sayuri
|
Jutro Sem se morala že zjutraj javit, ko pa sem prebrala toliko lepih večernih novičk . Najprej _rebeca_ Sem tako vesela zate, da kar poskakujem. Včeraj sem skoz nate mislila. Zanimivo, kako si ustvarimo eno podobo, pa čeprav se (večino) ne poznamo med seboj. No, vsaj jaz nikogar ne poznam. Najpomembnejše je, da sta se videla in sedaj si vsaj malo oddahneš. PAzi nase, uživaj vsak trenutek . Joj, kako lepa novička Vse, ki ste imela včeraj punkcijo Priden kokice. Jajč je bilo veliko in sedaj se že pridno razvijajo . Počivajte in se pustite razvajat. arneja, je šlo danes z mešanjem? So ti že punce lepo razložile. Drugače pa - kar se jutranjega obiska pri Rešu tiče. Nikoli res ne veš. JAz sem bila enkrat pred šesto tam, da sem bila šele 6.45 na vrsti. In sem si rekla, da je brez veze, da bom naslednjič kasneje prišla. No, prišla sem ob 6.05, pa ni blo nikjer nikogar . Ko sem pa not stopila, mi je pa rekel, da kje hodim, da sam še mene čaka Pa je res imel sam še mojo kartoteko na mizi . Tko da...nikol ne veš. Abra, evo, jutri pa že akcija. konina, zate je pa danes eden od dnevov D, kot pravi arneja . Lepo sprejmi svoje otročke, ki že komaj čakajo na topel dom. Mimogrede - vaši kužki so taki cukri Joj, kako so lepi, pa puhast, pa srčkani. Goya lepo, da imaš dober občutek zame. JAz sem pa tko: nekaj časa si mislim, da je tole zvijanje dober znak, spet naslednji trenutek imam občutek, da bo kri pritekla.... Me ima, da bi v nedeljo test delala (11 dan), ampak me že zdajle malo nervoza daje. JAz sem bolj ziheraške sorte in če Reško pravi 14 dan.... Bom videla, če bom dovolj pogumna Kolikor sama sebe poznam, bom kar odlašala . Sicer mi pa dnevi z brzino mimo bežijo. Skoz se nekaj dogaja in dvakrat se obrnem, pa je že noč.... MArtinščica, vse najboljše ti želim Tvoja velika želja se je že izpolnila - kar dvojno , zdaj samo počakaj, da zraste in da se stisne k tebi v naročje. In prav, da si šla na urgenco,si vsaj pomirjena. kajsica (sotrepetalka), kako si kaj ti? dakec, če prav razumem, je pri tebi konec al kako? Zdaj pa moram počasi v službo. Lepo čvekajte, da bom imela kaj prebrat popoldne
|