|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
26.11.2007 16:34:55   
Anonimen
Citrončica bravo za user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu tobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3601
26.11.2007 16:35:27   
citrončica
tobika, tud meni je hotla dat injekcijo, pa sem jo vprašala, če ji utrogestan potem vrnem, in ko je vidla, da mi jih je še 6 ostalo, je rekla, ne ne vi pa kar nadaljujte z vstavljanjem,in sem še 2 škatli dobilauser posted image

(odgovor članu tobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
26.11.2007 16:38:06   
tobika
Jaz sem že ob punkciji dobila kar inekcijo in ne tablet. Rečmo da vedo kaj delajo.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
26.11.2007 16:40:36   
citrončica
mogoče imaš drugače, ko si imela ET 3ji danuser posted image

(odgovor članu tobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
26.11.2007 16:46:07   
tobika
Ma ne mislim da ni to. Sem sedaj dobila odgovor tudi od dr Zorna, ki pravi da ta inekcija nadomesti to 14 dnevno jemanje Utrogestana. Sicer res nimam nič proti če to drži, ker so te tablete kar zoprne. Citrončica, upam, da se vidimo čez 14 dni spet v Lj.

Neposredna povezava do sporočila: 3605
26.11.2007 16:50:26   
citrončica
Ja, upam, si mi potem ti odstopila 1/2 postelje??

(odgovor članu tobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 16:51:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3607
26.11.2007 17:12:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Dakec, kako šele čez 8 mesecev ???? user posted image user posted image user posted image A si kaj vprašala zakaj tko dolgo?

So rekli, da je takšna čakalna vrsta. Nimam zmrznjenčkov pa moram ponovit cel postopek. user posted image
Upam, da bo kaj prej.
Sem študirala, da bi šla probat vsaj 2 krat inseminacijo, pa če pol nič ne bo sem itak na čakalni listi.

(odgovor članu T1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 3608
26.11.2007 17:26:05   
Stormy
Živjo punce,

evo me, sem iz službe..prvi dan po dveh tednih. Je bilo kar ok, ni me tako zelo zmatralo. Vsaj do sedaj še ne.

m.rudovic...zelo mi je žal za vaju. Vendar pa naj te ne potre preveč. Misli na nove priložnosti, ki te še čakajo. Uspelo vama bo. 

bilka...ne obupaj. Nič še ni dokončnega.

Sayuri, vem kako ti je. Že tako si bila čisto na dnu, ker je vse kazalo na to, da verjetno ni pingvinčkov, potem je pa še Reš ven padel. Res grdo od njega, nima nobenega občutka...saj vendar ve, da je to zelo občutljiva zadeva. Jaz sem prvič imela 7 celic, od tega sta se dve razvijali v redu, drugič pa sem pridelala 11 celic in sta se tudi le dve razvili. Bila pa sem edina od štirih punc (ki smo imele istočasno punkcijo), ki sem imela transfer teh dveh šampiončkov. Ostale tri so ostale brez vsega, ena je imela celo 7 celic, pa je bila ovojnina tako trda, da niso mogli do notri. Tako da jaz pravim: vsaj to, nekatere ne pridejo niti do te faze. Tko al tko sta ti pa ti dve pikici namenjeni, če ti že ostali niso bili. Še en dan in pol do testa imaš!!! Držim pesti. Srečno!!!

Jaz se še kar držim. Trepetam ter močno upam, da bom prvič dočakala test in prišla domov z veselo novico. Do takrat si sploh pomisliti ne upam. Joj....

Lep večer vsem!!
S.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
26.11.2007 17:26:09   
Anonimen
Držim pesti, da bosta tvoja user posted image user posted image  če 9 mesecev prav takšna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3610
26.11.2007 17:26:27   
tobika
Ja citrončica, jaz sem ti odstopila posteljo, dokler nisi dobila svoje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
26.11.2007 17:31:11   
Anonimen
Stormy, ti vse punce držimo močne pesti, da bo test +++++user posted image

(odgovor članu Stormy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3612
26.11.2007 17:35:45   
Stormy
Hvala dakec in hvala vse punce!!!!!! Tudi jaz držim pesti za vas....in mislim na vas.

Pa saj se nam bojo pesti čisto znucale user posted image .....ampak je vredno!!!

S.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
26.11.2007 17:40:28   
citrončica
tobika, hvala, hvala!!!!user posted image ,
se mi je zdelo, glede na tvojo zgovornost!!!!
držim pesti, čeprav mene so malo zaskrbele velikosti zarodkov, a prvič in drugič sploh vprašala nisem, kaj so mi vstavili....3ji dan pa so vedno itak morule, mogoče bo pa vseeno počasi pa ziher pri meni rastel-ali celo obauser posted image user posted image

(odgovor članu tobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
26.11.2007 17:46:12   
Abra
Sayuri, naj te Reš ne spravi s tira, saj veš, da mora zmeri kej komentirat. Saj če bi bla še malo tam, bi te ziher hotu potolažit ... je kot polna luna ... zamrznjrnčkov pa tko ne rabiš. V sredo boš zagledala prav lep plus user posted image

Arneja, že komi čakam romanček user posted image user posted image napihnjena pa nisem ne vem kok, bolj razboljeno je vse. Precej bolje, kot včeri. Saj v glavnem kar počivam, nisem šla danes nč ven iz stanovanja.

dakec, saj veš kok nas je na kupu user posted image user posted image je treba kar redno brat, še bolj pa pisat user posted image 8 mesecev je pa kar dolga doba user posted image mogoče bo pa narava vmes presenetila, nikol ne veš user posted image

T1979 šraufanje v trebuhu je v času trepetanja čist normalna stvar user posted image

citrončica user posted image user posted image user posted image morula tik pred blastocisto je ja super user posted image user posted image zdaj pa pridno grej. Pri Rešu si tudi na dan et čisto normalno vstavljamo progesteron, tudi zjutraj pred et.

vampirka user posted image hvala, da nas spomniš še na druge radosti življenja

kikaa, lepo prosim, zame dobro poslušaj Gavrić-Lovrenc o idiopatski neplodnosti. Res me zanima, če bodo kaj novega povedali.

Aha, zdaj vem, kam se v petek Rešu mudi. Mi je reku, naj v petek prej pridem, ker bodo tudi s punkcijami prej začeli, da imajo kasneje neke druge zadeve ... jaz sem pa že mislila, da že prednovoletno žurko user posted image user posted image user posted image user posted image bogved, če to pri njemu sploh obstaja user posted image user posted image

tobika, dobrodošla. Mogoče je pa ta inekcija boljša, vsaj mir imaš z vstavljanjem user posted image

Stormy, veš da bo plusek user posted image petek bo najin dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
26.11.2007 18:14:53   
tobika
Ni problema, citrončica hvala za rožice user posted image . Tudi moji zarodki niso glih 100% eden je 4 celičen, drugi pa naj bi se bolje razvijal. Ma jaz upam na najboljše. Saj ni nikjer pravila, kdaj se primejo in kdaj ne.

Držim pesti da se vsem nam uresničijo tiste najbolj skrite želje.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
26.11.2007 18:46:56   
tassi1
živjo,naj vas sam na hitrco pozdravim.Kako
dolgo vi ležite,potem ko si vstavite utrogestan?DAnes sem ležala komi kakšno urco,pol sem pa na spodnijh hlačkah videla belo packo?to je to ?

upam,da jutri dobim svoje pikice v varstvo za naslednjh 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
26.11.2007 19:36:14   
Stormy
tassi1, jaz sem ležala tudi tam nekje okoli ene ure, mogoče malo več, ampak mislim, da je ena ura kar dovolj. Ker ko greš v službo, tako verjetno ne moreš ležat, sediš, če lahko. Sestre namreč pravijo, da ravno zaradi tega, ker se pol ven zlije, je tudi dvojna doza.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
26.11.2007 19:44:53   
DaisyE
Tele novičke pa niso ravno spodbudne.

M.rudovič, žal mi je, da se je tako končalo. Bilka un izcedek kar k meni pošlji, pa bova obe zadovoljni. Držim pesti, da bo vse ok.

Sayuri glavo pokonci, ne pusti, da ti pride do živega!

Kikaa mene tud zanima, kaj bo reško povedal.

Citrončica in tobika čestitke za uspešne ETje.

Sulfinija upoštevaj vampirkine nasvete. Prav fajn je napisala.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
26.11.2007 19:51:12   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 3.12.
Torek, 27.11.
tassi1 - ET
barbarela77 - ET
sonček500 - ET
meeryana - ET
user posted image tita13 - pregled

Sreda, 28.11.
sayuri - TEST
arneja - UZ
Linda25 - UZ

Četrtek, 29.11.
kajsica - TEST
Amelia - UZ

Petek, 30.11.
Stormy - TEST
Abra - ET

Sobota, 1.12.

Nedelja, 2.12.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11. ????
sayuri grejeuser posted image user posted image  - TEST 28.11.
kajsica grejeuser posted image user posted image  - TEST 29.11.
Stormy greje user posted image user posted image  - TEST 30.11.
bilka greje user posted imageTEST 3.12.
T1979 greje user posted image user posted image  - TEST 4.12.
Sulfinija greje user posted image user posted image  - TEST 6.12
kind lady grejeuser posted image user posted image  - TEST 7.12.
konina greje user posted image user posted image  TEST 8.12.
citrončica greje user posted image user posted image - TEST 11.12.
tobika greje user posted image user posted image  - TEST 11.12.

user posted image pikica26 (PO)user posted image
user posted image GITA14 (LJ)user posted image
user posted image Crnitulipan (PO)user posted image
user posted image mavrica72 (PO)user posted image
user posted image šemalo (LJ)user posted image
user posted image dakec (MB)user posted image
user posted image jadrnica (PO)user posted image
user posted image m.rudovic (PO)user posted image

user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • sayuri (31 let) (2.ICSI;PO, dr.Reš) 4.10. razgovor,23.10. Diphereline,31.10. začetek Puregon, 11.11. punkcija, ET 14.11.
  • Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • PAMELA
  • Amelia (31let)(2.ICSI;PO,dr.Reš), 14.11. začetek Diphereline,19.11. Menopur
  • macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 15.11. in začetek Diphereline, nato Menopur
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10., 26.11. punkcija
  • tassi1 (34let)(5.IVF, MB) kratek postopek, 12.11.začetek Merional, 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • kind lady (Praga) ET 20.11.
  • barbarela77 (30let),(1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, 26.10 začetek Diphereline, 9.11. Gonal, 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • Sulfinija (29let),(3.IVF;LJ, dr. Zorn), kratki postopek, 5.11. začetek GonalF,16.11. punkcija, ET 21.11.
  • konina (30let)(2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10., 5.11. začetek GonalF, 18.11. punkcija, ET 23.11.
  • pikovit (31let),(6.ICSI,;PO,dr.Reš) upajmo, da ulovi konec novembra
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), 18.10.začetek špikanja, 22.11. punkcija,ET 27.11.
  • citrončica (33let),(3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, 15.10. začetek Suprefact, 5.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija, ET 26.11.
  • kajsica (35let),(1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 19.10. pregled, kratek postopek, GonalF,9.11. punkcija, ET 14.11.
  • DaisyE (3.ICSI) začetek konec novembra,Diphereline in Menopur
  • Linda25 (IVF) začetek špikanja 22.11., GonalF
  • babylove (IVF;Francija)
  • Ana_P (1.IVF/ICSI?; MB, ?) 26.10. začetek Diphereline,9.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija, ET 26.11
  • arneja (34let)(1.IVF,PO,dr.Reš) 15.11.začetek Diphereline, 23.11. začetek Diphereline
  • Abra (2.ICSI;PO, dr. Reš) takoj v nove boje, punkcija 25.11. ET 30.11.
  • bilka (36let),(2.IVF/ICSI?,LJ,?) dolgi postopek, Suprefact in GonalF, 13.11. punkcija,ET 18.11.
  • T1979 (1.IVF;PO,dr.Reš) 24.10.začetek špikanja Diphereline in Menopur, 18.11. punkcija, ET 21.11.
  • SAFIRA (MB) 21.11.zamrznjenčki
  • gold fish (33let) (LJ) 23.11. začetek Suprefact, nato Menopur UZ 7.12.
  • Mišolina (32let)(3.ICSI;LJ) začetek 28.11. Gonal
  • meeryana (IVF/ICSI?;MB) 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • Stormy (2.IVF;LJ) Suprefact in Menopur,punkcija 10.11., ET 15.11.
  • tobika (LJ) ET 26.11.

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • blanč (34let),januarja v nove boje
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (31let),(LJ) zamrznjenčki v decembru ali januarju
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • pika74(LJ) zamrznjenčki
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (1.IVF;LJ) 4.12. razgovor
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) januarja v nov boj
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek dolgi postopek
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • sonček75 (32let)(2.IVF;LJ?) 3.12. ponovno v boj
  • GITA14 (LJ) januarja v nov boj

• user posted image  
    koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, andreja07, lejla007, dolenjkauser posted image , mihi78, *ajetam*, micka zaloskauser posted image , mandarinca, Pija76, maja24user posted image , dakica, jadrnica, m.rudovic

user posted image

• user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image
  • GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image  , BETY UPA, žani4 (LJ),

• user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) pregled 27.11.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu tassi1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3620
    26.11.2007 19:52:59   
    sayuri
    VSem, ki imate jutri ET, želim topel sprejem vaših pikic. user posted image

Jaz grem počasi v mižule. Sem čist zaspana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 3621
    26.11.2007 20:13:28   
    Amelia
    Kakšne mižule, saj je komaj osem ura! user posted image

Sayuri ne sekiraj se zaradi Reša, njemu je to čist rutina, pa rad bi čim hitreje vse opravil in potem mu je vse odveč. V Postojni se mi zdi vsakič ful prijazen, nazadnje se je hotel ful pogovarjat, sva z mojim 5 minut med vrati stala, v Dravljah se mi zdi, da je pa vse bolj hitro in napeto, jaz vsakič naredim kaj narobe, nazadnje je bilo: No, vzemite si 6 tankih igel, jaz vzamem iz prve škatlje, ker se ni dobro videlo katere so notri in jih že slišim: Ne, ne, narobe, druge...

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 3622
    26.11.2007 20:16:04   
    Abra
    Oooo, že spat? Aja, sej res, pr vas bolj zgodi vstajate. Jaz zdej prihajam v najbolj naspedirane ure user posted image user posted image user posted image Sayuri, a si že ure odštevaš, al je tisto še dvakrat grem spat, pa bo test user posted image

Daisy, kako pa pri tebi kaže? Se že kaj napoveduje, al bo treba spet user posted image

Jaz pa postajam napihnjena ... očitno so se tiste frnikule, ki jih je not pustu odločle, da bojo še mal zrasle user posted image user posted image user posted image a naj grem pred transferjem še na eno punkcijo? user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 3623
    26.11.2007 20:22:42   
    arneja
    Bejbe, jaz sem si pa zdajle pir odprla user posted image . Dragega še ni, pa sem ga poklicala, pa mu povedala, da pivo pijem, pa ga je skoraj kap user posted image .

Zdaj vas grem pa z užitkom brati user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3624
    26.11.2007 20:23:42   
    tita13
    sayuri, meni je to s pošto zelo čudno. Nama je na dan ET rekel, da imava 8 blastocist, 2 smo vstavili, 6 pa naj bi jih zamrznili. Ampak pošte ni bilo nobene. A mi hočete zdaj povedat, da jih niso in nimam zamrznjenčkov? Jaz ga bom to juti, ko imam UZ vprašala, pa če se na trepalnice postavi. Po moje on vsake toliko kar malo pozabi na pošto.

Srečno vsem, ki imate jutri ET.

Sayuri, ti si karakter. Pa saj je kar lepo čakat na test, ko čutiš, da se nekaj dogaja, ne.

Lep večer.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 3625
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.