|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
29.11.2007 19:18:36   
Abra
Punce, ne mi zamerit, ker danes ne obrajtam čist vsake, tisti brezvezni šok zjurti je bil tko močan, da še zdaj nisem čisto pri sebi. Sem zdaj vse prebrala, pa mi je tut vse šlo iz glave user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
29.11.2007 19:19:04   
Anonimen
Kajsica čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi sama nestrpno čakam rojstvo S.D. bebik.Včasih sva  skupaj trepetali na Upajmo skupaj.
Naj bo porod čimhitrejši user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kind lady -- 29.11.2007 19:22:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 4052
29.11.2007 19:25:29   
bilka
Punce dober večer!

Prvo naj čewstitam Kajsici srečno še naprej in iskrene čestitkeuser posted image

vse ki čakate tako ali drugače srečno!!user posted image user posted image

No pri nas smo se malo že potolažli, da je vsega konec že v drugo, res sem razočarana pa je sestra tam rekla da imam tako lepo blastocisto da bo sigurno nosečnost in no vidiš kaj se zgodi, ja narava poskrbi za svoje, verjetno že ve zakaj je tako..mal se bom ospočila, se posvetila partnerju , pol pa grem še po zamrznjenčke pa bomo videli kaj bo iz vsega tega.

Me pa zanima če katera ve, kako gre postopek z zamrznjenčki, imam svoje ovulacije in seveda kakšne so možnosti da preživijo odajanje in še to imam dva v isti slamici, kaj naj bi to pomenilo?? hvala!user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
29.11.2007 19:38:41   
konina
Kajsica, jupi! Čestitam za + in želim eno lepo in mirno nosečnost. Na koncu pa nalepšega dojenčka na svetu. user posted image

stormy, jutri bomo pa tebi čestitali, kajne?! user posted image

Abra, srečno jutri na ET. Držim pesti, da vstavijo na pravo mesto in ostanejo pri tebi. user posted image

bilka, za zamrznjenče pa boš morala verjetno hodit na UZ do ovulacije. Lahko čakajo na spontano sprostitev O ali pa dajo stopko. Potem pa čez pet dni ET. Mislim, da je tako bilo pri meni junija/julija. Dva v eni slamici pa pomeni, da vstavijo dva, da sta bila skupaj zamrznjena. Kakšna možnost je za preživetje odmrznitve pa ne vem.

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
29.11.2007 19:43:57   
DaisyE
Tooooo Kajsica user posted image

Še enkrat čestitke.
user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
29.11.2007 19:45:20   
barbarela77
sayuri in kajsica čestitke za lepe novice user posted image user posted image user posted image . lepo nosečnost vama želim in zdravega lepegauser posted image  ali user posted image user posted image .

pri meni nič novega, sem drugi dan po transferju (transfer imela v torek), pa me že cel dan po malem šraufa in pika tak kot da bom dobila user posted image . ne vem no kaj naj si mislim, treba bo še malo počakat.
punce vse me že boli od ležanja in sedenja. a mislite, da se počasi lahko začnem normalno gibat?

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
29.11.2007 19:53:05   
arneja
Abra, privlekla zdajle domov štiri Unije, tako da bo nocoj spet pijančevanje na sporedu user posted image . Se je moj kar križal v trgovini, ko je bil voziček poln pira user posted image . Matičnega mlečka pa nisem dobila v ampulah za popiti, kot si ti napisala, pač pa samo neke kapsule, v katerih naj bi bilo 32 % matičnega mlečka. Ampak bolje vseeno, kot nič, ne? Mi je pa zanimivo, kako podobno razmišljava: sem tudi jaz za Reškota najprej pomislila, da verjetno zato čudno izgleda, ker je v reklcu user posted image . In tudi meni se zdijo njegovi puloverji čudni user posted image . Se mi zdi, da ima ves čas nekega sivo-črnega gor user posted image .

Stormy, naj testek jutri pokaže dve veliki in močni user posted image .

Kajsica, še tukaj, čeeestitke tebi in tvojim najdražjim user posted image .

Amelia, user posted image user posted image user posted image , pa ti je uspelo Reškotu usta zapreti user posted image . Kateri dan ciklusa si bila danes, da so bili že 18 veliki? Koliko so bili pa na 8. dan veliki? In koliko jih je bilo na 8. dan? Sem že tečna, ampak še vedno me malo skrbi user posted image . Še enkrat, bravo za jutrišnjo stopko user posted image . Bom pa v nedeljo čisto pridna zjutraj, da ga kaj ne razkurim, pa boš potem ti posledice njegove jeze čutila user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
29.11.2007 19:54:26   
DaisyE
Ja Abra, zdaj je nas vse odgnal, ko je tolk težil user posted image ,

zdaj mu je pa dolgcajt user posted image ,

pol pa bodoče nosečke kličeuser posted image , če pridejo na ET.

Ker bi ti drugače ziher pozabila. user posted image user posted image user posted image

Za jutri držim pesti, šlogamuser posted image  ti pa naslednje:

- 2 za vstavit
- 3 za zmrznit

Sem tolk hepi zate, ko bi sama šla.

Moje user posted image  še ni in se tud ne nakazuje, hkrati s tem mi pa upada pogum, da bi šla do njega. Zdaj že upam, da bo prišla čim kasneje, da bo naslednja po 3. januarju in bom lahko šla takoj v postopek in ne šele po ta drugi. Sayurči, mislim da je čas, da se poslovim od postopkov v novembru.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
29.11.2007 20:02:17   
Stormy
Dober večer punce,

konina...upam, da res!!
arneja......hvala!!

Abra, saj veš, jutri je najin dan.

Barbarella77, kar potrpežjivo naprej, pa pazi na svojo malo pikico.

Srečno vsem!! 

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
29.11.2007 20:08:20   
arneja
Goldy, žal mi je, da so te takole mešali user posted image . Mi je pa všeč, ker si tako pozitivna in vidiš, da so v vsaki stvari neke pozitivne stvari user posted image .

Kind lady, T1979 in Konina, držim pestke za vas in vaše bebike user posted image .

Linda, jaz imam UZ šele v nedeljo user posted image , ker so bili foliklčki še tako majhni. Jutri hitro sporoči, koliko velikih frnikulc bo user posted image .

Pikovit, prisežem, da ima nekam kratke hlače user posted image . Tista ideja o križarjenju po Jadranu je pa dobra - saj mora zdravnik skrbeti tudi za postoperativno počutje  svojih pacientk user posted image .

Amelia, si boš dala sama stopko oz. ti jo bo dragi dal ali boš šibala v ZD?

Mismis, veš, da bodo zamrznjenčki preživeli odmrznitev, saj so ja borci, po mamici user posted image . Koliko so bili pa tvoji foliklčki kaj veliki na prvem UZ? So se že takoj vsi štirje videli?

Sulfinija, nič vreči puške v koruzo. In prav, da si rezervirala, če uspe ali ne, bosta gor uživala user posted image .

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
29.11.2007 20:14:36   
Abra
Daisy, ti me vedno tko v dobro voljo spraviš, da bi te zdej tkooo objemala. Pa en imported pirček bi ti prštimala, jaz bi pa deci rdečga vinčka zraven spila. Danes naj bi blo to še ok.
V tvoje šloganje pa čist verjamem, naj te še un zgoraj usliši.

K Rešu pa kar pogumno. Mogoče bo pa sodelavce prisilil na samo teden dopusta. Njemu brez nas tko več živeti ni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
29.11.2007 20:19:54   
Abra
Ja Stormy, kdaj boš delala test? Ob polnoči bo že 30.? user posted image Te nč prsti ne srbijo?

Arneja, imava pa res čist iste predstave, bojo že prave ... pa važno, da maš dost pira user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
29.11.2007 20:33:09   
arneja
Joj, Kajsica, kako lepo je prebrati, kaj se ti je dogajalo na GK user posted image . Morda je pa 7 let prelomna meja, pa tudi nama uspe user posted image ?

Pikovit, a si bila pri zobarju, da imaš novo zvezdico user posted image ?

Abra, ja ti smotko Reš, niti malo ne pomisli, kako te lahko prestraši s klicem user posted image . Očitno si je pa tisto popoldansko predavanje precej k srcu vzel, pa se hoče čimbolj pripraviti in zato čimprej končati z delom user posted image . Še dobro, da nimam jutri UZ-ja, ker bi morala imeti turbo pogon, da bi ga lahko zadovoljila s svojo hitrostjo plezanja na mizo user posted image . No, pa še lepa gesta s strani Karmen user posted image .

Mami 26, si imela samo tri foliklčke ali več, pa so bile le v treh celice? In velikost tvojih foliklov na 1. UZ? Sem res že tečna, ampak bi se rada pomirila. V soboto te pa sigurno dva dobra otročka pričakata user posted image .

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
29.11.2007 20:33:28   
Stormy
Živ,

ne bom ga, imam krvni test na kliniki, ob 8ih moram bit tam. Pol pa, po Kajsicinih izkušnjah, čakaš, pa čakaš, pa čakaš....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
29.11.2007 20:40:37   
taraji
kajcica: ISKRENE ČESTITKE     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

STORMY: ti pa nam čimprej sporoči lepo novičko

abra: no,kot sem uspela razbrati, si se za svoje user posted image user posted image še lepo sfrizirala, tako da se ti definitivno ne bosta mogli upreti

Arneja: ti pa kar lepo nadaljuj s pivčkom, v nedeljo boš pa lahko samo presenečena, kakšne čudeže dela pivo

Vsem v klubu trepetalk želim isto, kar si seveda tudi same najbolj želijo, vsem, ki pa ste še med drogerašicami, pa čimkrajšo pot do kluba trepetalk

La vita e bella

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
29.11.2007 20:46:02   
darmar
oj, Sonček.d zdaj pa bo. Jaz sem sedaj ravno 15 tednov nosečka. POčasi se mi že umirjajo slabosti.
bravo vse nove nosečke in seveda tiste, ki ste na tej poti.

Neposredna povezava do sporočila: 4066
29.11.2007 20:47:29   
arneja
Martinščica, joj, kako jaz komaj čakam, da tisto modro knjižico dobim user posted image . Pa še kontrola na takšen zanimiv dan user posted image .

Barbarela, po mojem se lahko v mejah normale gibaš, ne vem pa sigurno, bo raje katera z izkušnjami povedala, jaz sem še čista pripravnica user posted image .

M.L.B.K jaz resnično upam, da pivo dela čudeže user posted image . No, si ga grem kar takoj odpret user posted image .

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
29.11.2007 20:52:50   
Abra
Punce, hvala za lepe želje, zdaj bom pa počas rač. pospravla, pa pod tuš in počasi spat. Že komaj čakam jutri. Upam, da bom lahko spala. user posted image nočko

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
29.11.2007 20:54:59   
spelka12
kajsica čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
29.11.2007 20:56:48   
DaisyE
A mamo že kaj novic o SD?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
29.11.2007 21:04:47   
kajsica
barbarela77, nič se ne sekiraj, kot sem v enem prejšnjih postov napisala, je mene tako zvijalo, da sem se ponoči prebujala od krčev in potem šus na wc, da preverim ali je konec. Pa poglej moj današnji rezultat, lep magičen +. Mene še sedaj zvija kot da bo vsak čas....Ampak kot so punce rekle, je to normalno, ker pomeni, da se neki dogaja tam doli, maternica pa tudi prehaja v drugo stanje in mora neki se krčit in raztezat. Poskusi se s čim zamotit.

Arneja, nič panike, saj boš videla da bo, v nedeljo pa boš prišla in rekla da imaš 10 borcev. Ti jih želim čimveč tistih tapravih.

Stormy, ja res, čakaš cca 3 ure na izvide, tako da se moraš nekod zamotiti.

Vsem trepetalkam pa želim, da doživijo to kar sem doživela jaz danes. Prav tako vsem ostali in špikarkam mirno roko in čimveč foliklov tapravih, vsem ki se pa pripravljate na nove boje, pa vso srečo.

Blanč, kako pa je kaj s teboj in ostalimi puncami? Smo vas kaj pomirile, boste upoštevale naše nasvete? res vam želim vso srečo!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
29.11.2007 21:25:29   
Amelia
Arneja, na 8. dan so bili veliki 10.5, jih je bilo 3-4 na vsaki strani, ampak vse ti itak naredi tako hitro, da se sploh ne da preštet, on pa nič ne šteje, kar tko mal na uč pogleda, danes je torej 12. dan. Stopko mi je prejšnjič pomagala dati prijateljica, jaz sem si jo zapičila sama, ampak inekcijo mi je pa ona stisnila, ker je mal težko to sam narest, saj najbrž bi šlo, ampak ker je dvojna doza vode in je ful polna inekcija si jo z eno roko težko stisneš.

Ja, glej da ga v nedeljo ne razjeziš user posted image , naju je naročil v Postojni že ful zgodaj ob 7.30, me je pa danes tko pičil z Menopurom, da me vse boli na dotik, pa še modrico sem dobila.

Pošiljam ti tri user posted image user posted image user posted image  za srečo, upam, da ti prinesejo čim več folikelčkov na 2. UZ. Mene je tud na1 UZ prestrašil, da slabo reagiram glede na svoja leta (31), pa zaenkrat zelo dobr kaže.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
29.11.2007 22:29:25   
Pija76
Abra držim pestke za jutri!! Stormy tebi enako!!!!

Kajsica ČESTITKE in lepo nosečnost ti želim.

Bilka meni so v 1.IVF tudi rekli joj kakšni dve blastocisti se vidiva čez 14 dni ste noseči!!! Bla bla bla, nič ni bilo....samo pogumno v nove boje! Bitko bova tudi midve dobili!!!

Sulfinija kakšen je motiv gobelina?

Ostalim pozdravček!!

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
29.11.2007 23:44:05   
mismis
Arneja

DA še jaz potolažim vse, kar se tiče števila celic. Kvantiteta res ni vse, veliko bolj je pomembna kvaliteta....

Moji folikli so bili velikosti tam nekje do 20, mislim, da jih je bilo tm nekje cca 9 (5 levo in 4 desno), so se že vsi videli na UZ, samo so bili različne velikosti. Pa mi je zgleda punktiral samo 4 največje.

Priznam, da me je malo zaskrbelo, ker so bili samo 4., glede na to, da so jih ostale imele več,  pa me je sestra potolažila, da je to v redu.
Po drugi strani so se pa pri meni oplodile vse 4. celice, ni bilo nobene okvarjene ali degenerirane, tako da imam še dva ledena user posted image user posted image , vstavili so mi pa tudi user posted image user posted image . Sicer prvi ET ni uspel, drugi pa 100% bo.

Samo škoda, da nisem že prej vedela, da pivo dobro vpliva na rast celic, jaz ga pa načrtno nisem pila, da le ne bi bilo kaj narobe. Potem pa zvem, da je to samo dobro. user posted image  Pa prav težko se je bilo včasih zadržat, glede na to, da sem velik ljubitelj Heineken-a.
Bo pa veseli december bolj Heineken-ovsko obarvan - Zeleno, ki te ljubim zelenouser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
30.11.2007 7:06:11   
lejla007
Dobro jutro!

No, še en dan, ko ne morm nazaj zaspat! Možiček ustane okrog pol 6h in normalno se zbudim tud jaz (bi mogoče rabila kakšne čepke za v ušesa, da ne bi slišala budilke user posted image ), potem pa nazaj ne morem zaspat... In kaj nardim? Grem na računalnik user posted image

Torej...
Abra in Stormy - MOČNO držim pesti!
Kajsica - ČESTITAM še enkrat!

No, pa smo dočakali petek - menda je še sonček napovedan, tko da punce... Lep začetek vikenda vsem!!!

papa

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.