arneja
|
Punce moje, še je pravica na tem svetu: mi gremo naprej . V levem jajčniku dva folikla, velika 15 mm, v desnem pa tudi dva, velika 16 mm, pa v obeh jajčnikih še nekaj manjših . Hura za oba moja jajčnika . Je Reško rekel, da je lep napredek glede na drobižek od zadnjič . Vam pa povem, da sem mislila, da me bo kap zadela. Celo noč nisem mogla spati, s tem, da sem dva Persena pojedla. V avtu je še nekako šlo, v čakalnici sem pa spet mislila, da me bo kap zadela . In pridem notri in mu povem, da me bodo živci kar pokopali, pa je rekel, ah, dajte, no. Pa rečem, da Karmen pravi, da folikli so in da zdaj upam, da jih bo še on zagledal. In potem, kako se pišete in jaz povem in on reče, ah, ta naša, recimo, Arneja . Potem me je pa že kar vmes malo tikal . No, in grem na tisti stol resnice in se mi je kamen od srca odvalil . Sem mu povedala, da pivo pijem, je čudno pogledal, sem hitro dodala, da Unija , da menda pomaga. In on, da prav, da h Karmen hodim. Sem rekla, da me tudi psihično pomiri in on, da je to vsekakor ok. No, in ko sem s stola lezla, sem mu rekla, da ga bi najraje objela, pa se mu je tak lep nasmešek razlezel okoli ust . Tako, da Amelia, je dobre volje danes, in bo lepo punktiral . Aja, pa rekla sem, da so štirje čisto dovolj in on, da se zdaj pač vidi, da počasi odreagiram, in da če bo potrebno še enkrat skozi vse, da bo dal pač večje doze. No, potem mi da še za jutri špike, pa da naj v torek pridem na UZ. In jaz, če bo v torek potem tudi stopka padla, pa on, da se ne da napovedovati za naprej, ampak da verjetno da. In da bo potem v četrtek punkcija, pa da mi bo Miklavž kaj prinesel, če verjamem . Veste, da verjamem v Miklavža, letos najbolj . Uf, tole je pa bilo stresno. Zdaj grem spat nazaj, potem pa h Karmen tole zgodbico povedal . Hvala za vso spodbudo, ki ste mi jo dale . Ko sem se peljala tja, sem pomislila, da toliko pest, kot je stisnjenih zame, mora res pomagati. Nazaj grede sem pa od same zasanjanosti z dolgimi lučmi vozila, da mi je nekdo blendal . Punce moje, z dvema besedama: srečna sem . Ena uspešna bitka več je za mano, zdaj grem pa trenirat za naslednji dan D .