|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
17.11.2007 19:52:49   
arneja
Abra, mene bo tole zgodnje vstajanje tudi malo izmučilo.

Punce, kam pa dajete uporabne injekcije in igle?? Kar v navadne smeti?? Jaz sem injekcijo vrgla med plastiko, ampak kam naj pa igle dam??

Prometrium dobila. Je bilo pa prav smešno: najprej reče, da stane škatlica 5,15 EUR, potem pa ugotovi, da sem rekla 6 in ne 5 škatlic, pa računa samo 30 EUR. Kaj to računajo nekaj od oka?? S tem, da mi je račun dala. So pa svečke čisto male, sem pričakovala večje.

Potem sva se pa še do Strunjana zapeljala, pa se malo nakopala, no, bolj lenarila v jakuzziju user posted image . Je pa prav pasalo user posted image . Saj nič narobe, če se zdaj še kopam? Voda je bila pa itak morska.

Modrice pa nisem nobene pridelala zjutraj user posted image .

Zdaj vas pa še preberem bolj podrobno.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
17.11.2007 20:19:10   
maja24
Arneja a tebe je 6 škatl pršlo 30e,naju je pa isto za 6 škatl pršlo 31evrov.Ja sam so res mal čudn.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
17.11.2007 20:23:12   
Abra
Arneja, jaz sem zadnjič igle z inekcijami vred kar k Rešu nesla in jih bom zdaj tudi. V Italiji je pa s cenami res včasih tko, da ti kar malo navzdol zaokrožijo. V takih malih, privatnih. Žal je takih trgovin čedalje manj.
Jaz pa komaj čakam ponedeljek in uz, me že tko zanima, kaj se dogaja spodaj ... sem res malo neučakana, pred dobrim tednom sem vsa razučarana bulila v minus, zdaj bi pa že skor šla na punkcijo user posted image

Daisy, jaz tudi hodim na masažo, sem hodila že zadnjič pri zamrznjenčkih. Karmen je bla kar malo šokirana, da ni ratalo, je rekla da je bla stoprocentno prepričana, da bo user posted image V glavnem ti je Pija že vse povedala. Jaz sem hotla že v prvem postopku it, pa je takrat nisem dobila, je bla najbrž na dopustu .. hotla sem ti reč, da če razmišljaš al v tem ali v naslednjem je boljše it kar zdaj. Jaz sem si že avgusta rekla, bolje da imam že takoj čimveč suporta in mi mogoče na naslednji postopek ne bo treba ... če pa mi tudi tokrat ne rata, pa ne vem ... pravzaprav o tem ne razmišljam, ker mi bo. Zdaj so zvezde na moji strani, test bom imela okrog Miklavža, malo pred tem pa še rojstni dan, to je definitivno moj čas. user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
17.11.2007 20:24:27   
arneja
Konina, a stopko si daš lahko tudi v nogo?? Si se pa prav odločila za pospravljanje, sicer bi imela cel dan čas na bedarije misliti, pa bi te bilo samo še bolj strah. Pa ne bo nič preveč hudo, držimo pestke zate že zdaj user posted image .

Sulfinija, koliko časa pred punkcijo si si vstavila svečke?? Preden sta šla od doma, tri ure prej?? In zakaj svečke že zvečer??

Sayuri, v Postojni je tudi nekaj snegeca nosil veter sem in tja, prijelo se ni pa prav nič. Pri vas se je pa prijelo in to že dopoldan??

Mandarinca in Čarna, včeraj je bil res najhujši dan za vaju. Ampak čas celi rane, angelčka pa ostajata vajina, čeprav ne z vama.

Mavrica, danes se ti je podrl svet, ampak ti ga boš začela spet na novo postavljati, ker vem, da si močna. Glede na to, kaj vse si že prestala, moraš biti presneto močna. Januar bo pa zelo kmalu tu user posted image .

Punce, ko se že špikaš in ko dobiš M, ali lahko vzameš kakšen Naklofen, če te res zelo zvija? Jaz navadno ga kar preventivno, tokrat pa ne vem, ali smem user posted image ?

Goldy, tudi zate bo januar kar naenkrat tu user posted image .

Špelka, velike pestke zate in user posted image  user posted image .

Daysie, zakaj praviš, da je Reško pesimističen?? S pivom se bom pa tudi jaz počasi začela basati, samo da user posted image  dobim user posted image . Danes me pa spet nič ne šraufa user posted image . In, Daysie, naslednjega postopka ne bo, tako da kar zdaj h Karmen user posted image .

Pija, Karmen je dala skozi 18 postopkov?? Na koliko dni pa ti hodiš k njej? Saj je fino, da ti pove, če še kaj ne štima pri tebi, ni res?

Zdaj grem pa cunje obesit, pa potem naprej berem.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
17.11.2007 20:54:13   
arneja
Tita, sem mislila ravno na tisto zeliščno prodajalno, samo mi še ni uspelo do tja priti. Kolikokrat na dan si pa pila čaj in koliko časa? Samo tisti mesec, ko si bila v postopku, ali že prej?

Jadrnica, vidva pa dobro izkoristita zadnji večer v dvoje user posted image .

Abra ima prav, punce, dobri možje bodo samo še darilca nosili, nobenih slabih novic več user posted image .

Abra, kaj je pa Reš rekel, ko si igle nazaj prinesla? Ker če mu je bilo prav, jih bom jaz tudi. Super, da imaš že v ponedeljek UZ. Jaz naj bi pa imela punkcijo okoli Miklavža, tako, da ima, da rata user posted image . Kolikokrat na teden pa ti h Karmen hodiš?

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
17.11.2007 20:55:26   
konina
arneja, hvala za pestke. Močno jih drži, upam da bo pomagalo. Stopko pa sedaj lahko daš pod kožo in ne v mišico. tako, da v trebuh ali stegno. Pospravljanje mi je šlo pa tako tako. Misli so vseeno begale k punkciji. Sem šla prejle iz tuš kabine z našamponiranimi lasmi, ker sem se pozabila sprati. user posted image  Sem čisto raztresena. Sedaj pa vzamem še apaurin, pa spat. Jutri pa javim takoj, ko bom prišla malo k sebi.

Arneja, hvala za vzpodbudo.

Lp, Nina

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
17.11.2007 20:58:07   
arneja
Ja, Konina, si bila pa res čisto zmedena, če si las nisi sprala user posted image . A Reš pravi, da si zdaj lahko damo tudi stopko v trebuh? To bi bilo meni super, ker drugače bom pa jaz šla v ZD.

Zdajle bo Apaurinček prijel, da boš dobro spala, jutri bo šlo pa vse v najlepšem redu, boš videla user posted image .

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
17.11.2007 21:02:09   
konina
Za Reša ne vem, ker sem v LJ. So imeli pa tudi tukaj v mišico, spomladi sem morala v ZD, da so mi dali. Sedaj pa je enaka inekcija, samo da je predelana in lahko daš pod kožo. Je enostavneje, vsaj zame. Čeprav malo peče.

Lp, Nina

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
17.11.2007 21:17:47   
Pija76
Arneja ja 18 ET je imela, jaz sem mislila da ne slišim prav! Ta teden imam 3x, torek, četrtek in jutri grem.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
18.11.2007 7:25:37   
arneja
Pija, jaz grem pa ta teden v sredo in petek. Mi je pa rekla, da je fino na 2-3 dni hoditi.

Punce, se vidi, sem včeraj morala že pred 6. vstati, pa tudi danes ne morem spati user posted image . No, pa sem jaz enkrat prva tukaj gor. Je očitno Sayurinega Filipa včeraj sneg čisto izmučil pa pa še kar pridno spi user posted image . Ga je pa celo pri nas za vzroček - snegeca user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
18.11.2007 7:46:00   
sayuri
Jutro punce user posted image

arneja, našega mulca nič ne izmuči user posted image  SAm se je pa ohlasil včeraj user posted image . No, popoldne smo šli vseeno v LJ gledat igrico Miši v operni hiši user posted image user posted image user posted image . Zelo luštna predstava-tko da če imate otročke, nečake, sosede....jih peljite gledat. user posted image  V LJ pa včeraj tak norhaususer posted image . Sem pa v DMu kupila test user posted image , ker sem ravno tam bila user posted image . Aja, arneja, Reš pravi, da stopko v ritno mišico user posted image . Saj ne tam čist zadaj-tko bolj na boku. MA ti bo šlo, boš videla. Drugače pa dragega na pomoč pokliči. user posted image  Jaz sem si prvi postopek vse injekcije dajala v ritno mišico. user posted image

Ja, snega je pa kar kakih 10 cm pr nas user posted image . Tako da bo danes malo za po vrtu noret user posted image

Mavrica72 žalostna sem s teboj user posted image . Pošiljam ti en velik puhast objemček. Zavij se vanj in pomisli na kaj lepega.user posted image Tukaj bo lep december, ves v pričakovanju, ki bo en dva tri minil in potem HOP v januar, ko se bo vse skupaj zopet začelo odvijat. user posted image
mandarinca tudi tebi lahko namenim te besede.user posted image  Tukaj smo s tebo, da te tolažimo, spodbujamo in ti pomagamo prebiti čas do naslednjega postopka.

KAtera je pisala, da je tukaj pesimizem? user posted image user posted image user posted image Pišuka, jst pa tko afne guncam tlele in se trudim bit skoz optimistična (kar tudi semuser posted image ). Pridejo dnevi, ki so bolj žalostni, drugi bolj veseli..... Zdajle se mi zdi, da je eno tako obdobje žalosti, ker kar nekaj puncam ni uspelo. So nam pa lahko vzgled nove noečke in tiste, ki to še bomo prav kmalu user posted image
kajsica, moje počute je ok. Včeraj me je v levem jajčniku špikalo in kot bi bila neki napetauser posted image . PA probleme imam z user posted image . Nikoli nisem bila zaprta, vedno dam vse ven, še predno pojem do konca.user posted image  Zdajle se pa tok matram, da se mi zdi, da se bom razpočla user posted image . PA jem laneno seme, pa ni nič boljše.user posted image  DAnes si bom še donat nabavila, čeprav mi je tko ogaben user posted image  Mi je pa mami naredila sok rdeče pese in ga zdaj vsak dan pijemuser posted image  To mam pa rada user posted image  Ostalih drastičnih sprememb pa ni user posted image
jadrnica in bilka -  upam, da sta se fajn oblekli, da vajinih otročkov ne bo zeblo danes, ko pridejo k vama user posted image user posted image
T1979 in konina - naj bo punkcija čimmanj boleča in naj bo jajčk čim več. user posted image

Moram it malo seznam ažurirat user posted image

Aja, a je Špelka rodila? user posted image Čaki čaki...moram jst to zdaj pogledat....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
18.11.2007 7:52:05   
sayuri
Nč ni še novičk od Špelke. user posted image  Tako da Špelka dihaj dihaj...tukaj vse naijamo zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
18.11.2007 7:54:59   
Pija76
Dobro jutro, ste že pri kavici? Jaz sem svoj čaj že spila, grem pod tuš, pol pa mal sprachen Sie deutsch, pol pa k Karmen.

Arneja ja je fgajn na 2-3 dni takrat ko se ti dogaja, sej ona vse izračuna kdaj naj bi prišel in vsaj mene pol tud vzame.

Sayuri ti res tako lepo in ažurno skrbiš za seznam, ampak a veš da sem skoz mislila da med navijačice lahko avtomatsko prideš, pa vidim da ni tako...kot v ameriških filmih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
18.11.2007 8:08:27   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

a veš da sem skoz mislila da med navijačice lahko avtomatsko prideš, pa vidim da ni tako...kot v ameriških filmih user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da prideš med navijačice, moraš izpolnjevat posebne pogoje user posted image user posted image user posted image

Ma ne...punce prosijo, če jih vpišem na seznam, pa je. user posted image  Te pripopam gor? user posted image

Čeprav se zdajle s temi navijačicami čist nč ne ukvarjam-moram dat dol tiste, ki smo v postopku.... user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
18.11.2007 8:27:10   
arneja
Sayuri, fino, da se je mali ohladil user posted image . In čisto prav, da ne popustiš, enkrat boš, pa bo vedno trmaril do konca. Ma, dragi se zaenkrat še vedno upira, da bi me špiknil, no, mogoče si do takrat premisli, čeprav dvomim user posted image . Kakšne reve so res moški user posted image . Zakaj si si pa ti v prvem postopku vse injekcije dajala v rito?? Ti je Reško rekel?? Pa ti revčka, da imaš takšne eksplozije na WC-ju user posted image  - prav dobro slikco si pripopala user posted image . No, laneno seme sem pa jaz čisto pozabila jesti. Kam si ga pa daš, v jogurt?

Jadrnica in Bilka, vidve bosta pa po snegecu otročke domov prinesli user posted image . Meni je tako lepo, ko zunaj sneži user posted image .

Konina, zate so pestke še vedno stisnjene user posted image . Kako si spala? Je Apaurinček prijel? Pa tudi zate T1979, naj bo čimmanj bolečin user posted image .

Pija, jaz sem že popila kavo in sok rdeče pese. Še Elevitko, pa končam user posted image . Špikice pa danes nič, čeprav bi bilo bolj fino danes, ko imam full časa, kot jutri, ampak kaj hočemo. Koliko časa pa Karmen masira? Pa očitno tudi čez vikend, ne?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
18.11.2007 8:44:38   
Abra
Dobro jutro!

Včeraj sem ful dolg post napisala, da je RR dol padla user posted image Sem hotla še T1979 in konini zaželet dober pridelek in nebolečo punkcijo. Punci, še stiskam pesti, če sta zdaj na mizi.

Pija, a ti pa kar na nedeljo k Karmen?? A takrat tut dela? Meni je rekla, da ponavadi naredi 5 terapij na postopek oz. ciklus. Zadnjič z zamrznjenčki sem imela 4, sem takrat tut prehitevala user posted image user posted image Zdaj pa sem imela dvakrat, v torek najbrž še enkrat, pol pa po punkciji in pred transferjem še dvakrat.

Arneja, jaz sem kar prinesla igle na uz in ga vprašala, če lahko tam odvržem in je rekel seveda. Drugo rundo sem pa na punkcijo prinesla, sem mu kar dala in ni nič komentiral. Jaz mislim, da je ko najbolš. Se prej nisem nkol fiksala, zato ne vem, kam se to drugam nosi user posted image user posted image v lekarno najbrž user posted image

Sayuri, če že urejaš seznam, mene vrži ven iz objemčkov, jaz sem zdaj že nova borka. Sok rdeče pese pa zapira. Kakšen dan ga ne pit, pa bo mogoče s prebavo kaj boljš. Pa zvečer probiotični jogurt navadno pomaga.
Kdaj boš nardila test? Vidim, da te prsti že srbijo user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
18.11.2007 8:51:01   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Sayuri, če že urejaš seznam, mene vrži ven iz objemčkov, jaz sem zdaj že nova borka. Sok rdeče pese pa zapira. Kakšen dan ga ne pit, pa bo mogoče s prebavo kaj boljš. Pa zvečer probiotični jogurt navadno pomaga.
Kdaj boš nardila test? Vidim, da te prsti že srbijo user posted image user posted image

Čakam, da pše katera kaj anpiše, da bo seznam na novi strani user posted image . drugače gre hitro v pozabo.user posted image  Uf, sok rdeče pese zapirauser posted image  Nisem vedla user posted image  Sam jst ga že skoz po malem pijem, pa nikol nisem imela težav z zaprtjem user posted image  MA, saj danes sem že opravila svoje user posted image . Jogurtov pa tolk pojem, da po moje mlekarne sam od mene živijo user posted image . Activia mi gre najbolj v slast user posted image
Test sem kupila zato, ker sem bila ravno v DMu in so ga moje oči uočile user posted image user posted image user posted image . Drugače sem pa jst bolj ziheraške sorte in ne upam kaj prej delat. Prvič sem delala takrat, kot je Reško reku user posted image  - torej 14 dan. Zdaj bo tudi tako - verjetno, no user posted image . Če bojo znaki zelo podobni, kot so bili prvič, potem čist možno, da me bo kaj prej zamikalo. user posted image  Vidim, da si si ti že prav scenarij naredila, kdaj bo stopka, pa punkcija....user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
18.11.2007 9:05:46   
Abra
Veš kaj za test ti bomo me težile user posted image user posted image user posted image sej veš. kako smo firbčne user posted image
Meni se je postopek zadnjič čist isto začel na ponedeljek, na prvi dan user posted image zdaj pa mislim, da bo isto user posted image upam, da sem vsaj približno isto reagirala. Imam tudi čist isto terapijo ... sej bom že jutri vidla, če ne bom zaspala, kot danes. Sva se malo pred osmo zbudila in sem inekcije malo kasneje kasirala user posted image v prvem sem se tko sekirala, da bo ja vse ob isti uri, zdaj sem pa tak flegmatik, da me prav boli ... očitno se mi res že predolgo dogaja .. vsaj malo živčkov pršparam user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
18.11.2007 9:14:29   
m.rudovic
Sayuri jaz sem imela tudi težave z odvajanjem pa sem vsako jutro na tešče suhe slive en dan prej namočene in donat pomaga.Kar se pa tiče znakov mene tudi špika v jajčnikih prsa me pa tako bolijo,kakšne si imela ti prvič znake.
Pri nas še ni snega je pa zelo hladno

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
18.11.2007 9:26:08   
sayuri
m.rudovič - moji znaki v prvem postopku - zaprtost, boleča prsa, utrujenost, šraufanje tam dol, kot da bi M dobila. Evo tko na hitro. Sem pa hotla it zdajle gledat na temo maj/junij, pa je sploh ni user posted image . Ker vem, da sem tam o svojih znakih tud pisalauser posted image

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
18.11.2007 9:32:48   
m.rudovic
Sayuri pozabila sem ti povedati,da ko boš urejala seznam lahko tudi meni napišeš leta štejem(30)let,ali kaj veš v kolikem času dobiš za zmrznenčke pošto

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
18.11.2007 9:34:46   
cati
Danes se je Kaja (3580g, 53 cm) odlocila da naju naredi za svoja starsa, na kar sva zelo ponosna! Obe sva v redu! lepe pozdrave od Špele in Uroša.
Bravo Špelka čestitke za pupouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
18.11.2007 9:37:08   
m.rudovic
BRAVO ŠPELKA ČESTITAM ZA user posted image .

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
18.11.2007 9:38:14   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

m.rudovič - moji znaki v prvem postopku - zaprtost, boleča prsa, utrujenost, šraufanje tam dol, kot da bi M dobila.

torej so se znaki že začeli user posted image user posted image user posted image
m.rudovic, kot vidiš, imaš čisto taprave user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela zamrznjenčke in nisem ničesar po pošti dobila. Sem pa imela et 5. dan in sva v Postojni podpisala, da dovoliva 2 zamrznit. Sta šla takoj na hladno.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
18.11.2007 9:40:02   
Abra
Bravo Špelka user posted image user posted image user posted image čestitam!

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Sponzorstvo
muška

Bi šli za sponzorja ob lokalni preditvi? Seveda ob predpostavki, da imate podjetje.

da (65%)

ne (9%)

nikoli mi ni prišlo na misel (13%)

vedno sodelujem (4%)

nikoli se ne udeležujem (4%)

me me zanima kaj se dogaja v moji okolici (4%)

Število vseh glasov: 246

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!