arneja
|
Abra, jaz sem tudi zjutraj pridno pospravila in celo šla na skoraj dve-urni sprehod. Je bil fin sonček, ko sem prišla domov, sem pa zaspala za pol ure kot top . Me pa nekaj glava danes boli, me do zdaj še ni - lahko kakšen Aspirin vzamem? Je pa meni tudi rekla Karmen, da v času spočetja smo najbolj plodne. Samo zdaj pa res ne vem ali je rekla takrat ali tri mesece po tistem . Jo jutri še enkrat vprašam. A v levem jajčniku ti pa na začetku ni nobenega folikla otipala?? Je tebi tudi rekla, kateri jajčnik naj bi bil lepši? Gasilcev pa res še nič klicat . Saj res, kaj je bilo pa potem kaj s tistim tvojim flekom od stopke ? Konina, že 8. dan po ET je danes - kako čas leti. IN ti kar upaj in čakaj na plusek, ki bo kmalu prišel . Pesti držim, testek pa kar od daleč še nekaj časa glej. Mami 26, sta otročička že pri tebi ? Sta ju vidva tudi kar takoj razvajati začela in na morje peljala ? Pismo, mora biti danes na Primorskem lepo in toplo, če je že pri nas tako fino. Sayuri, že včeraj ste imeli novoletno zabavo? Ste pa pohiteli . Moški so pa itak reve, veliko večje od nas, s tem se pa strinjam . En dan bi jih uničil . Abra, tebe so pa res hormončki čisto izdali . Sem zdajle pogledala samo prvega, pa saj so še meni solzice v učke prišle . Mislim, da znajo naše mamice tudi tako burno odreagirati . T1979 in Ana, znake nekatere imajo, druge ne. Tako da bodita kar lepo pozitivni, pa bosta en-dva-tri ugledali vsaka svoji . Tita, jaz jemljem Elevit. Joj, ampak mora biti grozno 24 ur biti doma. Jaz pa ne bom šla na bolniško, ker bi se mi zmešalo, če bi bila ves čas notri zaprta. Amelia, moje pestke so že stisnjene zate jutri . Meeryana, včasih imam tudi jaz takšne, da saj to se meni sploh ne more uresničiti, da bom kdaj . Če se mi toliko časa ni, zakaj bi se mi pa zdaj. In imam cel kup dela, da se prepričam v nasprotno . Prepričaj se tudi ti in bosta kar naenkat tu . Barbarela, fino, da si bila na zraku. Se moraš napolniti z novo energijo, da boš še naprej pozitivno razmišljala. In tudi zate je Miklavž vrgel v koš . Pija, zakaj tebi Karmen ni mogla šteti foliklov?? Se pa tudi meni zdi, da je rekla, da je v postopku zanosila in ne po naravni poti. Se mi zdi, da v MB. Za foliklčke nimam pojma, bom jutri videla. Sem si pa danes celo uro, ko sem se sprehajala, točko na roko (blazinico pod palcem) stimulirala, kar naj bi pripomoglo k prekrvavljenosti maternice. No, vsaj pozitivno spet razmišljam, ker v sredo sem bila pa čisto na tleh. Kajsica, na UZ bo vse lepo in prav . Mišolina, a 10. dan jemanja Menopurja je 11. dan ciklusa? No, si me potolažila, če so potem v štirih dneh zrastli za 7 - 10 mm. Potem morajo biti moji jutri tudi veliki vsaj 15 mm. Čeprav bi jaz raje, da bi bili še malo večji . Bo zvečer spet pivo padlo . Veste koliko steklenic imam v trgovino za vrnit ? Vabljena med nas, drogerašice . Dejzi, vaju je premagala, čeprav sta bila vidva dva ? In še Reško je bil prijazen? No, pa bo januar tvoj mesec . Blanč, hvala za tvoje navijanje, ti vrnem bo prvi priložnosti . Zdaj pa tole lepo skopiram preden pošljem, ker zdaj končno znam skopirati . Hvala dr. Abra . Zdaj grem pa še malo spat, pa bo šel mogoče tudi tale glavobol stran.