|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
29.11.2007 9:41:36   
maja24
Pa Stormy pa ti si naša nova srečka nosečka.user posted image user posted image user posted image user posted image
Sulfinija sm vesela da misliš na neki drugega pa mislm da je res dobra ideja za novo letouser posted image user posted image

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
29.11.2007 9:42:06   
Amelia
Arneja, imaš prav, je Reš res ostal odprtih ust!!! Je rekel: "Poglej, poglej, jih je pa veliko!!!!"Sem jih videla ene 4-5 velikih na vsaki strani, so pa vsi približno enako veliki cca. 18 (ne vem česa), skratka jutri zvečer pade stopka, v nedeljo pa punkcija: JUHEJ!!!!user posted image user posted image user posted image   Danes sem še dobila zadnjo dozo D + M.

Skratka Arneja, vidiš kako to gre, boš videla da bo tudi pri tebi tako!!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
29.11.2007 9:45:42   
maja24
Ja Amelia super kmalu se nam boš še ti prdružla.Kakšno stopko ti je pa dau?user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
29.11.2007 9:51:46   
Goldy
Dekleta, pozdravljena! Enim objemčke, drugim user posted image .

Ne morem vsega prebrati, saj ste v treh dneh, ko meni bilo napisale zelo veliko.

Da pa vam opišem še mojo zgodbo. Od ponedeljka do včeraj. V ponedeljek sem šla v službo po enem mesecu, a ker sem že 13 dni krvavela (imela M), sem pač poklicala svojo G, ki me je takoj napotila v laboratorij. In prosim, krvni test je bil POZITIVEN. Laborantke so bile ful vesele, G pa seveda na UZ še ni nič videla, a ker sem še krvavela me je napotila v bolnico. Tam spet na UZ niso nič videli in zdravnica pride z idejo, da je povišan ßHCG od hormonov od IVF. Tudi prav. Me namestijo v sobo in na viziti zdravnik reče, da je hormon prenizek in oni to smatrajo kot negativno, da pa se je prijelo, ampak je propadlo. Da je sicer fajn, ker sem prišla noter ker krvavim, ampak ko se bo krvavitev ustavila grem tudi domov. Prav. Krvavitev se je res začela ustavljat, ampak v torek zjutraj je zdravnica (tista iz UZ) rekla, da bom počakala še en dan, da zopet preverijo ßHCG. Vse sestre so z mano ravnale kot nosečnico v 4 tednu - krasno, da ne krvavite več, da nimate krčev...to je v redu. Zdravil nisem dobila nobenih, samo počivala sem in čakala... V torek zvečer pride na vizito dr. Koren (kolikor vem zelo priznan G v CE) in pravi, ja bomo počakali na jutri. OK. Sem ga pa vprašala, če to normalno, da je takšna M po IVF. Se je pa razburil, da to ni M, da to je krvavitev v nosečnosti, ker SEM noseča. In da M in nosečnost ne gresta skupaj. Pa če je tako nizek ßHCG (30), sem spet vprašala. Ja, zato bomo pa več vedeli jutri, ampak gospa vi ste noseči. Da se ti zrola, moj mož je že skoraj znorel. No, in hormon je padel na 11, tako da noseča nisem (več). Ampak spet teorija zdravnice z UZ, da se ni nič prijelo, da so to samo hormoni, da palahko grem februarja normalno v nov IVF postopek, ker nisem imela nič čiščenja, ker se je samo izločilo s krvjo. Še enkrat sem morala na UZ, kjer je je bil spet dr. Koren in je ugotovil, da je maternica čista, da nosečnosti ni. In potem razlagal enemu stažistu, da se je prijelo, a se ni obdržalo. In sem šla domov. Še malo na bolniško, potem pa hajd delat.

Punce moje drage, tako da stroka si ni enotna, je bila nosečnost, ali ne.

Tudi moja G pa je rekla, da četudi se ne konča dobro sedaj, moram to gledat tako, da zanosim lahko in to je za naslednji postopek zelo pomembno. Sploh za mene, ko še nikoli nisem zanosila.

Sem vzela to tako pozitivno, čeprav ti pa malo kravžljajo živčke - si, nisi, si, nisi. Bilo me samo strah, če bi se hormon večal, ampak premalo, ali kaj takega in bi potem morala na čiščenje in bi se IVF spet zamaknil za par mesecev. Ampak mislim, da se je izteklo prav v redu. No seveda bi bilo krasno, če bilo vse pozitivno, z otročkom vse ok. Samo tako pa je tudi se dobro obrnilo. Verjetno je res - v vsaki stvari je nekaj dobre, tudi slabi. Čeprav tega takrat verjetno ne vidiš, samo tako je.

Lep dan!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
29.11.2007 9:52:33   
Anonimen
Pozdravljene user posted image
Tukaj je pa živahno, me kar skrbi, ker ne vem kaj bi napisala.Jaz čakam 7.12. ki je še tako daleč.Danes je 9.dan od transfera.Počutje je: kar na jok mi gre, lačna, izcedka nobenega, križ boli in špika v trebuhu.
Bomo videli.Lep dan vsem.

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3980
29.11.2007 10:01:56   
Sulfinija
Kind lady,držim pesti na rokah in nogah zate za tvojo user posted image .Meni bo pa jutri 9.dan po ET.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
29.11.2007 10:13:50   
T1979
Sayuri pa ti si 1 mesec nazaj padla user posted image . Tam si napisala 4.11., 5.11. namesto 12. Sem bla pozorna, ker imam 4.12. TEST user posted image . Sej vem, da ti dogaja in da si čist zmedena.

Sulfinija in Kind lady me smo pa v istem zosu. Upam, da bo za nas drugi teden najsrečjenši teden v tem letu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3982
29.11.2007 10:26:48   
Linda25
T1979, Sayuri, Sulfinija in Kind lady držim pesti, da bo naslednji teden za vas med najsrečnejšimi.

arneja kaj novega pri tebi, kdaj imaš 2. UZ. Jaz ga imam jutri.

Na veliko user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pozdravček

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
29.11.2007 10:27:11   
konina
Jaz se pridružujem, da bo naslednji teden pester. Samo upam, da bom do takrat zdržala. Me nekaj čudno črviči in se mi vozi po črevesju. Še kar ne neha. Pa prsa niso nič napeta ali boleča. Pa so ponavadi tudi pred M. Ja, ne preostane nič drugega kot čakat. me je pa tako groooznooo strah razočaranja.

Sulfinija, me veseli, da je bil lažni preplah. sedaj pa le šivaj, če te pomiri.

Držim pesti, da nam uspe!

Lp, Nina

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
29.11.2007 10:46:57   
pikovit
Sulfinija jst te bom tolk čez kolena dala da bo joj.In ne delaj testa na 10 dan,ker ni realno.Če že ga delaj na 12 dan.Glede na to da rada šivaš ti bom dala malo dela.Rabim poročno obleko.Ali bi mi jo skreirala in zašila?Tako zdaj boš imela dovolj dela do 12. dne.

Neposredna povezava do sporočila: 3985
29.11.2007 10:55:32   
Stormy
maja24, ko bi imela vsaj prav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
29.11.2007 10:58:12   
pikovit
Pija kr nagni ga v sobotouser posted image .Saj veš taki pogovori pač morajo biti.Je pa malo zoprno za nas.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
29.11.2007 11:02:39   
pikovit
Arneja si me spet nasmejala.Še nism opazila da ima Reško prekratke hlače.Se bom naslednjič prav osreditočila na njegove hlače.Lahko bi si kupil kakšno fajn jahto in pol bi take,ki nam ne rata za tolažilno nagrado pelje po Jadranu.user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
29.11.2007 11:05:26   
Amelia
Maja24. mislim da piše pregnil na stopki, nekaj takega, 2 ampuli sem dobila za v rit:))

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
29.11.2007 11:26:56   
Linda25
A se katera špika še s Cetrodinom ali nekaj podobnega?

Imam namreč gonal plus Cetrodin.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
29.11.2007 11:36:10   
mismis
Linda

tudi jaz sem imela v 1. postopku kombinacijo Gonal + Cetrodin
Sem pa imela kratki postopek

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
29.11.2007 11:38:33   
mismis
Sayuri

lahko prosim dopoliš še moje podatke,

in sicer 1.IVF kratki postopek (GK LJ), dr. Drobnič, punkcija 05.11.2007, ET 10.11.2007, starost:  decembra 33
ET ni uspel, sedaj pa čakam, da bodo jan/feb začeli z zamrznjenčki

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
29.11.2007 11:39:48   
Linda25
Ja, jaz imam tudi kratek postopek.

Kaj v drugem postopku tega nimaš?

Kakšna je vloga tega Cetrodina?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
29.11.2007 11:44:01   
mismis
Za vlogo tega Cetrodina ti žal ne vem povedat,

kar se tiče pa drugega postopka pa še ne vem, ker bom šele jan/feb šla po zamrznjenčke,
seveda če bodo preživeli odmrznitev.user posted image
Pri zamrznjenčkih pa ni punkcije, tako da predvidevam da ne bom dobila Cetrodina

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
29.11.2007 11:44:30   
Linda25
Sorci,

očitno sem bila prehitra in nisem videla novega sporočila.

Koliko zamrznjenčkov imaš?  So ti v prvem postopku vstavili dva user posted image user posted image  ali enega?

Lp,

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
29.11.2007 11:46:43   
mismis
V prvem postopku sem pridelala 4 celice,

vse 4 so se tudi oplodile, tako da so mi vstavili user posted image user posted image celici,
user posted image user posted image  pa so zamrznili.

Mislim, da nam ki jih imamo 30 in čez vstavljajo po 2user posted image , ker je večja verjetnost, da se prime

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
29.11.2007 11:54:43   
Sulfinija
Punce,evo silvestrovanje rezervirano izhod v sili na Jezerskem v lepem hotelu,ker rabim oddih in odklop.Napoveduje se user posted image  izcedka je vedno več tkole,da v ponedeljek kličem in gremo v novi boj.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
29.11.2007 12:01:39   
pikovit
Linda to bo laična razlaga. Cetrotid se uporablja zato da so celice približno enako velike.Se pravi da če imaš različne velikosti ti to malo umiri in ti rastejo približno enake velikosti.Povdarjam laična razlaga.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
29.11.2007 12:03:02   
pikovit
Sulfinija ni še vsega konec.Dokler ne priteče čista kri še ni konec.Ne obupaj!

Neposredna povezava do sporočila: 3999
29.11.2007 12:05:24   
pikovit
Goldy ne vem kaj naj rečem,kar se tiče mnenj zdravnikov.Rečem ti lahko le bodi močna in pojdi zopet v naslednji postopekuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.