|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
26.11.2007 20:29:56   
Abra
tita13, če si imela et na 5 dan in so ti rekli, da jih bodo 6 zamrznili ti ne bodo pošiljali nobene pošte. Saj nabrž sta tudi podpisala papir, da dovolita zamrznitev 6 zarodkov, kajne? Pošiljajo takrat, ko je et 3. dan in do 5. čakajo, če so za zamrznit. V kartonu ti ziher piše, da jih imaš. Vsaj tko je bilo pri meni.

Arneja, na zdravje! user posted image Dobro, da ti tekne. Meni se je želodec obračal, najbrž zato, ker sem brezalkoholnega pila in tisti je res user posted image

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
26.11.2007 20:43:18   
arneja
Linda, če bi bila punkcija v torek, bi bil transfer v petek ali nedeljo, se pravi, na 3. ali 5. dan. Sem pa jaz pri Rešu in ne na GK. Je pa moj prvi IVF, končno user posted image .

Dakec, zakaj pa ti šele čez 8 mesecev v nov postopek?

Pismo, meni se pa zdaj kupčki podirajo po tem pirčeku - no, bodimo realni, so kar kupi user posted image . Se spomnim, ko sem začela ta forum prebirati, so pa punce pisale, da jih full napenja po teh injekcijah, ampak to mene ne, na srečo - še to bi se mi manjkalo user posted image .

T1979, zakaj si pa bolniške ne vzameš, če imaš bolečine? Jaz sem danes lepo šefici povedala, da me od enega tedna do 10 dni ne bo in ji je bilo čisto prav. Sicer pa nikoli nisem na bolniški.

Citrončica, dve bebiki imaš notri user posted image ? Joj, kako jaz komaj čakam na to. Si srečna do lune in nazaj, ne user posted image ? Pa če so vas še sestre v tako dobro voljo spravile, si morala imeti sploh lep dan. Pesimizem pa v kot naženi, prav user posted image ?

Vampirka, kako prav imaš, da je naše drage strah in zato nočejo ves čas govoriti o postopku. Jaz sem pa že prav tečna, vsako stvar na injekcije pa bodoče dojenčke obrnem user posted image . Se moram res malo skulirati.

Sayuri, samo še dvakrat greš spat, pa bo sreda tu user posted image . Kje je res Kajsica, mi ni jasno user posted image ?

Kikaa, me prav zanima, kakšen govornik je Reško user posted image . In seveda komaj čakam, da nam napišeš vse, kar boš novega izvedela.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
26.11.2007 20:51:33   
Anonimen
Abra, a je pivo dobro za frnikule? Sem že večkrat slišala in prebrala, da je dobro pit pivo. Ena izmed punc na dan transferja je rekla, da je skos pila pivo. No in je edini uspel, da je zanosla. Mislite, da od piva? user posted image

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 3628
26.11.2007 20:56:46   
Anonimen
Veš kje je še 8 mesecev. To je že skoraj leto, ker mam vmes rojstni dan.

A sva edine na forumu a ne?

Ti si vredu, kdaj greš po user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu arneja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3629
26.11.2007 20:58:49   
DaisyE
Abra pri nas nič novega. Sem spet na vinu. In vmes, ko ga tankam, razmišljam, da bi naredila eno raziskavo z naslovom: Neplodnost in alkoholizem. Ker res ne vem več, kam to vodi. Najprej tankam, da dobim user posted image , potem ga tankam, da folikli rastejo, pol ga dva tedna ne tankam, pol pa jovo na novo. Pa vmes ga še vsake tolko iz čistega veselja ruknem. Preden mi bo uspelo prit do otroka, bom že parkrat v Idriji. Res ne vem, no. Moram hitro še en deci spit. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
26.11.2007 21:00:23   
Abra
dakec, ne vem kok je na tem resnice user posted image je pa res, da ga v mariboru priporočajo. Se mi zdi, da zaradi vitamina B user posted image naj me kera popravi, da ne bom preveč pametna. Naj pa ne bi vplivalo na samo zanositev, ampak na jajčeca. Tko, da to piješ do punkcije. Pa jest je treba jedi bogate z beljakovinami. Sej je blo veliko na to temo napisanega, če se ti da brat še enkrat vseh 146 strani ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
26.11.2007 21:00:28   
Anonimen
Ah narobe sem prebrala. Sprašuješ zakaj šele čez 8 mesecev?

Tud mene to zanima. Ker je čakalna vrsta. So rekli, da so se popravili in iz enega leta skrajšali na 8 mesecev user posted image

Pa saj upam, da bo prej. Mogoče je sestra mela slab dan.

(odgovor članu arneja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3632
26.11.2007 21:02:21   
arneja
Rebeca, ma, kaj nisi Reškotu rekla, da kličeš, ker je on rekel, da pokliči? POtem bi se ti pa ves zmeden verjetno začel opravičevati user posted image . Se mi zdi, da zna on v trenutku zanihati iz prijaznega strička v tečnobo user posted image . Ma, skozi eno uho notri in skozi drugo ven - vem, se je lahko delati heroja, če bitko le od daleč gledaš user posted image .

Stormy, veš, da bo dočakala test, kar preženi skrbi stran user posted image .

Abra, jaz tudi nameravam po punkciji in ET-ju precej počivati. Sem bila danes v knjižnici pa sem privlekla domov kup knjig in komaj čakam, da bom brala user posted image . V sredo, ko grem na prvi UZ, si ne dam nobene injekcije, ne? Me bo spet Reško prešpikal?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
26.11.2007 21:02:37   
DaisyE
Pikovit, jaz sem danes klicala Karmen, pa je rekla, da če Prometrium jemljem, da pol bo pa user posted image  res verjetno malo zamujala. Kaj pa če je reško nama tale prometrium samo zato predpisal, da se naju znebi!? user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
26.11.2007 21:04:27   
Abra
Daisy, zdej si me tko nasmejala. Ma hudič, ko me pri tem trebuh tko boli. Pa bolj kot se zadržujem, slabš je. Evo še eno navodilo - po punkciji prepovedano smejanje user posted image
Mogoče boš pa iz neplodnosti še kak doktorat nardila, pa Rešu pamet solila!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
26.11.2007 21:05:18   
Pija76
Dakec na kateri kliniki pa si, da tolk rabijo do naslednjega postopka?

Kikaa super da greš na tako predavanje,m bomo imeli eno strokovno znalko tukaj gor, pa nam boš novosti poročala, mogoče nam boš pa nekoč celo pomagala, potem ko bomo že po ta 5-tega otroka hodileuser posted image !

Citrončica in Tobika lepo grejta otročke!

Pa jutri vsem srečno na ET-ju!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
26.11.2007 21:08:12   
DaisyE
Ja Abra, čez dve leti bom že predavala.... user posted image user posted image user posted image  Nehi se smejat, če te boli! Čeprav jaz mislim, da nič ne škodi, če se kdaj pa kdaj iz srca nasmejimo.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
26.11.2007 21:08:21   
Abra
Arneja, ja v sredo te bo kar Reš špiknu. Saj najbrž tko ne boš imela več municije, pol pa spet torbo nafilaš.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
26.11.2007 21:09:01   
Anonimen
Hvala, nebi brala še enkrat vseh strani. Dost sem mela danes, da sem prišla na tekoče iz 127 strani. Samo firbčna sem glede piva, ker tale naša DaisyE je taprava žurerka!

Sem pa pravkar imela v stanovanju čisto pravo user posted image . Ugibate, kaj sem si zaželela?

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 3639
26.11.2007 21:12:43   
Anonimen
Sem v MB. Ne vem kam to pelje. Saj so vsi prijazni ampak kar je preveč je pa teh 8 mesecev.

Veliko slišim o tem Dr. REŠ-u. Mora biti pravi falot? Moja prijateljica je bila pri njemu. Ko vas poslušam, je isto kar mi je sama povedala. A je faca?

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3640
26.11.2007 21:13:51   
DaisyE
Da vam povem, kaj pijem. Če zna kdo Slovaško, naj prosim prevede. Pijem červene polosladke vino iz vinske kleti Virex user posted image , na katerem piše In vino veritas imenuje se pa Dračia krv. user posted image user posted image user posted image  Naš je reku, da je to bikova kri, jaz pa mislim, da je zmajeva. Prosim za mnenja. user posted image user posted image user posted image

Sicer mi pa bolj paše, da je zmajeva, ker sem jaz en tak zmaj. user posted image user posted image user posted image

Bom kar še en deci.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
26.11.2007 21:13:55   
Abra
Daisy veš, da ne škodi. Jaz to pravzaprav zeloooo rada počnem. Sam zdej jajčniki mislijo, da so taglavni ... se moram v drugo pozo naštimat pa bo šlo user posted image user posted image
A veš, da mi je blo čudno, da vama je dal prometrium za sprožitev user posted image pa sem si mislila Reš že ve ... sicer pa se v mojem prvem postopku ni pustila motit in je prišla kar precej prej

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
26.11.2007 21:16:05   
DaisyE
Dakec, pir pomaga. Če si sposobna pit brezalkoholnega, še tolk boljše. Kar v nabavo!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
26.11.2007 21:19:31   
DaisyE
Meni tud nikamor ne paše tale prometrium. Mogoče je pa kaj fore v tem, da ga začneš pred ovulacijo jest, tako kot ga je meni predpisal, da malo pospešiš cikel. Progesteron naj bi se v povečanih količinah itak šele v drugem delu izločal. Res mi ni jasno.

Sem se že sprijaznila, da letos ne bo nič, ampak, ker sem zategla, bom šla vseeno k njemu drugi dan user posted image , pa naj me magari nahruli in pol še iz ordinacije vrže. Se bom naredila eno tako neumno tutko.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
26.11.2007 21:20:14   
Abra
meni se tut zmajeva sliši boljšuser posted image samo, kako pa lahko piješ polsladko? user posted image Jutri si pa enga fajn suhega kup, bo tut lažje po grlu steku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
26.11.2007 21:24:25   
DaisyE
 Takole moje čebele. Tale vinček k moji tetki nič ne pripomore, me pa prav fajn zaspano dela. Grem zdaj v horizontalo, vam pa polagam na srce, da jutri nočem slabih novic. Želim vam en uspešen dan in naj bo vse tako kot mora bit.

Posebej bom držala pesti za naslednje punce.
Torek, 27.11.
tassi1 - ET
barbarela77 - ET
sonček500 - ET
meeryana - ET
tita13 - pregled

Lepo opravite.

Pravkar sem poslala svoj 900 post, skrajni čas, da se odstranim iz neta. user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
26.11.2007 21:24:38   
Abra
glede prometriuma že pred o - saj to je to, vsega pa res še ne vemo ... bo treba še mal študirat user posted image
zdej mi pa baterije zmanjkuje, bom morala mal nehat

punce, ki imate jutri ET, srečno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
26.11.2007 21:24:52   
arneja
Abra, potem bo pa Reško res v petek predaval - to bom morala na UZ-ju hiteti, če bom imela naslednjega v petek user posted image . Na novoletni žurki si ga pa ne predstavljam čisto user posted image . Kdaj te je začelo v jajčnikih kaj špikati - na kateri dan ciklusa, če se spomniš?

Tassi, tudi ti se lepo opedenaj za svoje pikice jutri user posted image .

Sayuri, ob 8-h že spat user posted image ? Verjamem pa, da te je današnja Reškova tečnoba utrudila. Ampak bi res morala kar preslišati.

Daysie, se user posted image  že kaj nakazuje? Mucka si imela pa kar hudega danes, glede na včerajšnji Rose, kaj user posted image ?

Tita, bi kar verjela, da Reško kaj pozabi, tudi na pošto. In ti ga kar vprašaj, pa naj nekaj časa ne trepalnicah stoji user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
26.11.2007 21:40:55   
arneja
Hahaha, Daysie, ti si faca - morda Ruglju napišeš kakšno pismo o tem tankanju user posted image ? Pa da vama je Reško Prometrium predpisal, da se vaju znebi user posted image ? Daj, pojdi h Karmen, pa ti naj ti tiste točke stimulira, ki naj bi user posted image  priklicale. Za Dračio kri pa na netu vtipkaj, da boš videla, kdo od vaju ima prav user posted image .

Abra, do municije mi ostane le še en Diphereline. Potem moram spet vrečko vzeti, pa s čimbolj prazno torbo priti, da jih ne bom spet slišala, zakaj težko nosim user posted image .

No, če ste se pa vse odlogirale, se bom pa še jaz. Sem toliko časa prejle po telefonu klepetala, da ste vse dol ušle user posted image . Jutrišnje ET-jevke, uspešen tranferček vaših otročkov user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
26.11.2007 22:02:16   
tassi1
hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.