jadrnica
|
m.rudovic poskušam te razumeti, vem, je težko, ampak poguno v nove boje. pogovarjata se s srčkom, se malo pocrčjajta, bo lažje. vsaj pri meni je to zaleglo. jaz verjamem, da bo tudi vama ratalo imeti jaz sem tudi Reševka in sem ga danes zjutraj ob 6,40 poklicala in je bil ves ljubeč in razumevajoč, ko sem mu povedala.Se me je spomil, da sem mu včeraj poslala SMS ožalostni novici. Rekel je, da se pred februarsko tečko rdečko dobimo in zmenimo, kako in kaj naprej. Tako da FEBRUARSKA ekipa bo zmagovalna, če do takrat ne zanosimo (glej kaj se je piki zgodilo po 7 letih). ekipa se že zbira, pa bomo spet pokazale naše mišice....... bilka- nenenenene – pa posebej zate sem držala pesti in upala, da bom danes prebrala o tebi, da si nosečka. saj bo, ne obupaj, pošlji izcedek stran..... sulfinija - je naša pozitivna zmagovalka in zagotovo nosečka, se vse strinjamo, poleg tega se ne sekiraj glede trbuščka, bo že debel ratal linda – jaz sem se samo 11 dni špikala, potem je bila 12 dne punkcija, 5 dan ET....ampakto je odvisno od vsake punce posebej, kot je maja tud že napisala. Odvisno, kako bo odreagirala na igle kikaa – a ti si tudi v januarsko - februarski ekipi - bravo, že vidim, da bomo same zmagovalke, ups srečke nosečke. Se pa v imenu celega Ivf razreda na Rr-ju priporočam zakašen raport glede tega tvojega seminarja- daj če boš delala zapiske, jih pol pofotkaj pa na net vrži. Aja, Reško izgleda, tako brzinski, najbrž se mu bo mudilo, pa vse bo v slogu: ne komplicirat, vse naravno. sayuri – no, saj Reško jih res spušča, najbrž sem ga jaz razjezila zjutraj, ko sem ga klicala, kako in kaj naprej, pa sem še po zmrznjenčkih vprašala. ampak je reku, če ni pošte, jih ni. pa tak začetek dneva, sva bla oba kr potrta. ti si pa itak srečka nosečka in ne boš rabla nobenih zmrznječkov. smo te imele na sumu že od vsega začetka, bravo, bravo, bravo, se veselim srede, ko bo pisala +++++++++++, pa daj me prosim na seznam za konec januarja, zač feb – sem že nova borka. barbarela – držim pestke zate, javi kakšno bo stanje, jutri boš že imela pikico v sebi, krasno. citrončiča -bravo za dve pikici, bravo, lepo ju grej, pa na easy, tud možgane. konina – pa kaj je zdaj to, mi mali dohtarji!!mi smo veliki praktično dohtarji. drugi dohtarji samo po nas šarijo, sami se pa ne upajo probat J vampirka- tole je pa res dobra so-terpija, se jo bom poskušala držati; pa še tvoj album sem mal počekirala: tko ste srčkani. tobika- lepo grej svoji pikici. morda pa ta nova zadeva kaj bolje pomaga, kaj veš. abra – ja kar pokliči, da bi pred ET imela še eno punkcijo , tale ga pa biksa, ni kaj. arneja – bravo, da si se spravla pit pivo – men se grauža, sem kar tiste tablete s pivovskim kvasom pojedla
|