|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
1.12.2007 18:24:50   
T1979
Kind lady mene nič ne peče, imam pa prometrium.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
1.12.2007 18:27:08   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Men se je pa danes nekaj groznega zgodilo.Sem kupila majivo v Espritu in ko sem jo doma zlagala sem jo pritisnila na sekundno lepilo.A katera ve kako se to odstrani ali jo lahko kar v koš vržem.
Dejzi zakaj pa te zanima kdaj Reš dela?

Če je fajn na debelo, pa suho tut mora bit, vzami olfa nožek in ga poskusi odstranit. Če se je vpilo v blago pa najbrž kaj dost rešitev nimaš. Lahko si kaj narišeš al pa našiješ user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
1.12.2007 18:31:52   
mami 26
ojla
se opravicujem ce ste me nestrpno cakale ampak sem pocivala ker se zelo slabo pocutim takoj ko sem dobila svoje dve pikice k meni na varno sem zacutila da je to to in me je ze oblivala slabostuser posted image
tako jaz imam zdaj svejeuser posted image user posted image  pri sebi jih grejem in cuvam
me pa res zanima ce katera ve a je to normalno po et da me boli v spodnjem delu trebuha?????

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
1.12.2007 19:41:45   
meeryana
mami26 pozdravljenia......user posted image za user posted image user posted image
Ja, je čisto normalno, ker mene je tudi. Pa par dni za tem še tudi :)....Samo lepo počivaj in, kot je meni rekel zdravnik - penzionistično življenje prve tri dni! Čeprav jaz bom živela kot penzek kar do testa (no, če ne bo prej prišla user posted image )

Vse bo ok, boš vidla!

LP
M user posted image

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
1.12.2007 19:49:11   
Sulfinija
Punce,evo da ne bomo samo o problemih pokukajte v moj album kake advente venčke pa imam jaz,pa ve ste jih kaj  delala?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
1.12.2007 19:50:27   
pikovit
Abra hvala za pomoč ampak nič ne bo pomagalouser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
1.12.2007 19:51:52   
arneja
Jaz samo na hitro: glava me je čudežno nehala boleti, popila že pridno pol Unija, in tudi jaz upam, da bodo jutri foliklčki pravi korenjaki user posted image . Lepo čvekajte še naprej, meni moj teži user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
1.12.2007 20:03:11   
Linda25
arneja,

močno, močno stiskam pesti za tebe jutri in tvoje foliklčke. Naj bodo jutri dovolj veliki za naslednji korak. Obvezno sporoči, kakšen bo rezultat.

Koliko si ti stara, ker si omenila, da so leta zelo pomembna pri kvaliteti jajčec?

Jaz se ob 22. uri špiknem s stopko, upam, da ne bo težav.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
1.12.2007 20:05:37   
konina
arneja, držim pesti. Upam,da je tole pivo naredilo svoje in te jutri čakajo lepi foliklčki. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
1.12.2007 20:19:49   
meeryana
Sulfinija  ful lepo user posted image user posted image ....BRAVO. JAz ga pa dobim od prijateljice ;) 

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
1.12.2007 20:29:00   
Abra
mami26 super za user posted image user posted image zdaj bova pa skupaj trepetali in znake poslušali user posted image user posted image

Pikovit to sekundno lepilo zan bit user posted image jaz ga tko previdno uporabljam, hranim pa v hladilniku. Se mi kaj tazga skor ne more več zgodit user posted image user posted image mam še zmeri eksperimene v glavi, ko smo si v oš prste skup lepli user posted image a kakšna umetniška popestritev ne bo šla? Je škoda nove stvari stran metat.

Arneja user posted image user posted image ti si pa že čist od pira odsvisna user posted image user posted image le čuvaj, ga boš po punkciji morala nehat pit user posted image bojo folikli jutri že kot golf žogce

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
1.12.2007 20:45:16   
tita13
Sulfinja, ti si prava umetnica!

Zelo lepo. Meni kaj takega ne uspe. Mi realisti pač...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
1.12.2007 21:05:22   
tassi1
mene tud po utrogestanu peče spodaj pa sem šele 4 dan po et.ALI je to slabo?
help?

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
1.12.2007 21:40:29   
Mišolina
Sonček 75 - ja, sestra Blanka mi je spremenila zdravila. Pregledala je potek ter rezultate prejšnjih dveh postopkov, nato se je šla posvetovat z eno izmed zdravnic (ne vem katero) in mi nato spremenila postopek v kratkega in Gonal v Menopur.

Arneja - 10 dan Menopurja pri meni ni bil 11 dan ciklusa, ker se mi je Suprefact  zavlekel. Menopur sem začela jemati šele 9 ali celo 10 dan ciklusa. Se ne spomnim točno.user posted image Sedaj, ko imam kratki postopek, pa bom Menopur pričela jemati 2 dan ciklusa.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
1.12.2007 22:12:51   
Linda25
Evo, sem si vbrizgala stopko v predel trebuha pod popkom, s kratko iglo, obe dozi naenkrat. Moram napisat, da me je peklo kot hudič. Je še katero peklo?

Zjutraj moram spiti še tabeleti in zvečer apaurin.

Spakirala sem za sabo, haljo in copate ter spalko. Ali moram še kaj vzeti s seboj?

Lahko noč punce.

(odgovor članu Mišolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
1.12.2007 22:19:34   
kajsica
Linda25, priporočam tople nogavice, ker je hladno, so sestre tako naročile.

Ja po tem Utrogestanu sem pa jaz tudi imela težave, samo sedaj ne vem ali zaradi teh tablet in izcedka, ali pa zaradi vložkov, čeprav sem si jaz kupila ta prave VIR-bombaž, ker ostalih nisem mogla, ker so me preveč ribali.

Arneja, pa čimprej poročaj, držimo pesti.

Mami26, lepo jih čuvaj.

Uživajte in lahko noč.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
1.12.2007 22:26:39   
Anonimen
Pikovit,malo nesramna,ampak dobra ideja za tvojo sekundno majčko!!
Nesi jo nazaj in reči,da si šele doma opazila,da je nekaj gor,haha!!Saj ne bojo nič na škodi!!user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4392
1.12.2007 22:32:57   
gold fish
Sayuri, Kajzica in Stormy - user posted image user posted image  vsem  trem želim lepo nosečnost in zdrave pikice...

Citrončica, Konina - držim pesti za user posted image  .....  (če je še kaka trepetalka tudi za njo .... ste toliko napisale, da sem si zapomnila samo "naše" iz GK ....)

Sulfinija - user posted image user posted image  - pa sem bila skoraj sigurna, da tokrat bouser posted image .   Kot si sama napisala...februarja v nove boje.... Drži se.

Pri meni je ravnokar padla 9 špika Suprefacta....
Soncek75 in Mišolina - mislim, da bomo me tri skupaj v akciji pred prazniki... Jaz imam sicer dolgi postopek, ampak predvidoma v petek 7.12 začnem še z Menopurjem.

To je zaenkrat to....

Še enkrat vsem skupaj en lep pozdrav in držim pesti za vas vse....user posted image

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
1.12.2007 22:37:35   
gold fish
Sulfinija - pošlji mi geslo, da vidim slikice.  Ni isto kot zadnjič ne?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
2.12.2007 6:21:07   
DaisyE
arneja - UZ
Amelia - punkcija

Evo, očitno sem obsedena od RR. Na svoj prosti dan ob šestih zjutraj čakam punce, da povedo, kaj dogaja.

Arneja upam, da so folikli vzbrsteli in amelija, če še nisi na poti v postojno, želim ti vse naj naj.

Sulfinija, tebi pa še sploh nisem rekla, da mi je žal, ker se je tako končalo. Si rečem včasih, da je vsakič lažje preživet poraz, ampak po drugi strani se mi pa kdaj zdi, da vsak novi poraz ubije večji del mene. Spoštujem te, ker si taka borka in ker si tako optimistično naravnana.

Sem pogledala, tvoje venčke, ki so zelo lepi in sem zraven opazila še, kako lepe orhideje imaš. Jaz pa očitno ne znam skrbeti za njih... So čisto fertik. A maš za njih kak predlog.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 2.12.2007 6:24:44 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
2.12.2007 6:30:17   
DaisyE
10 dan Menopurja pri meni ni bil 11 dan ciklusa, ker se mi je Suprefact zavlekel. Menopur sem začela jemati šele 9 ali celo 10 dan ciklusa. Se ne spomnim točno. Sedaj, ko imam kratki postopek, pa bom Menopur pričela jemati 2 dan ciklusa.

Svašta, mišolina, človek vedno kaj novega izve. A šele deveti dan od prvega dne user posted image , si začela z menopurjem? Najkasneje za kar sem do zdaj vedela je bilo 4. dan pri Merlotu v PO. Kje se pa zdraviš? Tole je pa hecno.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Mišolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
2.12.2007 6:34:06   
DaisyE
Bom skuhala en kafe, potem bo pa mogoče že katera od kje prilezla....

user posted image user posted image user posted image user posted image  kako mi zadiši......

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
2.12.2007 6:52:24   
DaisyE
Zadnjič smo se pogovarjali tudi o kajenju in vplivu na plodnost. Sem laično rekla, da kajenje stara jajčne celice. No zdaj sem našla Pušenjakov odgovor, ki o tem govori, pa vam ga bom kar prilepila, da se ne bom preveč pametne delala...

Spoštovani,

ker podatkov, po katerih sprašujete ne poznam v številkah, vam bom odgovoril tako ,da boste razumeli, zakaj je takšen zaključek logičen. Gre seveda za kadilke, ki stalno kadijo, imajo že kronične posledice na ožilju in ne za nove kadilke, torej ženske, ki bi pred 2 ali 3 meseci nenadoma iz nič pričele kaditi 30 cigaret dnevno.
Kajenje oziroma toksini v tobaku povzročajo okvare ožilja ter povečujejo odmiranje tkiv, zmanjšajo preskrbo tkiv s kisikom ipd. Kadilke v povprečju zaradi toksične okvare in slabe preskrbe tkiv, tudi jajčnikov s kisikom, doživijo menopavzo 5 let prej kot nekadilke, menopavza pa ni nič drugega kot upad delovanja jajčnikov do te stopnje, ko se ovulacije ustavijo in jajčnik zmanjša sintetiziranje hormonov pod prag, ki omogoča hormonsko podporo hormonsko odzivnim ogranom. Jajčnik ne preneha delovati takoj in čez noč razen izjemoma v določenih primerih bolezni, temveč počasi delovanje upada. Podpražne okvare in slabše delovanje jajčnika se torej lahko kaže že precej prej kot opazimo klimakterične težave in med te "manj opazne težave" sodi tudi zmanjšana plodnost.
Če se s prenehanjem kajenja res kaj bistveno spremeni v plodnosti težko rečem, saj so okvare nepovratne, torej se le zmanjševanje plodnosti po prenehanju kajenja upočasni, ne more pa se zvišati. Sicer pa kajenje ne povzroča absolutne neplodnosti, da ne bo slučajno kdo to razumel v tem smislu. Pri absolutni neplodnosti so razlogi verjetno kombinirani in obstaja zelo verjetno še kaj poleg kajenja.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
2.12.2007 6:56:30   
DaisyE
Arneja, ne puščaj nas v strahu...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
2.12.2007 7:02:48   
arneja
Punce moje, še je pravica na tem svetu: mi gremo naprej user posted image . V levem jajčniku dva folikla, velika 15 mm, v desnem pa tudi dva, velika 16 mm, pa v obeh jajčnikih še nekaj manjših user posted image . Hura za oba moja jajčnika user posted image user posted image . Je Reško rekel, da je lep napredek glede na drobižek od zadnjič user posted image .

Vam pa povem, da sem mislila, da me bo kap zadela. Celo noč nisem mogla spati, s tem, da sem dva Persena pojedla. V avtu je še nekako šlo, v čakalnici sem pa spet mislila, da me bo kap zadela user posted image .

In pridem notri in mu povem, da me bodo živci kar pokopali, pa je rekel, ah, dajte, no. Pa rečem, da Karmen pravi, da folikli so in da zdaj upam, da jih bo še on zagledal. In potem, kako se pišete in jaz povem in on reče, ah, ta naša, recimo, Arneja user posted image . Potem me je pa že kar vmes malo tikal user posted image . No, in grem na tisti stol resnice user posted image  in se mi je kamen od srca odvalil user posted image . Sem mu povedala, da pivo pijem, je čudno pogledal, sem hitro dodala, da Unija user posted image , da menda pomaga. In on, da prav, da h Karmen hodim. Sem rekla, da me tudi psihično pomiri in on, da je to vsekakor ok. No, in ko sem s stola lezla, sem mu rekla, da ga bi najraje objela, pa se mu je tak lep nasmešek razlezel okoli ust user posted image . Tako, da Amelia, je dobre volje danes, in bo lepo punktiral user posted image .

Aja, pa rekla sem, da so štirje čisto dovolj in on, da se zdaj pač vidi, da počasi odreagiram, in da če bo potrebno še enkrat skozi vse, da bo dal pač večje doze.

No, potem mi da še za jutri špike, pa da naj v torek pridem na UZ. In jaz, če bo v torek potem tudi stopka padla, pa on, da se ne da napovedovati za naprej, ampak da verjetno da. In da bo potem v četrtek punkcija, pa da mi bo Miklavž kaj prinesel, če verjamem user posted image . Veste, da verjamem v Miklavža, letos najbolj user posted image .

Uf, tole je pa bilo stresno. Zdaj grem spat nazaj, potem pa h Karmen tole zgodbico povedal user posted image .

Hvala za vso spodbudo, ki ste mi jo dale user posted image . Ko sem se peljala tja, sem pomislila, da toliko pest, kot je stisnjenih zame, mora res pomagati. Nazaj grede sem pa od same zasanjanosti z dolgimi lučmi vozila, da mi je nekdo blendal user posted image .

Punce moje, z dvema besedama: srečna sem user posted image . Ena uspešna bitka več je za mano, zdaj grem pa trenirat za naslednji dan D user posted image

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?