|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
17.11.2007 16:22:09   
Sulfinija
Čarna in mandarinca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  skupaj z vama,ker sem tudi sama šla skozi tole kalvarijo.

Syuri najvijam za moje otroke,da me vsaj eden počaka.Jaz bi mela kar user posted image user posted image .

Dajamaja lepo,da si ponovno med nami.

Bilka,hvala bogu da nism sama in da sma dve,ki trepetama za najine user posted image ,če jih sploh kaj bo.

Punce jaz sem spala,ko ubita.Me pa nekaj zanima,ker sem čisto pozabila,kaj v sredo si dan v nožnico utrogsta pred ET ali ne.Dans in jutri pojme tabletke,torek in ponedelejk si jih dajem v nožnico za sredo sem pa žal pozabila.Punce,če bi sedaj bila lahko muha bi zavila v labolatorij na kliniko in pogleda svojo kodico.

Špelka,držim narte naj bo porod čimmanj boleči in naj hitro mine,potem pa lepo cartanje vam želim.

LPuser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
17.11.2007 16:55:20   
tita13
Bilka, žal bo po transferju zelo vetjetno še slabše. jaz sem imela težave pa mi je rekel, da bo po transferu še slabše in mi je predpisal celo 2 aspirina 100 na dan.

Čaj iz malinovih listov pa se pije le do ET (vpliva na zadebelitev sluznice) potem pa ne več.

Lep pozdrav.

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
17.11.2007 17:37:04   
kajsica
Ja Sayuri, nekako včraj nisem bila za tu gor.

Ja tudi mene je popoldne neki po jajčnikih špikalo, pa kar naprej se mi tekočina pretaka po trebuhu. Tako da mi je že vse malo moteče! Vsake toliko časa pa imam občutek kot da bi tak rahel krč dobila. Še vedno pa ful veliko hodim na wc

Kako si kaj  ti, vse OK? Pa ostale trepetalke, špikarke in nosečke, kako?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
17.11.2007 19:11:31   
jadrnica
ker mi je prej RR moj post post pozrl :( sem kr mal odklopla računalnik in se sedaj vračam nazaj in malo počvekam:

zate Čarna mi je pa res hudo, toliko daješ skozi, to res ni pošteno, vendar kljub temu glej na svetle žarke , ki naj ti pomagajo iti naprej, jaz držim pesti zateuser posted image user posted image

juti greva midva po najine otroke, tako da sva še zadnji večer sama doma user posted image user posted image da se malo pohecam in resno upam, da ET pa ne bo težaven , res upam močno, da se je od 10 jajčk kaj prijelo in da lepo rastejeo, poskušam upat na najbolje. ampak kar tepetam, zato pa raje še malo delam in pospravljam, da se zamotim

bilka - ja imam pa enake težave kot ti ( a si ti pri Reškotu?) tako da me ta zadeva s hiperstim zelo zelo daje.
no kajsica - z mano je bolj tko tko , ampak za user posted image vse, aja, hlač ne morem več zapet,pa kikle nosim , sem prava balonarka. vse me špika in boli tam po jajčnikih, od punkcije dalje pa sploh ne morem na trebuhu spat ali ležat user posted image

ker je diskusija o debeljenju sluznice pa to: jaz pa pijem rdečo peso in upam, da pomaga (no poleg tud aspirin)

Pa še to: ali priporočate po žETju bolj ležati ali okol skakat, povsod drugač preberem

lp user posted image user posted image likat

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
17.11.2007 19:15:41   
maja24
Pozdravljene.

Kako ste kaj,vidm da ste kr pridne.Evo jest sm dones mal preležala  tok da kokr sm se spravla za računalnik me je začel zvijat,res čudn ceu popoldan mir zej zvečer pa spet ta zvijane.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
17.11.2007 19:17:41   
Sulfinija
Maja24,še dober da si na net prišla,tudi jaz sem celi dna preležala in brala knjigo je ful zanimiva.Me je čisto zapustil moj optimiznem,sedaj grem pod tuš in potem dalje knjigo brat pol vsaj neumnosti ne razmišljam.Jupi pri nas pa lepo pada snegec.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
17.11.2007 19:18:19   
maja24
Jadrnica ja kokr ti paše,jest vem da sm po ETju ležala.Jest bi počivala na tvojem mestu.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
17.11.2007 19:19:00   
bilka
Jadrnica pozdravljena, ne jaz sem v Ljubljani, če se ne motim pa sva obe imele na isti dan punkcijo in jutri transfer, se bova skupaj hrabrile in držale pestke pa kakšne občutke primerjale, žal je pa res ta hiperstimulacija mi ne da mira, meni je dva dni šla sama voda iz mene, napihnjena in pretakalo se je vse do želodca, bolelo da niti ne povem, nisem mogla pošteno niti ležat, sem bila vmes še pri doktarju, ki mi je dal spasmex forte proti bolečinam, druzga pa si ni upal, je rekel naj povprašam jutri kako in kaj tiste ki so mi šarali tam spodaj, no tako se je izrazil, ma bo že, sam se res bojim da se stanje poslabša, že to je bilo preveč, res ne bi rada še...uf,user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
17.11.2007 19:19:42   
taraji

Mandarinca, Čarna in Mavrica 72 user posted image user posted image user posted image

Ne bo pisala, da vem, kako se počutite, ker to ve samo vsaka izmed vas - verjamem pa, da vsako bolečino čas prežene - samo upam in želim vam, da vam ta bolečine mine kar se da hitro, da vam v srcu ne pusti prevelike rane, da se ne predate na poti do željenega cilja.

La vita e bella

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
17.11.2007 19:20:05   
maja24
Sulfinija jest se bom kr k teb preselila ker mam ful rada sneg.Pa ja nauš šla z neta k sm glih gor pršlauser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
17.11.2007 19:26:21   
taraji
Sulfinija: res nisem še dolgo članica tehle debat, ampak od tebe takšnega pesimizma res nisem vajena. Ti bo treba kar malo ušesa navit.

Prav tako kot ves ostale tu verjamem, da se bo vse izteklo po pričakovanjih.

La vita e bella

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
17.11.2007 19:26:45   
maja24
Mavrica72-user posted image user posted image user posted image user posted image -žal mi je zate.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
17.11.2007 19:26:59   
Sulfinija
Bom pa še jaz preverila zunaj,če še pri nas sneži ali je že tudi nehalo,pri nas je že vse lepo belo jupiiiiiiiii.

LPuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
17.11.2007 19:27:25   
sonček500
Punce res mi je hudo za vas, lahko je govoriti in nekoga tolažit ,a kaj  ko še vseeno boli.Želim vam , da vam ta rana čim prej zaceli in v nove boje z optimizmom!!!
A so vas kaj bolele prsi že ko ste se špikale ? Meni je to čudno , saj ponavadi me bolijo ,pred mens.!Prosim vas povejte mi vaše izkušnje.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
17.11.2007 19:28:22   
taraji
bilka, jadrnica - zunaj je res mraz in glejta, da se jutri toplo oblečeta in veseli in zadovoljni sprejmeta svoje pikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

La vita e bella

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
17.11.2007 19:31:25   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: M.L.B.K.

Sulfinija: res nisem še dolgo članica tehle debat, ampak od tebe takšnega pesimizma res nisem vajena. Ti bo treba kar malo ušesa navit.

Ja glej optimiznem in pesimizimen oboje gre skupaj.Mojega pesimizna se boš že navadila je renso hudo na momente,čeprav ven da bo ET,č j bila naravna zanositev in dvakrat že ET z manj celic privič sem imela le dve celici in obe sta oplodi pol bodo se tudi sedaj.Samo pač na momente pride tkole.
Še dober,da je jutri ndelja in v ponedeljek bom lahko že klicala zjutraj in povprašala kaj se dogaja z najinimi user posted image ,če mi pove,da je vse ok si bom pa z lahkoto odahnila.To je zame namreč najtežji del tega postopka čakati 5.dni.

LPuser posted image

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
17.11.2007 19:34:03   
Abra
bilka in jadrnica uspešen et jutri, pa ko kot je rekla M.L.B.K. fajn se oblečita, vajini user posted image user posted image so navajeni na toplo. Glejta, da bosta dobro greli user posted image

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
17.11.2007 19:35:57   
bilka
sonček 500- to so hormoni, je čisto normalno, mene so bolela še bolj kot pred m, prav zanimivo, kako se odzivamo na te hormone, me je motila že majčka, tako da nič skrbet, bo vse ok..

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
17.11.2007 19:36:42   
Sulfinija
Bilka in jadrnica,jutri bom v mislih z vama in uspešen transfer obema skupaj.

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2669
17.11.2007 19:36:58   
bilka
aja, abra, sulfinija in ostale hvala za lepe želje, upam da se res lepo pogrejejo naše pikice pri naju in da na toplem ostanejo vsaj še devet mesecevuser posted image

< Sporočilo je popravil bilka -- 17.11.2007 19:37:31 >

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
17.11.2007 19:38:49   
maja24
To je zame namreč najtežji del tega postopka čakati 5.dni.

LPuser posted image
Ja kaj pa ostalih 14dni pa pol 14dna.To je tut hudič za čakat,poglej mene jest sm že vsa siva pa po las mn manka k si jih tok sivim pa pulmuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2671
17.11.2007 19:39:51   
Abra
Sulfinija, jaz bi ti tut uha navijala user posted image user posted image pesimizem ne gre nč skup z optimizmom, tok, da veš. user posted image user posted image
Tuki je blo dovolj slabih novic, da jih mamo za par let dost. Zdaj prihajajo veseli časi, novičke bojo pa temu primerne!!! Trije dobri možje čakajo na nas!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2672
17.11.2007 19:40:47   
maja24
Bilka,jadrnica za jutri držim pestke za uspešn transfer pa da bo mehur povnuser posted image .

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
17.11.2007 19:44:19   
Sulfinija
Bilka,glej da nas jutri razvseliš  veselo novičko in jadrnica tudi v sredo pa jaz psoročam vselo novičko,oziroma že v ponedeljek.Punce kdaj začne delati labolatorij na GK.

LPuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
17.11.2007 19:51:13   
maja24
Pomojem zjutrej tm ob ene 7h al pa 8h.Grem pod vroč tuš da se mal sprostim,pa da se spravm v pižamo.

Jupi komi čakamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poštnina
nada56

Raje plačate poštnino za paket posebej ali, da je vracunana v ceno .

Raje placam posebej, da vidim koliko kaj stane. (19%)

Raje plačam vse naenkrat in le cakam svojo pošiljko (73%)

Vseeno mi je (8%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!