arneja
|
Linda, če bi bila punkcija v torek, bi bil transfer v petek ali nedeljo, se pravi, na 3. ali 5. dan. Sem pa jaz pri Rešu in ne na GK. Je pa moj prvi IVF, končno . Dakec, zakaj pa ti šele čez 8 mesecev v nov postopek? Pismo, meni se pa zdaj kupčki podirajo po tem pirčeku - no, bodimo realni, so kar kupi . Se spomnim, ko sem začela ta forum prebirati, so pa punce pisale, da jih full napenja po teh injekcijah, ampak to mene ne, na srečo - še to bi se mi manjkalo . T1979, zakaj si pa bolniške ne vzameš, če imaš bolečine? Jaz sem danes lepo šefici povedala, da me od enega tedna do 10 dni ne bo in ji je bilo čisto prav. Sicer pa nikoli nisem na bolniški. Citrončica, dve bebiki imaš notri ? Joj, kako jaz komaj čakam na to. Si srečna do lune in nazaj, ne ? Pa če so vas še sestre v tako dobro voljo spravile, si morala imeti sploh lep dan. Pesimizem pa v kot naženi, prav ? Vampirka, kako prav imaš, da je naše drage strah in zato nočejo ves čas govoriti o postopku. Jaz sem pa že prav tečna, vsako stvar na injekcije pa bodoče dojenčke obrnem . Se moram res malo skulirati. Sayuri, samo še dvakrat greš spat, pa bo sreda tu . Kje je res Kajsica, mi ni jasno ? Kikaa, me prav zanima, kakšen govornik je Reško . In seveda komaj čakam, da nam napišeš vse, kar boš novega izvedela.