|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
22.11.2007 18:53:12   
konina
Hojla, kokoške. Danes pa je bila bera. Lepo ste znesle. Sedaj se pa že razvijajo vaše user posted image user posted image user posted image user posted image .... Spočijte se in se pustite razvajati.

Jaz pa grem jutri po moje user posted image user posted image . Upam, da so se vsi lepo razvili in je nastala cela ekipa pravih falotkov in falotk. Malo me je strah, da ne bo nič. Ampak, saj bo, kajne!?

Lp, Nina

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
22.11.2007 19:02:08   
arneja
Sem danes zjutraj doživela bližnje srečanje z dvema enotama vode in dvema enotama Menopurja. Se pa ne spomnim točno, kaj je Reško naredil, tako da help me, please user posted image .

Najprej posesam vodo, nato jo dam v prvo flaško Menopurja. Kaj pa potem. A grem ven iz te flaške, pa spet posesam ta drugo vodo in jo dam v drugo flaško Menopurja, potem pa to mešanico potegnem v injekcijo, in nato grem še po tisto mešanico, ki sem jo najprej naredila? Ali kako?? Če sem sploh razumljivo napisala, kako mislim, da se naredi user posted image ? Sem prejle v avtu razmišljala, kako je naredil, pa se sploh ne spomnim user posted image .

Zdaj vas grem pa brat in jest zraven. Takšnega tempa, kot je bil danes, pa jaz pod vplivom teh injekcij ne bom lahko zdržala user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
22.11.2007 19:17:37   
arneja
Amelia, si imela prav: na UZ me je naročil na 8. dan, se pravi, v sredo, 28. 11. Je bila pa danes meni prav kriza ob 5-h vstati, tako da bom naslednjič tam lepo šele ob pol 7-h, ker je itak gužva. Sem bila danes predzadnja na vrsti in bi bilo čisto vseeno, če bi kasneje prišla. Pa tudi injekcije si bom zjutraj lepo dajala šele ob 7-h in ne ob 6-h, ker sem ju danes tudi takrat šele fasala user posted image . A naj jaz tudi že kakšen pirček sipnem user posted image ?

Sayuri, prosim, če popraviš, imela bova IVF postopek, je pa Reško zadnjič nekaj o ICSI jamral, potem sem pa jaz mislila, da bo ICSI. No, danes je pa lepo povedal, da IVF, ker ima dragi super vojsko user posted image .

Šemalo, si pisala Miklavžu user posted image ? Pismo, da se bom tudi jaz spravila k pisanju pisemca zanj user posted image .

Zdaj si grem pa pire krompirček zmečkat, sem lačna kot strela.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
22.11.2007 19:34:05   
konina
arneja, a moraš dve vodi? Jaz sem imela v prvem IVF eno vodo in dve menopurja. SEm najprej v en prašek stisnila vodo, posrkala in nato še v drugega stisnila in posrkala, zamenjala iglo in se pičila.

Lp, Nina

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
22.11.2007 19:40:39   
meeryana
Pozdravljene,
tudi jaz sem danes imela punkcijo in je bilo vse o.k. Sedaj sem celo popoldne lepo spala in počivala :) Pridelala sem jih pa 9 user posted image
Komaj čakam torek :)
Barbarela77 kako si? si že vzela kaj proti bolečinam?

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
22.11.2007 19:50:45   
barbarela77
meeryana, sem ok. nimam nekih bolečim. nisem vzela še nič proti bolečinam.

tudi jaz komaj čakam torek, da zvemo koliko user posted image  nas bo pričakalo in dan nam vstavijo naše male pikice na toplo user posted image

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
   [Brisano sporočilo]
22.11.2007 19:52:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu meeryana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3182
22.11.2007 19:54:19   
arneja
Citrončica, ti bodi samo pozitivna, in svojim pikicam pošiljaj energijo user posted image . Tri je več kot dovolj user posted image .

Konina, ti pa jutri že po otročke user posted image ? Kako čas res šiba.

Abra, ti pa že jutri stopko user posted image ? A si prišla full zgodaj? Jaz sem bila že okoli 6.05 tam, pa sem bila predzadnja na vrsti user posted image . Vidva sta morala že full pred mano priti. In če je bil Reško zadovoljen, se nimaš česa bati user posted image . Upam, da si zdaj že boljše volje in da te je glava nehala boleti. Je mene tudi danes bolela, pa sem kar Naklofen vzela, potem je bil pa mir. Tole vreme pa res prav nič ne pomaga.

Bilka, in prav si prepričana, da si user posted image . Samo pozitivno naprej user posted image .

Pikovit, a Reško jamra, da komaj shaja?? Ni bil zdaj na Karibih, gre za anekdoto, ki jo Karmen lepo širi naokoli user posted image .

Joj, Jadrnica, grozljivka je ta hiperstimulacija user posted image . Upam, da si zdajle že kaj bolje. Naj te drži gor misel, da pri hiperstimulaciji velikokrat pride do nosečnosti.

Haha, Šemalo, si me nasmejala s tistima dvema vozičkoma user posted image . Ampak, bejbe, pri 50-ih boma pa ja še vitalne, ne, takšne borke kot smo user posted image ? Tisto o terencih je pa Karmen povedala user posted image .

Sayuri, municije pa toliko, da te kap user posted image . Sem jo že zadnjič dala kar v eno škatlo od čevljev, in danes je ta škatla čisto polna. No, pa še Prometrium me že notri čaka, pa lonček za mojega user posted image . Sem danes Rešku rekla, da fante bova pa s sabo prinesla, pa je rekel, da je to še najmanjši problem user posted image . Prav super, da se bo je moj nehal sekirati, ker mi je prej stalno jamral, da tistega pa vsem na očeh ne bo počel user posted image . No, pa nediskretnost tudi mene zelo moti, priznam. Čeprav, kot si rekla, Sayuri, smo vsi tam zaradi enakega razloga.

Citrončica, si nečaka že polubčkala user posted image ?

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
22.11.2007 19:56:06   
arneja
Konina, imam dve vodi, pa ne vem, če ni preveč, da bi vse v eno flaško dala: obe vodi pa oba Menopurja. Po mojem bi bilo preveč user posted image . Reško to naredi s takšno svetlobno hitrostjo, da sem očitno marsikaj spregledala user posted image .

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
22.11.2007 19:57:43   
arneja
Rebeca, zdaj pa priznaj, da si najsrečnejši človek na tem planetu user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
22.11.2007 20:06:39   
citrončica
Citrončica, si nečaka že polubčkala user posted image ?

arneja,
ne še, me je prej klical in v soboto povabil na kosilo, za kosilo bodo pa špageti in torta, tako je obljubiluser posted image ,sem vprašala, če tadrobnega meska(beri mleto) prineseva sabo, pa je rekel da ja, lohk!!user posted image
Kadarkoli je bil pri meni, me je vedno naštimal, da sem mu skuhala špagete in omako iz mletega mesa, tudi drug dan bi on isto jedel, čeprav ni izbirčen!!user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
22.11.2007 20:10:51   
arneja
Četrkove punce, Barbarela, Tassi, Meeryana in Sonček, punkcije so za vami, pridelki dobri user posted image . Zdaj vas čakajo same lepe stvari še user posted image .

Abra, a dobiš pri Rešu Ketonal injekcijo ali ne? Danes zjutraj je ena punca rekla, da jo.

Sayuri, ti pa že čez vikend v napada na testek, kaj user posted image ? Da se ti pokažeta dve veeeliki user posted image  user posted image .

Konina, veš, da te bodo otročki počakali, ti se samo lepo uredi zanje user posted image .

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
22.11.2007 20:14:01   
MARTINŠČICA
Čer, pupe!

Jaz sem že nazaj iz urgence (hvala za namig, Taula). Vse ok. user posted image user posted image  sta zrasla in sta sedaj A=20mm, B=18mm. Oba sta živa, maternica je dobro prekrvavljena. Prepovedane pa imava spolne odnose. Ginekolog je reku, da sploh ne bi smela seksat, ker so dvojčki rizična nosečnost ... Skratka nič hopacupa ... user posted image  Pokazal je tudi področje krvavitve v maternici. Še naprej moram nadaljevati s 3 tabletkami Dabrostona na dan.
Danes je bil še moj user posted image  zraven in si je lahko ogledal najina nadobudneža od blizu. Moram reč, da je sedaj prav polepšan moj 33. r.d. in je res najlepši v mojem življenju. Sayuri, lahko popraviš leta, sedaj sem pri Kristusovih sotrpinkah s trnovo krono user posted image .

_rebeca_ ti tudi: gemini! Juhu! Očitno je nalezljivo ... Lepo nosečnost še naprej!

meeryana, barbarela77, tassi1, citrončica, čestitam za punkcijo

Arneja, fajn se špikej!

Konina, ti se boš pa jutri pridružila trepetalkam.

Citrončica - kvaliteta je pred kvantiteto.

Abra, a te še glava boli?

Trepetalke, go girls!

Zdaj grem pa z mojim naprej proslavljat r. d. in nosečnost.

Nočko
Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
22.11.2007 20:16:00   
Amelia
Rebeca, kako lepo je slišati takšne novice, take rabimo tukaj, da so vsem nam v spodbudo, uživaj v nosečnosti!!!

Arneja, ti bom jaz razložila kako Reš naredi, jaz imam celo 2 vodi in 3 menopure in gre čist enostavno:
- najprej daš z debelo iglo v inekcijo 2 vodi
- potem greš s to iglo v en menopure, spustiš notri malo kapljic in se takoj stopi - posrkaš vse ven v inekcijo,
- isto storiš še z drugim menopurom, že ko zapičiš inekcijo notr, gre kar samo od sebe malo kapljic ven in se takoj stopi - posrkaš ven
- zamenjaš debelo iglo za tanko
- inekcijo obrneš navzgor, potrkaš, da gre zrak na vrh, jo stisneš, da gre zrak in 1 kapljica ven
- akcija!

A bo šlo?

Aja, to sem te hotela vprašati, kako to, da imaš ti lonček za plavalčke? Saj v Postojni gre moški v posebno sobo ko si ti na punkcji in tam osvobodi plavalčke in jih prinese v ordinacijo, a obstaja še druga možnost?

Vsem današnjim kokoškam čestitke, ste bile zelo pridne!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
22.11.2007 20:16:34   
konina
rebeca, super za tale UZ. Si pa zdajle res najsrečnejši človek na svetu. user posted image

Uf, arneja, hvala za vzpodbudo. Me malo strah grabi. Prvič me sploh ni tako. Tudi počutje po punkciji ni tako dobro kot prvič. Še vedno me v predelu jajčnikov tišči in špika. Pa napihnjena sem. Ni sicer full hudo, čutim pa. SEdaj se grem pa polepšat, da se ne bodo frkolini ustrašili mame user posted image .

Lp, Nina

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
22.11.2007 20:21:56   
konina
Sem že lepo čestitko napisala, pa me je ven vrglo. user posted image

user posted image  Martinščica, vse najboljše. Uživaj v kristusovih letih. Darilo pa mislim, da ti nihče ne more podariti lepšega, kot si si podarila sama (z malo pomočjo znanosti). Prepričana sem, da bosta otročka zdrava in v veselje srečni mamici in očku. user posted image  Naslednji rojstni dan boste že štirje. Jupi! user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
22.11.2007 20:24:44   
arneja
Joj, Amelia, si me rešila, tako da tisočkrat ti hvala user posted image . Si bom še parkrat prebrala, da jutri ne bo dilem user posted image .

Ma, zadnjič, ko sem bila pri Rešu, je bil en par notri, in potem pride moški ven iz Reševe ordinacije z lončkom pa gre ves rdeč, pa videlo se je, kako zelo zoprno mu je, v drugo sobo. In ko je prišel ven, je bil še bolj rdeč pa še bolj nerodno mu je bilo pa s tistim izrazom na obrazu "če sem pa moral". In mi je bilo full bedno, da ni bolj za diskretnost poskrbljeno, zakaj mora biti moškim nerodno, če bi bila vrata v tisto sobico lahko narejena direktno iz Reševe ordinacije. Mislim, tudi meni bi bilo zoprno, če bi bilo vsem jaz, da grem pa zdaj tisto početi user posted image . In potem svojemu jaz prenesem svoje misli in je začel težiti, če je tudi v Postojni tako vsem na očeh. In mi je Sayuri povedala, da morajo tudi tam moški ven iz ordinacije, tako da sva se odločila, da zadevo kar doma opraviva in s sabo prineseva. POtem sem pa še včeraj brala, da v Mariboru itak tako počnejo, pa še Reško je dal danes blagoslov, tako da tako bo user posted image . Veš, kako si je moj oddahnil user posted image ?

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
22.11.2007 20:31:06   
tassi1
Prvo hvala vsem za vzpodbudouser posted image user posted image user posted image
Bi pa sam neki vprašala:ali jemljete utrogestan vaginalno 3*dan po2 tab. ali se ga lah spije?Pa kakšni so kej stranski učinki?

drugač,boli me še čist mal,mojuser posted image me razvaja,mi je šel milko kupit na bencinskouser posted image user posted image
se že veselim torka in upam,da bo kakšen borec preživel za v skrinjouser posted image
lepo ajčkajte,nočko
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
22.11.2007 20:38:45   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: šemalo

ej bejbe, če bom mama pri 50.ih, pol rabim eno (mlajšo), da bo porivala moj voziček, medtem ko bom jaz otroškega user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ti jih pa tudi pihneš user posted image user posted image user posted image

Sayuri, jst mam ful dober filing zate user posted image .

Barabela77, sonček500, tassi1 in meeryana, bravo tudi za vaša jajčka.

MARTINŠČICA, verjetno ni nič hujšega. Tudi jaz sem imela en tak rjav izcedek in sem šla kar k Rešu na pregled. Tam smo videli, da je vse ok. Je rekel, da je verjetno kaka žilca počila. Mogoče je tudi pri tebi tako.
Aha, vidim da si bila na urgenci. No,nam ni nihče prepovedal spolne odnose, pa sta tudi dvojčka user posted image . Ma, dokler je vse ok, po moje lahko.
_rebeca_, dorodošla v klubi dvojnih nosečk user posted image user posted image . Nas je pa dosti tokrat user posted image .

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
22.11.2007 20:50:33   
spelka12
martinščica pesti so pomagale vidimuser posted image . Super je prebrat take lepe novice. Uživaj še naprej s tvojima user posted image user posted image . Pa da ne pozabim - vse najboljše za teeee, vse najboljše za teeee......
_rebeca_ sem brez besed, ostalo je na z.s. pa pri novemberkah imaš čestitke, upam, da mi ne zamerišuser posted image . Aja pa martinščica pravi nič hopsasa pri dvojčkih, pa nežno povej dragemu, da ga nebo spet vrglouser posted image .

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
22.11.2007 21:08:25   
Amelia
Arneja v Dravljah pri Rešu je res čist nediskretno, ampak v Postojni je bolje, ker gresta oba najprej čez ena vrata, potem gre moški v posebno sobo, ti v ordinacijo, tista t prva vrata so bila pa saj takrat pri nama ves čas zaprta in ni nobeden uletaval. Če sta se pa drugače zmenila pa tud super:)) Saj moškim res ni luštno, res da jih nič ne boli, nič inekcij, punkcij, bla, bla, ampak na silo to delati je pa res neprijetno.

V Dravljah je pa res katastrofa, ker pred tisto sobo vedno že sedi en par.  Piše sicer, da lonček pustiš tam v sobi (midva sva šla skupaj v sobo, je moj vprašal Reša če grem lahko z njim, pa je rekel seveda), iz sobe slišiš sestre kako se pogovarjajo, čist mimo, in potem prideva nazaj k Rešu, naju vpraša ja kje imata pa lonček, sem mu rekla, ja tam sva ga pustila kot piše in potem ga je šel moj iskat, s tem, da te vidi par, ki gre na nuhalno svetlino, naslednji par, ki čaka na Reša, skratka res zelo neprijetno!!!! No, ampak to je že mimo, v Postojni pa narediš to z namenom in mojemu ni  tako težko, drugo je v Dravljah, ko gre samo za preiskave.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
22.11.2007 22:13:59   
Abra
Danes je pa tuki končno en spet dober dan, ko bi le tko ostalo.

_rebeca_ user posted image user posted image saj sem vedla. Tvoj pa najbrž zdej že najbrž do stropa skače user posted image
mogoče bom pa lahko še zares šlogat začela user posted image user posted image

Anonimna, ne znam ti povedat kako je s šraufanjem in pluskom, če si pa tik pred testom, sem jaz že prepričana, da ti bo jutri pokazal user posted image Jaz sem pri zamrznjenčkih čutila, kdaj se je vseskupi končalo, 9-10 dan po et. Šraufanje je po mojem dober rezultat. user posted image Pa sporoči nam novičko! user posted image user posted image user posted image

m.rudovic, izcedek lahko ne pomeni prav nič. Se spomnim, da ga je imela tudi _rebeca_, pa poglej zdaj njen rezultat

barbarela77, sonček500, meeryana user posted image user posted image user posted image pa ste skupi potolkle rekord user posted image

Arneja, pri meni je Reš tko mešu menopur: najprej eno vodo v en prašek, vse ven posrkal, pa še eno vodo posrkal, nato vse skupi v drug prašek in ven posrkal. zamenjaj iglo in user posted image
Sva se pa najbrž zjutraj videli user posted image midva sva prišla petnajst do 6.-ih, fertik pa sva bla ob pol 7.-ih. Je bla danes ful gužva, naslednjič pa vseeno bodi tam vsaj 6.15, ker se zna zgodit, da ni gužve, pol te bo pa Reš kregu, kaj zamujaš user posted image user posted image
Pri punkciji mi ni nobene inekcije ponujal user posted image Zadnjič sem vzela en nalgesin, pa me ni čisto nič bolelo, pa pol v avtu še enega. Zdaj sem ga pa pozabla vprašat, če lahko user posted image Do nedelje lahko še malo razmislim ..

Martinščica super, da je vse ok, da otročki pridno rastejo user posted image user posted image Pa vse najboljše, si dobila že itak najlepše darilo.

Konina, ti se kar lepo spedeni za otročke. Te že komi čakajo.

Kaj pa velikosti foliklov, se nobena ne spomni? Mene še skoz malo črviči ...

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
23.11.2007 7:18:25   
sonček500
Tass1
Dobro jutro!
Jaz ga moram 3krat na da popit.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
23.11.2007 7:18:38   
sayuri
Jutro user posted image user posted image user posted image
Sem se morala že zjutraj javit, ko pa sem prebrala toliko lepih večernih novičk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Najprej _rebeca_ user posted image user posted image user posted image  Sem tako vesela zate, da kar poskakujem. user posted image user posted image user posted image  Včeraj sem skoz nate mislila. Zanimivo, kako si ustvarimo eno podobo, pa čeprav se (večino) ne poznamo med seboj. No, vsaj jaz nikogar ne poznam. user posted image  Najpomembnejše je, da sta se videla user posted image user posted image  in sedaj si vsaj malo oddahneš. user posted image  PAzi nase, uživaj vsak trenutek user posted image . Joj, kako lepa novička user posted image
Vse, ki ste imela včeraj punkcijo user posted image user posted image user posted image user posted image  Priden kokice. user posted image  Jajč je bilo veliko in sedaj se že pridno razvijajouser posted image user posted image user posted image . Počivajte in se pustite razvajat.user posted image
arneja, je šlo danes z mešanjem? So ti že punce lepo razložile. user posted image  Drugače pa - kar se jutranjega obiska pri Rešu tiče. Nikoli res ne veš. JAz sem bila enkrat pred šesto tam, da sem bila šele 6.45 na vrsti. In sem si rekla, da je brez veze, da bom naslednjič kasneje prišla. No, prišla sem ob 6.05, pa ni blo nikjer nikogaruser posted image . Ko sem pa not stopila, mi je pa rekel, da kje hodim, da sam še mene čaka user posted image  Pa je res imel sam še mojo kartoteko na mizi user posted image user posted image user posted image . Tko da...nikol ne veš. user posted image
Abra, evo, jutri pa že akcija. user posted image
konina, zate je pa danes eden od dnevov D, kot pravi arneja user posted image . Lepo sprejmi svoje otročke, ki že komaj čakajo na topel dom. user posted image  Mimogrede - vaši kužki so taki cukri user posted image user posted image user posted image  Joj, kako so lepi, pa puhast, pa srčkani.user posted image
Goya lepo, da imaš dober občutek zame.user posted image  JAz sem pa tko: nekaj časa si mislim, da je tole zvijanje dober znak, spet naslednji trenutek imam občutek, da bo kri pritekla.... Me ima, da bi v nedeljo test delala (11 dan), ampak me že zdajle malo nervoza daje. user posted image  JAz sem bolj ziheraške sorte in če Reško pravi 14 dan....user posted image  Bom videla, če bom dovolj pogumnauser posted image  Kolikor sama sebe poznam, bom kar odlašala user posted image . Sicer mi pa dnevi z brzino mimo bežijo. Skoz se nekaj dogaja in dvakrat se obrnem, pa je že noč....
MArtinščica, vse najboljše ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tvoja velika želja se je že izpolnila - kar dvojno user posted image , zdaj samo počakaj, da zraste in da se stisne k tebi v naročje.user posted image  In prav, da si šla na urgenco,si vsaj pomirjena.user posted image
kajsica (sotrepetalka), kako si kaj ti?user posted image
dakec, če prav razumem, je pri tebi konec al kako? user posted image

Zdaj pa moram počasi v službo. Lepo čvekajte, da bom imela kaj prebrat popoldne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
23.11.2007 7:23:43   
Sulfinija
Jutro punce!

Najprej vsem skupaj pošiljam en lep pozdravček,vidim,da sem danes prva na netu.
Včeraj me pa spet ni bilo,očitno meni net dela vskai drugi dan,ali pa je še vedel,da bi še rada malce počivala.Vidim,da me niste prav posebno pogrešale zakar sem malce user posted image .

Punce včeraj je bila pri meni frendica,ki dela v naši novi porodnišnici v administraciji in mi le reče,joj pa ti si prava user posted image  videti.Prsi so mi ful zrastle najbrž od utrogestana,trebuh mam lepo ful napihnjen,da zapnem hlače ni šans zato raje ostanem vedno v svežih pižamah,ko se zjutraj zbudim.Izcedek in krvavitev se je še isti dan po Et lepo umirila,le od včeraj mene grozno boli križ tkole,da komaj sedim,ko ležim pa še bolj.Torej punce mmai mi je rekla tole je znak nosečnosti,kok bo te šele bolel ko boš šla proti koncu user posted image ,jaz pa njej nehaj no.
Morem se pohvaliti tokrat sem veliko bolj umirjena po tem 3.et kot sem bila v prvih dveh,veliko bolj pozitvno mislim in mislim resnično,da nama tokrat rata.Pa še delanje testov mi nične hodi po glavi.MI je frendica ki je bila včeraj na obisku rekla jutri naj nekdo dol pride da ti nabavim jaz v službi test jaz pa halo čuj ti nehaj z tetsi me je kar čudno pogledala in mi rekla,te nič ne mika,jaz pa ne,nikakor ne vem samo tole,če pokaže +,da bo tokrat v redu in,da bom julija srečna mamica.

Punce vsem,ki ste imele včeraj punkcijo čestitam za ful lepe pridelke.

Citrončica važna je kvaliteta in ne kvantitena.Držim petsi za ponedeljek,da boš tudi ti ponosna mamica.

KOnina tebi pa držim pesti za današnji ET.

Martinščica tebi pa želim,da se izcedek čimprej umiri,nič user posted image user posted image user posted image   kot ti je bilo naročeno in pozitvno misli,kar je najbolj važno.

Tkole punce jaz sem danes posebno vesela,kajti vrne so domov moj težko pričakovani user posted image .Sedaj pa se grem malo oblečt,uredit in vitamine popit ter navadno vodo mi drugo prav nič ne paše in nato grem iz svoje postelje in splanice na nadomestno kavč v jedilnico in brat knjigo.Včeraj sem eno celo prebrala,nisme bila pridna?

Sem se tokrat odločila da bom občutno manj za tole škatlo le tu in tam bom gor pokukala,ker rensično pazim na svoji user posted image user posted image .

Papa,se beremo in pišemo.

LPuser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.