|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
22.11.2007 8:37:48   
MARTINŠČICA
Dobro jutro punce!
Kje pa ste danes vse? Saj vem, na punkciji vas je nekaj. Držim pesti!

Koliko trepetalk imamo! Uvauuuuuu! Naj vam teh 14 dni čim hitreje mine. Počnite vse, kar vam je všeč in se prepustite misli, da ste zdaj nosečke.

Ostale špikarice pa čim bolj mirno roko in čim manj modric!

LP Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
22.11.2007 8:41:56   
citrončica
Dobro jutro,
ja žal prej nisem mogla pridet do računalnika, sem ga le od daleč iz kavča gledala,
hvala za vse pestke....a kako pravijo: tresla se je gora, rodila se je miš,pridelala sem cele 3 celiceuser posted image , ne moreš verjet, glede na to, da mi je samo iz desnega jajčnika spunktiral 26 foliklov, levo spolh štela nisva več.....
ja, nič, upam, da so kvalitetne vsaj te 3, da ne bom v pon zastonj na ET prišla....
zdaj bom malo prebrala, ker mam take čudne bolečine, ko se dam v eno pozo, boli, potem se umiri, in spet,bom zdaj malo sedela, potem pa grem spet v horizontalo.....user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
22.11.2007 8:42:20   
Linda25
Pozdravljene,

včeraj sem dobila user posted image , ampak zvečer. Verjetno se ta dan šteje za prvi dan, kljub temu, da je bil blagi začetek user posted image ? Verjetno ima katera izkušnje.

Danes se začnem špikati, moram poiskati papirje, injekcije sem dobila že nekaj dni nazaj in sem že malo pozabila.

Lp

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
22.11.2007 9:00:37   
konina
citrončica, tele tri celice bodo zmagovalne. Je pa res presenetljivo, da iz toliko foliklov, najdejo samo tri. No, važna je kvaliteta. Počivaj, da boš v pon v najboljši formi za user posted image user posted image .

Jaz grem pa samo še enkrat spat, pa grem po otroke! user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
22.11.2007 9:17:55   
Abra
Dobro jutro!

Jaz sem bla danes spet na UZ in sem malo tko user posted image Reš sicer pravi, da kar dobro kaže, ma jaz imam bolj čuden občutek. Folikolov vse polno, velikih pa ene tri, štiri user posted image sem sicer zeloo slabo vidla, ker je imel monitor precej stran obrnjen in sem bolj slabo "nadzirala". Največji je bil 1.62, jutri pade stopka, v nedeljo pa punkcija. Res upam, da bo še kakšen zrasel. Zadnjič jih je blo precej manj, pa vsi več ali manj iste velikosti, zato pa je blo 10 celic. Imam občutek, da bo precej slabši pridelek. Saj vem, da jih ne rabim deset, mi je pa res vseskupi čudno. Ista terapija, pa vse tko drugače user posted image
Kako je prvič vse drugače, tko bolj na izi. Sem bla že zadnjič zeloooo informirana, da mi stvari niso ble tuje ... je pa zdaj toliko novih dvomov ... zadnjič sploh pomislila, da mogoče ne bi blo zarodkov, zdaj me pa to ful preganja, še user posted image se je danes zdel slab rezultat user posted image Reš ni nič jamral, mi je vseeno deloval zadovoljen, saj on bi najbrž povedal, če ne bi blo ok, kajne? Saj je pravzaprav rekel, da dobro kaže, tega najbrž ne bi kar tko rekel user posted image

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
22.11.2007 9:28:07   
Abra
Citrončica, se kar podpišem pod koninin post, čeprav vem, da je precej lažje govorit ... če si prebrala moj prejšnji post, boš razumela. Mi pa res ni jasno, kaj delajo, da je tok foliklov, pa tolko praznih user posted image Najbrž spunktirajo tudi vse tamale ali kaj? Si kaj gledala na monitor? Nekje sem slišala, da mora bit 17 mm velik, da je poln, če ti manjše spunktira je čisto brezveze.
Ma jaz sem danes user posted image bolš, da neham ...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
22.11.2007 9:37:34   
spelka12
abra pomiri se no malo, lahko da je v teh 3 foliklih nenormalna gužvauser posted image .
linda25 uspešen začetek špikanjauser posted image
sulfinija pridno čuvaj user posted image user posted image  pa bo Miklavž radodaren. Garantiramuser posted image .
ANA ti si res kokoškauser posted image .
barbarela77 in ostale, ki vas danes mučijo na punkciji veliko močnih, zdravih jajčk vam želim
trepetalke držim pesti za vasuser posted image user posted image user posted image

Je kar malo čudno vse spremljati. Ko sem bila 1 mesec nazaj na vašem mestu ste mi vse zelo pomagale, me poslušale in tolažile, ko mi ni uspelo.
Upam, da vsem vam uspe.

_rebeca_ danes so moje pesti rezervirane predvsem za tebe. Upam, da zagledaš tvojo user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
22.11.2007 9:57:41   
LuNa73
špelkica moja...evo, tu te bom ziher našla.... user posted image user posted image user posted image . Upam, da si o.k in so se virusi spravli bek od tebe! Lepo lepo se mej.....user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
22.11.2007 9:58:55   
soncek.djukelica
citrončica, čestitke za 3 celice! Jaz sem jih imela le 4! Itak pa veš, da na dve čakam v zelo kratkem času!user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
22.11.2007 10:14:22   
šemalo
dobro jutro punce, kako smo? user posted image

se že pobiramo, a ne???

tiste, na štartu, punkciji in ET.....čim manj skrbi....

rebeca...držim ti pesti.....oglasi se....
M.rudovic....upam, da so ble lažne kapljice?

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
22.11.2007 10:34:25   
m.rudovic
Ful sewm vesela da si ok veš da ti povem kar na enkrat je ponehala tako da ne vem kaj se plete tam spodaj ampak do pon. je še deleč

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
22.11.2007 11:02:41   
bilka
dobro jutro, no mi smo pokonci že zeeelo zgodaj sicer sem se zbudila že ob 4 in to že kar dva dni zaporedaj, sem rekla mojemu, da nas naša pikica pripravlja na zbujanje ponoči, da se kar navadimo, no pol pa sem zaspala še do pol sedmih, me pa vsako noč zbudijo krči spodaj, pa čez dan jih tudi imam vsake toliko me zaboli kar oreng da se kar zvijem, pa me mal to skrbi, a je katero tudi tako bilo? sem pa komaj četrti dan po Et..

drugače pa joškice niso nič posebnega, napihnjena sem še vedno, zvečer me daja ena volčja lakota pa mal slabosti imam, drugače pa nič posebnega, še vedno sem po dveh pesimističnih dneh sedaj zelo optimistična in prepričana da sem nosečka, pa vendar ker v prvem postopku nisem imela kakšnih posebnih težav, me sedaj malo skrbi, kaj se je dogajalo pri vas, da me mal pomirite?

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
22.11.2007 11:08:14   
citrončica
Ja, saj jaz tud pravim, da so 3 dovolj, glede na prejšnje postopke:prvič 16 celic, 8 oplojenih, 2 vstavili, ostale se niso več razvijale..0 pingvinčkov,drugič 13 celic, 7 oplojenih, ista zgodba, tako da so tud 3 dovolj....čudi me le to, da pri toliko foliklih,19-23 velikosti večinoma, tam 12-15 se jih je videlo na uz + številni mali,pa vse praznouser posted image ...saj vem, vesela sem lahko da so 3....
grem še malo počivat, me še precej zateguje tam spodaj...pa bo že!!

hvala vsem,da mislite name in stiskate pestkeuser posted image user posted image

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
22.11.2007 11:20:54   
T1979
Bilka tudi jaz sem napihnjena kot žoga, nobenih hlač več ne zapnem. Včeraj sem cel dan v službi sedela z odpetim gumbom user posted image . Mene prsa malo na dotik bolijo, ni pa kriza. Sem pa drugi dan po ET-ju (20.11.).
Drugače pa se jaz tudi zbudim že ob petih, pol pa še malo zaspim nazaj do 6, pol pa že ura zvoni. Drugače kakšnih posebnih drugih znakov nimam.

Upajmo na najboljše.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
22.11.2007 11:34:53   
pikovit
Ja ta naša Karmen je res prava zakladnica inf.Arneja moram rečt da sem se prav neglas in iz srca nasmejala.A mercedesovega terenca????Pa tolk jamra da komaj shajauser posted image Kdaj pa je bil na Karibih?V pon. sem bila pri njemu in ni imel nobene karibske barveuser posted image
A gre katera v soboto na punkcijo ali transfer?Mi bo Reško punktiral cisto

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
22.11.2007 11:40:09   
bilka
T1979- pol pa sva tam tam, bova skupaj trepetale za plusek..uf je še daleeeč

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
22.11.2007 11:46:07   
pikovit
Vsem puncam želim da zagledate en velik +
da na uz vidite vaše pikice
da so punkcije neboleče
da so kvalitetna jajčka
in da vse skupaj hitro mine

Srečno bejbe

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
22.11.2007 11:54:28   
jadrnica
ojla, pozdrav vsem skupaj,
samo da se vam javim, včeraj nisem prišla do rač, ker sem bila preveč slabo, beri hiperstimulacija me je tako zdelalal, da od torka zvečer do srede zjutraj nisem nič spala, zvijala sem se od krčev , spikanja in vetrov v predelu jajčnikov. noro, punce, bilka, tako da te čist štekam, kako se počutiš. pa slabo mi je da dol padem in nič mi ne paše jest, razen kamiličnega čaja

skratla v sredo sva potem kar k rešu tekla, ker tole pa ni za nikamor, je reku moj, in reš pogleda trebuh samo od zunaj im že reče ja, ja tole je pa hipestimu :) trebuh napet in ves trd. jao, mi je dal ketonal ???halo, pa sem ga vprašala, ali je to kaj škodljivo za plod, pa je rekle, da bo že ok, poleg tega mi je pa še napisal napotnico za bolnišnico, če bom začela bruhat user posted image user posted image , ker potem me pa morajo dati na infuzijo - mislm, adijo pamet.
skartka, grem jaz kr hitr domov ležat, ketonal je prijel,  aja pa reš je reku pa ogrooooooomno pijte, res ogromno, tako da sem včeraj 6litrov po ta malem spila čaja.......

slabo mi je še vedno tako, da kr skoz lezim,nisem pa raje nobenega ketonala več vzela, ko me je glava danes zjutraj bolela, sem kr eno kavico spila, pa je pomagala :)

grem ležat, tako sem zanič, me je pa reško pomiril, da pri hiper stim.velikokrat pride do nosečnosti user posted image user posted image

žal vas še nisem vseh prebrala, ker nisem sposobna, ampak mislim na vas in držim peste za vse skupaj...
cau

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
22.11.2007 12:01:17   
bilka
oo, jadrnica te pa je hiperca res zdelala, pri meni je bila tako huda po punkcija sedaj je bolje, mal imam še trebuh napihnjen pa te krče čutim, morda prav od tega, pa mal slabosti drugače pa niti malo tako hudo kot ti, jaz že ustanem, pa skuham pa kaj pospravim, mal mi je žal ker je res baje če hiper,ostane še po punkciji pride do nosečnosti vsaj tako mi jerekla zdravnica, tako da me zaradi tega ker se mi stanje normalizira tudi obdajajo take črne misli, ma počakajmo in se pustimo presenetit, ti pa želim da bo bolje in da ti te bolečine prinesejo plusek..user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
22.11.2007 12:33:40   
GoYa
Šemalo, user posted image user posted image user posted image  Mamica boš pa že pred 50., a velja?

T1979 in kind lady, user posted image  za user posted image user posted image .

ANA_P, uf kaka koka si pa ti bila včeraj.  user posted image user posted image user posted image

Sulfinija, tudi ti pridno grej user posted image user posted image . Miklavžek ti bo pa prinesel eno zelo lepo darilce.

Citrončica, jaz verjamem, da so te tri prave in boš od ponedeljka dalje tudi ti user posted image .

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
22.11.2007 12:52:56   
ANA_P
punce, koka spet tukaj. user posted image  Kdaj se mi lahko ti znaki hiperstimulacije pojavijo, glede na to da sem imela včeraj punkcijo? Glede na mojih 27 celic, jih kar nekako pričakujem. Napeta sem itak, ker spijem ogromno tekočine, slabo še mi ni, špika spodaj menda od punkcije - danes še čisto malo. Kdaj so se vam pojavili ti znaki?

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
22.11.2007 12:57:10   
maja24
Pozdravljene.

Ana P ni nujno da jo boš imela,ponavad  je hiper. lahko pred al pa pol po punkciji.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
22.11.2007 13:17:11   
šemalo
ej bejbe, če bom mama pri 50.ih, pol rabim eno (mlajšo), da bo porivala moj voziček, medtem ko bom jaz otroškega user posted image user posted image user posted image

danes je že bolje, več optimizma berem in vidim

včeraj me je pa spravila v smeh tista, k je napisala, da ji je Reš reku, da povsod vidi samo mercedesove terence (ker je ona rekla, da povsod vidi vozičke pa dojenčke) user posted image user posted image user posted image

SVAKA ČAST, take rabmo.....še moj se je smejal z mano....res dobra fora

pupike, pridne bodite, vsem en user posted image  ZA POGUM , za naprej....

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
22.11.2007 13:27:59   
maja24
Šemalo jest ti bom pomagala porivat vozk če mi dovolš,aja sej nam več mlada ampak bom tut jest stara 50user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
22.11.2007 14:06:46   
sayuri
Danes pa niste nič kaj zgovorne user posted image . Jah, pride tak dan, a ne?  JAz sem tudi kar domov prišla, pa grem čez ob treh nazaj v šolo - imam govorilne, ki se znajo zavleč. Sem danes kot ožeta cunja. Čisto utrujena. Zvija me pa tako, kot da se bo vsak čas vlilo user posted image . Sicer vem, da to zvijanje nič ne pomeni, je bilo tud prvič tako, pa je bil potem plusek. user posted image   Sem pa danes 8 dan po ETju.

citrončica trije user posted image user posted image user posted image  so čisto dovolj. Naj se lepo vsi trije oplodijo, pa bo fajn user posted image . Si pa res imela ogromno praznih foliklovuser posted image  Hm....
Abra pri Rešu nikol nč ne veš, pri čem si. Jaz ga nisem nič spraševala, nič ni nikol komentiral, vedno sam samo 4, 5 foliklov naštela, pa jih je bilo na koncu 9 in to vsi z jajčno celico. Nisem pa še nič dobila pošte od zamrznjenčkov. Jutri bo en teden , odkar naj bi jih zamrznili - če je kakšen preživeluser posted image
Arneja si oborožena zdaj z municijo? Evo, zdaj si dvojna špikarka user posted image
jadrnica tole si pa orng fasala. pazi nase in res veliko pij. user posted image

Grem si en kafe skuhat, mi je pritisk čist na nulo padel user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.