|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
27.11.2007 11:16:26   
Anonimen
Veste kaj bi morale dodati na seznam stvari, ki jih počnemo, da bi zagledale user posted image  poleg masaže stopal, pitja krvomočnice, aspirina, papcanja lignjev, matičnega mlečka itd:
OBISK AFRIKE (pri Piki in Anitki se je splačalo)user posted image

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 3676
27.11.2007 11:31:03   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Veste kaj bi morale dodati na seznam stvari, ki jih počnemo, da bi zagledale user posted image  poleg masaže stopal, pitja krvomočnice, aspirina, papcanja lignjev, matičnega mlečka itd:
OBISK AFRIKE (pri Piki in Anitki se je splačalo)user posted image

Zdaj pa vidim, zakaj nama ne rata user posted image user posted image so najine počitnice vedno usmerjene čist v duge konce user posted image user posted image
Torej, če tudi tokrat ne bo nič za novoletne praznike nč smučat, bo treba vsaj v Egipt. To še lahko greva zadnjo minuto brez vize, kajne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
27.11.2007 11:31:31   
šemalo
to user posted image , to bi nam mogli novo terapijo predpisat user posted image user posted image user posted image

bejbe, mislim na vas.....sam je very busy today....user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
27.11.2007 11:32:53   
konina
Veste kaj, midva sva imela pa ravno v planu, če nam ne rata, da gremo za novoletne počitnice na Kanarske ali pa v Egipt. No, morda nam pa tam uspe.

Mojih znakov še vedno ni nič, tako da bomo morda res šli. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
27.11.2007 11:47:02   
Abra
Konina, važno da ni znakov o user posted image uni tadrugi bojo pa še prišli. Je ravno prej Goya pisala, da jih tudi ona kar dolgo ni imela. Imaš vsaj mir user posted image
Egipt bo pa še par let počakal, saj bo še zmeri tam, kajne? Mene tudi letos ne vleče najbolj user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
27.11.2007 11:56:28   
Abra
Zdaj pa resno o novoletnih praznikih - v primeru pluska, seveda user posted image Kam bi blo fino it? Smučanje odpade, ker bi v primeru morebitne poškodbe morala na rentgen ... sva sicer vseeno razmišljala v tej smeri, da bi user posted image sam smučal, mogoče kako uro manj, jaz bi se pa kao sprehajala ... mi ne diši več to, dragemu pa tudi ne. Topli kraji tut odpadejo, si ne predsavljam, da bi v kaki frki morala tam v bolnico ...
Sej to so res vsi "worst case scenario" glede na trud, najbrž ni fajn reskirat user posted image Samo dvanajst dni fraj in nič od tega izkoristit user posted image
Predloge prosim user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
27.11.2007 12:06:41   
Sulfinija
Punce pol pa gremo sedajle vse v Afriko.Tudi midva z mojim se odločama kak za silvstra.No sma se nekaj menila za romantične Benetke samo,če bo plus bomo najbrž kar doma ostali.Lahko bi tudi šla v en apartma v Portorožu ima atijeva firma no boma videla kajti meni bolj sedaj srce gori,da zagledam en velik in debel +.No punce pri meni vse po starem.Na momente kot bi me kaj počasi zvijalo,pol spet vse mine kaj pa vem.Sem v trenutni fazi,da bom začela roisati skico za kuhinjo in jedilnico in izbiram firme katero kuhinjo boma naredila.In enega finega arhitekta iščem.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
27.11.2007 12:11:43   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: konina

Veste kaj, midva sva imela pa ravno v planu, če nam ne rata, da gremo za novoletne počitnice na Kanarske ali pa v Egipt. No, morda nam pa tam uspe.

Mojih znakov še vedno ni nič, tako da bomo morda res šli. user posted image

Lp, Nina

midva to že drugo leto planirava, pa sva se čisto info v sončku ustavla, pa nama je reku le, da so VSE destinacije od 22.12.do 11.1.08 polne!!!da je pa na Kanarcih tam 16-17°C in da ni za kopat....??

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
27.11.2007 12:23:09   
Abra
Pa sej v Afriko tko ne bomo smele user posted image Pušenjak pravi, da zaradi sevanja v user posted image ni dobro ekvatorja prečkat. Kakšne bližnje destinacije so pa zmeri na voljo - v lastni režiji seveda. Midva sva zadnjič, ko sva šla v Toskano zjutraj poklicala in rezervirala, čez dve uri pa sva bla že na poti user posted image Z avioni bo bolj frka, ma tut to vedno kdo odpove. Pa vsi pravijo, kaka kriza je, pa vse polno user posted image
Ma če bo plusek, mi bo čist vseeno, če bom štirinajst dni školjko objemala user posted image user posted image user posted image bova pa v februarju kam šla

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
27.11.2007 12:23:58   
pikovit
Besnauser posted image da ne bi mogla biti bolj.Da na hitro povem kaj se je zgodilo včeraj.Kličem v lekarno Poljane da si naročim Menopur.Nakar me gospa vpraša če imam recept in ugotovim da mi ga Reš spet ni daluser posted image .V dobri veri kličem Reša in ga prosim za recept.On pa meni odvrne.Pa ti rabiš Menogon in jaz njemu nazaj: ne midva sva se zmenila za Menopur in tako se nekaj časa prerekava kaj rabim.Nato mi reče pa sej je vseeno kaj rabiš.user posted image Nakar me vpraša kdaj dobim M in mu rečem 28.11 in še predno nadaljujem me on prekine in reče: ne to je že prepozno nič ne bo iz tega.Jst njemu nazaj kako če sva se tako zmenila.Potem sem ga prosila če lahko vsaj recept pridem iskat da mu ne bom kasneje težila.In kaj mi je odvrnu:daej ne mi hodit delat gužve v kliniko.No in tako se je končal moj potopek v mesecu še ne decembru.
Dejzi očitno moram iti v postopek januarja.Če boš šla tudi ti se vidiva januarja pri Rešu.
Punce držte se vsem želim en velik velik plus.Ta den je plen testov.Držim pesti.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
27.11.2007 12:26:19   
pikovit
Citrončica jst sem šla lani v Dominikansko republiko za 14 dni v decembru.Noooooooooro.Poglej si slike v albumu.Pa ni tolk drago.se splača samo enkrat boš šla tja.Egipt si lahko ogledaš kadar koli.

Neposredna povezava do sporočila: 3686
27.11.2007 12:26:26   
Abra
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej sem pa eno pametno ven ruknla, ane? Kot da v Egiptu ekvator prečkaš, jaaaoooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

No, če bi hotla tko kot Pika v Kenijo ..... najbrž sem na to mislila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
27.11.2007 12:32:59   
Linda25
pikovit, sorci,

očitno ima dr. Reš kar nekaj težav s komunikacijo. Taki ljudje bi morali biti bolj dovzetni. Zavedam se, da smo vsi ljudje in imamo kdaj slab dan. Njega vas je kar nekaj opisalo. Vsi imamo službe in se ne obnašamo tako.

Ne vem, kako bi se obnašal če nas ne bi bilo toliko, ki bi potrebovali njegove storitve. Na našo žalost se očitno lahko tako obnaša in bomo še kar hodili k njemu.
Jaz sem pri Tomaževiču in sem zadovoljna. Veliko mi pove in sem srečna. Res pa je, a ga ne moreš dočakati.
Pikovit, kar pogumno. Naslednjič naj bo jasnejši, kar se navodil tiče. Saj ničesar ne počne zastojn.

Lp

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
27.11.2007 12:36:16   
tita13
Ej, punce pa ne moreš verjet, kaj se meni dogaja.

Danes imam UZ, pa imam drisko. Prebava me heca že od začetka nosečnosti, torej 14 dni, ampak danes je prav kriza.  A katera ve, kaj lahko na hitro naredim, da bi se to umirilo?

Hvala za odgovore.

Neposredna povezava do sporočila: 3689
27.11.2007 12:37:08   
Abra
Pikovit, pa kaj je blo včeri Rešu, no? Čist vse je napuser posted image Pa saj ne more tko z ljudmi delat, no. Sem prej s Karmen govorila, pa sem ga spet malo opravljala user posted image in mi je povedala, da je včeraj eni, ki mu je vsa vesela sporočila za plusek reku - sej to nč ne pomeni, ni rečen, da bo uredu. Mislim, haloooo? Pa saj si je sam tok postopkov na glavo nakopal, pa sam ti je rekel za ta termin user posted image user posted image user posted image bi ti čist lepo lahko rekel januarja, pa bi blo vse ok.
Saj po eni strani je mogoče bolš tako, januarja bo spočit začel na novo. Zdej bi pa paničaril, če ne bi reagirala dovolj hitro. Sem že zadnjič slišala, da naj bi laboratorij delal samo do 15., on pa s pregledi do božiča.
Upam, da se bo do petka skuliral.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
27.11.2007 12:39:09   
konina
Ja, na Kanarskih res ni za kopat. Midva sva bila pred 7 leti in sva se imela super. Imajo pa na Tenerifih Loro park in ga želiva pokazat hčerki. Boji se letala, pa sva jo nekako podkupila. Je pa Egipt še močno aktualen. Bomo videli. UPam, da letos ostane samo na planiranju. user posted image  

Sonček pravi, da je vse polno?! user posted image  Mi pa mislimo preko njih vzet aranžma. Jaz sem dobila za (malih) 30 let bon pri njih.

Če bo pa plusek, se bomo pa verjetno kar doma cartal. Mogoče kakšen krajši izlet kam v Slo (Bohinj, Bled, ...) Kaj pa vem, ali pa kakšne toplice (Olimje).

Lp, Nina

Lp, Nina

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
27.11.2007 12:39:34   
Abra
tita13, malo so najbrž krivi kar živčki. Pejt hitro v lekarno, ti bodo že tam kaj dali

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
27.11.2007 12:54:49   
Linda25
A bi mi katera, ki je prvi postopek dala skozi, opisala, kako to zgleda. S čim delajo, kako..

Ali partner na dan punkcije pride z menoj? Takrat tudi njega verjeno vzamejo v postopek. Kaj tudi on pride v staro porodnišnico in tam vse opravi? Dva dni ne smeva user posted image  (beri hopsati): Kdaj pa izvem, kdaj bom imela punkcijo, zaradi partnerja me zanima, ker mora čakati dva dni....

Upam,da sem vsaj malo razumljiva.
Lp

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
27.11.2007 12:58:09   
tita13
Abra, verjetno imaš prav. Samo to me dela zelo švoh. Že itak sem en suhec, te težave s prebavo pa me še bolj izčrpajo. Se prav tresem. Zdaj sem jedla črno čokolado, upam, da bo malo zadržalo stvar, bom pa Reša vprašala kaj mi svetuje. Upam, da ne bo tudi mene nazjal. Ampak z mano je po navadi kar prijazen.  Zdaj v lekarno ne utegnem več, pa tudi ne bi jim rada razlagala o svojem stanju. Upam, da zdržim na pregledu pa vam potem sporočim kaj in kako.

Lep dan vsem.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
27.11.2007 13:08:39   
arneja
Jaz sem bila pa pri Karmen in mi je na desni strani otipala 4 foliklčke, na levi pa 3, pa še zadaj se 1, 2 ali 3 skrivajo, ampak so še premali, da bi lahko točno otipala. Ti, ta veliki, naj bi bili pa pokoli 12 mm veliki in pravi Karmen, da je to čisto šolski primer rasti foliklov user posted image . No, še jutri zjutraj Reško z UZ-jem njene besede potrdi, pa sem na konju user posted image .

Bilka, tudi zate bo prišel čas - kar poglej, kaj se je Piki zgodilo user posted image . Danes je tako lep sonček, tako da glavo gor, in pogumno naprej, prav user posted image ? Februarja pa že svoje eskimčke dobiš in februar bo en-dva-tri tu user posted image .

Linda, če imaš jutri prvi UZ, te pa res nima česa biti strah user posted image . Bo zdravnik samo pogledal, koliko so foliklčki zrastli, pa nove doze injekcij boš spet dobila user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
27.11.2007 13:10:50   
Abra
Linda25, ti bo kakšna, ki je na GK kaj več povedala. Kdaj boš imela punkcijo je težko vnaprej napovedat, saj je odvisno, kako reagiraš na zdravila. Ti bodo na UZ vse pravočasno povedali. Partner pa mora bit s tabo na punkciji, saj mora takrat oddat spermo. Če pa mu morajo delat biopsijo mod, je to tudi ta dan. Torej na punkcijo in ET gresta oba. Nimajo pa partnerja v nobenem posebnem postopku - on mora samo lonček napolnit user posted image

tita13 držim pesti za user posted image

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
27.11.2007 13:17:49   
citrončica
Pikovit, midva sva bolj o Kanarcih razmišljala,mojga Egipt kar malo odbija, ne vem zakajuser posted image , slike so super, saj se spomnim malo, da si lani pisala....to bi bilo tud super, jaz bi šla na sončka če bo -, če bi bil + pa dvomim, da bi kam upalauser posted image
..jaz sem tud bon dobila, a za ilirico, pa jo kaj preveč ne pohvalijo?!?...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
27.11.2007 13:22:23   
tita13
Abra, user posted image  si tudi sam najbolj želim. Sem ga danes cel dan vzpodbujala, da če še ni začel biti, je pa zdaj skrajni čas, da začne. Pred enim tednom sem bila pri svojem G, pa je videl samo gestacijsko vrečko veliko 5 mm (noseča 5 tednov in en dan), tako da upam, da bo viden nepredek (danes je 6 tednov in dva dni). Mi je pa razložil, da razvoj otročka ne gre linearno ampak stopničasto, torej lahko dolgo ni napredka, potem pa kar na enkrat skok. Moj G je res človek, s katerim se da pogovarjat.

Napišem kaj zvečer.

Mislim na vas, ampak težko je vse ''obdelat'', ker nas je toliko.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
27.11.2007 13:29:42   
arneja
Sayuri, kaj če bi pa ti res kar danes test naredila user posted image ? Je en tak lep dan, pa ti si ga lahko še polepšaš user posted image .

Sulfinija, ti pa, če si že školjko objemala, si ga tudi sigurno nosečka user posted image .

Tita, kaj lepega si na pregledu izvedela user posted image ?

Ana P., se pravi, jim je uspelo prepričati vaju le za enega user posted image ? Midva bova pa verjetno kar dva vzela, sem se danes malo s Karmen na to temo pogovarjala.

Midva sva pa tudi bila v Egiptu, pa se ni obneslo user posted image . Ampak izjeme očitno potrjujejo pravilo user posted image .

Konina, saj bodo znakci še prišli, ti bodi samo lepo pozitivna user posted image .

Citrončica, saj tudi v Egiptu ne bo za kopat okoli novega leta. Meni bo pa čisto vseeno, če bova lepo za novo leto kje v Sloveniji pa občudovala user posted image .

Pikovit, ja, zdaj je pa res nekaj narobe z Rešem user posted image . Pa menda te kar ne tika?? Verjetno je ves živčen zaradi predavanja v petek, jaz res ne vem, kaj drugega bi ga lahko tako hudo morilo user posted image . Bogve, kako tečen bo jutri zjutraj user posted image . Se bom že kar danes pripravila psihično na kakšen nizek udarec user posted image . Pikovit, mi je pa žal, da greš šele januarja lahko v postopek, je pa to le 30 dni razlike, glede na december, veš user posted image .

Joj, Tita, upam, da te driska mine, sicer pa UZ prestavi. Me prav zanima, kakšno bom imela jaz zaradi strahu pred punkcijo user posted image . Meni so nazadnje pri tisti egiptovski driski pomagale mamine borovničke, namočene v šnopcu user posted image . Če imaš kaj takšnega pri roki, si kar privošči user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
27.11.2007 13:39:09   
tita13
Arneja ti pa si faca, šnopček in otroček, to pa je kombinacija! Nič ne bom jedla, razen 70% čokolade. Jaz od kar vem, da sem noseča jem veliko sadja in zelenjave, česar prej nisem. Po moje je krivo to, pa seveda kombinacija z živčki, za moje težave. Mi je pa prav smešno brat kako se druge nosečke ukvarjajo z zaprtostjo, uf kako si jo jaz želim, vsaj za par dni, da si malo opomorem. Saj zdaj se je malo umirilo. Ma se ne smem preveč hvalit. Pregled imam šele ob 16:30, tako da zvečer napišem kako je bilo. Pa še nekaj, meni se Egipt tudi ni obnesel, pa tudi druge tuje destinacije ne. Pa kaj čmo, tako je.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.