|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
29.11.2007 12:19:50   
maja24
Evo me sm že nazaj po južni

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
29.11.2007 12:33:34   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Goldy ne vem kaj naj rečem,kar se tiče mnenj zdravnikov.Rečem ti lahko le bodi močna in pojdi zopet v naslednji postopekuser posted image

Goldy, bodi močnauser posted image user posted image user posted image ,

Sulfinija, počakaj še malo no, res dokler ni user posted image , prave, je še vseeno upanje, pestkeuser posted image user posted image user posted image !!

Pikovit,
če prav razumem, sulfinija gobelin dela, mi pravimo štikanje, oni šivanje,
kar pa se obleke tiče, jaz znam čisto majčkeno šivat, tako da do 12.dne...sem 3.dan po ET, ziher ne bo končana, do 12 leta mojih pikic, če se primejo, pa mogočeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
29.11.2007 12:54:51   
maja24
Kakšna je razlika med stop inekcijo Ovitrel pa Pregnil?Sprašujem pa zato ker se ena v rit daje ena pa v trebuh.

Pa Stormy itak da mam prou,nč ne skrb pa nared test pa je pa nam povej veselo novico.user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
29.11.2007 13:05:11   
Goldy
Pikovit in citrončica - hvala. Itak ni druge kot it naprej. Samo koliko teorij imajo. In vedi katera je prava. Samo, da je vse ok in lahko grem januarja v postopek in začenm februarja spet s špikanjem. user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
29.11.2007 13:27:48   
Stormy
Sulfinija, dej res no, raje še malo počakaj. Saj veš, kako je z izcedki.

maja24...no, bomo videli. Testa pa ne bom naredila, ker vem, da tudi če bi bil rezultat pozitiven, ne bi verjela (bi že kaj našla), dokler ne bi bilo uradnega rezultata. Drugače pa....še malo, zdej je pa res še čisto malo, jutri!!! Joj....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
29.11.2007 13:30:13   
maja24
Če si 13 dni preživela boš še telih par ur.

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
29.11.2007 13:33:42   
Stormy
14.......ja, maš prav, sej bom mogla, kaj pa druzga, sam....sej veš...nestrpnost narašča

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
29.11.2007 14:07:54   
lejla007
Joj, Stormy, samo še enkrat greš spat user posted image Jutri pa hitro javi lepe novice, da nam polepšaš začetek vikenda!

Sulfinija, mogoče si imela pa včeraj vgnezditveno... Ne obupaj še!

Goldy - ne morem verjet user posted image Si imela pa res burne dneve! Sej se vsi zavedamo, da je motiti se človeško, ampak eden tako, drugi drugače, spet tretji... ?!? Nič, pa februarja pogumno v nov boj!

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
29.11.2007 14:29:47   
Anonimen
Alo čvekice

Jaz sem četrti dan po ET-ju v Postojni. Zanima me a mate kakšne znake. Jaz na momente kar pozabim, da sem noseča. Namreč jaz sem bila prvi in drugi dan po transferju napihnjena zdaj pa skoraj nič več. V nožnico si dajem Utrogestan (al kako že). Prsi imam boleče ampak ne več toliko kot prejšnje dneve. Izcedek imam ampak je bolj posledica vstavljenih tablet. Krvni test imam 10.12. ampak ga nameravam narediti že 5.12 ko bo 9 dan po ET-ju.

user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 4009
29.11.2007 14:34:04   
sayuri
Sulfinija jst tud ne vem zdaj, al naj te tolažim al kaj. Počakaj in se umiri. Ok? Vsak izcedek ni takojšnja panika.
Goldy jst sem kar pogledala user posted image , ko sem videla tvoj post. Svašta, kaj vse se dogaja user posted image  Vendar zares vzemi tole nosečnost kot dobro, saj ti dokazuje, da si sposobna zanositi. user posted image user posted image
kajsica no, da slišimo user posted image user posted image user posted image . Jst bi rada čestitala user posted image user posted image user posted image
Stormy jeeee, še enkrat spat, .... zgleda, da mi vidve s kajsico lepo sledita user posted image user posted image user posted image
T1979 user posted image user posted image user posted image  evo, že letim urejat seznam user posted image user posted image user posted image

JAz sem spet leteča. user posted image user posted image user posted image  Ta malemu so prišli sobo montirat in imam cel raztur v hiši.Sem se kar semle v kabinet zaprla.

A je kaj novega s sonček.d? Še diha?

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
29.11.2007 14:36:44   
kajsica
No punce končno se tudi jaz javljam.

Rezultat: user posted image

Je bilo pa zanimivo, zjutraj pridem na GK in mi vzamejo kri, pol pa čakati do 11.30 na izvide (tako da Stormy naredi si plan kaj boš med tem počela, razen če si iz LJ). No končno pridejo izvidi in me sestra pokliče in reče: No, naša nova nosečka, le pridi. Jaz pa samo v jok.

Joj punce ne znam vam opisati tega občutka, res. Po 7 letih končno + in sem uradno user posted image . Sedaj pa še UZ in upam, da bo vse OK.

HCG je pa bil 612.

Stormy, držim pesti jutri zate.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
29.11.2007 14:38:27   
maja24
Sayuri a si že zračunala PDP,ker če si pa da maš julija se nam pridruži tako velja tudi za ostale.Zej nas je 65 pa da nas bo še več da bo julija pravi baby boomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
29.11.2007 14:40:14   
citrončica
kajsica,
še uradne čestitkeuser posted image user posted image user posted image ,
(spetuser posted image ....)user posted image ,
saj veš vse naj naj pa ne pobegni nam še iz teh debat!!user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
29.11.2007 14:40:32   
maja24
Kajsica ČESTITAMuser posted image TOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
29.11.2007 14:41:04   
sayuri
kajsica jeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image . Čestitke  draga moja sotrepetalka user posted image user posted image user posted image . Uf, kako se vesela zate user posted image user posted image user posted image  Želim ti prelepo nosečnost. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
29.11.2007 14:41:58   
sayuri
maja24, zaenkrat sem si izračunala PDP 5.8. user posted image , tko da sodim pod avgust. Kako bo pa uradno, bomo pa videli. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
29.11.2007 14:44:56   
ANA_P
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
29.11.2007 14:46:23   
pikovit
Ups gobelin pa ne vem kako bi obleklauser posted image .No ja 12 let glih ne bi več čakalauser posted image .Citrončica pol pa vsaj kakšno kreacijo.
Maja razlike ni nobene.Namen je isti.Drugače pa sem jaz dobivala obe v rit ali roko in nikoli v trebuh.
Stormy potrpi še malo.Lahko delaš test ob 00:01 pol bo že petek.
Kajsica čestitke in lepo se crkljajte

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
29.11.2007 14:46:40   
Stormy
TOOOOOOOOO Kajsica!!!!!!! Čestitam!!!!!!!!!!!

Po sedmih letih, joj kako je to lepo. Želim ti lepo nosečnost in da bo vse ok.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za nasvet, ga bom upoštevala. In hvala vsem, ki držite pesti zame.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
29.11.2007 14:47:26   
kajsica
Hvala punce, res hvala vsem.

Držim pesti še za ostale, da vam uspe. Ne bom pobegnila, sedaj me še čaka UZ, da vidimo srčka in da bo vse OK.

Punce ta velikost HCG pomeni, da je verjetno eden, a ne, ker je bila zraven mene še ena in je imela vrednost skoraj 2000?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
29.11.2007 14:49:12   
pikovit
Ja Kajsica bo user posted image Super jeeeeeeee

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
29.11.2007 14:50:10   
pikovit
Jst sem pa si pridelala novo zvezdico.Bravo še zameuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
29.11.2007 15:04:34   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 3.12.

Torek, 4.12.
T1979 - TEST

Sreda, 5.12.
Rmeli - UZ

Četrtek, 6.12.
Sulfinija - TEST

Petek, 30.11.
Stormy - TEST
Abra - ET
Linda25 - UZ
Lotty - UZ

Sobota, 1.12.

Nedelja, 2.12.
arneja - UZ
Amelia - punkcija

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11. ????
Stormy greje user posted image user posted image  - TEST 30.11.
T1979 greje user posted image user posted image  - TEST 4.12.
Sulfinija greje user posted image user posted image  - TEST 6.12
kind lady grejeuser posted image user posted image  - TEST 7.12.
konina greje user posted image user posted image  TEST 8.12.
ANA_P greje user posted image  - TEST 10.12.
tassi1 greje user posted image user posted image  - TEST 10.12.
meeryana greje user posted image  - TEST 10.12.
citrončica greje user posted image user posted image - TEST 11.12.
tobika greje user posted image user posted image  - TEST 11.12.
barbarela77 greje user posted image  - TEST ???
sonček500 greje user posted image user posted image  - TEST ???

user posted image dakec (MB)user posted image
user posted image m.rudovic (PO)user posted image

user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • PAMELA
  • Amelia (31let)(2.ICSI;PO,dr.Reš), 14.11. začetek Diphereline,19.11. Menopur,2.12. punkcija
  • macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 15.11. in začetek Diphereline, nato Menopur
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10., 26.11. punkcija
  • tassi1 (34let)(5.IVF, MB) kratek postopek, 12.11.začetek Merional, 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • kind lady (Praga) ET 20.11.
  • barbarela77 (30let),(1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, 26.10 začetek Diphereline, 9.11. Gonal, 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • Sulfinija (29let),(3.IVF;LJ, dr. Zorn), kratki postopek, 5.11. začetek GonalF,16.11. punkcija, ET 21.11.
  • konina (30let)(2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10., 5.11. začetek GonalF, 18.11. punkcija, ET 23.11.
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), 18.10.začetek špikanja, 22.11. punkcija,ET 27.11.
  • citrončica (33let),(3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, 15.10. začetek Suprefact, 5.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija, ET 26.11.
  • DaisyE (3.ICSI) začetek konec novembra,Diphereline in Menopur
  • Linda25 (IVF) začetek špikanja 22.11., GonalF
  • babylove (IVF;Francija)
  • Ana_P (1.IVF/ICSI?; MB, ?) 26.10. začetek Diphereline,9.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija, ET 26.11
  • arneja (34let)(1.IVF,PO,dr.Reš) 15.11.začetek Diphereline, 23.11. začetek Diphereline
  • Abra (2.ICSI;PO, dr. Reš) takoj v nove boje, punkcija 25.11. ET 30.11.
  • T1979 (1.IVF;PO,dr.Reš) 24.10.začetek špikanja Diphereline in Menopur, 18.11. punkcija, ET 21.11.
  • SAFIRA (MB) 21.11.zamrznjenčki
  • gold fish (33let) (LJ) 23.11. začetek Suprefact, nato Menopur UZ 7.12.
  • Mišolina (32let)(3.ICSI;LJ) začetek 28.11. Gonal
  • meeryana (IVF/ICSI?;MB) 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • Stormy (2.IVF;LJ) Suprefact in Menopur,punkcija 10.11., ET 15.11.
  • tobika (LJ) ET 26.11.
  • Rmeli (3.IVF/ICSI?;LJ;dr.Vogler) Suprefact
  • Lotty (2.IVF,PO,dr.Merlo) 21.11. začetek Diphereline in Menopur

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • blanč (34let),januarja v nove boje
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (31let),(LJ) zamrznjenčki v decembru ali januarju
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (1.IVF;LJ) 4.12. razgovor
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) januarja v nov boj
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek dolgi postopek
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • sonček75 (32let)(2.IVF;LJ?) 3.12. ponovno v boj
  • GITA14 (LJ) januarja v nov boj
  • jadrnica (PO) februarja v nov boj
  • tejka** (LJ)
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) januarja po zamrznjenčke
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) decembra v boj
  • **NiNa** (1.IVF;LJ,dr.Bokal) 5.12. v boj

user posted image  
    koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74user posted image , MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, andreja07, lejla007, dolenjkauser posted image , mihi78, *ajetam*, micka zaloskauser posted image , mandarinca, Pija76, maja24user posted image , dakica, jadrnica, m.rudovic, sayuriuser posted image

•  
    user posted image

• user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image
  • GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image  , BETY UPA, žani4 (LJ),

• user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image
     MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
    user posted image SAYURI (31let),(PO) pregled 11.12.
    user posted image KAJSICA (35let),(LJ) pregled ???

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.
  •  
    Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu Stormy)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4023
    29.11.2007 15:30:55   
    T1979
    Kajsica iskene čestitke user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo, bravo.

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 4024
    29.11.2007 15:36:25   
    T1979
    Ej punce, kako to da delate teste na kliniki? A to so vam prav naročili, da na datum, ki so vam ga določili za test pridete tja? Res, da sem pri Rešu, ma meni je rekel, da sam nardim CB user posted image

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 4025
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
    7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.