|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
26.11.2007 22:19:30   
Rmeli
Pozdravljene, dva dni vas že berem, nekaj stvari mi je jasno, nekaj pa še vedno ne. Sem trenutno 6. dan na suprefactu, 5.12. imam uz. Je pa to moj 3. poskus v drugi rundi( eno malo dete 4.leta staro imam že doma, ratala v četrto). Želiva si še enega, če bo bog dal in bi nama ratalo.Sočustvujem z vsemi, ki jim sedaj ni bilo usojeno, ampak za vsakim dežjem posije sonce in upanje ugasne zadnje. Strinjam se z vsem kar je Vampirka napisala, naši user posted image , ne izlivajo čustev tako kot me. Jih prizadene, zelo, ampak ne pokažejo,ker morajo stati nam ob strani. Resnica. Je pa tudi tako, da po tolikih poskusih se na koncu raje umaknejo, in je videti, da vsak zase izlivata bolečino. Me s solzami, oni z pretiranim delom ali kakšnim pirom preveč.
Skratka, odločila sva se še za enega in kar bo pa bo. Konec koncev eno dete že imava in tudi rosno mlada nisva več.
Me pa zanima, kaj si to vstavljate po transferju oz. o kakšnih aspirinih govorite? Nazadnje sem bila lansko leto takle čas, pa se nič ne spomnim, da bi bilo kaj takega. Hodim pa v LJ (dr. Vogler).

Lep večer, za vse ki imate kakrkoli jutri držim pestiuser posted image , Rmeli

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
26.11.2007 22:19:58   
kikaa
sayuri - ja, tudi jaz sem že na to pomislila - kdo bo pa punkcije in ET-je v petek delal?..., ampak eni imajo termin za predavanja tudi popoldne in Reš je eden izmed tistih (ob 14.30)user posted image  Upam, da bo prišel, ker me res firbec matra kakšen je...user posted image

Abra - dobro, baje pa dobimo tudi zbornik, in ker se vsega ne bom zapomnila, bom kaj iz zbornika napisala... bomo videli...

arneja - če boš morala v petek na UZ-ju hiteti, ga vprašaj: a se vam na predavanja mudi?  To bi pogledal debelo, se meni zdi...user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa lahko noč vsem!

user posted image

(odgovor članu tobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
27.11.2007 0:15:39   
jadrnica
m.rudovic    user posted image user posted image     poskušam te razumeti, vem, je težko, ampak poguno v nove boje. pogovarjata se s srčkom, se malo pocrčjajta, bo lažje. vsaj pri meni je to zaleglo. jaz verjamem, da bo tudi vama ratalo imeti    

jaz sem tudi Reševka in sem ga danes zjutraj ob 6,40 poklicala in je bil ves ljubeč in razumevajoč, ko sem mu povedala.Se me je spomil, da sem mu včeraj poslala SMS ožalostni novici. Rekel je, da se pred februarsko tečko rdečko dobimo in zmenimo, kako in kaj naprej.
Tako da FEBRUARSKA ekipa bo zmagovalna,  če do takrat ne zanosimo (glej kaj se je piki zgodilo po 7 letih). ekipa se že zbira, pa bomo spet pokazale naše mišice.......
bilka- nenenenene – pa posebej zate sem držala pesti in upala, da bom danes prebrala o tebi, da si nosečka.  saj bo, ne obupaj, pošlji izcedek stran.....
sulfinija  - je naša pozitivna zmagovalka in zagotovo nosečka, se vse strinjamo, poleg tega se ne sekiraj glede trbuščka, bo že debel ratal

linda – jaz sem se samo 11 dni špikala, potem je bila 12 dne punkcija, 5 dan ET....ampakto je odvisno od vsake punce posebej, kot je maja tud že napisala. Odvisno, kako bo odreagirala na igle

kikaa – a ti si tudi v januarsko  - februarski ekipi  - bravo, že vidim, da bomo same zmagovalke, ups srečke nosečke. Se pa v imenu celega Ivf razreda na Rr-ju priporočam zakašen raport glede tega tvojega seminarja- daj če boš delala zapiske, jih pol pofotkaj pa na net vrži. Aja, Reško izgleda, tako brzinski, najbrž se mu bo mudilo, pa vse bo v slogu: ne komplicirat, vse naravno.

sayuri – no, saj Reško jih res spušča, najbrž sem ga jaz razjezila zjutraj, ko sem ga klicala, kako in kaj naprej, pa sem še po zmrznjenčkih vprašala. ampak je reku, če ni pošte, jih ni. pa tak začetek dneva, sva bla oba kr potrta. ti si pa itak srečka nosečka in ne boš rabla nobenih zmrznječkov. smo te imele na sumu že od vsega začetka, bravo, bravo, bravo, se veselim srede, user posted image ko bo pisala +++++++++++, pa daj me prosim na seznam za konec januarja, zač feb – sem že nova borka.
barbarela – držim pestke zate, javi kakšno bo stanje, jutri boš že imela pikico v sebi, krasno.
citrončiča  -bravo za dve pikici,user posted image bravo, lepo ju grej, pa na easy, tud možgane.

konina – pa kaj je zdaj to, mi mali dohtarji!!mi smo veliki praktično dohtarji. drugi dohtarji samo po nas šarijo, sami se pa ne upajo probat Juser posted image

vampirka- tole je pa res dobra so-terpija, se jo bom poskušala držati; pa še tvoj album sem mal počekirala: tko ste srčkani.

tobika- lepo grej svoji pikici. morda pa ta nova zadeva kaj bolje pomaga, kaj veš.
abra – ja kar pokliči, da bi pred ET imela še eno punkcijouser posted image , tale ga pa biksa, ni kaj.
arneja – bravo, da si se spravla pit pivo – men se grauža, sem kar tiste tablete s pivovskim kvasom pojedla

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
27.11.2007 0:17:28   
jadrnica
jao, sem pa rabla, da sem vas prebrala, pa sem mal velik napisala. sem spet v sluzbi, pa vas lahko samo zvečer berem ....pa bolj dolgo traja...
pozdrav vsem, ki sem jih prebrala, pa pozabla pozdravt, ampak mislim na vse...user posted image user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
27.11.2007 7:38:16   
Abra
Dobro jutro!
Pa ne mi rečt, da sem prva. Pa še špikam se ne user posted image user posted image evo kavica za vse zaspanke user posted image

jadrnica, ko sem vesela tvojga posta. Super, da greš tko pogumno naprej. Jaz že navijam za februar. To bo defiiivno zmagovalen mesec.

Rmeli dobrodošla! Aspirin 100 (otroški) pa Reš nekaterim po punkciji oz. ET predpiše za boljšo prekrvavitev maternice, pa še nismo poštekale, po katerem ključu user posted image user posted image smo še vedno kar na tisti teoriji "če se spomni" user posted image user posted image user posted image

arneja, si se že špiknila? Pa glej, da boš v petek res hitra na uz da ne bo meni et na hodniku delal user posted image user posted image user posted image kar treniraj do petka troskok.
Špikat je pa mene začelo kar zgodaj, no bolj tiščat na levi strani, tu imam jajčnik bolj nizko, pa najbrž nima dost prostora za tok frnikul

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
27.11.2007 7:48:32   
arneja
Ej, punce, ste videle za Piko user posted image ? Sem zdajle jokala kot zmešana user posted image . Tudi naš čas bo prišel, ko bo čas za to user posted image !

Abra, sem vstala šele ob 7.10. Namesto, da bi trenirala kot gasilci za jutri, ko bo treba rito dvigniti spet ob 5-h, sem pa poležavala do zadnjega. Sem pa pri Dipherelinu očitno malo zraka pustila v injekciji, pa imam takšen mali mehurček zdaj na trebuhu user posted image . Saj ni panike, ne? V petek bom pa dirkala kot Schumi, prav user posted image ? A troskok pa pomeni: prvi skok in si v čakalnici, drugi skok in si v Reškovi pisarni in tretji skok pa si brez vsega na njegovi mizi in noge narazen držiš user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
27.11.2007 7:54:38   
arneja
Tassi, si si laske včeraj navila pa nohte poštrihala user posted image ?

Abra, pila sem pa včeraj kar Unija, sicer bi pod mizo obležala user posted image . Pa še to mi je uspelo le polovico popiti, pila sem pa kar iz steklenice user posted image . Pravi primer za Ruglja user posted image .

Dragemu moram pa jaz res malo nehati ves čas govoriti o injekcijah in masažah, ker me ima že polno rito user posted image . Ste ve tudi tako nadležne user posted image ? Meni se sploh ne da o drugem pogovarjati kot o tem user posted image .

Kikaa, če je Reš napisan kot predavatelj, bi moral on predavati, tako da mislim, da boš v petek videla našega dedka Mraza, pardon, Reška user posted image . Bi šla pa jaz tudi full na predavanje. Ej, dobra ideja, da mu usta zaprem, da mu rečem za predavanje user posted image . Mogoče me še s sabo povabi user posted image .

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
27.11.2007 7:55:46   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: arneja
A troskok pa pomeni: prvi skok in si v čakalnici, drugi skok in si v Reškovi pisarni in tretji skok pa si brez vsega na njegovi mizi in noge narazen držiš user posted image ?

Ma sej ti tko obvladaš, da ti ni treba nč več rečt user posted image user posted image user posted image user posted image
un mehurček ni pa nč tazga, niti ni rečeno, da je zrak. Si si bolj pod kožo špiknla. Meni je tut Reš tko nardil ...

Pikino NOVICO sem pa že sinoči vidla, še en dokaz, da čudeži obstajajo. Še tuki Pika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te ni kar tko tolko v Afriko vleklo. user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
27.11.2007 8:04:46   
arneja
Jadrnica, ve kar pridno trenirajte ta čas, da boste februarja spet tekmovale user posted image . Februar je tako lep mesec - imam jaz rojstni dan user posted image . In upam, da gremo vse fosilke po Piknih stopinjah user posted image . Pismo, me je prejle zalilo user posted image . Kako je šele ona morala jokati user posted image . Mene pa še vedno nič ne špika po jajčnikih, pa je že 7. dan user posted image . Šc-šc, slabe misli user posted image . Me kar nekaj napadajo zadnje dni, pa jih z gorjačo podim stran user posted image . Imam pa jaz pivski kvas doma v prahu, pa se ga ne upam preveč uživati, da ne bi do kakšne hiperstimulacije prišlo user posted image . Tako da sem se včeraj kar silila s tistim pivom. Da ti vidiš, kakšni kupčki, no, bom poštena, so bili kar kupi, so se mi začeli podirati user posted image . Ubogi moški, ko morajo tokrat prenašati to podiranje kupčkov user posted image .

Sayuri, vidiš, zakaj si jih slišala - ker ste vse na isti dan spraševala po zamrznjeničkih in je moral strokrat povedati, da če ni pošte, da jih ni. Upam, da se je tvoja slaba volja že razpršila user posted image . In si srečka user posted image , dam roko v ogenj user posted image . Sploh če je s tabo ok, izmed vojakov so pa najboljšega izbrali, mora vse štimati user posted image . Samo še enkrat greš spat, pa greste na morje, upsa, pa testek narediš user posted image .

Citrončica, pridno greješ dve pikici user posted image ? In kako ste punce spale (pikica je ženskega spola user posted image )? In ve, Tobika user posted image ?

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
27.11.2007 8:05:16   
Abra
Arneja, jaz tut nisem nikol več kot pol piva spila, pa še jezila sem se, zakaj nimajo tamalih piksen.
Ma jaz tut user posted image delam cela predavanja user posted image user posted image user posted image no, sej sem se zadnje čase že malo umirila user posted image user posted image user posted image sem le že od avgusta nonstop v postopkih ... se tudi meni ne da več tolko ... me je pa zdaj že on začel mal spraševat user posted image user posted image user posted image jaz mu pa pol tist - pa sej sem ti že tolkokrat povedala, vidiš, ko me ne poslušaš user posted image user posted image user posted image itak, da moški to drugače dojemajo, malo pogovarjanja pa tudi oni rabijo, samo bolj počasi .. zdaj me že vsak dan sprašuje, če je kak nov trač o Rešu user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
27.11.2007 8:11:26   
arneja
Abra, o Reškotu pa moj tudi rad posluša user posted image . Sem mu pa včeraj šele zvečer začela govoriti, kako mi je uspelo injekcije si dati, pa je rekel, saj res, tega mi pa danes še nisi povedala user posted image .

Ja, injekcijo sem si pa res verjetno bolj pod kožo dala in zato mehurček, ker vem, da zrak dam navadno ven. Kateri dan ciklusa si pa ti kaj foliklčke začutila?

Zdaj pa šibam, ti, pa na veliko lenari user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
27.11.2007 8:19:34   
bilka
Dobro jutro punce, no zame ni..

mojauser posted image  je vse močnejša tako da je vsega konec, nima smisla si sploh delat več utvar, žal tudi tokrat ni šlo, trenutno se počutim ful slabo in prazno, pa tako sem bila prepričana, da sem nosečka, ni kaj, če ne gre pač ne gre, se bo treba potolažit in konec, čeprav je hudouser posted image , sedaj bom par mesecev počila, da pridem malo k sebi od vseh teh hormonov pol pa nekje februarja, grem po zamrznjenčka, bomo videli, če bo vse ok...toliko

veliko sreče vsem trepetalkam, držim vam pesti..user posted image user posted image

(odgovor članu Rmeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
27.11.2007 8:28:51   
Linda25
Dobro jutro punce,

kako ste? Danes je tak mraz, da me je kar groza. Še danes se špikam, jutri pa uZ. malo me je strah vsega skupaj.

Danes si moram dati še injekcijo Ci....., pozabila sem ime. Ali moram biti na kaj posebej pozorna pri spikanju s to injekcijo?

Punce, kakšne izkušnje imate s punkcijami. Ali ful bolijo?

Lp

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
27.11.2007 8:42:10   
GoYa
Citrončica user posted image user posted image  za user posted image user posted image . Želim ti, da se močno vsidrata tam, kamor morata. Citrončica, na isti datum (11.12.) sem jaz zgaledala user posted image  za Lino. Naj ta datum tudi tebi prinese srečo.

Ej, sayuri, kaj pa če bi danes naredila test? Ne bit tolk trmasta user posted image  Ti nekaj zaupam? 3x sem ga delala 13. dan in takrat vedno zagledala user posted image . Danes ti bo pokazal isto kot jutri. Alo, bomo še tebe nahecali, da boš šla ob 21h lulat user posted image . Jaz itak pričakujem en močan plus. Zamrznjenčkov sploh ne boš rabila. Raša pa kar ignoriraj.

S.D., ma upam, da te še ne zadržijo jutri notri za rodit. Reči, da še ni december user posted image .

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
27.11.2007 8:54:55   
Abra
bilka user posted image user posted image user posted image user posted image tko mi je hudo ob vsaki taki novici. Pa tako zgodaj, noo. Tale user posted image bi pa tut lahko kdaj štrajkal. Lepo si odpočij od vsega tega, drugo leto pa čimprej po zamrznjenčke. Saj greš lahko že januarja.

Linda25 ne vem, če je s tisto inekcijo kaj drugače, je nisem imela. Punkcije se pa ne boj, ni tko hudo. Jaz sem jo imela v nedeljo. Ti si na GK, kajne? Tam vam tko dajo kar neki zadev, ni čisto "na živo" kot pri Rešu, pa vse preživimo.

GoYa gledam ta tvoj ticker, že 15 tednov si noseča user posted image kako gre hitro čas.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
27.11.2007 9:06:37   
Sulfinija
Jutro punce!

Najprej en lep hladen pozdravček vsem skupaj.Same take novice,da me je vse strah no.

Bilka,žal mi je zate.Joj šlo je kot dvakrat točno pri meni na osmi dan izcedek,na deveti dan pa oreng user posted image ,joj če se spomnin na tale petek,ki prihaja mi je dobesdno slabo ker bo v petek deveti dan.Vendar jaz sem tokrat prepričana,da bo pri meni šlo drugače.

Citrončica in Tobika,čestitam vama da grejeta obe user posted image user posted image ,naj vama čakanje do tsta čimprej mine.

Sedaj pa k meni.Včeraj zvečer sem kar padla v posteljo tolk sem bila utrujena.
Zvečer,kot pred vsakim spanjem sem si umila zoba in vendo imam eno in isto pasto zobno in punce jaz sem kar rigala in objemala wc školjko,tudi dane sni kaj prida drugače mam tak strašen okus po tej pasti,da je joj no.
Pa mesa nemoem jest se mi kar gabi po domače tkole da sedaj šibam le morske jedi,ribe,....drugo mi nič ne paše.Danes sem 6.dan po ET in sem v tem tednu pojedla le polovičko perutničke in jo z težavo spravila dol po svpjem grlo.Pa prsi me še vedno bolijo no bomo videli kako bo dalje.Mam same čudne znake,ki so žal močnejši od mojih čustevmda jih ne bi upoštevala.

Tkole sedaj pa si letim pripravljat nekaj za jest kar ne bo mesno nato pa se še vrnem kaj sem.Pridne mi bodite in ne pozabite mi držti pesti.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Rmeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
27.11.2007 9:41:36   
tita13
GoYa, ti ki si stara mačka, a se ti mogoče spomniš kako je bilo z znaki v prvih tednih. Meni se zdi, da so se prsi v tem tednu (7.) zmanjšale pa tudi kakšnih drugih znakov nimam, npr. pogosto WC, pa lakota, pa zaprtost (imela sem namreč bistveno bolj nabite prsi in napet trebuh, kot sedaj). Jaz celo hujšam, saj imam skoz težave s prehitro prebavo, skoraj drisko, da zjutraj komaj uspem priti s postelje do WC-ja. Ali je normalno, da se znaki umirijo ali bi se moralo vse stopnejvati? Danes imam sicer 1. pregled, pa bomo videli kaj bo. Saj vem, da je pri vsaki drugače ampak tudi na forumu julijčic nisem našla odgovorov.

Je pa nekaj res in sicer, da sem zadnjih 15 dni pod zelo hudim psihičnim pritiskom in mogoče je zmešnjava posledica tega. Upam, da danes na pregledu izvem same dobre novice.

Rebeca, Maja kako pa vidve - a sta se kar preselili na forum nosečnic? Pa ja ne.

Srečno vsem.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
27.11.2007 9:55:43   
ANA_P
oj, punce
torej včeraj opravljen transfer, vrnili so mi user posted image , pet smo jih dali zamrznit user posted image user posted image user posted image
test 10.12., ampak sem se odločilada, da ga ne bom delala doma, bom počakala, da mi vzamejo kri user posted image user posted image user posted image  - me zanima če bom zdražala.
Vsem želim srečo in naj nam vsem Miklavž prinese user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Fajn bodite.

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
27.11.2007 10:03:13   
tita13
Ana_P, čestitam. Kako da si se odločila samo za enega? A so ti tako svetovali? Če nočeš, mi seveda ni treba odgovoriti.

Pa naj ti hitro mineta ta dva tedna.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
27.11.2007 10:05:56   
Sulfinija
Ana-P tudi od mene čestitke,ker greješ user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
27.11.2007 10:09:13   
konina
Ana_P, čestitke. Sedaj pa veselo trepetajmo skupaj do pluska. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
27.11.2007 10:13:51   
ANA_P
hvala user posted image user posted image user posted image ,
za enega so se odločili dokotarji, ne midva. Razlogov je bilo več, kot npr.: prevelika možnost hiperstimulacije, mlada sva, še imava pet zamrznjenčkov, zarodki so močni, tako da je veliko možnosti...
Tako da jih nisva niti prepričevala, oni že vedo, kaj delajo, jim zaupam user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
27.11.2007 10:28:08   
citrončica
Citrončica za . Želim ti, da se močno vsidrata tam, kamor morata. Citrončica, na isti datum (11.12.) sem jaz zgaledala za Lino. Naj ta datum tudi tebi prinese srečo.

Goya, hvala, bi bilo lepo, pa tobika ima tud isti dan testuser posted image user posted image ,

sulfinija,upam, da te slabost mine, pa pasto zamenjaj!!

konina, evo nas, trepetalke, meni je v bistvu prvi dan po ET še ok, tam, čez en teden bo pa spet krizauser posted image ..je/ni/je/ni...user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
27.11.2007 10:39:02   
Abra
ANA_P čestitam za user posted image naj ostane pri tebi še celih 38 tednov. user posted image

citrončica saj veš, da se tiste stvari z ja ali ne končajo tko, kot se začnejo - torej, je, ni, je, ni /.../ je, ni, JEEEEEEEEEEEEE!

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
27.11.2007 11:13:32   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: tita13
GoYa, ti ki si stara mačka, a se ti mogoče spomniš kako je bilo z znaki v prvih tednih. Meni se zdi, da so se prsi v tem tednu (7.) zmanjšale pa tudi kakšnih drugih znakov nimam, npr. pogosto WC, pa lakota, pa zaprtost (imela sem namreč bistveno bolj nabite prsi in napet trebuh, kot sedaj). Jaz celo hujšam, saj imam skoz težave s prehitro prebavo, skoraj drisko, da zjutraj komaj uspem priti s postelje do WC-ja. Ali je normalno, da se znaki umirijo ali bi se moralo vse stopnejvati? Danes imam sicer 1. pregled, pa bomo videli kaj bo. Saj vem, da je pri vsaki drugače ampak tudi na forumu julijčic nisem našla odgovorov.

Ah, ti znaki. Ene jih imajo, ene jih nimajo. Pri meni npr. tokrat ni bilo nič posebnega. Tudi v času čakanja na test. Boleče in povečane joške so se pojavile šele pred kratkim, recimo kake 10 dni nazaj. No, občasno me je zašpikalo spodaj. Na WC ne hodim pogosto (še ne), pretirane lakote ni, zaprta tudi nisem, tako da če pogledam, nič posebnega s temi znaki. Sem pa tja me je pocukalo spodaj in to je bilo to. Aja, edino slabosti, ki jih tudi ni bilo takoj na začetku. Je pa to taka čudna slabost, kot eno tiščanje v želodcu, ne da bi me sililo na bruhanje.

Nič se ne obremenjevat z znaki. Bodi srečna, če si ok. Danes se boš pa na pregledu prepričala, da je tudi z user posted image  vse tako kot mora biti. Ti bo že potem živčke kravžljal, ko bo ven prišel. Je še cajt za touser posted image .

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.