|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
1.12.2007 9:47:40   
Abra
Dobro jutro!
Moja user posted image user posted image pa očitno rada spita. user posted image user posted image še dobro, da sta se po meni vrgla. Jaz sem tudi danes sama in bi blo prav fajn, da se lotim gospodinjskih opravil. Tale sonček mi vsak prahec posebej pokaže.

Martinščica, folikli so v jajčnikih pred stopko 22 mm veliki, celica znotraj pa je tko majčkena.

Sulfinija, je pravi hudič tale voja M, da te tko heca. Usmeri svojo energijo v službo, ki jo pričakuješ user posted image bo pa takrat mimogrede prišel. Tuki beremo o tolikih čudežih, ni vrag, da ga tudi ti ne doživiš.

Arneja, najbrž Karmen reče, kar hočmo slišat ... meni je pa rekla, da smo najbolj plodne v času roj. dneva in v času, ko smo bile spočete. Po eni strani je neki logike, vsaj kot je jaz poznam, v precej družinah imajo rojstne dneve vsi na kupu.
Mi je pa bolj na začeku štela na desni 4, pa še nekih malih. Na koncu sem jo tudi prosila, pa mi je rekla, da jih kar velik. Mi jih je Reš kar cel grozd malo manjših not pustu. Ne vem, neke spremebme po mojem se da kar otipat.
Pa nč še ne čekiram barve izcedka, z gasilci bom še tut počakala user posted image user posted image

Linda25 jaz sem imela isto stopko in mi je Reš naročil špik v rit. user posted image V mišico, pod kotom 90°. Piše v navodilih, da gre tudi v trebuh. Najboljš, da pokličeš na GK.

kajsica, pokliči na GK, boš najbolj ziher in pomirjena. Tvoji znaki so pa itak tipično nosečniški user posted image

tita13 ti si šla tudi takoj po zamrznjenčkih v stimuliran postopek? O, kako si želim po tvojih stopinjah user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
1.12.2007 10:15:38   
citrončica
Ja,stopko si vbrizgaš pod kožo-isto kot suprefact je meni rekla na GK,in zmešala sem jo le z eno vodo-obe ampuli praška,tako da je šlo, pa mene ni niti peklo niti se mi ni kak rdeč flek naredil....kar pogumno!!user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
1.12.2007 10:21:18   
konina
user posted image  Sulfinija, žal mi je. Res sem upala, da je lažni preplah. Vidim pa, da si močna in pogumna in že razmišljaš kako naprej. Drži se.

arneja, pikici sta še pri meni, upam, da tukaj tudi ostaneta. Znaki pred prihajajočo M so še, vendar ni kakšnih hudih krčev. Nimam pa nobenih znakov nosečnosti. user posted image  Tako, da res ne vem kje sem in samo čakam in čakam... Danes sem 8. dan po ET. V 1. IVF in po zamrznjenčkih sem že dobila tak čas M, res pa je da nisem imela utrogestana. Ne preostane mi nič drugega, kot da še vedno upam in čakam na en lep velik +. Sedaj me že prsti srbijo za test, ampak nočem probat, ker je še prekmalu, pa še kaj če bo -.  Tako, da še naprej držite pesti! Tudi jaz jih močno stiskam za vse nas in ni vrag, da nam ne bo enkrat uspelo!

Lp, Nina

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
1.12.2007 10:31:39   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 3.12.
Linda25 - punkcija
Lotty-UZ

Torek, 4.12.
T1979 - TEST

Sreda, 5.12.
Rmeli - UZ

Četrtek, 6.12.

Petek, 7.11.
kind lady - TEST

Sobota, 1.12.
mami26 - ET
Linda25 - UZ

Nedelja, 2.12.
arneja - UZ
Amelia - punkcija

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11. ????
T1979 greje user posted image user posted image  - TEST 4.12.
kind lady grejeuser posted image user posted image  - TEST 7.12.
konina greje user posted image user posted image  TEST 8.12.
ANA_P greje user posted image  - TEST 10.12.
tassi1 greje user posted image user posted image  - TEST 10.12.
meeryana greje user posted image  - TEST 10.12.
citrončica greje user posted image user posted image - TEST 11.12.
tobika greje user posted image user posted image  - TEST 11.12.
barbarela77 greje user posted image  - TEST ???
sonček500 greje user posted image user posted image  - TEST ???
Abra greje user posted image user posted image  - TEST 14.12.

user posted image dakec (MB)user posted image
user posted image m.rudovic (PO)user posted image
user posted image bilka (LJ)user posted image
user posted image Sulfinija (LJ)user posted image

user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • PAMELA
  • Amelia (31let)(2.ICSI;PO,dr.Reš), 14.11. začetek Diphereline,19.11. Menopur,2.12. punkcija
  • macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 15.11. in začetek Diphereline, nato Menopur
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10., 26.11. punkcija, ET 1.12.
  • tassi1 (34let)(5.IVF, MB) kratek postopek, 12.11.začetek Merional, 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • kind lady (Praga) ET 20.11.
  • barbarela77 (30let),(1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, 26.10 začetek Diphereline, 9.11. Gonal, 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • konina (30let)(2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10., 5.11. začetek GonalF, 18.11. punkcija, ET 23.11.
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), 18.10.začetek špikanja, 22.11. punkcija,ET 27.11.
  • citrončica (33let),(3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, 15.10. začetek Suprefact, 5.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija, ET 26.11.
  • Linda25 (IVF) začetek špikanja 22.11., GonalF, punkcija 3.12.
  • babylove (IVF;Francija)
  • Ana_P (1.IVF/ICSI?; MB, ?) 26.10. začetek Diphereline,9.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija, ET 26.11
  • arneja (34let)(1.IVF,PO,dr.Reš) 15.11.začetek Diphereline, 23.11. začetek Diphereline
  • Abra (2.ICSI;PO, dr. Reš) takoj v nove boje, punkcija 25.11. ET 30.11.
  • T1979 (1.IVF;PO,dr.Reš) 24.10.začetek špikanja Diphereline in Menopur, 18.11. punkcija, ET 21.11.
  • SAFIRA (MB) 21.11.zamrznjenčki
  • gold fish (33let) (LJ) 23.11. začetek Suprefact, nato Menopur UZ 7.12.
  • Mišolina (32let)(3.ICSI;LJ) začetek 28.11. Gonal
  • meeryana (IVF/ICSI?;MB) 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • tobika (LJ) ET 26.11.
  • Rmeli (3.IVF/ICSI?;LJ;dr.Vogler) Suprefact
  • Lotty (2.IVF,PO,dr.Merlo) 21.11. začetek Diphereline in Menopur

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • blanč (34let),januarja v nove boje
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (31let),(LJ) zamrznjenčki v decembru ali januarju
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (1.IVF;LJ) 4.12. razgovor
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) januarja v nov boj
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek dolgi postopek
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • sonček75 (32let)(2.IVF;LJ?) 3.12. ponovno v boj
  • GITA14 (LJ) januarja v nov boj
  • jadrnica (PO) februarja v nov boj
  • tejka** (LJ)
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) januarja po zamrznjenčke
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) decembra v boj
  • **NiNa** (1.IVF;LJ,dr.Bokal) 5.12. v boj
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) začetek špikanja januarja, punkcija in ET po 19.2.
  • DaisyE (3.ICSI;PO,dr.Reš) v začetku januarja v boj

user posted image  
    koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image user posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74user posted image , MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , *ajetam*, micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, m.rudovic, sayuriuser posted image ,bilka,Sulfinija

•  
    user posted image

• user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image
  • GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image  , BETY UPA, žani4 (LJ),

• user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image
     MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
    user posted image SAYURI (31let),(PO) pregled 11.12.
    user posted image KAJSICA (35let),(LJ) pregled ???
    user posted image STORMY (LJ) pregled ???
    Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.
  •  
    Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na zelenem ali modrem seznamu in se že tako spodbujamo med seboj.
    Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

(odgovor članu Abra)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4304
    1.12.2007 10:41:35   
    sayuri
    IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

A porajtate da naša nosečka Sayuri zdaj malo dlje spi?

user posted image user posted image user posted image user posted image  
    Ko bi le bilo res user posted image user posted image
    No, danes sem pa res malo potegnila, ampak upravičeno. user posted image  Smo imeli že včeraj novoletno zabavo user posted image  na šihtu, pa sem ob treh ponoči domov prišlauser posted image . Tko da sem zdajle še vsa polomljena. user posted image
    Drugače se je zaspanost v popoldnaskih urah že pojavila in en tak čuden filing slabosti, ki ga ne znam opisat. Prsi so še občutljive, ostalo je pa vse isto.
    Zdajle sem samo na hitro preletela stvari, ker me sonček ven vleče.

Sulfinija zdaj sem pa res žalostna user posted image user posted image user posted image . Sem malo upala, da je bilo vse skupaj le lažen alarmuser posted image . Vidim pa, da si dovolj trezno sprejela novico in da si močna oseba, ki gleda v prihodnost. Držim pesti za vaju, da vam kmalu uspe zagledati plusek. Ko si spraševala o navijačicah - sedaj sem čisto na dnu seznama obrazložila, kako je s tem user posted image

Stormy si nas pustila včeraj čakati in čakati user posted image . Smo pa itak vedele za rezultat user posted image . Četitke nova user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj lahko objameš svet. user posted image user posted image user posted image

Sem preletela, da ste imele včeraj zvečer pestro debato. user posted image  Jaz se nekako strinjam s kajsico user posted image , kar se moških tiče. Že velikokrat sem napisala, da bi privoščila vsem moškim samo EN dan menstruacije..... user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 4305
    1.12.2007 10:45:06   
    T1979
    Konina, jaz sem danes 11. dan po ET. Znakov tudi nobenih posebnih, edino se mi zdi, da me danes več prsa ne bolijo. Upam, da to ni kakšen slab znak user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 4306
    1.12.2007 10:48:03   
    Abra
    Kako je lepo videt, da imamo spet nove nosečke. user posted image konina, tudi ti boš med Sayurinimi zajkljami user posted image ne še delat testa, saj ti prav super kaže.
    Punce, jaz sem pa zdej jokala k dež, ma ne dež, en orang naliv. Kaj mi ti hormoni delajo, saj nisem za med ljudi ...
    Vam kopiram link http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2137321
    za nove nosečke - filmčki, kako so staršem povedali za novico o user posted image saj najbrž bi se v "normalnih okoliščinah" režala nad reakcijami, zdaj sem pa za vsak filmček porabla dva robčka .... jaooo, kater hormon je krivec za to, progesteron?

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 4307
    1.12.2007 10:49:04   
    tita13
    Abra - drži se! Pa še boljša kot jaz si (zame je bil to 3. postopek in 4. transfer) tebi bo pa uspelo en postopek prej. A ni to super.

Konina - že zadnjič sem ti napisala, da ni posebnih znakov. Samo čakaj in potrpi še par dni, pa bo vse modro na belem.

Sulfinja - čestitam za tvoj pogum in pozitiven pogled v prihodnost.

Mami 26 - čestitam, zdaj si verjetno že v.d. mami

Vse punce - a ve jemljete Tifol ali kaj drugega. Meni je danes zmanjkal, pa sem razmišljala, da bi mogoče kupila Centramed mami ampak potem sem se spet odločila za Tifol. A  vam je kakšen zdravnik kaj priporočal okrog tega. Mogoče bi bili zame dobro, da bi še kakšne dodatne vitaminčke dobila, ker sem bolj en suhec, pa še tej prvi tedni so mi par kil pobrali in se počutim zelo šibko. Se občasno kar tresem.

Lepo se imejte in pa dobro opravite danes.

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 4308
    1.12.2007 10:54:13   
    Abra
    tita13, če ješ polnovredno hrano z velik sadja in zelenjave je tifol čisto dovolj. Mislim, da je elevit boljši od centramed mami, če se boš odločla za kombinacijo. Slednjega tudi prodajajo samo v lekarni, najbrž to tudi nekaj pove.

(odgovor članu tita13)
    Neposredna povezava do sporočila: 4309
    1.12.2007 10:56:19   
    Abra
    T1979 samo še tri dni do vesele novičke!!! Ne poslušat preveč znakov, če si do sem prišla, boš do testa tut user posted image

(odgovor članu T1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 4310
    1.12.2007 10:56:52   
    tita13
    Pa še to - malo sem pogledala filmčke. No ja ...  niso malo ameriški. Mislim, da ''slovensk''i starši reagirajo malo drugače. Vsaj moji so.

Lep dan.

(odgovor članu tita13)
    Neposredna povezava do sporočila: 4311
    1.12.2007 10:58:53   
    Abra
    ja tita13, itak. Saj pravim, kaj mi hormoni delajo .......

(odgovor članu tita13)
    Neposredna povezava do sporočila: 4312
    1.12.2007 11:50:56   
    ANA_P
    jaz pa sem jokala zraven teh filmovuser posted image user posted image , res lepouser posted image
    Stormy tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 4313
    1.12.2007 12:01:44   
    ANA_P
    še to punce, jaz sem že čisto nora. S kakimi stvarmi se obremenjujemuser posted image
    Sem peti dan po ET, včeraj zjutraj sem mislila da bom dobila M, me je tako zvijalo, prsa so me bolela, danes peti dan po ET pa več nič. Prsa ne bolijo in niti špika me ne po jajčnikih? Kkao je bilo pri vas? Kaj si naj mislilm?
    jooooj, čisto nora sem že postala zraven vsega tega user posted image

(odgovor članu ANA_P)
    Neposredna povezava do sporočila: 4314
    1.12.2007 12:10:17   
    tita13
    Ana_P - zelo dobro te razumem. Jaz sem po naravi tak tip, da se za vse sekiram, vse analiziram, v vsem iščem pomen,... Kot si verejtno že večkrat prebrala so znaki pri vsaki različni in nihče ti ne more povedati kaj kaj pomeni. Glej, jaz sem 7 tednov noseča pa imam zelo malo znakov, ki so opisani kot nosečniški. Naši hormoni so ''zblojeni'' od vseh dodatkov, ki jih dobivamo,... Zato me zdaj dobro preberi. Me misli na znake!!! Pojdi ven, zamoti se, delaj kar ti je najljubše, samo na znake ne misli. Zgodilo se bo tako, kot je najbolj prav.

Saj vem, da je težko. Jaz sem na bolniški in še ven ne smem, pa imam 24 ur časa za mislit - ampak s tem si delamo medvedjo uslugo. Daj zberi se in misli na drugo, pa bo. Mogoče te bodo juti prsa spet bolela, pa kaj veš. Jaz sem bila ene dva dni po ET zelo pozitivna potem mi je pa vse dol padlo, pa vidiš, nekaj smo le sčarali. Le zakaj ne bi bilo tudi pri tebi tako?

Drži se.

(odgovor članu ANA_P)
    Neposredna povezava do sporočila: 4315
    1.12.2007 12:14:35   
    ANA_P
    tita13, hvala ti.
    Sem drugač ful flegma, včasih preveč, danes pa se je začelo kar nekaj po moji glavi prepletat. Saj imaš prav, odvisno kako pri kateri. Hvala za odgovor. Zdaj pa se bom probala malo skulirat.

(odgovor članu tita13)
    Neposredna povezava do sporočila: 4316
    1.12.2007 12:17:19   
    Amelia
    Hej punce moje, pri nama je včeraj zvečer ob 9,.00 padla stopka, jutri pa šibava v PO, imam punkcijo ob 7.30 držite pesti za čim več jajčih celic, bom poročala kako je bilo. SEE U!

(odgovor članu tita13)
    Neposredna povezava do sporočila: 4317
    1.12.2007 12:19:47   
    meeryana
    ANA_P, vidim, da imava isti dan napovedan test :) Se pravi, da sva tu nekje, ne? Ja enako, včeraj se mi je na bradi še en taki lepi mozolj nardil, ki se mi ne zdi čisto nič dober znak, haha. Pa tudi občutki so ful čudni, malo sem optimist, potem pesimist, ... se mi zdi, da, ko razmišljam o tem, da bo ratalo - kot neka pravljica, ki je itak neuresničljiva. Potem pa si spet mislim....hm, zakaj pa ne?

V glavnem, tudi jaz sem včeraj bila prepričana, da imam vse znake, ki napovedujejo prihod user posted image čez en teden, tako kot vedno. Vedno me en teden prej šraufa po jajčnikih, pojavljajo se mi mozolji, apetit se mi poveča, itd.

Bomo morali počakat,...ni druge! user posted image in pač močno močno upali na user posted image . Konec koncev se bomo v vsakem primeru morali sprijazniti in pač iti dalje :).

Vsem stiskam pesti in nam iz dna srca privoščim user posted image .

LP
    Muser posted image

(odgovor članu ANA_P)
    Neposredna povezava do sporočila: 4318
    1.12.2007 12:21:02   
    Abra
    ANA_P tko kot ti je tita13 napisala, pozabi na znake in se zamoti s čim bolj prijetnim.

Jaz sem pa skoz tko utrujena, zdaj bi šla kar spat user posted image čisto brez energije sem, še katero tko mučijo hormoni?

(odgovor članu tita13)
    Neposredna povezava do sporočila: 4319
    1.12.2007 12:23:27   
    Abra
    Amelia superca. Ti že držim pesti za čimveč jajčk in nebolečo punkcijo. user posted image

(odgovor članu Amelia)
    Neposredna povezava do sporočila: 4320
    1.12.2007 12:27:43   
    ANA_P
    meeryana user posted image user posted image , jaz sem že tri dni v mozoljihuser posted image user posted image , nimam samo enega ampak kar nekaj

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 4321
    1.12.2007 12:43:41   
    barbarela77
    ana_p in meeryana, čisto razumem kaj se vama plete po glavah, je namreč pri meni enako. test imamo na isti dan.
    skratka vsi znaki ki napovedujejo user posted image  .kaj čem user posted image . sem včeraj že bila čisto pesimistična glede vsega, danes sem bila malo zunaj in sem že malo boljše. pričakovanj nimam več velikih, malo upanja pa še ostaja. vem, da je (4 dan po ET) prehitro za kakršnekoli napovedi in da bo treba počakat na razplet še malo. pa saj smo borke, ne? tudi če sedaj ne bo uspelo bomo šle z dvignjeno glavo naprej. seveda bomo prej potočile kakšno solzico, potem nas bodo naši dragi vzeli v objem in potolažili, pa bo.
    sem pa slišala, da decemberski možje še niso razdelili vseh daril user posted image , mogoče pa nas še kje kakšno čaka. pustimo se presenetiti! ok?

lepo sončno soboto želim vsem

aja, pa storym ČESTITKEEEEEEEEEEEEeuser posted image user posted image user posted image , lepo zdravo nosečnost in naj poteka vse tako kot mora!!!!!!!

(odgovor članu ANA_P)
    Neposredna povezava do sporočila: 4322
    1.12.2007 12:47:43   
    Pija76
    Arneja sem prebrala, vem da ona v to verjame. Sam un odgovor o naravni zanositvi pa ne vem če ravno drži, saj kakor se jaz spominjam ko mi je o sebi razlagala. Pa saj ni važno, upam, da nam tole res pomaga, drugače se pa z Abro strinjam da pove mal tudi tisto kar želiš slišati Meni ni nikoli mogla štet foliklov, ker jaz sem šla k njej šele po 2. neupslem IVF-u. Kako kaj tvoji frnikulčki a ratsejo a ne?

Punce grem na sonček!

(odgovor članu ANA_P)
    Neposredna povezava do sporočila: 4323
    1.12.2007 12:51:24   
    ANA_P
    user posted image user posted image user posted image user posted image mariborčanke, samo da nam ratauser posted image ,

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 4324
    1.12.2007 12:51:50   
    ANA_P
    .pa tudi ostalimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANA_P)
    Neposredna povezava do sporočila: 4325
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?