dan se splahnem s čisto vodo, da malo ublažim.Sinoči me je tako peklo, da sem dala na vložek jogurt, da je malo pohladilo.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:12:43
|
|
|
|
sayuri
|
Linda, jaz sem imela punkcijo v nedeljo ob 8h, pa sva v petek zvečer. Se pravi..en dan in pol. Pa je bilo veliko izbire med plavalčki.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:13:29
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Kar se čvekanja tiče.... ah, to danes ni nč, včeri sem bla pa bolj navita sej mogoče še bom, moj čas še prihaja Linda25 če bo 5 dni stara sperma bo tut uredu , sicer pa par ur gor al dol, ne bo bistvene spremembe, tam pa tu noben ne bo vedu
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:13:53
|
|
|
|
sayuri
|
kind lady mene nič ne peče. Le tisti vonj je tko ogaben, ko ven priteče.... Da nisi kakšnega vnetja fasala?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:14:48
|
|
|
|
pikovit
|
Men se je pa danes nekaj groznega zgodilo.Sem kupila majivo v Espritu in ko sem jo doma zlagala sem jo pritisnila na sekundno lepilo.A katera ve kako se to odstrani ali jo lahko kar v koš vržem. Dejzi zakaj pa te zanima kdaj Reš dela?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:15:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam, da ni vnetje, ker peče samo po zdravilu.Mogoče si ga ne porinem dovolj globoko pa potem steče ven in peče.Smrdi pa pri meni nič ali pa ne voham.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:15:50
|
|
|
|
DaisyE
|
Mene tud po prometriumu še ni peklo, mam pa drugače vnetja kar pogosto. Se mi zdi, da celo blagodejno vpliva.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:16:21
|
|
|
|
Abra
|
kind lady, kaj pa imaš, prometrium ali utrogestan? mene nč ne peče. Če imaš prometrum, bom šla v navodila prebrat, kaj kej tam pravijo
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:16:23
|
|
|
|
Stormy
|
Ok punce, hvala za odgovore. Bom še videla, no. Kajsica, kaj si mislila s tem " imaš zs". ZS?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:16:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Utrogestan imam, pa saj to je isto a ne?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:17:42
|
|
|
|
Linda25
|
Hvala za odgovore. me je že zaskrbelo. Ker mi je sestra rekla, da naj se danes sprazni, sam nisem vedela, ali bo zvečer prepozno. LP
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:18:12
|
|
|
|
DaisyE
|
Dejzi zakaj pa te zanima kdaj Reš dela? Una na genetiki rabi spermiogram, pa je Reško reku, naj naš kar sestro pokliče, da mu ga bodo poslali. Ker sta se takrat pri drugem spermiogramu oba moška, Reš in naš, strinjala, da je papir čisto brezvezen, mene pa itak noben ni hotu poslušat. Kot ponavadi.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:18:35
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Linda25 Hvala za odgovore. me je že zaskrbelo. Ker mi je sestra rekla, da naj se danes sprazni, sam nisem vedela, ali bo zvečer prepozno. LP KAr takoj hop v akcijo
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:19:55
|
|
|
|
DaisyE
|
KAr takoj hop v akcijo Ni ga še doma!!!!! Se pardoniram, ampak to je bila pa taka iztočnica, da se nisem mogla zadržat.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:20:49
|
|
|
|
Abra
|
Oboje je progesteron, ne vem pa, če ni utrogestan sintetični kot dabroston. Poglej med stranske učinke. Mogopče bi pa še s prometriumom poskusla. Ma sej ti ga zdaj že dolgo jemlješ, saj si tik pred testom. To bo kak nosečniški znak
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:22:06
|
|
|
|
T1979
|
Stormy, upam, da sem res na dobri poti. Hvala ti za spodbudne besede.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:22:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja nosečniški znak ampak zgaga me daje, tako, da ne vem, ali je od Estrofema ali sem srečka Pa tečna sem kot
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:23:00
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE KAr takoj hop v akcijo Ni ga še doma!!!!! Se pardoniram, ampak to je bila pa taka iztočnica, da se nisem mogla zadržat. Smo čist vse na istem, čeprav bo baje pri nas do testa spet kar suša.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 1.12.2007 18:24:38
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Ja nosečniški znak ampak zgaga me daje, tako, da ne vem, ali je od Estrofema ali sem srečka Pa tečna sem kot Mene ni prejšnji mesec, ko sem jedla estrofem, nč zgaga dajala tko da si
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?