|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
1.12.2007 13:20:15   
kajsica
Trepetalke, nič se ne obremenjevati s simptomi. Kot sem že napisala tu (počutim se kot stara lajna), tudi mene je zvijalo in me še vedno zvija in špika tam spodaj, pa je bil test pozitiven. Ponoči sem se zbujala od krčev, tako močni so bili in sem včasih popolnoma izgubila upanje na uspeh. Ampak uspeh je tu in grejem svoje sončke, samo ne vem še ali 1 ali 2, to bomo pa na UZ videli.

Sedaj me je malo manj strah, samo še vedno me je strah UZ, da bo ja vse OK in da ne bo kakšnih težav kasneje. Ja tako je to, prvo trepetamo, za ta naš magični plusek, potem trepetamo, da bo vse OK, potem trepetamo pred porodom in nato še za naše sončke. Misllim, da se nikoli to trepetanje ne neha.

Kot sem prebrala stare poste, je to neki popolnoma normalnega, ker se nekaj spreminja, saj se mora, a ne? Tako da brez panike, samo zamotiti se z nečem pa bo. Vem da je težko, ampak je bolje za vas.

Držimo pesti za vse.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
1.12.2007 13:47:21   
Mišolina
Pozdravljene,

vsake toliko sem prečekirala, kaj se dogaja, javljam pa se lahko, tako na hitro, šele danes.
Sayuri, Kajsica in Stromy - ČESTITKE !!! user posted image user posted image user posted image

Sulfinija - žal mi je , da ti ni uspelo. user posted image Sem nekako bila prepričana, da ti bo.user posted image Pogumno naprej! Enkrat bo tudi nam posijal sonček.

Abra - čestritke za uspešen ET! user posted image Še 14 dni in zagledala boš čaroben user posted image .

Arneja - tvoji folikelčki bodo še zrasli .  Boš vidla user posted image . Deseti dan jemnja Menopurja so bili tudi pri meni veliki šele 13 mm, pa so potem v naslednjih 4 dneh zrasli na 20-23 mm. 

Kar se mene tiče -ko sem šla iskat inekcije sem izvedela, da bom v kratkem postopku (in ne dolgem, kot je pisalo na napotnici), stimulacijo bom pa imela z Menopurjem, saj naj bi jim Gonala pričelo zmanjkovati. Tako da moram počakati samo še user posted image , potem pa se pridružim drogerašicam. user posted image

Lep sončen dan vsem!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
1.12.2007 14:30:20   
sonček75
Mišolina
ali si bila pri sestri Blanki?
Tudi jaz moram v ponedeljek iti k njej.Je pa to 22 dan po user posted image in na napotnici mi piše dolgi postopek z gonalom. potem bo tudi meni verjetno kaj spreminjala?

(odgovor članu Mišolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
1.12.2007 15:08:47   
DaisyE
Drage moje, toliko, da vam javim moje stanje.

Včeraj zvečer se je začel dolgo pričakovani
boj med prometriumom in menstro. user posted image

Seveda sem rekla, o ne, takole me pa ne boš, ti hudič in sem hitro ruknila še en prometrium. No kljub temu, da sva dva proti eni user posted image , bo očitno zmagala. Zaenkrat je v vodstvu.

Ker sem zajec user posted image , sem klicala Reškota že danes. Me je bilo strah, ko strela, samo zato, ker sem bila psihično čisto pripravljena, da me bo nazijal, pol pa na hitro odpikal, v stilu, kaj ga morim. Se mi ni javil, me je pa kasneje klical nazaj. Povem situacijo in sva ugotovila, da je prepozno. Pravi naj pridem pri naslednji user posted image , če ne bo prehitra. Z UZji začne 3.1.2008. Sem ga vprašala, če lahko prometrium jemljem in je rekel, da je to uredu. Začnem ga jemat 15. dan, pol ga pa sedemnajst dni jemljem in upam na najboljše. Da ne bo šel en ciklus v nič (njegove besede). Ni pa treba nič klicat, samo tam se namalam 2. dan user posted image . In sem kar zadovoljna. Je bil prav prijazen.
Zdaj se moram pa fizično in psihično pripravit, da razsujem hudiča tečnega user posted image . zdaj naj lepo zamudi tistih bogih par dni, pol je pa devet mesecev nočem več videt.user posted image  In to smrtno resno mislim!

Lepo soboto vam želim.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
1.12.2007 15:21:56   
blanč
Arneja jaž že danes navijam na dober razplet z jajčkiuser posted image .
Sayuri bi te prosla, če me vržeš dol iz seznama januark in me včlaniš med navijačice, vsaj za nekaj časa.
Marjetka, ti ga pa že tolk sirjuser posted image , da se jaz kr naglas za računalnikom režim, pa v službi misljo tale je pa že čist prtegnjena. Dobro, da imam danes zadnji dan tukaj.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
1.12.2007 15:45:05   
arneja
Abra, jaz sem tudi zjutraj pridno pospravila in celo šla na skoraj dve-urni sprehod. Je bil fin sonček, ko sem prišla domov, sem pa zaspala za pol ure kot top user posted image . Me pa nekaj glava danes boli, me do zdaj še ni - lahko kakšen Aspirin vzamem? Je pa meni tudi rekla Karmen, da v času spočetja smo najbolj plodne. Samo zdaj pa res ne vem ali je rekla takrat ali tri mesece po tistem user posted image . Jo jutri še enkrat vprašam. A v levem jajčniku ti pa na začetku ni nobenega folikla otipala?? Je tebi tudi rekla, kateri jajčnik naj bi bil lepši? Gasilcev pa res še nič klicat user posted image . Saj res, kaj je bilo pa potem kaj s tistim tvojim flekom od stopke user posted image ?

Konina, že 8. dan po ET je danes - kako čas leti. IN ti kar upaj in čakaj na plusek, ki bo kmalu prišel user posted image . Pesti držim, testek pa kar od daleč še nekaj časa glej.

Mami 26, sta otročička že pri tebi user posted image ? Sta ju vidva tudi kar takoj razvajati začela in na morje peljala user posted image ? Pismo, mora biti danes na Primorskem lepo in toplo, če je že pri nas tako fino.

Sayuri, že včeraj ste imeli novoletno zabavo? Ste pa pohiteli user posted image . Moški so pa itak reve, veliko večje od nas, s tem se pa strinjam user posted image . En dan user posted image  bi jih uničil user posted image .

Abra, tebe so pa res hormončki čisto izdali user posted image . Sem zdajle pogledala samo prvega, pa saj so še meni solzice v učke prišle user posted image . Mislim, da znajo naše mamice tudi tako burno odreagirati user posted image .

T1979 in Ana, znake nekatere imajo, druge ne. Tako da bodita kar lepo pozitivni, pa bosta en-dva-tri ugledali vsaka svoji user posted image .

Tita, jaz jemljem Elevit. Joj, ampak mora biti grozno 24 ur biti doma. Jaz pa ne bom šla na bolniško, ker bi se mi zmešalo, če bi bila ves čas notri zaprta.

Amelia, moje pestke so že stisnjene zate jutri user posted image .

Meeryana, včasih imam tudi jaz takšne, da saj to se meni sploh ne more uresničiti, da bom kdaj user posted image . Če se mi toliko časa ni, zakaj bi se mi pa zdaj. In imam cel kup dela, da se prepričam v nasprotno user posted image . Prepričaj se tudi ti in user posted image  bosta kar naenkat tu user posted image .

Barbarela, fino, da si bila na zraku. Se moraš napolniti z novo energijo, da boš še naprej pozitivno razmišljala. In tudi zate je Miklavž vrgel v koš user posted image .

Pija, zakaj tebi Karmen ni mogla šteti foliklov?? Se pa tudi meni zdi, da je rekla, da je v postopku zanosila in ne po naravni poti. Se mi zdi, da v MB. Za foliklčke nimam pojma, bom jutri videla. Sem si pa danes celo uro, ko sem se sprehajala, točko na roko (blazinico pod palcem) stimulirala, kar naj bi pripomoglo k prekrvavljenosti maternice. No, vsaj pozitivno spet razmišljam, ker v sredo sem bila pa čisto na tleh.

Kajsica, na UZ bo vse lepo in prav user posted image .

Mišolina, a 10. dan jemanja Menopurja je 11. dan ciklusa? No, si me potolažila, če so potem v štirih dneh zrastli za 7 - 10 mm. Potem morajo biti moji jutri tudi veliki vsaj 15 mm. Čeprav bi jaz raje, da bi bili še malo večji user posted image . Bo zvečer spet pivo padlo user posted image . Veste koliko steklenic imam v trgovino za vrnit user posted image ? Vabljena med nas, drogerašice user posted image .

Dejzi, user posted image  vaju je premagala, čeprav sta bila vidva dva user posted image ? In še Reško je bil prijazen? No, pa bo januar tvoj mesec user posted image .

Blanč, hvala za tvoje navijanje, ti vrnem bo prvi priložnosti user posted image .

Zdaj pa tole lepo skopiram preden pošljem, ker zdaj končno znam skopirati user posted image . Hvala dr. Abra user posted image .

Zdaj grem pa še malo spat, pa bo šel mogoče tudi tale glavobol stran.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
1.12.2007 16:54:10   
Stormy
Živjo punce,

vidim, da ste pridne.

T1979, še malo, stiskam pesti, samo še slabe tri dni, pa test. Si na zelo dobri poti. Srečno!!!!!!!!!!! Mene so tudi joškice malo bolele, malo ne, potem so me skoraj nehale, pa so me spet začele, tako da to ni nujno slab znak.

Sulfinija, zelo mi je žal. Vendar pa vedi, da ni konec in da greš kmalu v nove boje. Uspelo vama bo.

Sayuri in Kajsica, eno vprašanje. A bosta vidve sedaj doma? Mene je namreč sestra včeraj tako grdo pogledala, ko sem rekla, da bom kar v službo hodila, da sem se jo kar ustrašila. Obvezna bolniška. Kako bosta pa vidve naredili in kako ste naredile ostale user posted image ?

Kajsica, tudi mene neprestano zvija (isto kot menstrualni krči), včasih me tako močno zvije, da kar neham dihat in čisto vroče mi rata. Ampak zaenkrat zame to ni pomenilo nič kritičnega, tako da.....lahko, da tako pač mora bit.

Abra, a sta tvoji pikici pridni? Bo že držalo, če sta taki zaspančici. Naj ti prineseta lep plusek.

Vsem zdejšnjim in bodočim trepetalkam...vso srečo!!!!!!!! Na user posted image  user posted image !

Imejte lepo sobotno popoldne.  

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
1.12.2007 17:26:43   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Stormy

Sayuri in Kajsica, eno vprašanje. A bosta vidve sedaj doma?

JAz normalno delam. Zaenkrat. Bomo videli, kaj bo rekel moj ginekolog. Glede na to, da sem imela 2 SSja, je možno da me bo želel dati na bolniško. Mislim, da greš hitro na bolniško tudi, če sta user posted image user posted image . ZAenkrat puščam odprte možnosti. V prvi nosečnosti sem šla na bolniško v 5. mesecu nosečnosti, ker so v šoli začele razsajati norice in škrlatinka. PA zelo nizko sem nosila. Čeprav je nosečnost bila BP in sem se krasno počutila. Bomo videli..... Če bo vse oo, bi želela čimdlje delati.

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
1.12.2007 17:29:50   
kajsica
Stormy, jaz sem doma in imaš zs.

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
1.12.2007 17:30:11   
DaisyE
Dobro, da imam danes zadnji dan tukaj.

A pol bo pa dons poslovilna fešta padla?

Dejzi, user posted image  vaju je premagala, čeprav sta bila vidva dva user posted image

Ni naju še čisto, ampak je v vodstvu. Dons bom še en prometrium v boj poslala.

Punce mam pa dve vprašanji.

1. A veste delovni čas od Reškota? To mislim tistega, ko sestre v ordinaciji sedijo.

2. A lahko grem brez recepta po prometrium, al moram nujno ta star recept s sabo vzet? A če grem s škatlo, bo tud ok?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
1.12.2007 17:33:45   
Anonimen
Pozdravljene user posted image
Če lahko še jaz povem glede bolniške.Meni so napisali takoj po transferu, da v primeru nosečnosti svetujejo bolniško do konca.

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 4336
1.12.2007 17:40:25   
pikovit
Arneja Drenov grič je proti Vrhniki.Ženska je res fenomenalna.Že njena babica se je s tem ukvarjala.Bom enkrat njeno zgodbo povedala .Da dol padeš.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
1.12.2007 17:42:32   
pikovit
Dejzi bravo za tvoj pogum.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
1.12.2007 17:48:30   
Linda25
Punce,

hvala za odgovore. Imam eno vprašanje, sestra mi je rekla, da se partner mora danes spraznit. A to lahko narediva zvečer, ker partnerja ni bilo. V navodilih piše za dva dni spolnega posta. Kako se to šteje? Bo potem danes zvečer dobro, ali ne? Da ne bo kaj narobe. Ker sedaj nisva že od četrtka. Hvala za odgovore.

Lp

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
1.12.2007 17:48:58   
DaisyE
Dejzi bravo za tvoj pogum.

Pikovit, preveč si prijazna. Če bi bila jaz pogumna, bi šla do njega, tako sem pa skoraj dihat nehala že takrat, ko sem ga klicala. Kot da me lahko preko telefona user posted image . Sem bla tolk živčna, da sem se še pol ure potem, ko me je klical, skupaj sestavljala. Sem bila kar presenečena nad sabo, da me lahko tolk iztiri.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
1.12.2007 17:49:14   
Abra
Mišolina, se ti bo pa vsak čas začelo user posted image ti boš pa res na plus med prazniki čakala user posted image

Sonček75 ti pa tut user posted image

Kje pa je mami26, se ni še nič javila?

Daisy, ti maš pa pestro. Ti ni nč na tekme treba hodit user posted image
Boš pa naša prva nosečka v novem letu, kar pa tut ni kar tko. No vidš, da zna bit Reš tut prav prijazen. Je zadnjič mogu met res slab dan, ko je pikovit tko nakuru. To, da pred postopkom jemlješ prometrium je baje tut fajn, vsaj tko je meni zadnjič rekel. Greš pa lahko še zdaj 3. dan user posted image v adrialab na krvne preiskave, boš imela en podatek več.

Arneja upam, da te je glava nehala bolet. Za aspirin ti ne znam svetovat, najbrž pa ni nobene panike. Jaz sem med tistimi, ki vzamejo dve tableti na leto ... če ne upoštevam vseh teh zadnje štiri mesece user posted image user posted image
Moj flek je zginu, je bil pa še zelo lepo viden in boleč na dan punkcije, pol pa je počasi zginu user posted image
Še o Karmen, ko že tok firbcamo, njen sin je zamrznjenček!!! Pa naj še kdo reče, da z zamrznjenčki ne rata. In sicer v postopku pri Rešu. Na začetku se je pa res zdravila v MB.

Nosečke, kaj božate svoje trebuščke user posted image

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
1.12.2007 17:50:20   
DaisyE
Linda vidva se kar spraznita. Sploh ni panike, če ima normalno seme. Če je pa slabo, pol je treba pa malo bolj pazit.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
1.12.2007 17:51:30   
tita13
Stormy - jaz sem na bolniški od punkcije. Navadno imam težave s hiperstimulacijo, tako da mi je že Reš napisal 14 dni bd. Potem sem šla k mojemu OZ to uredit, pa je rekel, da do testa niti slučajno ne grem delat, v primeru pozitivnega testa pa tudi potem ne. Ko je bil test pozitiven sem klicala mojega osebnega G kaj naj naredim glede bolniške in mi je rekel, da kot želim sama. Samo, ker je moj OZ tako vztrajal, da moram biti doma (''tako se trudite, zakaj bi se izpostavljali tveganju'') sem se odločila, da bom doma. In sem doma. Pa mi je malo dolgčas, veš. Bi šla kar rada delat.

Odloči se tako kot ti svetujejo, da je zate in za tvojo piko nabolje.

Lep pozdrav.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
1.12.2007 17:52:20   
Abra
Uf, sem zgleda zelo počasi pisala, da je vmes že tolko postov. user posted image
Daisy, sestre so pri Rešu skoz tam, lahko kličeš kadarkoli - dopoldne ali popoldne. Prometrium pa tudi kupiš brez recepta, glej da bo 200, ker imajo tudi 100.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
1.12.2007 17:56:26   
DaisyE
Ja Abra, saj veš kako je. Če ni pestro, si pa naredimo.

Pikovit, jaz tolk mislim nate. Pa kako to, da boš sestre klicala pri user posted image ? Saj ti je dal shemo, a ne? In če maš shemo, pol isto naredi, kot jaz, drugi dan k njemu, pa je. Če morš pa suprefact prej jemat, ga pa 22. dan začni, pa bo. Kaj boš spet čakala, da na vrsto prideš. Sestre majo ful gužvo, pol te bodo pa šele bogsigavedi kdaj naročile. Saj je blanči tud reku naj januarja kar zjutraj pride, ko bo čas.

Jaz računam na vaju z dajomajo januarja.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
1.12.2007 17:56:31   
pikovit
Dejzi zakaj ne vprašaš po forumih če ima katera za prodat,da ne boš hodila v Italijo.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
1.12.2007 17:58:26   
pikovit
Veš kaj Dejzi bom pa res tako naredila.Imam sprej Suprefact in Menopur.A misliš da ga kaj prej pokličem?Zdej grem mojga pobrit pa se takoj vrnem

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
1.12.2007 17:58:42   
DaisyE
Abra, nazadnje, ko sem bila tam, sem se zaklela, da bom memorirala njegov delovni čas, evo pa sem spet pozabila. Ker se mi zdi, da ne dela vsak dan do šestih.

A sestre so tam ne glede na delovni čas?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
1.12.2007 18:02:16   
sayuri
DaisyE, sestre so od sedmih zjutraj skoz tam - pa do večera.
Jst se moram tud odpravit v IT po Prometrium. Ga imam sam še eno škatlo. Daisyca, navijam, da naslednja M pride 2. januarja, da boš potem 3. že na raportu. user posted image  Sicer imaš pa zdajle fajn razlog za prežurat december.user posted image
Abra, vidim, da si polna energijeuser posted image user posted image user posted image
arneja jutri naj bo UZ uspešen. user posted image
Amelia tebi pa želim nebolečo punkcijo in čimveč jajčk. user posted image user posted image

Aja, punce, sem se včeraj pogovarjala z eno znanko, ki sem jo videla po dolgem času. Imela je velike težave z zanositvijo... in večraj jo vidim s trebuščkom user posted image user posted image user posted image . Zanosila po naravni poti in sicer po tem, ko se je odločila, da bo ves gluten črtala iz jedilnika. Torej MIŠEK13 dieta deluje.user posted image user posted image  Saj res, kje pa se potika naša MIŠEK13?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
1.12.2007 18:03:21   
Linda25
Naj bi imel seme tko, tko. Sam kako mi je lahko sestra rekla naj se danes sprazni, če je v navodilih dva dni posta. Ne vem kako se to šteje. A je bolje, da se ne sprazni potem 5 poln. Pomoje tudi to ni dobro, kajne?

Strah me je, da ne bo fula katastrofa. Kako ste ve to urejale?

Hvala.

Lp

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?