|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
21.11.2007 19:11:36   
Sulfinija
Punce mi ni znala nič pametnega napisat,mene pa panika glede te krvavitev sicer se je sedaj ksoraj ustavila.

Ja,videla sem citrončico sma na kratko poklepetali,me je pa skoraj dobesedno kap ruknila ko mi je sms poslala kaj več pa vam bo sama povedala,sigurno počiva ker jo najbrž kaj zdelalo.

LPuser posted image -bodoča

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
21.11.2007 19:16:44   
tassi1
mene je tud mal strah,sem cel dan samuser posted image papala,zdej grem pa pod tuš,pa v pojstlo,pa še tisto svečko si morm not datuser posted image
mojuser posted image  se mi že reži...

uglavnem,vsem nam dosti jajčecuser posted image ,pa nič bolečinuser posted image

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
21.11.2007 19:19:50   
maja24
Tut jest grem zej pod tuš pa pridem koj nazaj.Da mi ne bote ušle,sam 20 min me ne bo vmes pa kej lepga napišteuser posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
21.11.2007 19:24:34   
sayuri
Zgleda, da se gremo vse user posted image  user posted image user posted image user posted image . Jaz sem zdajle koledarni papir bravala in sem čist vsa modra od barve user posted image user posted image user posted image . Jutri rabim pri likovnem user posted image

Sulfinija, čestitke za dva user posted image user posted image . Počivaj in se ne sekirajuser posted image . Včasih je krvavitev tud pri ETju prisotnauser posted image . jutri bo že bolje. Miklavž pa ti bo prinesel en debel moder plusek.user posted image

Lepo se imejte, pa se beremo jutri zvečer ali pa šele v petek. Jutri imam cel dan službene obveznosti.user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
21.11.2007 19:25:46   
naty13
Pozdravljeni! Maja24 kok časa si ti noseča? Ja jest tud upam punce, da vas bo miklavž razveselu. Jest tud čakam 9 mesecev, da bi zanosila, pa nič. mam že engauser posted image . Upam, da mi miklavž prinese user posted image aliuser posted image . Zdaj je pa že zadnji čas, da moj user posted image  dobi bratca ali sestrico. V sredo bo star eno leto.

Maja24 hvala za idejo, kaj napisat Miklavžu. A ti nekaj povem, mene je tud miklavž prnesu. Torej bom spet optimist ratala.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
21.11.2007 19:29:24   
konina
sulfinija, čestitke na uspešnem ET. Sedaj pa kar knjige v roke in misli na off. Vse bo v redu in Miklavž bo prinesel najlepše darilo kar je možno!  user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
21.11.2007 19:41:25   
ANA_P
punce, hvala za čestitke. Ja, res je ogromno, sicer sem pričakovala, ker so mi v ponedeljek že rekli, ne pa takega številauser posted image . Upam da ni samo kvantiteta, da je tudi kvaliteta. Glede bolečin, ni ne kaj hudo, no. Ob 10h sem dobila brotibolečinsko, pa prej ob 18h sem vzela en nalgasin. Malo pritiska je če se vstanem, pa ko grem na WC malo mi vse pritiska ampak ne premočno, čisto OK.
Meeryana, glede splane srajce, lahko imaš komot pižamo, smo jo vse skoraj imele.
Vsem ki imate jutri punkcijo čim manj bolečin in veliko jajčk.
Grem dalje počivat.

čao

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
21.11.2007 19:48:42   
maja24
Naty sm v 6t.Ti pa res želim da bi nadaljevala Miklavževo tradicijo.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
21.11.2007 20:07:52   
arneja
Jaz bom jutri šla po injekcije, ker tale moja user posted image  prav lepo napreduje, na mojo veliko srečo user posted image . Dobim pa samo injekcije, nobenega UZ-ja ne dela Reško na 2. dan M?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
21.11.2007 20:11:10   
maja24
Ne na M ti ga pa sigurn nau delov,sam inekcije ti bo dau pa za UZ ti bo reku ko boš mela koncM.Torej nasledn tedn.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
21.11.2007 20:13:34   
naty13
Maja24 kdaj maš pol ti rok poroda? kaj si želiš user posted image  ali user posted image . Kaj pa imena

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
21.11.2007 20:17:40   
barbarela77
no da se še jaz pofočkam...

se že pripravljam na jutrišnjo punkcijo. malo me že nervoza daje ampak ne preveč. zdaj si grem počasi stvari pripravit, potem pa v "krpe". ja, jaz si tudi moram dat svečko v nožnico user posted image .

skratka vsem nam, ki bomo jutri trpele na punkciji, želim da čim prej mine in čim več kvalitetnih jajčk.

sulfinija lepo grej svoja dva user posted image user posted image  in počivaj, da jima bo udobno in toplo user posted image

ana_p ne morem vrjet, ti imaš kar celo vojsko jajčk...juuuuppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. naj ti čim manj boli in tak kot so ti rekli veliko pij in počivaj. še enkrat hvala za sporočilo na ZS

vsem ostalim pa mirno roko pri pikanju, trepetalkam pa veliko user posted image user posted image  in da kmalu pridemo za vami in bomo vse srečke user posted image .

pa, pa zdaj pa res grem

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
21.11.2007 20:17:54   
maja24
Jest mam pa PDP7.7.2008.
Kar kol bo bom vesela sam da bo zdrav,tok da če bo fantek  nimam tok idej za imena jih mam pa za punčko več.Tok da za fantka bo pomoje kr moj zbirov.So mi pa kratka imena full ušeč.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
21.11.2007 20:18:50   
naty13
kakšne predloge maš zauser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
21.11.2007 20:22:37   
maja24
Zala,AnaLina,lara,pia,tia,sara,lina,

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
21.11.2007 20:23:35   
arneja
Sulfinija, nič nisi bodoča user posted image , pač pa kar novopečena user posted image  user posted image ! In Miklavž ti bo to potrdil user posted image .

Pika, tudi k meni je prejšnji mesec prišla M kar na 27. dan, zdajle, ko sem jo rabila, pa šele na 31. dan. Ampak jaz sem čisto hvaležna, da je vsaj zdaj prišla user posted image .

Meeryana, daj poročaj, kako bo šlo vstavljanje svečke user posted image . Jutri pa navijamo zate user posted image .

Rebeca, tudi zate jutri navijamo, ampak šele popoldan user posted image . Kar pojdi likat, da se malo sprostiš user posted image . Bom šla jaz tudi še danes.

Ja, Amelia, zares aleluja user posted image  - se mi zdi, sem imela več sreče kot pameti user posted image .

Abra, meni se zdi pa bolj fino, da imajo punce malo manj foliklov kot cela morja. Verjetno gre res za prevelike doze, ne vem, no user posted image . Ja, mogoče je pa res
user posted image  pomagalo, da sem zdaj srečka krvavečka user posted image . Avta si pa menda ne bo privoščil. Sem tudi jaz rekla, da bi si ga sigurno lahko. Sva pa prišli do tega, ker sem rekla, da naokoli samo še nosečnice in vozičke in dojenčke vidim, pa je rekla, da je ona tudi to rekla Rešu, pa ji je odgovoril, da zanimivo, da on pa samo Mercedesove terence user posted image . Ja, bo kar držalo, da človek vidi tisto, kar si želi. Ej, pa upam, da ne bodo res kakšni snežni zameti v času, ko bom jaz imela punkcijo user posted image . A lahko jutri tudi kakšnih 6.15 pridem ali je bolje, da sem točno ob 6-h tam? Municija je pa že vsa zapakirana, da mu jo vrnem, pa da mi jo dofila z novo robo user posted image .

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
21.11.2007 20:28:49   
maja24
Arneja on je tm že ob pol šestih pa do sedmih tok da kamot loh prideš 6.15

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
21.11.2007 20:30:20   
arneja
Tassi, še ena, ki bo danes svečko fasala user posted image ? Prijetno vstavljanje user posted image  pa čimuspešnejšo punkcijo jutri user posted image .

Jaz sem tudi že stuširana in v pižami, Maja user posted image . Smo zgodnje user posted image . Se mi je zdelo, da ne dela UZ na 2. dan, ampak enkrat sem nekaj brala, da so imele ene punce M pa UZ, tako da mi ni bilo čisto jasno. Naslednji UZ bo pa na 8. dan cikla, ne?

Sayuri, ti ki si takšna umetnica, a imaš slučajno kakšen link do idej za izdelovanje novoletnih voščilnic?

Barbarela, tudi zate držimo pesti, da bo malo bolečin in veliko pridelka user posted image .

No, zdaj grem pa še jaz likat. Dobro spite user posted image .

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
21.11.2007 20:35:50   
maja24
Ja jest k sm mela M sva zmojim tja pršla mi je reku naj se slečem ker je meu napisan UZ pol se je pa men čudn zdel ampak sm se kr slekla pol je pa moj reku da mam M mi je pa reku da pol pa nau UZ.Tok da sm ga mela koj po kncu M,vrjetn 8.dan.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
21.11.2007 20:40:06   
maja24
Nč zej grem pa jest mižat ker tut gledat nemorm več kaj šele da tipkam,aja morm počakat do 9h morm prometrium vstavt.

Lahko noč pa bolho za pomoč če vs pa pič pa kr men pokličtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
21.11.2007 20:41:01   
Sulfinija
Punce moja krvavitev je totalno nehala.Morem pa vam napistai kar se prej pozabila napisat:
2x so mi delali v MB ISCI,tokrat v LJ pa IVF in sem veliko bolj zadovoljna,da so se moje jajčke in moževi plavalčki kar smai skupaj našli je pač bolj naravna selekcija kot ISCI.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
21.11.2007 21:09:57   
konina
citrončica, upam, da je bilo danes na punkciji vse v redu. Glede na sulfinijine besede si bogato obrodila user posted image . Ti kar počivaj, ko boš pa lahko, pa kaj napiši.

Lp, Nina

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
21.11.2007 21:33:39   
šemalo
punce moje, vsem en user posted image ..res ste zlate, da mislite name in me podpirate...

ja, težek dan je za mano....ampak, se bom že pobrala in pol se me pazite....že tko sem freaky user posted image , kaj šele bo....

nič, grem pisat temu ušivemu Miklavžu, da, če mi že ni mogu user posted image  prnest, naj mi prinese vsaj dober laptop user posted image user posted image

lep večer še naprej....če podaljšam pisanje, vas bom zamorila....

pridne bodite, ne bojte se punkcije ( SEM PREŽIVELA), pa tudi srečke nosečke....malo bolj na easy....boste vidle, vse po vrsti, vse bo ok.....

mislim na vas vse user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
21.11.2007 21:41:50   
Amelia
Arneja, jutri te ne bo nič gledal Reš, ti pa že kar sedaj lahko povem, da boš imela na 8 dan prvi UZ, kar je pa v tvojem primeru v sredo 28.11. Do takrat pa veselo špikanje!!!

Jaz sem pa pravkar enega Heinekena zvrnla, tako da veselo rigam, mojemu ni bilo nič jasno, ko sem si ga mirno vzela iz hladilnika, se vsedla pred TV, noge na mizo in ga začela pit (to se namreč v 10-ih letih odkar sva skupaj še ni zgodilo:). Ko me je še kar debelo gledal, sem mu rekla, da je to po eni teoriji priporočljivo za rast foliklov, pa ni nič komentiral, po mojem s samo misli, da so to zihr stranski učinki od inekcij...ha, ha...

< Sporočilo je popravil Amelia -- 21.11.2007 21:44:28 >

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
21.11.2007 22:13:25   
kikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Amelia

Jaz sem pa pravkar enega Heinekena zvrnla, tako da veselo rigam, mojemu ni bilo nič jasno, ko sem si ga mirno vzela iz hladilnika, se vsedla pred TV, noge na mizo in ga začela pit (to se namreč v 10-ih letih odkar sva skupaj še ni zgodilo:). Ko me je še kar debelo gledal, sem mu rekla, da je to po eni teoriji priporočljivo za rast foliklov, pa ni nič komentiral

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.