|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
22.11.2007 14:14:35   
citrončica
jadrnica,
počivaj, pa bo, to da veliko piješ je super,

jaz tud probam čimveč pit, in potem se mi kolca in me spet vse boliuser posted image ,tako da se tud smejat ne upam preveč...,

sayuri, danes ne bodi preveč stroga do otročkov, raje staršem kako lepo novico povej..,je tak simpatičen datum 22.11.- moj nečak ma 6let!!!!,čakam, da pride iz šole, da ga pokličem, ker sam sebi že cel dan poje "vse najboljše za te"....user posted image

lp

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
22.11.2007 14:24:18   
citrončica
Sulfinija!!!!,
izgleda da je v knjižnici vzela knjigo pravljic in jih neumorno bere svojimuser posted image user posted image ,
saj je prav, uživaj, da se ti čas do testa ne bo preveč vlekel...user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
22.11.2007 14:47:39   
Abra
Jaz sem še vedno čisto fuč user posted image poleg razpoloženja še hud glavobol user posted image pa kdaj bo tega konc. Kot da bi bla na 5kratni dozi estrofema je tole. Pa še to vreme, ki tko pritiska dol user posted image user posted image Jaz ne vem, kaj je z mano, ma vse mi je dol padlo
Kolko ste imele velike folikle dan pred stopko? Dejte mi povedat pliiiiiiiiz.

Sayuri, 8. dan po et - ti si že user posted image kdaj boš delala test? user posted image Če ne bi blo nič, bi se že kje kaj pokazalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3153
22.11.2007 14:51:46   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 26.11.
m.rudovic - TEST
ANA_P - ET
citrončica - ET

Torek, 27.11.

Sreda, 28.11.
sayuri - TEST

Četrtek, 22.11.
barbarela77 - punkcija
tassi1 - punkcija
user posted image _rebeca_ - pregled
meeryana - punkcija
sonček500 - punkcija

Petek, 23.11.
konina - ET
dakec - TEST

Sobota, 24.11.

Nedelja, 25.11.
Amelia - UZ
Abra - punkcija

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11. ????
dakec greje user posted image  aliuser posted image user posted image ? - TEST 23.11
m.rudovic greje user posted image user posted image  - TEST 26.11
sayuri grejeuser posted image user posted image  - TEST 28.11.
kajsica grejeuser posted image user posted image  - TEST 29.11.
Stormy greje user posted image user posted image  - TEST 30.11.
jadrnica greje user posted image user posted image  - TEST 2.12.
bilka greje user posted imageTEST 3.12.
T1979 greje user posted image user posted image  - TEST 4.12.
Sulfinija greje user posted image user posted image  - TEST 6.12
kind lady grejeuser posted image user posted image  - TEST 7.12.

user posted image pikica26 (PO)user posted image
user posted image GITA14 (LJ)user posted image
user posted image Crnitulipan (PO)user posted image
user posted image mavrica72 (PO)user posted image
user posted image šemalo (LJ)user posted image

user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • sayuri (31 let) (2.ICSI;PO, dr.Reš) 4.10. razgovor,23.10. Diphereline,31.10. začetek Puregon, 11.11. punkcija, ET 14.11.
  • Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • PAMELA
  • Amelia (31let)(2.ICSI;PO,dr.Reš), 14.11. začetek Diphereline,19.11. Menopur
  • macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 15.11. in začetek Diphereline, nato Menopur
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10.
  • tassi1 (34let)(5.IVF, MB) kratek postopek, 12.11.začetek Merional, 22.11. punkcija
  • kind lady (Praga) ET 20.11.
  • barbarela77 (30let),(1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni,26.10 začetek Diphereline, 9.11. Gonal, 22.11. punkcija
  • Sulfinija (29let),(3.IVF;LJ, dr. Zorn), kratki postopek, 5.11. začetek GonalF,16.11. punkcija, ET 21.11.
  • konina (30let)(2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10., 5.11. začetek GonalF, 18.11. punkcija, ET 23.11.
  • pikovit (31let),(6.ICSI,;PO,dr.Reš) upajmo, da ulovi konec novembra
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), 18.10.začetek špikanja, 22.11. punkcija
  • citrončica (33let),(3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, 15.10. začetek Suprefact, 5.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija, ET 26.11.
  • kajsica (35let),(1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 19.10. pregled, kratek postopek, GonalF,9.11. punkcija, ET 14.11.
  • DaisyE (3.ICSI) začetek konec novembra,? in Menopur
  • m.rudovic (30let),(1.ICSI; PO,dr.Reš) 18.10. začetek Diphereline, nato Menopur, 9.11. punkcija, ET 12.11.
  • jadrnica (29let),(1.ICSI;PO,dr.Reš) 29.10. začetek Dipheeline, nato Menopur, 13.11. punkcija, ET 18.11.
  • Linda25 (IVF) začetek špikanja 21.11., GonalF
  • babylove (IVF;Francija)
  • Ana_P (1.IVF/ICSI?; MB, ?) 26.10. začetek Diphereline,9.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija, ET 26.11
  • arneja (34let)(1.ICSI,PO,dr.Reš) 15.11.začetek Diphereline
  • Abra (2.ICSI;PO, dr. Reš) takoj v nove boje, punkcija 25.11.
  • bilka (36let),(2.IVF/ICSI?,LJ,?) dolgi postopek, Suprefact in GonalF, 13.11. punkcija,ET 18.11.
  • T1979 (1.IVF;PO,dr.Reš) 24.10.začetek špikanja Diphereline in Menopur, 18.11. punkcija, ET 21.11.
  • SAFIRA (MB) 21.11.zamrznjenčki
  • gold fish (33let) (LJ) 24.11. začetek špikanja Diphereline, nato Menopur
  • dakec (1.IVF)
  • Mišolina (3.IVF;LJ) začetek 28.11.
  • meeryana (IVF/ICSI?;MB) 22.11. punkcija
  • Stormy (2.IVF)

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • blanč (34let),decembra v nove boje
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (31let),(LJ) zamrznjenčki v decembru ali januarju
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • pika74(LJ) zamrznjenčki
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (1.IVF;LJ) 4.12. razgovor
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) januarja v nov boj
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek dolgi postopek
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • sonček75 (32let)(2.IVF;LJ?) 3.12. ponovno v boj

• user posted image  
    koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, andreja07, lejla007, dolenjkauser posted image , mihi78, *ajetam*, micka zaloskauser posted image , gold fish, M.L.B.K, mandarinca, Pija76, maja24user posted image

user posted image

• user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image
  • GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image  , BETY UPA, žani4 (LJ),

user posted image user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image user posted image

user posted image MARTINŠČICA (32let),(LJ) user posted image user posted image
    user posted image _rebeca_ (28let),(PO) pregled  22.11.
    user posted image maja24 (24let),(PO)user posted image
    user posted image tita13 (PO) pregled 27.11.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

• Neposredna povezava do sporočila: 3154
    22.11.2007 14:53:21   
    sayuri
    IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Sayuri, 8. dan po et - ti si že user posted image kdaj boš delala test? user posted image Če ne bi blo nič, bi se že kje kaj pokazalo user posted image

Bog te usliši user posted image user posted image user posted image . Test bom verjetno med vikendom naredila user posted image  Jah, kaj morem, če me pa tko vabljivo tamle iz omare gleda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3155
    22.11.2007 14:59:05   
    Abra
    Glej, da nas ne boš v nevednosti puščala. Z wc-ja takoj na raport! user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 3156
    22.11.2007 14:59:05   
    tassi1
    sem že nazaj s punkcije-pridelala sem 6 celic in imam transfer v torek.Zdej pa letim nazaj na kavč,me prav fajn pika tam spodajJa kaj češ-se mi ni dalo v lekarni it po nalgesine,zdej pa mamuser posted image .Vas bom pol brala,ko mi bo boljše

vsem držim pestke za user posted image user posted image
    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 3157
    22.11.2007 15:01:22   
    Abra
    tassi1 user posted image user posted image lepo počivaj, pa bo kmalu boljše

(odgovor članu tassi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3158
    22.11.2007 15:05:03   
    Anonimen
    Pozdravljeneuser posted image . Imela bi vprašanje za tiste, ki vam je uspelo zagledat plusek in vas je pred samim testom šraufalo, kot da bi dobile user posted image . Ali se je to šraufanje vleklo več dni skupaj, ali kak dan vmes nič, ali je trajalo samo 1 dan, 2 dni?

Želim vam , da vse čim prej zagledate plusekuser posted image

(odgovor članu Abra)
      Neposredna povezava do sporočila: 3159
    22.11.2007 15:05:12   
    sayuri
    tassi1 bravo user posted image user posted image user posted image . 6 jajčk je lepa številka. Stisni zobe in počivaj, če te boli. Pa koga drugega pošlji v lekarno. user posted image
    Abra, seveda - najprej vam povedat, potem možu user posted image

(odgovor članu tassi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3160
    22.11.2007 15:13:07   
    T1979
    Tassi1 čestitke za 6 jajčk. Bravo, bravo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 3161
    22.11.2007 15:14:47   
    Anonimen
    Tassi bravo za jajčka user posted image user posted image Pridna.

(odgovor članu T1979)
      Neposredna povezava do sporočila: 3162
    22.11.2007 15:32:25   
    Stormy
    Punce, a je to zelo slab znak, če joškice nehajo bolet (8. dni po transferju). Sklepam, da se je to zgodilo, ker je pač nivo progesterona padel in ker se hcg ni začel proizvajati. A bi bilo lahko kaj drugega?

Hvala
    S. 

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 3163
    22.11.2007 15:34:49   
    Anonimen
    Živijo punce!

Sayuri, vidim, da si me dala vsepovsod na seznam (hvala za skrbnost in čestitke) z nekaj pomankljivosti, ker nisem razkrivala kje, koliko, kdaj.... pa ti sedaj posredujem podatke.

1. IVF, MB, sem grela user posted image user posted image  lepi pikici, test (ker pač moram, tko so rekli) jutri 23.11.07. Starost 29 let. Naslednji IVF pa bom zvedla jutri, ker nimam zmrznjenčkov, ker so vsi bili prepričani da je to to. Imela sem štirinajst celic.
    Pa le ni tako.
    Sporoči takoj ko boš delala test. Ti držim moooočne pestke. user posted image

Tassi1 v torek greš po user posted image . Čestitam. Lep občutek ko imaš nekaj v sebi. Boš vidla. Sej ne vem al si prvič al ne?

ŠE MALO, ti si ok? Ti pošiljam en velikuser posted image  

lp

(odgovor članu sayuri)
      Neposredna povezava do sporočila: 3164
    22.11.2007 15:36:55   
    Anonimen
    Stormy! Mene so joškice nehale bolet četrti dan po et.

Če si zdržala 8. dan po ET je vse ok.

(odgovor članu Stormy)
      Neposredna povezava do sporočila: 3165
    22.11.2007 16:18:16   
    m.rudovic
    Punce jaz sem 10 dan poET zanima me eno včeraj zjutraj sem imela kaplico svetlo rdeče krvi nato rjav izcedek potem nič zdaj sem zopet opazila rjav izcedek kaj bi to bilo prosim punce pomagajte mi z nasveti

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 3166
    22.11.2007 16:26:52   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: m.rudovic

Punce jaz sem 10 dan poET zanima me eno včeraj zjutraj sem imela kaplico svetlo rdeče krvi nato rjav izcedek potem nič zdaj sem zopet opazila rjav izcedek kaj bi to bilo prosim punce pomagajte mi z nasveti

Jaz ti lahko povem toliko, da sem 8 dan po ET začela krvavet. Prej nisem imela nobene kapljice krvi, tudi kasneje se ni izginila. Danes imam že peti dan user posted image  in je še vedno zelo močna ter živo rdeča.

Probaj ne študirati na te kapljice krvi. Beri knjigo, ali počivaj. Ti pa močno želim, da je le prehodno. user posted image

(odgovor članu m.rudovic)
      Neposredna povezava do sporočila: 3167
    22.11.2007 16:28:29   
    barbarela77
    no pa še moje sporočilo s punkcije.......
    pridelala 10 jajčk user posted image user posted image user posted image , transfer v torek.
    imela sem narkozo in to je zakon. uspavajo te za 15 minut, ko sem se zbudila me ni bolelo prav nič in tudi sedaj ne čutim nobenih bolečin. upam, da ne pride za mano.

punce hvala vsaki posebej za pestke (so pomagale) in za vse informacije ki sem jih izvedela od vas.

ana_p še enkrat hvala za tvoje včerajšnje poročilo, ne morem ti povedat kako si me pomirila

to bi bilo na kratko vse, zdaj pa grem nazaj na kavč pred TV

pa,pa

(odgovor članu m.rudovic)
    Neposredna povezava do sporočila: 3168
    22.11.2007 16:36:07   
    MARTINŠČICA
    Mene je pa tako strah. Pravkar sem dobila rjav izcedek. Prej sem imela ene 3 dni rumeno-svetlo rjav izcedek, sedaj pa to - temno rjavo. Groza. Kam naj sploh pokličem, da preverijo stanje?

Hvala.

LP Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu barbarela77)
    Neposredna povezava do sporočila: 3169
    22.11.2007 16:55:25   
    Taula
    Kam naj sploh pokličem, da preverijo stanje?

URGENCA. Tam ti naredijo UZ, dajo Dabroston.  Jaz sem tako naredila. Držim pesti.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu MARTINŠČICA)
    Neposredna povezava do sporočila: 3170
    22.11.2007 17:15:51   
    šemalo
    dakec, hvala....tudi tebi en big user posted image

Martinščica, brez skrbi.....saj jih je že nekaj napisalo, da so imele izcedek...da le ni kri....pa pojdi do zdravnika....da boš bolj mirna....

pupe, držim vam pesti in pošiljam user posted image !!!

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu Taula)
    Neposredna povezava do sporočila: 3171
    22.11.2007 18:28:54   
    spelka12
    martinščica brez panike je reku švejkuser posted image , upam, da je vse o.k. Držim pesti.
    barbarela77 user posted image user posted image  za 10 jajčk.
    _rebeca_ daj no prosim javi se, mene bo pobralo od skrbi.

(odgovor članu šemalo)
    Neposredna povezava do sporočila: 3172
    22.11.2007 18:30:03   
    sonček500
    Pa še moj pridelek 10 celic. Bolelo me je ko user posted image  anpak vse  mine. Sedaj se počuti super.V torek pa po njih. TO je vse , lepo se imejte grem počivat.

(odgovor članu šemalo)
    Neposredna povezava do sporočila: 3173
    22.11.2007 18:33:08   
    spelka12
    sonček500 tudi tebi user posted image user posted image user posted image  za odličen pridelek jajčkov. Zgleda, da je danes magična številka 10.

(odgovor članu sonček500)
    Neposredna povezava do sporočila: 3174
    22.11.2007 18:35:18   
    ANA_P
    barabella, user posted image user posted image user posted image user posted image čestitamuser posted image user posted image user posted image , je bilo ful na easy, neuser posted image user posted image user posted image
    Mi bi bilo žal da ti ne bi natančno napisala, da res ni panike, ker je bilo mene brezveze strah tako da sem srečna, da sem te lahko malo pomirila in seveda sem srečna, da si bila pridna kokoška. Lepo počivaj, danes. Te pa novi koraki - vedno bližje smo user posted image user posted image . Si me preko ZS vprašaala koliko jih misliva vstaviti, če bodo dovolili user posted image user posted image , če pa bo hiperstimulacija prevelika, so rekli samo user posted image . Tako da upam da nama dovolijo user posted image user posted image .
    čao

(odgovor članu barbarela77)
    Neposredna povezava do sporočila: 3175
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
    Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.