jadrnica
|
ojla, pozdrav vsem skupaj, samo da se vam javim, včeraj nisem prišla do rač, ker sem bila preveč slabo, beri hiperstimulacija me je tako zdelalal, da od torka zvečer do srede zjutraj nisem nič spala, zvijala sem se od krčev , spikanja in vetrov v predelu jajčnikov. noro, punce, bilka, tako da te čist štekam, kako se počutiš. pa slabo mi je da dol padem in nič mi ne paše jest, razen kamiličnega čaja skratla v sredo sva potem kar k rešu tekla, ker tole pa ni za nikamor, je reku moj, in reš pogleda trebuh samo od zunaj im že reče ja, ja tole je pa hipestimu :) trebuh napet in ves trd. jao, mi je dal ketonal ???halo, pa sem ga vprašala, ali je to kaj škodljivo za plod, pa je rekle, da bo že ok, poleg tega mi je pa še napisal napotnico za bolnišnico, če bom začela bruhat , ker potem me pa morajo dati na infuzijo - mislm, adijo pamet. skartka, grem jaz kr hitr domov ležat, ketonal je prijel, aja pa reš je reku pa ogrooooooomno pijte, res ogromno, tako da sem včeraj 6litrov po ta malem spila čaja....... slabo mi je še vedno tako, da kr skoz lezim,nisem pa raje nobenega ketonala več vzela, ko me je glava danes zjutraj bolela, sem kr eno kavico spila, pa je pomagala :) grem ležat, tako sem zanič, me je pa reško pomiril, da pri hiper stim.velikokrat pride do nosečnosti žal vas še nisem vseh prebrala, ker nisem sposobna, ampak mislim na vas in držim peste za vse skupaj... cau
|