arneja
|
Sulfinija, nič nisi bodoča , pač pa kar novopečena ! In Miklavž ti bo to potrdil . Pika, tudi k meni je prejšnji mesec prišla M kar na 27. dan, zdajle, ko sem jo rabila, pa šele na 31. dan. Ampak jaz sem čisto hvaležna, da je vsaj zdaj prišla . Meeryana, daj poročaj, kako bo šlo vstavljanje svečke . Jutri pa navijamo zate . Rebeca, tudi zate jutri navijamo, ampak šele popoldan . Kar pojdi likat, da se malo sprostiš . Bom šla jaz tudi še danes. Ja, Amelia, zares aleluja - se mi zdi, sem imela več sreče kot pameti . Abra, meni se zdi pa bolj fino, da imajo punce malo manj foliklov kot cela morja. Verjetno gre res za prevelike doze, ne vem, no . Ja, mogoče je pa res pomagalo, da sem zdaj srečka krvavečka . Avta si pa menda ne bo privoščil. Sem tudi jaz rekla, da bi si ga sigurno lahko. Sva pa prišli do tega, ker sem rekla, da naokoli samo še nosečnice in vozičke in dojenčke vidim, pa je rekla, da je ona tudi to rekla Rešu, pa ji je odgovoril, da zanimivo, da on pa samo Mercedesove terence . Ja, bo kar držalo, da človek vidi tisto, kar si želi. Ej, pa upam, da ne bodo res kakšni snežni zameti v času, ko bom jaz imela punkcijo . A lahko jutri tudi kakšnih 6.15 pridem ali je bolje, da sem točno ob 6-h tam? Municija je pa že vsa zapakirana, da mu jo vrnem, pa da mi jo dofila z novo robo .